עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Wildatack,

שלום לכם חברים יקרים המון זמן שלא הייתי פה וגם שהייתי פה לא הייתי ממש פה אני בקרוב מביא לחדרי פטיפון עם רסיבר , ורמקולים וינטאג'ים לאיכות סאונד ובנוסף אני מביא טלוויזיה שאותה אני רוצה לחבר למחשב ולרסיבר ואת המחשב לחבר לרסיבר , בנוסף אני רוצה לעשות עם המחשב את השימושים העיקרים שלי שזה האזנה למוסיקה , פייסבוק , מיילים ואופיס למיניהם ושימוש בתוכנה לכתיבת מוסיקה שנקראת פינלה Finale אני מצרף בנוסף גם את דרישות המערכת של התוכנה אני מחבר בנוסף למחשב מקלדת שליטה ( פסנתר חשמלי ) USB אז חשוב שגם יהיה כרטיס קול שיוכל להחזיק את הדברים הללו תודה רבה * XP/Vista/Windows 7 (64-bit compatible). * DVD-ROM drive. * 800x600 minimum monitor resolution. * Minimum 512MB RAM (1GB or mo…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by idooo,

שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…

3. Started by omery000,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות מוזיקה כבדות, סרטי HD, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1920X1080 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  4. Started by matanh10,

זה המפרט 2 x Quad Core (8-Core) Intel Xeon Processor X5482 3.20-GHz x8 24MB Cache 1600 MHz FSB 19-dbA ZALMAN Advanced Pro CPU Cooler ZALMAN Fan Mate 2 Adjustable Fan Speed Controller Intel 5400 Main Board 4GB (2048x2) FB-DIMM DDR2 800MHz (Tested For Dual Channel Operation) nVIDIA FX-8500GT 512-MB Dual + TV Out - Passive Cooler (Silent) 160-GB 7200-RPM SATA-II +8-MB Buffer - (Single Platter) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer - (Dual Platter) DVD-RW x20 / x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Super Midi Tower 5 x 120~200-mm Pro Rear Fans Texas Instruments IEEE-1394B (800) + 1394A (400) PCI-Express x1 Up to 12 USB-2 Devices (4 Front + 8 Rear) GigaBit Lan 10/1…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. לאחר עיונים רבים בפורומים השונים החלטתי על המפרט הבא. המפרט מיועד לגיימינג וגם לעבודה משרדית עם דגש רב על השתקה ולכן ההשקעה במארז, בספק ובמערכות הקירור המוחרשות. אשמח להערות/הארות מסך קיים - eizo s1931 המפרט נלקח מ-logicpc [pre] Antec P180B Aluminium P/S not include Black Tower Case 1 935 ¤ Zalman VF900 Cu Blue LED VGA Cooler 1 203 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 228.16 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1049 ¤ Sony/Alps/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ WD 250GB WD2500YS 16MB S-ATAII RAID 24/7 HDD 1 477 ¤ Abit AB9 LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 793 ¤ G.Skill F2-6400CL4D-1GBPK (2x512MB) DDR-II 6400 Memory 1 769 ¤ Pioneer …

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by elabet,

האממ אני מקווה שזה אפשרי.. מולטימדיה זה כולל משחקים (רמה בינונית גבוהה), סרטים (HD) ושירים כמובן. שיהיה כרטיס מסך טוב, כרטיס קול (של קריאטיב אודיג'י אני חושב) ו-2 ג'יגה זיכרון וכמובן מעבד מהיר אם יש חריגה, אז שלא יהיה משמעותי..

