עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by misterbi,

אהלן, לעזרתכם אודה: האם מסך Samsung C27RG5 יעבוד חלק עם המחשב הזה Lenovo Legion T730-28ICO Tower 90JF00FRYS הנה לינקים - זה המסך https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=74882 וזה המחשב https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=73445 תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
    • 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.

3. מעבד אינטל E65502.33 1333FSB C2D לוח אם MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN זכרון 1GB DDR-2 800MHZ צורב DVD +- DUAL LAYER X18 שחור דיסק קשיח 200G SATA2 SEAGATE כ.מסך MSI RX2400PRO TD256EH PCIE כ.קול 8)7.1 OB ערוצים) כ.רשת 1G LAN OB נלווים מקלדת מולטימדיה אינטרנט שחורה עכבר אופטי 5 לחצנים שחור רמקולים CYBER ACOUSTICS 3095 2.1 מסך 2000:1 DVI 2MS 1953TR LG תגידו מה אתם חושבים...

4. Started by AmirNadav,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000$ , עדיפות לפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , שימוש כללי, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא באופן חריג 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מפרט למחשב אני חושב שבסביבות ה5000 שקל +- יעוד המחשב: עבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות כמו Photoshop;Flash;Maya ועוד... הורדות (הרבה הורדות של סרטים סדרות ככה שצריך הארדיסק יחסית גדול,אני מעדיף 2 ככה שאחד יהיה לכל ההורדות והשני לwindows) אבל מהירים!!! גלישה באינטרנט משחקים - קצת אני רוצה כרטיס מסך שנחשב יחסית טוב . טלוויזיה - צריך כרטיס טלוויזיה או אם הוא מובנה בכרטיס מסך זה לא משנה לי ממש אני לא יודע מה ההבדל. מעבר לכך: צורב DVD הכי מהיר שיש היום (מתקדם) הרבה זיכרון ומעבד חזק במיוחד כל שאר הדברים כמו: מסך (גדול כמה שאפשר במחיר סביר) + מקלדת + עכבר ושאר ירקות אם אפשר לתת את זה בנפרד כאילו לאחר סיכום של המחשב להוסיף את זה בסיכום שונה.כדי שיהיה יותר קל. תודה רבה …

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by itay e,

אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  7. ההזמנה כבר בוצעה, נציג של TMS הוסיף הערה להזמנה שמחר אני אמור לקבל טלפון בשביל לתת פרטי אשראי ולאשר את המפרט. אז אישור אחרון לפני שאני מאשר את ההזמנה: 1 x Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤419 1 x Thermaltake V1 CL-P0401 ¤283 1 x Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤599 1 x NZXT Nemsis Elite No PSU ¤588 1 x Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 x Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤446 1 x Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤441 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 x הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 x שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤47 סך הכול:¤3407 ללא כרטיס מסך מע…

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  8. שלום, מחפש המלצה למפרט מחשב חזק, שמיועד לעבודה רבה על After Effects ותוכנות גרפיות נוספות. התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר לחרוג במידת ההיגיון אם יש סיבה מוצדקת. חשוב שיהיה שקט... חלליות תשאירו ל-NASA עדיפות לחנות באזור המרכז. צריך את המחשב מוכן ומורכב כמה שיותר מהר. אין צורך בציוד היקפי.

