עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by menybo,

שלום לכולם אני דיי חדש כאן אני מחפש מפרט למחשב משני (יש לי מחשב עם מפרט נחמד) עד תקציב 1600 ש"ח אשמח לעזרה ממכם! בתודה מראש נ.ב עדיפות למעבד INTEL

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by liofko,

שלום לכולם, אשמח לעזרה בקניית מחשב משפחתי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא , אם ממש משפר - מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משפחתי, סרטים (גם HD), אופיס, אינטרנט, משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ? (מה דורש FIFA ?) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, ר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש עבור קרובי משפחה מפרט למחשב שמשמש את הילדים במשפחה (גיל תיכון וצבא). בכל מקרה הוא לא יוציא הרבה כסף על המחשב, אבל הילדים משחקים במחשב הרבה חשבתי להציע את המפרט המינימלי למשחקים ב-2500 ש"ח מכאן: http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אחרי שהוא ראה כמה הצעות "לא איכותיות", יקשה עלי לשכנע אותו לקנות מחשב במחיר כזה + למעלה מ-1000 ש"ח על מסך (ואולי גם מערכת הפעלה). מצד שני, המשחקים שראיתי שהם משחקים הם משחקים שהגיעו אליהם מחברים ולא משהו שיצא בשנה האחרונה. שמדובר במשחקים שיצאו לפני שנתיים שלוש וכדו'. הם גם לא משחקים ברזולוציות גבוהות ויכולים להתפשר ברמת הפרטים. בקיצור, אני צריך מפרט למחשב "משפחתי" הכי זול אבל שיוכל להריץ משחקים בני שנתיים. כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  4. מחשב שיחזיק כמה שנים, עם אופציות לשדרוג וויסטה בעתיד.

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  5. אם כי רצוי קצת פחות ... הדרישות הן כאמור סטנדרטיות, כאשר משחקים לילדים כוללים גם סימס3 , שהבנתי שיש לו דרישו לא צנועות בכלל... אני חשבתי על משהוא כזה: לוח אם: GA-MA780G-UD3H מעבד : Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) כרטיס מסך - אין לימושג. האם ה ATI HD3200 שיש בציפסט יסחוב משחקים נוסח סימס 3 ? או שממש רצוי כרטיס חיצוני , ואם כן - מה אפשר למצוא בסביבות ה 600 שח ? בנוסף יהיו 4 GB זיכרון, נסיון לספק כח ומארז איכותי ודיבר של חצי גיג'ה, אבל זה אני כבר אבחר מהמבחר של KSP לפי המלאי ... בתודה מראש להמלצות והארות ...

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by gal200920,

מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה

7. Started by ALIK,

היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by meital202,

היי , צריכה עזרה בבקשה בהרכבת מחשב למשרד . קיבלתי בקשה שיהיה במחשב מעבד 8400 ו 4G זיכרון מסוג DDR3 וספק 500W . המחשב צריך להיות מאד חזק ואמין מכיוון שדלוק כל היום , ללא צורך בכרטיס גרפי חיצוני העיקר שיהיה עם מעבד חזק ולוח אמין ומהיר . תודה, מיטל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by IL4_TB,

המטרה שלו היא נטו עבודה משרדית פשוטה (אין כלל שימוש בתוכנות כבדות) מקסימום אופיס אינטרנט וכמה תוכנות אינטרנטיות פשוטות... כולל מסך 17" LCD הכי פשוט וזול שאפשר וסט עכבר ומקלדת פשוטים..בעניין התוכנה אין צורך שתכנסו לזה בעל המשרד יעשה חוזה רישוי לעסקים של מיקרוסופט. התקציב 2300 ש"ח... לא נעול על שום חברה ופתוח להצעות...אבל בכל מקרה בעל המשרד רוצה לקנות מספר מחשבים כאלה ויש לו העדפה לאינטל... זה המפרט שבנינו בינתיים... Intel Pentium D Dual Core 935 3.2GHz / 4MB Cache / 800MHz FSB / Dual ASUS P5VD2-MX או GIGABYTE GA-945GZM-S2 (מה עדיף לדעתכם?) Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 X 2 WD 80 GB צורב DVD LG X18 פלופי 1.44 מסך LCD 17" 8MS מארז ATX הכי פשוט סט מקלדת ועכבר Multimedia סה"…

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by XD-DRAGON,

היי אנשים, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לחלוטין...צרכי עבודה - משרדי בלבד (אינטרנט + OFFICE). כולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר). מסך - LCD. צריך לקנות 3 מחשבים כאלו. תקציב פר מחשב - 1500-2000 ש"ח. כולל מסך - 2400 ש"ח למחשב. חובה - כל מחשב תומך באל חוטי (כל המחשבים מחוברים בניהם ברשת אלחוטית מבחינת אינטרנט וכן מחוברים ל2 מדפסות ליזר, גם, אלחוטי). חובה - צורב ותומך בDVD. חובה - תומך בFLOPPY. תודה אנשים . המשך יום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by speed42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, אינרטנט, מוזיקה , צפייה ישירה, תכנות . eclipse. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 21. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (צפייה HD). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? CD צורב . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 . …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pixraider,

המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לא דרוש ציוד היקפי רק שיהיה הרבה מקום בקשיחים.. רצוי טרה לפחות.. אם נכנס עוד בתקציב אז מצויין לא משנה גם אם זה מבוסס AMD או INTEL העיקר שיהיה הרבה זיכרון ומעבד טוב כיון שהוא יהיה בעיקר לעריכת וידאו חוץ מאופיס ואינטרנט השקט חשוב מאוד.. קריטי - 10/10 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 8 [שמתי לב ש8.1 עולה יותר, והרי העדכון בחינם, יש הסבר?] 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגור…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שח 2. מה שימושי המחשב? מחשב לשימוש משרדי , חשוב מאוד מהירות ההפעלה , איכות המארז [!] , שקט וכמובן יכולת עיבוד שלא תפגע בביצועים. יחובר מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא , אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול צורב , ולדעתי אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות אמינה וזולה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ScreameR,

סבא שלי רוצה להחליף את המחשב שלו לעבודה משרדית, הוא רוצה גם מסך דק מישהו יכול להרכיב לי מפרט, דברים שלא יתקלקלו הרבה דברים איכותיים... תודה !

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  19. שלום רב , אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי . הדרישות הן שיעמוד בתקציב של עד 1500 שקל. עדיפות למעבד אינטל (נסיון לא משהו עם AMD ) שיהיה שקט (אין צורך במפלצת קירור או משהו בסגנון). הארד דיסק של 320 ג'יגה לטובת הורדות. עדיפות למפרט מSKYPC. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה (קבצי אופיס מרובים פתוחים במקביל וכן לשוניות אינטרנט רבות פתוחות במקביל) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחוטיים ושני מסכים 24 אינץ' עם שוליים צרים (המחשב יחובר לשני המ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Aternus,

שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by kipi25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה + צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by ofir_yair,

אהלן, מאחר ומדור מפרטים לא התעדכן לאחרונה, אצטרך להיעזר במומחים שביניכם להרכבת מפרט מחשב, ששימושו העיקרי יהיה מחשב סטודנט, אינטרנט, שיחות ועידה וזהו בעצם. המחשב צריך לכלול הכל, כולל את כל הציוד ההיקפי + מצלמת אינטרנט. אני יודע שהתקציב נמוך אבל גם השימוש של המחשב לא אמור להציג דרישות גבוהות. אם לא מסתדר עם מסך LCD אפשר להתפשר על CRT אבל רק אם ממש לא מסתדר בתקציב. אשמח להצעותיכם השונות. שכחתי לציין, עדיפות רבה מאוד למפרטים שמורכבים ב-KSP (מטעמי נוחות וקירבה בלבד). תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  25. שלום, צריך מפרט ב - +-3000. שימושים: אופיס, סרטים, פוטושופ. המחשב הולך לשבת בסלון אז הוא צריך להיות שקט במידה מספקת (אני לא בטוח שצריך מארז HTPC אבל אני פתוח לכל ההצעות). הציוד ההיקפי היחיד שצריך זה רמקולים. בתור מסך אני לוקח את הDELL 2007FP. (כמובן שלא כלול בתקציב ) תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים