עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliortomer,

תקציב2500 אין לי מושג כמה להשקיע כי אני רוצה לפחות חלקים מסויימים כמו מעבד מהדור החדשi7 או 5 ונפח זיכרון גבוהה לפחות 8 ג'יגה...לוח אם של חברה טובה ומובילה כמו ג'יגה בייט אין לי גבול מסויים למחיר שאני יוכל להשקיע.... כמה אתם הייתם משקיעים?, זה מחשב מקסימום לגלישה באינטרנט וסרטים ועבודה משרדית בנפרד אני מתכוון לקנות מסך מקלדת ועכבר ורמקולים(ציוד הקפי) שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גלישה באינטרנט ועבודה משרדית וצפייה בסרטים באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? 64 ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום.24האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 חומרה אופציונלית …

2. Started by AlterEgo,

אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  3. היעוד הוא תוכנות גרפיקה ומשחקים כבר שמעתי מכמה מקומות שהכרטיס מסך שלו לא מתאים למשחקים רציתי לדעת מזה בדיוק לא מתאים הנה הפרטים שלו [pre] # series: Quadro NVS # codename: G72M # pipeline: 4 pixel-pipelines and 3 vertex-pipelines # memory: DDR-3, maximum upgrade: 64 MB, bus: 64 bit, 192+ Turbocache (often is presented as the whole memory) # directX: 9c, Shader Model 3.0 # features: PureVideo # manufacturers site: product page # application area: small and light-weight notebooks # other infos: 90nm, 112 Mio transistors, PCI-E עכשיו הוא ביחד עם זיכרון 1 GB ועם מעבד 2.0GHz, 667 MHz FSB 4MB L2 Cache יצליחו להריץ משחקי אסטרטגיה של 2006? [/pre]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עבור: + Office + internet + matlab + emule + תמונות דיגיטליות (עם עיבוד) + Mp3 מצד אחד אני לא מעוניין במשחקים וגרפיקה, אך מצד שני אני מעוניין במחשב שיהיה טוב לכמה שנים (לפחות 3-4) ויוכל לתמוך בתכנות עתידיות (כמו VISTA) כמה לדעתכם אני צריך להוציא? אשמח לקבל מפרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום הנה המפרט : intel core 2 duo e6300 conro gigabyte 945 s-3 512 כפול שתיים ddr2 667 x1900gtd x-turbo fan power gamer wd 250 gb 16mb sata 2 מארז אני צריך המלצה ואני רוצה שיהיה עם ספק ביחד asus-rw dual מסך דק nu ql-721v 8ms dvi מקלדת ועכבר אני יחליט כבר לגבי הזיכרון הוא אמר לי שזה חברה אמריקאית לא יודע מה בדיוק ואם נגיד הזיכרון מתקלקל אז הם נותנים חדש בלי בעיות הוא אמר שהם המתחרים של קינגסטון באמריקה החברה של הכרטיס מסך אני כמעט בטוח שזה gecube המחשב עולה 5900 ואפשר להוריד לו עוד למה הוא גמיש ואני משלם מזומן אז אפשר לרדת הרבה השאלה אם המחשב טוב או שהוא חירטט אותי יש לי מושג בחלקים אבל לא כל כך תודה על העזרההההה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by majory,

שלום רב, יש לי כרטיס ללכידת וידאו אשר חייב לעבוד עם צ'יפ אינטל G41, אני מזמין כעת מחשב עם לוח אם כזה (gigabyte G41MT s2p) מעבד 6600 כרטיס מסך ATI HD 5450 זיכרון 512MB 4 GB זיכרון DDR3 הציעו לי דיסק קשיח של WD הבא: 500GB sata2 32MB C.G לכאורה, יש לו יותר זיכרון באפר מאשר הסנטדרטי של WD הנמכר היום (שהוא 16MB באפר). בנוסף אמרו לי בחנות שהדיסק הנ"ל הוא במהירות בין 5500 ל7200 RPM. אני לא זקוק ל SATA3 מאחר והלוח לא תומך בכך. אודה על דעתכם האם מומלץ לבחור בדיסק הנ"ל, בנוסף, האם לסוג עבודה שכזה מומלץ דיסק קשיח מחברה אחרת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by LLLLiran,

