ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
צריך את דעתכם על המפרט הבא דגש במיוחד האם הספק מספיק למפרט! ולגבי הכרטיס (המחשב מיועד למשחקים סרטים ואינטרנט אין חשיבות לכל מיני דברים כמו OC ומשחקיפ כמו פולאוט3 ...) דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9621 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ht…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שיהווה תחליף למחשב השולחני הישן, ושיהיה מתאים למשחקים ולעריכת סאונד. בעקרון אני הבנתי שבארה"ב המחירים זולים יותר ועדיף לקנות משם, הבעיה היא האחריות. והטווח מחירים שאני מעוניין להשקיע הוא בין 3000 ל4500 ש"ח. אילו מפרטים אתם יכולים להציע לי?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב נייד המיועד הרוב למשחקים ולבית ספר חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב ומעבד חזק עם WIFI מובנה ועם מערכת ההפעלה נכללת בתקציב המחשב אז בלי מערכת הפעלה, התקציב שלי הוא 5000 שקל אבל אני יכול לחרוג מעט ברצוני לבקש את עזרתכם בבחירת מחשב ,בתור התחלה הסתכלתי על המוצר הבא: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8862 מה אתם אומרים אליו שווה או לא? או שכדי לי לחכות קצת למשהו שיצא בקרוב?.. מודה מאוד לעוזרים .....
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. ציוד הקפי יהיה עכבר בלבד - אשמח להמלצה. 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג (זה מחשב נייד). 7. מעוניינת לרכוש איתו מע"ה win 7. 8. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. היא פנתה לחנות (את שמה לא אציין כי אינני יודע) והם הציעו לה את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6693…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי הרכיבים הבאים למחשב שכבר רכשתי בחו"ל: מעבד Q9450. זכרונות 2 קיטים של 4 גיגה OCZ Reaper DDR2 PC8500. לוח אם Asus P5E. הארד דיסקים 3xWD5000AAKS לצורך ריצה ב RAID 5. כרטיס מסך Saphire Radeon 3870 HD. מה שחסר לי להשלמת המפרט זה: 1. קירור למעבד, (עדיף כמה שיותר שקט) המעבד הינו OEM והגיע בלי מאורר. 2. מארז - עדיף מארז קריר ויותר חשוב מזה שקט. 3. ספק כוח - אין לי מושג כמה אני צריך 400-500 וואט? השקט חשוב לי אבל אני לא מעוניין בקירור מים או גרוע מכך כל המזגנים שמחברים למחשב... מבחינת תקציב נשאר בערך 2000-2500 שח תקציב לזה שזה אמור להיות די חסר מגבלות בגבול הסביר. אשמח להצעות וכן לחוות דעת על המפרט. (אני לא שחקן כבד אז אין לי מה לעשות עם CROSS FIRE של שני כרטיסי מס…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים התקציב הוא בסביבות 4K אם אפשרות לחריגה מה שאני הצלחתי להרכיב זה 1 G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 485 ש"ח Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX 799.00 ¤ - 1 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe 950.00 ¤ - 1 יצרן ANTEC P182 3x120MM Black ¤726 1 יצרן Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI ¤436 1 יצרן Gigabyte GA-EP45-DS3 ¤634 1 הרכבתי את זה מ3 חנויות שונות בשביל שיצא יותר זול וזה יוצא 4030 בדיוק חוץ מהרכיבים האלה אני אני לא צריך כלום חוות דעת שיפורים? שווה לחכות עוד כמה ימים שיצא ה4870?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב ECLIPSE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא OC אזור השרון(ksp רעננה מעולה לי..) תודה. ללא כל ציוד הקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) או וינדוס תודה רבה. (אם ישאר כסף ואני לא מאמין שישאר אפשר להכניס צורב\dvd)
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למפרט אשמח אם תוכלו לתת עצות אז מארז אני מביא, יש לי אחד שקט במיוחד ויפה, לוח אמ INTEL CUBE COVE UATX/DDR2800/FSV1333 זיכרון 4096 ddr 800MHZ דיסק קשיח 500GB 7200RPM WD SATA 2 כרטיס מסך GV-N95TOC-512H 9500GT צורב X22 כרטיס קול מובנה עם כל היציאות 8.1 ועוד כל מיני מעבד או core2duo 3.16 E8500 6m 775 1333 אופציה שניה של מעבדcore 2 quad 2.33 Q8200 4m 1333 סך הכל3,155 אותו מחיר לא משנה איזה מעבד אני בוחר. אשמח לקבל תגובות
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן. דרוש מחשב שלא שוקל מעל 2.8 קילו, עם כרטיס מסך לא onboard ועם מעבד כמה שיותר חזק. השימושים הם מתמטיקה בשימוש גם גראפיקה 3D ובעיקר חישובים כבדים של Mathlab. אשמח לשמוע אתכם. בתודה מראש עריכה - ראיתי את המחשב הבא. מבחינת נתונים הוא נראה מצויין - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71614&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא ניתן לחרוג מהתקציב של 3700, ויש עדיפות לחיסכון כך שהמחשב יעלה באיזור ה3300... השימושים - לראות סרטי FHD, גיימינג, תכנות במאטלאב וויז'ואל סטודיו. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי השקט לא כל כך חשוב, בדירוג 3 מ10. שלא יישמע כמו טרקטור, אבל לא צריך שיהיה חרישי. לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב אך לא בהתקנת OS. אני מתגורר בחיפה. אני מעוניין בלפחות 1TB בהארדיסק. השדרוג היחיד שעשוי להתבצע הוא הוספת זיכרון. רק מעבדי אינטל! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם יש אפשרות לחבר בדרך כלשהי מעבד\כרטיס מסך חיצוני למחשב הנייד. לדוגמה, כרטיס מסך שנועד למחשב נייח, האם יש דרך לחבר אותו למחשב הנייד ללא הלחמה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר מחשב נייד חדש בטווח מחירים של 3000-4500 ש"ח. יש לי כמה שאלות עקרוניות לבעלי הנסיון בפורום: 1) שמעתי שמועות זדוניות על MSI - שהרכיבים שלהם לא איכותיים וכו', האם יש אמת? ראיתי בIVORY מחשב של MSI במחיר זול מאוד יחסית למפרט שלו... האם יש סיבה לחשוש? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2323&CatCode=315 2) מה ההבדל בין Gigabyte W566U ל Gigabyte W536M? ראיתי הפרש של כ500 ש"ח עבור מפרט שנראה זהה (אותו מעבד, אותה ערכת שבבים) 3) אם כבר במעבדים עסקנו אז מה ההבדל בין T5750 לT5800? לא מצאתי לזה הסבר באתר של אינטל... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שישמש מלבד פעולות סטנדרטיות (אופיס, אינטרנט) גם לכידה, עריכת וידאו והמרת פורמטים של וידאו. כמו כן צריך לתמוך בריבוי משימות כך שאפשר יהיה להשתמש ב-PVR בזמן עבודה על משימות אחרות. משחקים הם בעדיפות נמוכה, ואשקול הרחבה עתידית (כרטיס מסך משופר וכו') אך האם כדאי לקנות לוח תומך SLI "שיהיה לעתיד"? תקציב: כ-4000 ש"ח (אפשר לחרוג אם יש לכך הצדקה). OC: לא נראה לי שאתעסק עם זה בתקופה הקרובה, אך אם תהיה אפשרות מבחינת הלוח ושאר הרכיבים -- אשמח. ציוד הקפי: כאמור, לא צריך מסך. אבל צריך צורב DVD וכרטיס טלויזיה ולכידת וידאו