עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shibgold,

מארז- be quiet! Case DARK BASE PRO 900 Orange rev.2 1040 ₪ לוחות אם- Gigabyte Z590 AORUS MASTER 1751 ₪ ספק be quiet! PSU 1000W DARK POWER PRO 11 993 ₪ דיסקים SSD Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 876 ₪ זכרונות C16G4000C19VLR Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 4000 CL19 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2E4000C19R 998 ₪ ניסיתי לברר כמה שיותר על תאימות ללוח אם ולSSD ולמעבד סה"כ ₪ 5658

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה בבקשה לדעת מה בעצם ההבדל בין שני הדגמים האלו. בנוסף אין רישום מדויק של שני הדגמים באתר הרשמי של Dell.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. רצוי אצל RSM משיקולי שירות ושיקלול של תמורה למחיר. המפרט על הפרק להתיעצות הוא למחשב חדש, שימוש כללי רגיל. זה כולל אינטרנט, אקסל, וורד, אולי קצת פוטושופ ברמת חובבים, השמעת מוסיקה ברקע ברמה ביתית בסיסית (ברמקולים של 150 ש"ח), צפיה בסרטים מ DVD פיזיים וגם מהכונן אבל לסרטים רמת HD היא בגדר רצוי רחוק אך לא חיוני (הצג הנוכחי לא תומך ואין כוונה כרגע להחליף). אין תכנון למשחקים וכד' וכמובן שלא יהיה כל OC וכיוב"א. יהיה שימוש אקראי בתוכנת תיב"מ solidworks http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html לא באופן קבוע ושוטף אלא לשינויים ולתוספות של עבודות שלא הספיק לעשות בעבודה או הכנת רעיונות שקפצו לראש בשעות שלאחריה. נכון שבחברה הם ממליצים על כרטיסי QUADRO אבל זה קצת …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by annam2402,

שלום, לפני כמה ימים הלך לי המחשב הנייד שלי של הטושיבה החלטתי הפעם לקנות או DELL או ASUS ואף אחד לא באמת יכול להגיד לי מה עדיף. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 ש"ח 15.6 מסך. אולי תוכלו להמליץ לי על המחשבים ואיזו חברה עדיפה. אני עושה תואר שני והעיקר עבודה שלי במחשב זה לרשום עבודות או שימוש במטלאב וכמו כל בן אדם זאת גלישה באינטרנט הורדה וצפיה בסרטים. אשמח מאוד להמלצות ממך, תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. ככה, יש לי עד בערך 2200 שקלים להשקיע במחשב שלי כרגע והייתי רוצה מכם חוות דעת אני רוצה להרחיב\להחליף את הראם שיש לי, לקנות כרטיס מסך חדש ומסך נורמלי (אם אפשר גם שיתחבר לממיר ושיתפקד כטלוויזיה עדיף) מה שיש לי כרגע זה מעבד: Intel Core 2 DUO E6750 לוח אם: Asus P5K-SE כרטיס מסך: GeForce 8600GT 512MB GDDR3 זכרון ראם: 2GB DDRII 800MHz דיסק קשיח: 250GB פנימי ועוד 500GB חיצוני אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מה שאני רוצה לעשות, מה הייתם משדרגים במקומי.. יש לי ספק כוח של 400W עם מפצל מתחים והוא מפיק מתח נקי ככה שהוא מחזיק יפה את הקול וגם מארז עם מערכת קירור של AC אז מהבחינה הזו אני גם יחסית מסודר.. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק לאחר השדרוג, לא משהו מטורף אבל טיפה להאיץ את המעבד והשקט ל…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Asafalfa,

1. מה התקציב המקסימאלי?עד 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).office, outlook כבד!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא גיימר! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 crysis2 וכל משחק כבד חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  8. זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪570 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪571 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by SLI/CF,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 ש"ח ללא אפשרות חריגה לא לנצל את כולו אלא בדיוק ההיפך אם ניתן להוריד יותר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty, תורת המתנקש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  10. אני מתכנן לסלון HTPC שיוכל לנגן סרטי 720P ו-1080P אבל ארצה גם שיוכל להריץ משחקי ספורט עכשוויים (pro 11 NBA2k11) ועתידיים. אם אפשר בתקציב הנוכחי ארצה גם להוסיף מקלדת מיני מומלצת ורמקולים 5.1 שאפשר יהיה לשמוע בהם גם מוזיקה ללא עיוותים.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by כשריוס,

איזה מחשב נייד כדאי לקנות? אני לא מבין במחשבים ממש כדי לבחור לעצמי מחשב נייד כמתנה לשחרור. נתנו לי תקציב של 3200 ואין לי מושג איזה לקנות. אני צריך כמה הצעות שלכם לפני שאעשה סקר שוק. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  12. טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by arikh,

1. עד 2300 ש"ח. עדיף 2000. בקיצור לנסות לחסוך. 2. המחשב לשימוש בייתי בלבד ( הרבה מיילים, גלישה , משחקי סוליטר/ספיידר סוליטר ) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים. צורב DVD זה לא משהו הכרחי אבל גם ככה זה עולה גרושים אז למה לא 5. 6. מדד שקט = 8 7. אין ולא יהיה OC 8. אין צורך במ.ה אבל יש צורך בהרכבה בחנות. 9. אזור ת"א 10. מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל זה לא דרישה מוקדמת. 11. לא 12. לא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. Started by idan854,

שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. Started by ychig,

משחק על מסך 32' 1080P תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. מדובר על 3000 ש"ח או את זה TOSHIBA L500-1FW אין לי דרישות מיוחדות

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות למפרט תחת ההגבלות הבאות: אין צורך בציוד היקפי. לא יבוצע אוברקלוק. המחשב מיועד למשחקים כבדים ברזולוצייה 1280X1024, והרצת מספר רב של אפליקציות במקביל כולל מערכות וירטואליות. שקט נחוץ. תקציב 3500 ש"ח. לוח אם - ASUS\GIGABYTE צ'יפסט - Intel H55 מעבד - Intel Core I5 כרטיס מסך - ATI HD5750 GIGABYTE\ASUS ספק כוח - 550W מחברה מוכרת ואיכותית. זיכרון - 4GB DDR3 מחברה מוכרת ואיכותית. הארד דיסק - 500GB WD קירור - מאוורר אחורי וקידמי מחברה מוכרת ואיכותית. מארז - Mini atx\כמה שיותר קטן. מיועד לשבת על שולחן. צורב דיוידי - LG\SAMSUNG. כונן פלופי. תודה מראש לכל העוזרים !

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. 1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by סופר,

דרישות: א-רמת שקט בינונית (5)-מטר מהמיטה(חדר קטן). ב-עבודה עם תוכנות cubase, photoshop,flash בצורה חובבנית. ג-כרטיס רשת בלוח M. ד-צפייה בסרטי HD. ה-מקלדת ועכבר אלחוטיים. ו-רמקולים 2.1 באיכות בינונית. **התקציב הנ"ל כולל את המסך. **אם ניתן אפשרי בתקציב נמוך יותר(אבל עדיין שיהיה מחשב טוב).

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  22. היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Old Cat,

לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  24. זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.