אני לא צריך ציוד הקפי ולא מסך מה אתם אומרים על המפרט שהכנתי יש משהו לשפר? מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 290 2 580 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO 1830 1 1830 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 290? מKSP

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by TzV-EyE-GeR,

אהלן, ברשותי מחשב נטבוק מסוג ASUS 1000HE שנרכש בארה"ב. למחשב זיכרון 1GB ואני מעוניין לשדרג ל-2GB. איזה זיכרון עלי לרכוש? האם אני זקוק לסטיק של 1GB ולהסויף אותו ל-1GB הקיים? או שאין אופציה כזאת ועלי לרכוש סטיק של 2GB? תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. ערב טוב לכולם =) אני צריך שתייעצו לי בקשר למחשב נייד הזה : GIGABYTE W566N הנה המפרט שלו : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3601&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& אני רוצה לדעת אם החברה הזאת טובה .. אם החלקים שלו טובים ואם הוא יתאים לדרישה שלי שהיא בעצם שהתוכנה סולידוורק תעבוד בו חלק! תודה מראש לכולם ..

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by joni69,

החלטתי ללכת על מחשב נייד עכשיו מחפש מסך 15" רחב ואיכותי ושהמחשב עצמו יהיה הכי דק דקיק וקומפקטי שיש.... מפרט..שיהי סביר לא למשחקים.. שיוכל לסחוב פוטשופ ופלאש ותוכנות גרפיקה כאלה חלק עם הXP... אינטרנט וסרטים...

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בהתחשב בדרישות, למה לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש את ההורים שלי, ככה שרוב השימושים שלו הם משרדיים - תוכנות אופיס, אינטרנט ותוכנות בסיסיות אחרות, בנוסף המחשב אמור להוות מאין HTPC ולהתחבר גם לטלוויזה בסלון (37' Full HD) אז צריך כרטיס\מעבד שיתמוך כמו שצריך ויאפשר לעשות העברה מהירה בין המסך מחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI בלי פאקים כאלו או אחרים. וחשוב לי במקרה של מחשב כזה ספק כוח יעיל וידידותי לסביבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. היי חברים, אז ככה, נראה שיש לי כמות מוגזמת של תהליכים שרצים בנייד שלי LENOVO X200. מדובר על 86 תהליכים בIDLE כאשר כלום לא עובד ואין יותר מידי בTASKBAR חוץ מאנטיוירוס. גם כל התוכנות שמגיעות עם הלפטופ הסרתי והן לא בהפעלה. אני מרגיש שהנייד מתאמץ יותר מידי בעבודה די סולידית... אז איך יכול להיות שבנייח שלי יש 69 תהליכים במצב מנוחה ובפלפטופ 86? אגב, ביצעתי סריקה עם HIJACKTHIS ולא מצאתי משהו חריג. כנ"ל גם עם MALWAREBYTES למישהו יש רעיון איך לבדוק את העניין? תודב מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. במבצע שיתקיים עד ה24.12.2009 באופיס דיפו ניתן למצוא מחשבים ניידים ונטבוקים ללא מע"מ. מחיר שזול הן מKSP והן מאייבורי בכמה מאות שקלים, וכמובן שירות של אופיס דיפו. אשמח אם האנשים שחיים כאן נייידים ולפטופים יוכלו לומר לי אם קיים מחשב נייד או לפטופ עד 2500 לשימוש משרדי (שירים,,סרטים,לימודים,תוכנות מסרים ומולטי טאסקינג) במבצע הנ"ל ששווה לשעוט עליו? הלפטופים/נטבוקים: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert10 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert11 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert12 http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do?id=insert13

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by namezone,

מישהו בפורום עזר לי למצוא מפרט עם windows 7,וכתוצאה מכך האיכות של הכרטיס מסך ירדה.אך הצלחתי להשיג windows 7,והייתי רוצה לדעת איזה רכיב אני אמור לשפר במפרט הבא כדי שיריץ לי משחקים כמו BF3,call of duty וכו'. הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 -…

15. Started by klozo,

אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום לכולם אבקש מכם חוות דעת על מפרט שהורכב בחנות OMC מעבד E7400/1066MHz/2.8G/775/3M Intel® Conroe Core 2 Duo 45nm דיסק קשיח 500G/7200RPM/SATA/16 Western Digital 500G 16Mb זכרון CL5/G/DDR2/800MHz2 Kingston CL5 2G מארז NEON 400W MIDI\ATX שחור EZcool N630B FAN 8CM לוח אם DDR2/PE/1GL/V/G31*775/2 Gigabyte G31M-S2L FSB1600 כרטיס מסך 1G/DDR2/DVI/PE GAINWARD PX9500GT 1giga צורב X22 SATA DVD שחור SAM SHS223B סה"כ כולל מע"מ: 2450 ש"ח הייעוד של המחשב הוא תכנות והקלטות. אני צריך שהמחשב יהיה שקט ברמה טובה, הנציג אמר שהמחשב יהיה שקט. אני בספק לגבי הלוח אם... אשמח לשמוע את דעתכם! תודה רבה

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by TempesTo,

שלום רב, אני צריך בבקשה המלצות למפרט ב - 2000 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. יעודו של המחשב הוא משחקים ואינטרנט. תודה TempesTo.

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by nov2005,

שלום, אני מעוניין במחשב נייד טווח מחירים 4000-4500,שימושים: סרטים,לימודים ומשחקים (לא ברמה מטורפת) המסך בגודל 14'', מעבד לפחות 2.0 ג'יגה, דיסק קשיח מעל 160 ג'יגה, כרטיס מסך ברמה טובה והכי חשוב אחריות!!!(לפחות שנתיים) הצעה שקיבלתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=24541 אני לא כל כך מבין במפרטים של מחשב נייד, אז כל עצה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. היי כולם, קודם כול הנה המחשב שחשבתי עליו : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1127&CatCode=315 עכשיו, לדעתכם, הוא יצליח להריץ משחקים כבדים? נגיד COD4? או CRYSIS? ותכלס.. הוא שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by asafgolan,

יהיה נחמד גם אם המפרט יוכל להכיל בתוכו מסך רחב הגדול מ20", וגם עכבר ומקלדת. אני מתכנן גם להפעיל עליו סרטים בפורמט X264. וחוץ מזה יש לי כמה שאלות: 1. מכיוון שכרטיסי מסך שתומכים בDX10 קיימים רק זמן מועט, האם כדאי לחכות לפחות לעוד דור אחד של כרטיסי מסך? 2. DX10 נתמכת רק בWINDOWS VISTA? או שאפשר גם לעבוד עם זה בXP? 3. יש לי כרטיס קול AUDIGY SE 24BIT. האם הוא עדיף על כרטיס קול מובנה או שכדאי למכור אותו ולהרוויח עוד כמה גרושים?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by koko21,

שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by BloodFist,

אהלן חברים אני מחפש נייד טוב לשימושים הבאים: פוטושופ בניית אתרים ICQ MESSENGER ואינטרנט. לא הייתי רוצה לנצל את כל התקציב אבל זה כבר תלוי במחשב שתמצאו לי. הייתי רוצה במחשב ככה: מעבד כפול ליבה אם לא של 2.0 אז 1.83 לא הייתי רוצה פחות... הייתי רוצה כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי רוצה 1 GB זיכרון. זהו בעיקרון מבחינת כרטיס מסך אפילו GMA950 יהיה לי טוב אני לא הולך לשחק משחקים או משהו כזה... זהו תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. בנייד DELL XPS M1330.. אני גם בכפ"ס ככה שזה האזור שאני מחפש פחות או יותר.. לא ממש מכיר חנויות שמתעסקות עם לפטופים חוץ מKSP שאני לא כולכך מתלהב מלהשאיר את הלפטופ שלי שם אצלם לטיפול..

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  25. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.