ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core2 Duo E8400 לוח אם : G31 Pearl Creek דיסק קשיח: 320GB SATA2 7200RPM 16MB , Western Digital זיכרון פנימי : 2*2gb Corsair Dhx twinx כרטיס מסך : PCIe nVIDIA Geforce 9500GT כונן אופטי : צורב Lg DVD lightScribe *22 מארז: סטנדרטי, ספק EZCOOL 450W 12CM FAN מחשב בתקציב עד 2500 לצורך תוכנה וגם צפייה בסרטים. האם הרכיבים עונים לצורך המוצע? האם נדרש קירור נוסף, או שהקירור הסטנדרטי יספיק ( אני לא עושה OC ). מחפש בנוסף מסך במחיר עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים ( עוד לא מצאתי )
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שההבדל הוא שה- HA בא עם מעבד N270 וה- HE בא עם N280, אבל אז ראיתי אתרים בהם ה- HA גם מופיע כבעל מעבד N280. מי מכיר, מי יודע? ואם יש המלצות לחנויות, יהיה נחמש (בהודעה פרטית למקרה שזה אסור בפורום). תודה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Main Board BIOS Award Software, Inc. Award Modular BIOS v6.0 ASUS - 42302e31 20030611 Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Slots 2 slots Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. הוא מספיק לי, חוץ מהווידאו שמגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? אם בכלל יש כרטיס מסך להחלפה ללוח אם הזה, הוא יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אנ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, אין לי כרגע מושג מהם הרכיבים או החברות המומלצים, אפילו אם רק תרשמו לי על איזה מעבד ללכת זה יהיה מצויין עבורי. אני זקוק למחשב לאישתי, שלא יהיה עגלה אבל עם תקציב מינימלי (מעדיף לא לעבור את ה-2000 שקל) השימושים שלה הם בעיקר לצורכי עבודה - אינטרנט ואופיס גודל מסך לפחות 14 אינץ' (יכול להיות גדול יותר), וכדאי שהמשקל יהיה נמוך. אין משמעות לזמן עבודה עם הסוללה מאחר ורוב הזמן העבודה תהיה בבית או במקום העבודה שלה. תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לא ניתן לחרוג מהתקציב של 3700, ויש עדיפות לחיסכון כך שהמחשב יעלה באיזור ה3300... השימושים - לראות סרטי FHD, גיימינג, תכנות במאטלאב וויז'ואל סטודיו. המחיר לא צריך לכלול ציוד היקפי השקט לא כל כך חשוב, בדירוג 3 מ10. שלא יישמע כמו טרקטור, אבל לא צריך שיהיה חרישי. לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב אך לא בהתקנת OS. אני מתגורר בחיפה. אני מעוניין בלפחות 1TB בהארדיסק. השדרוג היחיד שעשוי להתבצע הוא הוספת זיכרון. רק מעבדי אינטל! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט למחשב לעבודה בעיבוד תמונה ועיבוד מתמטי, ומעט עבודה משרדית ושימושי סטודנטים. תקציב: 2500 ש"ח דרישות: ליבה כפולה כרטיס מסך - עם 2 יציאות, רצוי On board זכרון 2GB מארז טוב תודה,
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום. אני בערך בעוד חודש אקנה לעצמי מחשב חדש למשחקים. המשחקים המיועדים הם פיפא, PES, NBA וכדומה, כשהמטרה היא שגם הNBA שייצא בעוד שנתיים-שלוש יריץ את זה. חשוב לי מאוד שהזיכרון יהיה 2 ג'יגה. התקציב הוא בערך 4000 שקל, כשאפשר לקבל חריגות קטנות. אני צריך לקנות גם מסך, כשהעדיפות היא LCD 19 אינץ'. תודה(:
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאבא שלי נגנב הנייד מהביית מייד לפני שהפיטבול שלהם תפס את השודד. אני כולי תיקווה שהמחשב ישלם עבור תרותפות לסרטן שיש לגנב. ועכשיו ברצינות אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4500 לטובת אינטרנט סרטים וורד. אני יודע ש 1537 של דל או לנובו (לא סגור על דגם עדיין ), אם ישנה אפשרות ל ASUS אז גם טוב כל המלצה של הפורום המכובד הזה יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
החלטתי שאני מעדיפה לשדרג את המחשב, לפי המפרט שלי, האם מישהו מכם יכול להציע לי שידרוג בסביבות 2500-3000 ש"ח מ-KSP לא כולל עכבר,מקלדת,הארדיסקים ומסך המחשב הנוכחי עבד יפה מאוד עם תוכנות תלת מימד ואדובי תודה על העזרה המפרט הישן CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני שוקל לקנות מחשב של אסוס החדש השאלה הגדולה שלי האם המעבד שלו שהוא ATOM יהיה מספיק טוב בכדי להריץ אם כי לא במהירות גדולה את התוכנה NETBEANS שהיא תוכנה שאיתה מתכנתים למי שמכיר.. בעקרון השאלה שלי חוץ מישומי אינטרנט ואופיס וכו' האם אפשר לעשות עוד שימושים כגון תיכנות עם המחשבים הקטנים האלה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגרפיקה קלה מעבד Intel 740j 2M Pentium-M Dotahn 1.73GHz Centrino לוח אם Intel® 915GM + ICH6-M כרטיס מסך Nvidia GeForce6600 128MB זכרון 1024MB DDR 333mhz מסך "15.4 WXGA 1260X800. . כונן אופטי צורב DVD דיסק קשיח 60GB 5400 תקשורת כ.רשת אלחוטי Intel WiFi802.1 1b/g תוספות USB 2.0 Port x 4 FIRE WIRE Microphone-in Port x 1 Headphone Out x 1 RJ11 MODEM Port x 1 RJ45 10/100 LAN Port x 1 TV Output x 1 PCMCIA2.1, Type II x 1
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. המטען של המחשב הנייד שלי הלך לעולמו. מדובר על מטען 19V ו 3.42A (אני מניח שזה אומר 65W אבל לא כתוב). בחברה (פוג'יטסו סימנס) מציעים לי מטען חדש "מקורי" סביב ה 400 שח. וזה נשמע לי לא מעט, בהתחשב בכך שיש לי גם נסיון רע איתו. בחנויות מצד שני ראיתי שזה סביב ה 250 שקל, למטען אוניברסלי, אבל עם פרמטרים שונים המתח הוא אותו מתח (ואני מניח שזה מה שחשוב) אבל הוא על 90W וזה אומר 4.74A רציתי לדעת אם זה מסוכן למחשב והוא חייב להיטען רק עם מטענים זהים, או שזה רק אומר שהוא יטען יותר מהר, או... לא יודע. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. רצוי שיהיה מסך רחב, שהמחשב לא ישקול יותר מ 3קילו. שיהיה חזק ושיחזיק להרבה שנים. רוב הזמן הוא יהיה במקומות עם חשמל כך שבטריה חזקה היא לא יותר מדי חשובה אבל תמיד כדי שתהיה לא? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב לאישה, לשימוש באינטרנט, ווינדוס, אופיס...פשוט שיעבוד מההתחלה חלק ומהר ויסחוב לכמה שיותר זמן.. מארז, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, זיכרון לא מאמין שצריך יותר מ 2, אני מעדיף מעבד אינטל אז בטח E6500\6700, מקלדת ועכבר חוטי, צורב, הרד דיסק 250 גב. -לא צריך מסך - והאם אתם יכולים להמליץ על מדפסת, סורק, מכונת צילום טובה או לפתוח נושא בציוד הקפי? או של איזה חברה עדיף קנון או HP? בניתי מפרט שנראה לי הגיוני תגידו מה אתם אומרים ואני צריך עזרה עם מארז, ספק ולוח אם והאם עדיף שני זכרונות של ג'יגה בדואל או אחד של 2? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray ₪344 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪251 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אפשרי כנראה גם ללא מערכת הפעלה. תודה, ריפר.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חומרה [table][tr][td]שם המוצרdv6-3303ej[/td][/tr][/table][table][tr][td] מספר המוצר LP450EA [/td][/tr][/table][table][tr][td] מיקרו-מעבד Intel Core i3-390M במהירות 2.66 GHz [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון מיקרו-מעבד מטמון L3 MB 3 [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון GB DDR3 4 [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון מקסימלי ניתן לשדרוג ל-GB DDR3 8 [/td][/tr][/table][table][tr][td] כרטיס מסך AMD Radeon HD 6550M (1 GB DDR3) [/td][/tr][/table][table][tr][td] צג צג BrightView של HP עם תאורת LED והבחנה גבוהה בגודל 39.6 ס"מ (15.6 אינץ') (768 x 1366) [/td][/tr][/table][table][tr][td] …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן מומחים, מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ. פשוט. עד 3000 ש"ח. 1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך. 2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק. אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בס…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנטבוק vision a10 התקנתי לו את כל הדרייברים (על וינדוס XP PROFESSIONAL) אבל הWIFI משום מה לא עובד. יש בעיה עם הדרייבר וזה לא מזהה את הWIFI. איך אפשר לעשות שכן יהיה אפשר להתחבר עם הWIFI? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש ביתי GIGABYTE GA-H61M-S2V-B3 DVI לוח INTEL Core I3-3220 3.3 3M מעבד INTEL CPU COOLING 1155 מאורר ZALMAN CNPS7000ALCU נחושת מאורר למעבד WD 500GB 16M AAKX SATA3 7200RPM דיסק DVRW SAMSUNG SATA X22 צורב DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9 KINGSTON זיכרון CASE ZALMAN Z11PLUS FAN USB3.0 מארז ZALMAN ZM-500GT 500W 80PLUS ספק כח 2200 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימינג שיריץ קול אוף דיוטי 7 עם 125 ואין הגבלת מחיר אבל אני רוצה לראות כמה זה עולה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין כלום בתחום המחשבים הניידים ולכן אני זקוק לעזרתכם מכף רגל ועד ראש. השימושים הם אינטרנט.. ו-Cubase. אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת, זה לא בשבילי המחשב. התעסקות נרחבת במוזיקה, חיבור של כל מיני מכשירים אולי מגברים וכל מיני שטויות כאלו של מוזיקאים. שוב אני לא מבין בזה אז תגידו לי אתם אם יש דברים שצריך להתמקד בהם. אוקיי אני משאיר את התקציב פתוח כי אין לי מושג בעניין הזה. אם יש מחשב בנוי מוכן או שמא כדאי לי להרכיב אחד. תציינו זאת בבקשה. וכל דבר נוסף שעליי לדעת- אשמח אם תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-