ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב שיהיה מחובר תמיד לטלוויזיה ועם שלט שאני יוכל לראות סרטים ישירות לטלוויזיה עם שלט ועכבר אלחוטי + גלישה לאינטרנט... אני יודע שיש מערכות שהם דדיקטד למטרה זאת בלבד...יש למישהו הצעות ?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגרפיקה ומולטמדיה צורכי המחשב הפעלה על הרזולוציה הגבוה ביותר עם WINDOWS VISTA אפשרויות תמונות גובוהות! תוכונות כגון פוטושופ ותוכונות עריכה כגון איכסון 1TB מקום שיהיה בו חיבור FIREWIRE כ 15000 שקל גמיש +
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב טוב שירוץ על הדברים הבאים : 1. קבצי אופיס בדגש על חישובי אקסל מורכבים . 2. מעט עריכת תמונות וסרטים 3. העברת קבצים גדולים במהירות בין דיסק לדיסק. 4. שקט יחסית 5. בעל אפשרות שידרוג בעתיד ברצוני שהמחשב ישמש אותי כ3 שנים עד שאחליפו . מה חשוב לי לשים לב ובמה להתמקד ? אשמח למחירים . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בסוף החלטתי לא לקנות חלקים מאמריקה בגלל האחריות.אז אם מישהו פה יכול להגיד לי איזה חלקים כדאי לי לקנות , אני צריך מעבד , ספק , לוח אם , מסך (IPS בבקשה) וזכרונות.בלי כרטיס מסך בלי מארז וציוד הקפי.המחשב אמור לחזיק לאיזה שנתיים שלוש אז עם כדאי QUAD אז סבבה...אפילו שהבנתי שהם מאוד חמים.לוח אם תומך SLI כי אני כן אקנה עוד כרטיס מסך בזמן הקרוב..או הרחוק.לוח אם עם יכולות אוברקלוקינג טובות.זכרונות עם יכולות לאוברקלוק כמובן.ספק חשבתי ללכת על ה620W של corsair.ומסך אני חושב ללכת ל ה20" של dell 2007w.אם אתם חושבים ששכחתי משהו או שכדאי לי להוסיף משהו כמו כרטיס קול יתקבל בברכהתודה.לא כתבתי את זה ממחשב רגיל אלא מפאלם אז לסלוח ולערוך עם יש מה.שוב תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
רציתי לשאול, כמה אמור לעלות היום מחשב(בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, צורב), לצרכים בסיסיים? לא למשחקים כל כך, הצורך היחידי שיהיה מהיר.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ככה הספק שלי הביא לי מפרט שהוא מציע לי רציתי תגובות... הוא טען שהוא שם את האטלון אקס פי 2.4 ולא ה2.5 כמו שרציתי כי הבדלי המחיר לעומת הביצוע לא שווים גם ברדיאון הוא רצה לשים לי 9000 אבל על זה לא התפשרתי - בצדק??? אממ... הנה זה תודה אם אינך צריך מודם נוריד אותו ונחסוך 15$. סוג הרכיב שם המוצר כמות מעבד XP 266Mhz 2.4Ghz 1 ?מאוורר למעבד מאוורר מיוחד ל- AMD TERMALTAKE DRAGON 1 ?לוח אם 7VAXP 1 ?זיכרון DDR 256Mb 400Mhz 1 ?מארז מארז E-STAR 8870? כסוף 1 ?מאוורר למארז לא כלול 1 ?כרטיס קול על לוח האם 1 ?כרטיס מסך ATI RADEON 9?500PRO ?128MB DDR 1 ?מודם …
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב עבודה / תכנות פשוט שישב בתחנת מעבדה שאני מקים. ירוץ עליו Visual Studio 2010 עם כל מיני תוכנויות שכתובות - ב C# / C++ ותכנות מיקרו-בקרים. כל שאר העבודה תיהיה משרדית, הרבה PDFים ודפדפן עם המון (20+) טאבים פתוחים. ביצועי הגרפיקה פחות חשובים, אבל יהיה נחמד אם אוכל להריץ משחקים מודרניים / קצת ישנים על הגדרות נמוכות, מה שנקרא Casual. לכן אני קצת מתלבט בין A6-3500 של AMD שכאמור מגיע עם כ.מסך יחסית מכובד, לבין ה HD 2000 של אינטל. הרזולוציה של המסך היא 1440*900. מבחינת שקט - חשוב אבל לא קריטי, משהו כמו 6. אין צורך בכונן קשיח, כונן אופטי ובמאוררים למיניהם. את כל אלו יש לי כבר. התקציב, כמו שרשום בכותרת הוא לכל היותר 1000 ש"ח. אבל אני רוצה לחסוך בכמה שאפשר. אין צור…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לאנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, וסימולציות (לא מאוד מאוד תובעניות) של רשתות נוירונים. את המחשב יש לבסס על i7-3770 ו 8ג'יגה ראם השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כל עוד יחס עלות\תועלת משתלם 2. מה שימושי המחשב? אנליזה של רישומים אלקטרופיזיולוגים, סימולציות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב\(פייטון?), אופיס, תכונות נוספות לעיבוד סטטיסטי, אולי פוטושופ בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (dell u2312HM). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מחשב תותח לרינדורים. עובדת על תוכנות :. AutoCad, SketchUp, V-ray render, PhotoShop גם קצת אילוסטרייטור ופלאש.. מחפשת 64 ביט: (אמנם סקאטצ'אפ ווי ריי כרגע עובדים רק בתור אפליקציית 32 ביט, בהמשך הם ישתפרו, ובגלל פוטושופ מעדיפה 64) לא משחקת בכלל במשחקי מחשב. לכן חשוב שיהיה כרטיס מסך עם open gl המארז לא צריך להיות שקט, זה בחדר העבודה, לא השינה. תקציב עד 5000 אבל בעיקרון חשבתי על 3500-4000 שח. אשמח למפרט מסודר עם כל הדברים, כזה שאפשר ללכת לאייבורי ולקנות. תודה המון המון תודה, ענבל
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב רציתי שתעזרו לי אני מחפש מחשב בסכום של מקסימום 3.5Kללא מסך לאחים שלי שיתאים למשחקים של בערך עד היום למשהו חזק ביותר משום שבסוף הקיץ קונים גם לי מחשב אז שיישאר כסף להורים שלי לקנות מחשב חזק ;D, עכשיו חיפשתי בהרבה אתרים מפרטים של מחשבים ואני גר באיזור חיפה והקריות ואני לא יודע מאיזה חנויות כדאי לקנות וחשבתי על לקנות מקייאספי אבל אמרו לי שהם גנבים לכן אני צריך דעה של מישה שיעזור לי לדעת איזו חנות טובה בשירות ובאיכות ובמחיר באיזור חיפה, ועכשיו למפרט, לקחתי איזה מפרט שנראה לי בסדר מקייאספי אבל אני לא יודע אם הכרטיסי מסך של חברת Point of view טובים. הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 965P-S3 s77…
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
מה דעתכם ? אשמח להצעות לשיפור..תקציב 4000+- לא מתכנן OC
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב שיוכל לשרת אותי נאמנה בתחביב האהוב של משחקי מחשב. אבל, אני צריך שהחומרה תוכל לשרת אותי במקביל גם לעריכת וידאו באויד. כמו שחלקכם יודעים אויד היא תוכנה סנובית שלא מוכנה לעבוד עם כל סוגי החומרה ולכן חשוב שהמפרט יתאים גם למשחקים וגם לעריכה (לדוגמא, אני יודע שאויד מעדיפה כרטיסי NVIDIA בוידאו ו-CREATIVE בסאונד, ולא מסתדרת בכלל עם כרטיסים מובנים בלוח אם למינהם). אני יודע שהמצב לא אידאלי ושמחשב צריך לייעד או למשחקים, או לעבודה גרפית אבל זה המצב כרגע, אז נאלץ לשלב. התקציב שלי נע בין 3000 ל-4000 ש"ח (אם אתם חושבים שחריגה קטנה תשרת אותי נאמנה אז בסדר). מיותר לציין שאני מעוניין לשחק במשחקים חזקים ושהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי צורך לשדרג בעוד חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הייי, ניסיתי להרכיב לאח שלי מפרט למחשב משחקים, עד 5500(יצא קצת יותר) רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט? כדאי לשנות משהו? תודה, עדי
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה מפרט תותח סתכלו בסוף אני עשיתי כמה שידרוגים : מפרט טכני: מארז כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כונן DVD סוג כונן: צורב X16 DVD מבית SAMSUNG מעבד: סוג מעבד: Intel P4 64bit LGA775 HT Prescott מהירות מעבד: 2.66GHz מהירות FSB: 533 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות 3 שנים זכרון נפח: 1024MB מהירות: 400MHz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB SERIAL ATA 8MB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים לוח אם: ASUS P5S800-VM מהירות:800MHz צ'יפסט SIS 661FX chipset כרטיס קול 6 ערוצים כולל כרטיס רשת 10/100 כרטיס מסך 661 3D תמיכה בדיסקים SATA יציאת AGP X8 6 יציאות USB 2.0 תמיכה ב- Hyper-Threarding הנה השדרוג : שדרוג כרטיס המסך ל ATI Radeon 9250 128MB ב 255 ש"ח תוס…
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אבקש מפרט למחשב שימןש עיקרי למשחקים מחיר 3000-3500 ללא מסך יש ברשותי כרטים מסך 8900 pro כך שלוח האם חייב להיות agp בתודה מראש דורון :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראשית כל שלום, שמי יובל ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש הכולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים באופן כמעט בלעדי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המפרט זקוק למסך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קשה לי להיות ספציפי, הטעם שלי משתנה באופן תדיר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בציוד היקפי מלא. …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? [glow=red,2,300]התקציב 5000 , מזומן ![/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים [/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]לא[/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]לא[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300] מארזnzxt zero 2 [/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300] מארז שחור , מחשב שקט כמה שאפשר וקירור חשוב ![/glow] 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]לא לא ולא[/g…
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד למשחקים (בין היתר). אני בד"כ משחק משחקי FPS כגון FAR CRY. אני לא צריך ציוד היקפי וגם HD יש לי שמספק אותי. לגבי מארז יש לי מארז של Compucase שכרגע אני משתמש בו והייתי רוצה להמשיך להשתמש בו. לכן מה שאני מחפש זה - מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות וספק. מסך - יש לי כרגע מסך 19 של PHILIPS שכרגע לא נראה שיוחלף. מודה על העזרה. עדי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקבל את חוות דעתכם ולהתעייץ בנוגע למחשב שאני מעוניין לקנות... המחשב מיועד למשחקים. בניתי מפרט ככה ממה שראיתי פה ושם ויצא לי משהו כזה... מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: ABIT AW9D מחיר: ¤1000 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1844 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤530 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - ATI CROSSFIRE - OCZ2A8002GK מחיר: ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMIN…
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-