9. Started by merstik,

שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. שלום רב לכולם, אחרי הרבה מפרטים שעברו פה ועקב צורך בהול במחשב חדש החלטתי לעשות את הצעד הכי זהיר ולשאול לעצתכם... המחשב שלי הולך לחברה שלי עקב שריפת הספק שלה ועקב היותו מיושן לחלוטין מעבר לכל פרופורציות ( פנטיום 3 על לוח אם של פנטיום 2, 256MB זכרון בתדר של 133Mhz וזו לא טעות כתיב, וכדומה) ואני צריך להחליט מהר מהר על מפרט כדי שהיא לא תתקע יותר מדי זמן בלי מחשב- סיוט עבור סטודנטית... אני צריך עזרה מכיוון שאין לי הרבה נסיון מעשי בתחום, רק מעט ידע תיאורטי (שמורכב בעיקר מקריאת מדריכים באתרים מצוינים כמו HWZONE ו3DGAMEMAN ודומיו... "כל" מה שאני צריך זה "בסה"כ" לבחור: מעבד, לוח אם וכרטיס מסך. אשמח לשמוע גם על זכרונות והארד דיסקים, אבל סדר העדיפויות שלי הוא כזה. באשר לשאר הדב…

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב: משחקים (לא באטרף), עריכת וידאו חובבנית, עריכת סאונד ביתי ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Cubase, Premiere, Photoshop, אופן שימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: RPG, אסטרטגיה למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): לא ידוע, מסך 21-23" יירכש בהמשך בתקציב של 800-1100 ש"ח -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: משחקים בסבבה, לא צ…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by kobibo,

אודה להצעת מחיר עבור מחשב לצורכי גלישה אופיס וקצת משחקים עד 2500 ש"ח גג . לא צריך ציוד היקפי לא צריך כונן CD או DVD . אודה לשתי הצעות אינטל ו AMD . תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by X_Dror,

היי, אני מחפש לגיסי מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש ביתי. (בעיקר בגלל בעיות מקום, ומעבר עם המחשב בין חדר לחדר) בעיקרון המחשב מיועד למשחקים ולסרטים. (גם כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל הסרטים) משחקים כמו Fifa וכו, אבל לא רק. תקציב מיועד 4000+. הכיוון הוא 4000 אבל אם יש מחשב משתלם במחיר גבוה יותר שלא עולה על 5000, אז זה גם בא בחשבון. זמן סוללה ושמקל פחות חשובים מן הסתם כי המחשב הולך להשאר רוב הזמן בבית. מבחינת גודל, אני מניח ש-15" אינצ' זה טוב בשביל מחשב שנשאר בבית, למרות שגם 14" יכול להתאים. כדאי גם מחשב אמין עם תקופת אחריות ארוכה כמה שיותר. תודה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. שלום, אני מחפש המצלה למחשב נייד עד 2500/3000 ש"ח. אני רוצה מחשב נייד לצורכי תיכנות (Microsoft Visual Studio 2008/2010) ועבודה בסיסית. סרטים ומשחקים לא מעניין אותי בכלל. חושב לי שיהיה לו זיכרון ומעבד טוב לבצע/לחשב פעולות מתמטיות כבדות. מסך 15 אינץ' יספיק לי לגמרי. זיכרון של 80 ג'יגה גם יספיק. אני לא מבין בסוללות ולכן אני לא יודע איך כל זה הולך. שתספיק לי לאיזה שעתיים שלש. אני לא מבין שום דבר בחומרת מחשבים ניידים לכן אני אשמח לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by liav25,

אם אני קונה גרסאת לינוקס, אני יכול להחליף בין לייט לרגיל מתי שיתחשק לי או שזה שתי גרסאות שונות ? מה ההבדל בין לייט לרגיל (חוץ משברגיל התצוגה היא כמו XP ובלייט התצוגה היא אחרת) ? הלינוקס לייט רץ מהר יותר ? אם אני קונה גרסאת לינוקס בחו"ל, אפשר להתקין מע' הפעלה אחרת גם בלי כונן קשיח (עם דיסק און קי או כרטיס זיכרון או משהו בסגנון) ? אני מעדיף שלא לקחת XP כי ההעדפה שלי היא לSSD במקום HDD ואני לא יודע אם יגיע לארץ דגם הA110X עם 16GB SSD ו-ווינדוס XP (יש אותו בארה"ב ? מצאתי באינטרנט מידע רק על גרמניה). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  16. המפרט די דומה למפרט שמומלץ באתרכם מלבד הלוח אם. המחשב אמור לשמש בעיקר לעבודה, הורדות מסיביות מהרשת ולצפיה בסרטים (שהורדתי כמובן). אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ומהירה. לוח אם: Intel Soren 945, L100, DDR2 667 D945GNTL (מישהו שמע עליו?) מעבד: Intel 2.66D dual core 533 D805 (הוא ניסה לדחוף לי את ה- 820 אבל התעקשתי. האם בצדק?) זכרון: 2X 512M DDR2 667 samsung (האם המעבד מסוגל לנצל את המהירות הזו בכלל?) כ. מסך: Gigabyte 6200 DVI + VGA 256m NX62TC256D8 (רק בשביל ה- TV out) ד. קשיח: WD 7200 8MB 80GB SATA2 מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan (מארז טוב! אה?) (כונן וצורב כבר יש לי מהמחשב הישן) אתם עושים עבודה נהדרת, יישר כוח!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by manenbu,

מת לי הלפטופ לפני כמה זמן, ולפני שזרקתי אותו למיחזור האלקטרוני הוצאתי ממנו את הכונן הקשיח, הזכרון והכונן האופטי. אז זכיתי בכונן קשיח נייד חדש, אבל מה אני עושה עם שאר הדברים? את הזכרון אפשר למכור? להרכיב במחשב נייד אחר? מה עם הכונן האופטי? זכיתי בצורב נייד חדש?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by htcizubv,

אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל המלצה לגבי קניית ארבעת החלקים הבאים : מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך 3500 ש"ח לכל היותר. תודה רבה ! עידן עריכה: הנה רכיבים שמצאתי במחיר אטרקטיבי שלא עולה על התקציב, אשמח לדעת את דעתכם: Intel Pentium D 945 Dual Core 3.4GHz 2X2MB LGA775 64BIT INTEL D945GNTL- SORRENTO + LAN KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 GAINWARD PCX 7600GT 256MB DDR3 BLISS

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by davenos,

אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. תיאור כללי. * מחשב אישי ( PC \ DESKTOP) * לוח - אני לא מבין הרבה בלוחות, חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין ז"א האמין מבין הזולים. * מבחינת מעבד - רצוי AMD בגלל מחיר זול יותר ממה שידוע לי, אלא אם כן אתם חושבים שזה לא קשור ואפשר גם שיהיה מעבד INTEL בטווח המחירים הרצוי. ושיהיה שווה ערך ל CORE2DOU כלשהו ( או CORE2DOU). * ספק כח - לדעתי לא פחות מ 400W רצוי לא? * מארז - מבחינת מארז חשוב לי שיהיה לו איוורור טוב וחשוב לי שיהיה בו מקום לדיסקים , נגיד 5 דיסקים ככה אם יש דבר כזה. * כרטיס מסך - אני לא צריך כרטיס מסך רציני ... רק שיוכל לנגן HD בצורה סבירה וזהו אין צורך משהו למשחקים. * זכרון RAM - לא סגור על משהו ספציפי נראה לי 2 מספיק. * מבחינת HD אני סגור על דיסק 1 מדגם - Western Dig…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב "של הבית" כלומר 4 משתמשים logged-on בו זמנית וכולם השאירו chrome עובד. השימושים הם: אינטרנט, עריכת וידיאו …

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. מדובר במחשב לבן דודי, אבא לילדים ששני הצרכים היחידים שלו זה HD וגלישה ומחשב שישרת אותו שלוש שנים ללא צורך בשדרוג. עכשיו שתי שאלות: האם המעבד יספיק או כדאי לשדרג לi3 530? מה לעזאזל ההבדל בין H55 ל H57? לא ממש הצלחתי למצוא. זה המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1156 2.8GHz G9650 - BOX ₪465 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪649 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪283 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE SD200 (BLACK) TT-VK72721N2E + 270W PSU ₪474 דיסק קשיח: [..] WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ₪278 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2554 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים