ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
לא ניתן לחרוג מהתקציב של 3700, ויש עדיפות לחיסכון כך שהמחשב יעלה באיזור ה3300... השימושים - לראות סרטי FHD, גיימינג, תכנות במאטלאב וויז'ואל סטודיו. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי השקט לא כל כך חשוב, בדירוג 3 מ10. שלא יישמע כמו טרקטור, אבל לא צריך שיהיה חרישי. לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב אך לא בהתקנת OS. אני מתגורר בחיפה. אני מעוניין בלפחות 1TB בהארדיסק. השדרוג היחיד שעשוי להתבצע הוא הוספת זיכרון. רק מעבדי אינטל! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך מפרט בשביל חבר לעבודה ועריכה גראפית עם adobe premiere וכאלה לא צריך מסך וציוד הקפי המסך שיש לו עכשיו הוא כ23 אינץ' כמה שיותר זול יהיה יותר טוב תודה מה שמציעים לו עכשיו ב3200 שח זה I5 2300 4GB RAM ו GTS450.. אין לי את המפרט המלא. זה יפסיק לו?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בלימוד לפסיכומטרי ובעתיד לימודים אוניברסיטאים עשמח לדעת מה דעתכם על המחשב lenovo flex 3 עם מעבד i7 ו 8 g ram. מסך "14
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לפני 6 שנים עזרתם לי מאוד להרכיב מפרט גיימינג די נהדר, למחשב נייח שהיה בשימוש עד לפני שנתיים בערך, לפני שנאלצתי להיפרד ממנו לתקופה. המפרט הוא כפי שנכתב כאן: בהבדלים קטנים: זיכרון של kingston וכרטיס מסך אחר בגלל בעיית תאימות: GIGABYTE GeForce GTX 460 (Fermi) DirectX 11 GV-N460OC-1GI 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card בגלל מעבר לחו"ל ומעבר חזרה לארץ, פירקתי את המחשב וחזרתי בלי המארז, רק עם חלקים ספציפיים: לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ספק כח: SEASONIC S12II 520W BRONZE מעבד: AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W קירור: COOLERMAST…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ לרכישת מחשב ביתי. אני מעוניין במחשב איכותי וטוב שישרת אותי זמן רב, ולא יגביל אותי בצורה כלשהי. אשמח אם תציינו באופן כללי אם המפרט המוצע מוגבל בצורה כלשהי (דהיינו - אם יש בו חסרונות). להלן הפרטים: 1. מה התקציב? עד 5,000. ניתן לחרוג במעט מהתקציב אם יש צורך. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, צפייה בסרטים וקצת פוטושופ. אציין שהעבודה המשרדית כוללת בעיקר עבודה מול תוכנות כגון Visual Studio, sql, ותוכנות דומות. מדי פעם אני מריץ מכונות וירטואליות באמצעות VMware. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין משהו ספציפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש. מעדיף כמובן חברות עם ציוד איכ…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה לנטבוק איכותי בסכום המצויין בכותרת... הקריטריון החשוב ביותר הוא זמן סוללה. תודה לעוזרים, שי
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6514ej הרצתי SpeedFan במצב מנוחה.... ואלו הנתונים: GPU 60C HD0 50C Temp1 62C Core0 49C Core1 50C Core 60C Ambient 0C אין לי מושג אפילו מה מאלו מייצג את החום של המעבד
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר הרבה דעות פה בפורום הגעתי למפרט הסופי המפרט יקנה מהחנות KSP עד 3000 שקל מפרט לסרטים ועבודה משרדית כולל הכל ! מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Tray 390 1 390 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL 390 1 390 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 220 1 220 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS 235 1 235 צורבים Sony Optiarc Price Units Total AD-7240S DVD±RW x24 Black Sata 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Generic Price Units Total CPU Cooler For AM2/AM3 42 1 42 מארזים P…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל את המלצתכם לגבי המחשב של חברת HASEE דגם FU542 וזה המפרט שלו: מעבד: אינטל DUAL CORE T4200 במהירות 2.16GHZ , זיכרון מטמון 1MB | זיכרון: 2GB, ניתן להרחבה עד 4GB , מהירות זיכרון 667MHZ | דיסק קשיח: 320GB, במהירות RPM5400 | מסך: "15.4, מסוג WSVGA LED, ברזולוציה של עד 1280X800P. החסרון הקטן פה הוא אחריות של שנה אחת בלבד. אני מעוניין לעבוד עם המחשב בעיקר באינטרנט ובתוכנת WORD, כמו כן יהיה שימוש בתוכנה SOLID ADGE לשרטוט טכני (לומד כרגע הנדסאי מכונות).כמו כן על המחשב תותקן מערכת הפעלה XP PRO. האם החברה הזאת ידועה כחברה בעלת איכות חומרים והרכבה סבירה(יחסית למחיר) ולא נשקפות תקלות בעתיד? האם המחשב הנ"ל יספק את הדרישות שלי? בתודה מראש, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות כזה: מעבד I5 או I7 16GB זכרון עם אפשרות להרחבה ל32 הכי מהיר שיכול להיות כרטיס מסך בינוני שלוש הארד דיסקים: 1 - 15K RPM 300-500GB 2 - 500-1000GB תומכים בRAID 1 לא יתבצע OC. המחשב מיועד לעבודה כבדה עם תוכנות (לא משהו מוכר) שקט לא חשוב לא מיועד בכלל למשחקים אין צורך לכלול מערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
טוב אחרי שבניתי כבר מלא מלא מלא מפרטים.. ואני כבר דיי סגור.. עדיין אני רוצה לבקש פעם אחרונה מפרט.. המפרט הוא ב5K עם חריגה של 100 שקל גג, לא שקל יותר מה שחייב- מעבד QUAD לוח אם EP45/P5Q רצוי כרטיס מסך 260GTX 216C מארז CM690/מארז טוב עם יציאות USB מקדימה המפרט הוא לOC בינוני+~ המסך יהיה T220 (SAMSUNG 22 אינץ') תודה מראש, מקווה למפרטים טובים
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, סטנדרטי, לשימוש באינטרנט ולמשחקים "בקטנה". הוא לא צריך להריץ משחקים כבדים, אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שאם אחי הקטן יבקש להתקין איזה משחק שהכרטיס לא יעשה בעיות. - אין צורך בציוד היקפי. - עדיפות למעבד מחברת Intel (אם קיים משהו משתלם יותר בחברות אחרות, אני לא מתנגד). - כולל צורב DVD - ללא צורך במערכת הפעלה מותקנת. - לא לחרוג מהתקציב (2000 ש"ח). תודה מראש [=
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דרישות : מסך 14 " לא יותר ולא פחות אין לי חברה ספציפי שאני נעול עליה שימושים : קריאת מיילים הצגת מצגות כתיבת מכתבים ועבודה משרדית שותפת - לא למשחקים העדפה לחברה שמעניקה אחרויות ארוכה המחשב צריך להיות מהיר ושיביא לי "ראש שקט" אני חייב לקנות את המחשב מחררר תקציב לא מוגבל שיתן תמורה הכי טובה למבחן מחיר /תועלת הערה חשובה - אני חייב שהמחשב יהיה עם מערכת הפעלה XP ולא ויסטה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מפרט למשחקים כבדים ולשימוש כללי של אינטרנט וסרטים עם מסך רחב 22 אינץ' לפחות.
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב פשוט (מעבד אינטל) לאינטרנט כולל מסך הכי פשוט 19 אינצ' (עדיף 4:3) ב1700 ללא חריגות ומחשב למשחקים (מעבד אינטל) בלי שום ציוד הקפי טווח מחירים בין 2500-3000 גם בלי צורב DVD יש מצב לOC תודה מראש. ;D
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול אנשים שרכשו מחשב נייד של Lenovo בשנה שנתיים האחרונות: האם בדקתם אם הכרטיס האלחוטי שהגיע איתו הוא Intel iwlwifi 5100 AGN שתומך בתקן N? במקרה שלא, והכרטיס שקיבלתם לא תומך בתקן N - האם ביצעתם בדיקה באתר של לנובו לראות האם הוא אמור לתמוך בתקן N ? אודה לכם אם תרשמו איזה דגם יש לכם ועם איזה כרטיס רשת אלחוטי הוא הגיע. בתודה, דן
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא, ללא מסך המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן. האם המפרט הבא והרכיבים מספקים: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 כמות:1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤293 כמות:1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 ¤69 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים 1791¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב הוא ממשפחת DV2XXX הידועים במזעריות ובעיצוב שלהם. מסך 14.1" מעבד AMD TURION 64 X2 2100 GHZ זכרון 4 גיגה בייט הרדיסק250 ג"ב כרטיס מסך מובנה NVIDIA 7150 מודם, WIFI, מקשי מגע, צבע ברונזה, חריטה בלייזר VISTA 64 חוקי אחריות בין לאומית לשלוש שנים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-