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב מולטימדיה ביתי בערך ב 2500 ש"ח (לא כולל מסך). באתר הזה הציעו את המפרט הבא: גוף קירור למעבד - Spire 5U213C1H3G FridgeRock AMD50 דיסק קשיח - Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition395 זיכרון פנימי - 256mb PC3200 - TwinMos 400mhz DDR301 כונן דיסקטים - TEAC 1.4455 כונן תקליטורים - Teac x52132 כרטיס מסך - Chaintech GeForce FX5600 128mb DDR810 כרטיס קול - על לוח האם0 כרטיס רשת - על לוח האם0 לוח אם - ABIT NF7 v2.0 nForce2515 מארז - Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T299 מעבד - AMD Athlon XP 2000+ Tray434 ספק כח - כלול במארז0 מחיר: 3103 ש"ח -------------------------------------------…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, המפרט להלן הוא מפרט למחשב מולטימדיה ביתי, לילד בכיתה ו', בעיקר לאינטרנט ואופיס אבל גם קצת משחקים וכו'... אני לא מחפש מחשב ברמה גבוהה אלא משהו ברמה ממוצעת.. המשחקים שהוא ישחק - אם הוא ישחק הם לא ברמה גבוהה מאוד.. להלן מפרט שהרכבתי.. התקציב 2500 מקסימום ולא אגורה יותר... עדיף הרבה פחות... אשמח לקבל ממכם הערות בנוגע למפרט: כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 343 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8MB - Ide Cable : ללא כבל - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר 339 ש"ח 1 Samsung 256MB DDR 400 Original 255 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 577 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח 1 Sparkle Geforce FX 520…

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום לכולם. אחותי צריכה מחשב מולטמדיה ביתי עיקר הצרכים זה הורדות אינטרנט איימל ואופיס. התקציב הוא עד 3000 שקל ללא חריגה. לא צריך מסך מקדלת עכבר ורמקולים. צריך: צורב DVD כרטיס מסך- לדעתי FX5200 או RADEON 9200 יספיקו לה. זיכרון אם אפשר לשים גיגה זיכרון יהיה טוב. אין חשביות לתיזמונים או OC. מעבד- לדעתי AMD64 אבל אם זה לא אפשרי עדיף ללכת לכיון סלרון או סמפרון. אין טעם ללכת לפנטיום גם יקר וגם מתחמם מהר. לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים. לא משנה החברה. הארד דיסק לפחות 80גיגה של WD. כונן דיסקטים מארז לא משנה. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by j,

שלום לכולם, פעם נוספת אני זקוק לסיועכם. צרכיי: מחשב לתוכנות פוטושופ, 3DMAX, אוטוקד. כמובן שאני גם רואה סרטים ושומע המון מוזיקה. הרבה פעמים אני עובד עם יותר מ2 תוכנות פתוחות במקביל.. ושמעתי שכדי לנצל היטב את תוכנות הגרפיקה אני צריך בסיס של 64 ביט.. נכון? (אני לא משחק, ואני לא עושה OC.) אז ככה התקציב הנ"ל, 8K, צריך גם לכלול מסך איכותי במיוחד וגדול (2408?), עכבר ומקלדת אלחוטיים טובים (היום אני משתמש בMX5000)... אשמע הצעות בכיף! תודה לכולם גיא המחשב חייב להיות סופר שקט.. (ומארז אלומיניום יתקבל בברכה)

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  11. שלום אני מעוניין לקבל הצעות למפרט מחשב. המחשב אמור להיות מחשב חזק שיריץ את כל סוגי המשחקים והמדיה הוא מיועד להתחבר למסך lcd ולמסך טלוויזיה (שניהם ברזולציה hd ready). המשחקים צריכים לרוץ על רזולוציה הכי גבוהה ולא להיתקע ובנוסף יכולת שידור hd. *אין העדפה לחברה מסוימת אבל עם אפשר מעבד מאינטל אני ישמח. בנוסף המחשב אמור להתחבר למערכת שמע של 5 ערוצים ככה שצריך שהוא יעביר סאונד טוב. התקציב אמור לכלול גם מסך lcd שהוא לא טלוויזיה אבל אם המסך גורע הרבה מיכולות המחשב ניתן להחסיר אותו. המחשב גם צריך להיות במארז של HTPC משום שהוא מעין מחשב שאמור לתפקד גם לסלון וגם לעבודה משרדית מול מסך ה-lcd. אשמח לקבל הצעות. חשוב שיהיה מחשב שקט עם קירור נפרד למעבד ואם צריך לכרטיס מסך. ואם אפשר לא להת…

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  12. היי, אני מחפש מחשב שיהיה מחובר תמיד לטלוויזיה ועם שלט שאני יוכל לראות סרטים ישירות לטלוויזיה עם שלט ועכבר אלחוטי + גלישה לאינטרנט... אני יודע שיש מערכות שהם דדיקטד למטרה זאת בלבד...יש למישהו הצעות ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  13. שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by amitey,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב טוב שירוץ על הדברים הבאים : 1. קבצי אופיס בדגש על חישובי אקסל מורכבים . 2. מעט עריכת תמונות וסרטים 3. העברת קבצים גדולים במהירות בין דיסק לדיסק. 4. שקט יחסית 5. בעל אפשרות שידרוג בעתיד ברצוני שהמחשב ישמש אותי כ3 שנים עד שאחליפו . מה חשוב לי לשים לב ובמה להתמקד ? אשמח למחירים . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  15. היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בסוף החלטתי לא לקנות חלקים מאמריקה בגלל האחריות.אז אם מישהו פה יכול להגיד לי איזה חלקים כדאי לי לקנות , אני צריך מעבד , ספק , לוח אם , מסך (IPS בבקשה) וזכרונות.בלי כרטיס מסך בלי מארז וציוד הקפי.המחשב אמור לחזיק לאיזה שנתיים שלוש אז עם כדאי QUAD אז סבבה...אפילו שהבנתי שהם מאוד חמים.לוח אם תומך SLI כי אני כן אקנה עוד כרטיס מסך בזמן הקרוב..או הרחוק.לוח אם עם יכולות אוברקלוקינג טובות.זכרונות עם יכולות לאוברקלוק כמובן.ספק חשבתי ללכת על ה620W של corsair.ומסך אני חושב ללכת ל ה20" של dell 2007w.אם אתם חושבים ששכחתי משהו או שכדאי לי להוסיף משהו כמו כרטיס קול יתקבל בברכהתודה.לא כתבתי את זה ממחשב רגיל אלא מפאלם אז לסלוח ולערוך עם יש מה.שוב תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Dano,

רציתי לשאול, כמה אמור לעלות היום מחשב(בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, צורב), לצרכים בסיסיים? לא למשחקים כל כך, הצורך היחידי שיהיה מהיר.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  21. שלום, ככה הספק שלי הביא לי מפרט שהוא מציע לי רציתי תגובות... הוא טען שהוא שם את האטלון אקס פי 2.4 ולא ה2.5 כמו שרציתי כי הבדלי המחיר לעומת הביצוע לא שווים גם ברדיאון הוא רצה לשים לי 9000 אבל על זה לא התפשרתי - בצדק??? אממ... הנה זה תודה אם אינך צריך מודם נוריד אותו ונחסוך 15$. סוג הרכיב שם המוצר כמות מעבד XP 266Mhz 2.4Ghz 1 ?מאוורר למעבד מאוורר מיוחד ל- AMD TERMALTAKE DRAGON 1 ?לוח אם 7VAXP 1 ?זיכרון DDR 256Mb 400Mhz 1 ?מארז מארז E-STAR 8870? כסוף 1 ?מאוורר למארז לא כלול 1 ?כרטיס קול על לוח האם 1 ?כרטיס מסך ATI RADEON 9?500PRO ?128MB DDR 1 ?מודם …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לאנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, וסימולציות (לא מאוד מאוד תובעניות) של רשתות נוירונים. את המחשב יש לבסס על i7-3770 ו 8ג'יגה ראם השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כל עוד יחס עלות\תועלת משתלם 2. מה שימושי המחשב? אנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, סימולציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב\(פייטון?), אופיס, תכונות נוספות לעיבוד סטטיסטי, אולי פוטושופ בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (dell u2312HM). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  24. שלום, מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. שלום לכולם ויום טוב רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה, ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s77…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים