עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. (לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by xfacti,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט שלפי דעתי הוא טוב לתקציב של 4000 ש"ח שיתאים לצרכים שלי: ¤1,181 ¤1,181 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤574 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤363 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤282 זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤884 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤166 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤233 מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤212 ספק כח JSP-TECH PS-1000 450W ¤50 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ¤79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ 4,024 סכום כולל מע``מ המחשב הורכב באתר www.skypc.co.il אך יש לי מספר שאלות וספקות בקשר לר…

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by alexo360,

אז אני קונה עוד כמה ימים מחשב ואני רוצה מפרט למשחקים. התקציב הוא 7k,אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג. המפרט הוא מהחנות skypc.co.il:

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. שלום לכולם. ראיתי את המפרטים בטווח המחירים הזה וראיתי שברוב המקרים המלצתם על כ. מסך של AMD (ATI) ומעבד i5. האם לא יתכן שילוב מוצלח יותר של מעבד ולוח אם מבוססי AMD עם כ.מסך של ATI? מה דעתכם על תצורות SLI או crossfire עם כרטיסים יותר חלשים/זולים (למשל 6790)? מה לגבי ה 560 (nvidia)? המטרה העיקרית שלי היא BF3. הרזולוציה תהיה 1650 על 1050 (אם אני לא טועה). אם אפשר אז גם 1080P יתקבל בברכה... בכל מקרה תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. שלום, אני רוצה מפרט למחשב משחקים צריך המלצה ללוח ראשי, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, HD 500 GB נראה לי יספיק. אוליי גם ספק אם ייכנס בתקציב. אני מחפש כרטיס מסך עם אפשרות ל HD. המחשב מיועד בעיקר למשחק FARCRY2 מתי שייצא ואני רוצה להפעיל אותו על הגדרות גבוהות עד כמה שאפשר. התקציב ניתן לשינוי, הכל בהתאם להצעות שיעלו. ללא ציוד הקפי וללא OC חסר משהו ששכחתי? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…

9. אני מבקש הצעות למפרט למחשב משחקים שיחובר גם לטלווזיה ולכן צריך כרטיס מסך מתאים וגם יציאות 5.1 התקציב הוא 3500 פלוס מינוס תודה רבה אסף

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Yoav,

שלום לכולם, אני מעוניין ללקנות מחשב למשחקים + עבודה בסביבות ה6K שקל כולל מסך. קיבלתי את ההצעה הבאה: (המחירים כתתובים ליד החלקים והם בשקלים לא כולל מע"מ) לוח: Gygabyte GA-K8NMF-9 516.21NIS מעבד: AND 64 3500+ S939 1539.41NIS כ. מסך: Gygabyte PCX6600 256MD DDR2 806.58NIS זיכרון: Samsung/Hynix 512MB DDR 400 *2 (סה"ך ג'יגהבייט) 543NIS ד. קשיח: WD 80GB SATA-II 8mb 359.50NIS כונן: LG DVDROM 138.27NIS צורב: LG DVD-RW *16 (+/-) 476.54NIS פלופי: סוני 1.44 36.87NIS מארז: HEC ATX 400W 24pin 2fan 539.25NIS מקלדת + עכבר Logitec 124.44NIS רמקולים ג'נריים 24.65NIS מסך: LG Flatron 17" CRT 742025NIS תוכנות: Symantec norton internet security 2006 300NIS עלות: 5698 ש"ח. בהנחה שOC לא מעניין א…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מכיוון שאני זקוק למחשב שיריץ משחקים על איכות מקסימלית (ASSASSINS CREED , CRYSIS וכו) אז בחרתי ב 8800GT עם קירור שעולה כ-200 ש"ח פחות מאשר GTS ללא קירור, 4גיגה ראמ וכו... אני הולך כנראה לשלם במזומן אז המחיר ירד בכ-2% הייתי רוצה שתרשמו הצעות טענות וכו במיוחד לגבי [glow=red,2,300]ספק הכח[/glow] תודה! והתקציב בעקרון 3K אבל כנראה שאני יכול לחרוג ל3500 +- לא צריך מערכת הפעלה יש לי כבר XP PRO מקורי לא יזיק עכבר ומקלדת פשוטים [glow=red,2,300]אתם מוזמנים גם להציע מפרט משל עצמכם אני צריך משהו שיחזיק בימים החמים של אוגוסט [/glow] מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤845 קירור למעבד: Glacialtech 5060L Light 775 24dba כמות: 1 - מחיר: ¤46 ל…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  12. Started by menybo,

שלום לכולם אני דיי חדש כאן אני מחפש מפרט למחשב משני (יש לי מחשב עם מפרט נחמד) עד תקציב 1600 ש"ח אשמח לעזרה ממכם! בתודה מראש נ.ב עדיפות למעבד INTEL

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by liofko,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב משפחתי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא , אם ממש משפר - מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משפחתי, סרטים (גם HD), אופיס, אינטרנט, משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? (מה דורש FIFA ?) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, ר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש עבור קרובי משפחה מפרט למחשב שמשמש את הילדים במשפחה (גיל תיכון וצבא). בכל מקרה הוא לא יוציא הרבה כסף על המחשב, אבל הילדים משחקים במחשב הרבה חשבתי להציע את המפרט המינימלי למשחקים ב-2500 ש"ח מכאן: http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אחרי שהוא ראה כמה הצעות "לא איכותיות", יקשה עלי לשכנע אותו לקנות מחשב במחיר כזה + למעלה מ-1000 ש"ח על מסך (ואולי גם מערכת הפעלה). מצד שני, המשחקים שראיתי שהם משחקים הם משחקים שהגיעו אליהם מחברים ולא משהו שיצא בשנה האחרונה. שמדובר במשחקים שיצאו לפני שנתיים שלוש וכדו'. הם גם לא משחקים ברזולוציות גבוהות ויכולים להתפשר ברמת הפרטים. בקיצור, אני צריך מפרט למחשב "משפחתי" הכי זול אבל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים. כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  15. מחשב שיחזיק כמה שנים, עם אופציות לשדרוג וויסטה בעתיד.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  16. אם כי רצוי קצת פחות ... הדרישות הן כאמור סטנדרטיות, כאשר משחקים לילדים כוללים גם סימס3 , שהבנתי שיש לו דרישו לא צנועות בכלל... אני חשבתי על משהוא כזה: לוח אם: GA-MA780G-UD3H מעבד : Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) כרטיס מסך - אין לימושג. האם ה ATI HD3200 שיש בציפסט יסחוב משחקים נוסח סימס 3 ? או שממש רצוי כרטיס חיצוני , ואם כן - מה אפשר למצוא בסביבות ה 600 שח ? בנוסף יהיו 4 GB זיכרון, נסיון לספק כח ומארז איכותי ודיבר של חצי גיג'ה, אבל זה אני כבר אבחר מהמבחר של KSP לפי המלאי ... בתודה מראש להמלצות והארות ...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by gal200920,

מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה

18. Started by ALIK,

היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by meital202,

היי , צריכה עזרה בבקשה בהרכבת מחשב למשרד . קיבלתי בקשה שיהיה במחשב מעבד 8400 ו 4G זיכרון מסוג DDR3 וספק 500W . המחשב צריך להיות מאד חזק ואמין מכיוון שדלוק כל היום , ללא צורך בכרטיס גרפי חיצוני העיקר שיהיה עם מעבד חזק ולוח אמין ומהיר . תודה, מיטל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by XD-DRAGON,

היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by speed42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pixraider,

המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים