עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adiomri,

היי, זקוקה למחשב+מסך דק בתקציב של 5,000 ש"ח פלוס מינוס. הצרכים: אופיס ואינטרנט ומשחקים קלים עד בינוניים מינוס. רוצה DVI במסך וכמובן לשם כך יש מן הסתם צורך בכרטיס מסך שיש לו כזו יציאה. רוצה מחשב שיתאים לויסטה בעתיד. חשבתי כמובן על כפול ליבה וזכרון 1 ג'יגה. צריך צורב די.וי.די ומארז טוב. אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. צריך הרכבה. אם זה עוזר אני גרה בראשון לציון. יש המלצות לחנויות? מעוניינת בעיקר במפרט מבוסס אינטל אבל אם תרצו תנו לי שתי הצעות אחת גם ל- AMD. המחשב הישן שלי שבק יחד עם הדיסק קשיח ולוח האם. קשה לי בלי מחשב אז אנא סייעו לי במהירה...

• 12 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by gogo444@walla.com,

היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D

3. Started by jbgood,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by aleXtazi,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש..הסכום כמו שציינתי כבר הוא 5000 שקל לציוד הבא : מעבד, לוח, זיכרון, הרדיסק, כרטיס מסך, ספק (אין צורך במארז, סידירוממים, מסך וכל זה) בקשר לזיכרון הוא רוצה שיהיה 2 ג'יגה .. אני יודע שזה יבוא על חשבון החומרה האחרת שיש לו אבל מה לעשות ככה הוא רוצה את זה

• 13 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by mz237,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו או בעוד חודשיים שלושה כאשר המעבדים החדשים יכנסו לשוק. וכמה אמורים לעלות המעבדים החדשים אם כדאי לחכות? ובבקשה אל תגידו שאם מחכים לדבר החדש ביותר אז אף פעם לא נקנה מחשב. זו שאלה רצינית..

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Pentium D 930 Intel 1230 ש"ח לוח אם- ASUS P5LD2 745ש"ח זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 400 ש"ח צורב- LG GSA-4167B DVDRW Bulk -217 מפנדה ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 350 ש"ח ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 535 ש"ח

• 14 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by one_man,

שלום, הייתי מעוניין את עזרתכם בבניית מפרט למחשב חדש. אני דוקטורנט במדעי החברה והשימוש שלי במחשב מסתכם בword ואינטרנט. נכון לעכשיו יש לי AMD Athlon 1.15 GHz עם זיכרון פנימי 256 והארד דיסק 20 GB. אני כותב את זה משום שלמרות שלכאורה אני לא זקוק ליותר מזה, המחשב שלי בכל זאת בקושי סוחב. אני מקפיד לפרמט את המחשב אחת לחצי שנה ועדיין זה די עגלה. בקצרה, אני צריך מחשב שלא יהיה איטי כשאני אפתח הרבה חלונות של word ואינטרנט בו זמנית. נקודה נוספת - אני לא משחק. התקציב שלי 3000 ש"ח. כולל מסך. ואם זה לא מספיק אז 3000 לא כולל מסך. אני מעוניין במסך דק 17. אני מעוניין בכונן קשיח 160 GM ובזיכרון פנימי של 1GM DDR2 צורב כמובן. וDVD (זה בא ביחד?). דבר נוסף, הבנתי שיצא לשוק עכשיו תושבת AM2 ומעבד…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  8. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: לוח אם: דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק אחריות שנתיים מארז:GIGABYTE 3D AURORA דגם: GZ-FSCA1-ANS(ANB) מחיר:600ש"ח נועה מחשבים אחריות שנה 1 ספק: Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק אחריות שלוש שנים כרטיס מסך:Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 1074ש"ח סקיי פיסי קירור למעבד:Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250ש"ח נועה מחשבים מקלדת+עכבר+שלט:Logitech S-510 Media Remote 546 ש"ח תמליל אחריות 5 שנים אז לוח הבנתי שכדי לי לחכות ל27 ותנו לי המלצה לזכרונות ויש למישהו מושג אם יש כ…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.

10. Started by feel,

צרכים : עבודה עם גרפיקה ואנימציות , תוכנות Photoshop , freehand תקציב היה כ- 2500 ש''ח פלוס / מינוס ללא מסך , ללא מקלדת , ללא עכבר , ללא רמקולים , ללא כונן 1.44 ------------------------------------------------------------------------------- מפרט שבניתי : SEMPRON 2600 BULK 754 ----> 350 ¤ GIGABYTE GA-K8NE NFORCE4 754 ----> 515 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz ----> 300 ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ----> 370 ¤ GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK ----> 320 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ----> 290 ¤ COMPUCASE CI-6A19 BLACK ----> 370 סה"כ: ¤ 2515 נעה מחשבים -----------------------------------------------…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  11. כללי:מוזיקה קצת משחקים ואינטרנט עדיף חנות מעזור הקריות

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by bilbo,

כמה אתם חוסכים בממוצע לעומת המחירים בארץ? ומה המיסים שמשלמים בארץ? מע"מ ? ....

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by liel3,

אני קונה מחשב חדש, מטרת המחשב היא ל -2 דברים: 1. תכנות (בעיקר #C) 2. משחקים - ברמה בינונית כגון פיפא NBA וכדומה. תנו חוות דעת למפרט הבא: INTEK CORE 2 E6400 ------1466 ASUS P5B ------ 953 KINGSTONE CL5 512MB *2 667MHZ ------ 740 HD WD 1600JS 160GB SATA 2 ------344 GIGABYTE GEFORCE FCX6600GT NX66T256DE -----709 ENERMAX NOISETAKER 370W ------377 SAMSUNG LCD 19 931BF ------1740 ALTEC LANSING ATP3 -------387 סה"כ 6716 (לא כולל מארז, עדיין לא החלטתי אשמח להמלצות) האם המפרט אופטימלי , האם להוריד או להעלות במפרט לאור המטרות של המחשב??? תודה מראש על התגובות!

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by nirpo,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש לבית עם הקריטריונים הבאים: יכולות: - להריץ תוכנות מוזיקה כמו cubase או ableton - יכולות גיימינג סטנדרטיות, לא משהו מיוחד. - יכולות להריץ ולאמן מודלים של deep learn. - עריכת וידיאו ותמונות. בארבעת האפשרויות אין צורך באיכות הכי מקסימלית, רק שלא יהיו בעיות תקציב: באיזור ה- 5 6 7 אשמח לעזרה, ניר.

16. שלום רב, בניתי לי מפרט מחשב מאמזון, אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מתאימים זה לזה. המחשב מיועד בעיקר לשימושים יומיומיים רגילים, כגון: אופיס, יוטיוב, גלישה עם 8-9 לשוניות במקביל, צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, יש לי כוונות להשתמש בו לצורך עריכה מוזיקלית, אני כרגע מתחיל ולכן הדרישות שלי הן מאד מינימליות אך ארצה להריץ עליו תוכנות לעריכה מוזיקלית ברמה מקצועית. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 210, שאעביר למחשב החדש. (כאמור, המחשב לא מיועד למשחקים כלל) אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מומלצים (בחרתי על סמך ביקורות באמזון בעיקר, אינני מבין גדול בתחום) ומתאימים האחד לשני, ויתנו מענה לצרכיי, כמובן עם דגש על העריכה המוזיקלית שהיא מצריכה מפרט י…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  17. שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המחשב הנייד? ראיתי באחד האתרים מחיר דיי זול יחסית לדגם הזה והייתי רוצה לדעת האם ידוע על אזושהם בעיות ספציפיות בדגם הזה? תודה לכולם. יאיר

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by nafthenaf,

היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…

19. Started by Aner,

שהוא לא 10 דרישות - אופיס עם 3 טאבי פיירפוקס וסדרה ברקע

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  20. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by joeperetz,

שלום לכולם. אשמח אם תוכלו להמליץ על המחשב העדיף בין השניים הבאים: 1. HP Probook 4330s http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796043 2. Lenovo Thinkpad E320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18382 תודה רבה מראש!

24. Started by locdog,

צריך מפרט בשביל חבר לעבודה ועריכה גראפית עם adobe premiere וכאלה לא צריך מסך וציוד הקפי המסך שיש לו עכשיו הוא כ23 אינץ' כמה שיותר זול יהיה יותר טוב תודה מה שמציעים לו עכשיו ב3200 שח זה I5 2300 4GB RAM ו GTS450.. אין לי את המפרט המלא. זה יפסיק לו?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. היי אני מחפש מחשב לעריכת וידאו ומשחקים הכי חדשים! 1. מה התקציב המקסימלי? עד 8000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך קצת במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים, עריכה, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך סמסונג T2333 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכי חדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך ורמקולים 4. האם יש רכיב…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.