אין העדפה לחברה, אבל אני קורא הרבה דברים טובים על AMD ועל הלוח של DFI או של MSI (האם אני צריך nFORCE4?) קירור ויופי: יופי לא חש…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב עם המאפיינים הבאים: תקציב של 2800-3200 ש"ח. מיועד לשימוש משרדי -אינטרנט, תוכנות מיינסטרים. לא למשחקים. יריץ מערכת הפעלה של ווינדוס 7 32/64 ביט כולל הרכבה של המפרט בחנות. מקלדת ועכבר אופטיים חוטיים באיכות טובה. צורב דיוידי. מסך 22'' או דומה שיהיה נוח לעבוד מולו לאורך זמן. ללא רמקולים וללא כונן דיסקטים. מפרט שקט ברמת מיינסטרים (5). לא מתוכנן אוברקלוק. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד אבל כן להוספת זכרון. לא צריך לתמוך בחיבורים מיוחדים למעט USB. קרוב לרחובות. תודה מראש על העזרה. עריכה: מעבד מבוסס INTEL
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם. המטען של המחשב הנייד שלי הלך לעולמו. מדובר על מטען 19V ו 3.42A (אני מניח שזה אומר 65W אבל לא כתוב). בחברה (פוג'יטסו סימנס) מציעים לי מטען חדש "מקורי" סביב ה 400 שח. וזה נשמע לי לא מעט, בהתחשב בכך שיש לי גם נסיון רע איתו. בחנויות מצד שני ראיתי שזה סביב ה 250 שקל, למטען אוניברסלי, אבל עם פרמטרים שונים המתח הוא אותו מתח (ואני מניח שזה מה שחשוב) אבל הוא על 90W וזה אומר 4.74A רציתי לדעת אם זה מסוכן למחשב והוא חייב להיטען רק עם מטענים זהים, או שזה רק אומר שהוא יטען יותר מהר, או... לא יודע. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שהוא לא 10 דרישות - אופיס עם 3 טאבי פיירפוקס וסדרה ברקע
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט עם התנאים הבאים : מעבד אינטל! 2 GB ראם זיכרון . הרד דיסק, לפחות 250GB. לא צריך מסך. DVD צורב פשוט לא צריך LS מארז פשוט ביותר אבל ספק לא גנרי, הספק צריך להחזיק כרטיס מסך חדק, אם אפשרות שכרטיס מסך זה יוחלף תוך שנתיים למשהוא חזק יותר שדורש יותר W וגם במידת הצורך שהספק יוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך שישורשרו או שיפעלו בנפרד, לספק צריך להיות קירור טוב מן הסתם. רצוי שהמחשב יהיה שקט ויצרוך מעט חשמל שכן הוא פועל 24\7 . לוח אם , צריך להיות טוב מאוד מהסדרות הגבוהות כך שאוכל לשדרג את המערכת , זיכרון ,כרטיס מסך ועוד בטווח של 2-3 שנים וכן הלוח אם צריך שיהיו לו 2 כניסות PCI E עבור שני כרטיסי מסך. כרטיס מסך : כרטיס מסך שיהיה חזק עדיף 512MB ואם לא אז 256..... צריך להפעיל קודם …
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לפורום המומחים. אני רוצה מפרט מחשב שיכלול גם 1GB זכרון פנימי וצורב DVD... עדיפות למפרט אינטל ולא AMD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי צריך לקנות היום מחשב, וכבר הביאו לו כמה מפרטים מפורומים אחרים ולא יודע, לא מקצועיים שם.... הוא רוצה מחשב עד 5500 ש'''ח, גיימר נמצא הרבה על המחשב בקיצור צריך משהו שיחזיק משחקים כבדים ... אז תתנו לי מפרט בבקשה...:] ד''א הביאו לי גם 2 מפרטים אחרים, ואני רוצה לדעת איזה יותר טוב, שניהם באותו מחיר : זה הראשון: מסך סמסונג 23' LCD 2MS מעבד: Intel core 2 940 q\2.83\4mb\1333mhz לוח אם :gygabite Ep 45T -b53\ DDR III דיסק קשיח:Stat II 1TB (1000Gb) זיכרון פנימי:2Gb DDR III כרטיס מסך:Fx 9800 GT\HDTP\512mb\DDR III\ HDMI צורב: dvd x 22 sony וזה השני
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-