עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by HAIM511,

ואם תמליצו לי על חברה זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. צריך להרכיב מחשב לא כולל כרטיס DVR לצורך הרכבת מערכת אבטחה של מצלמות דרישות מינימום של המערכת מי שיכול להמליץ אני ישמח לתגובות

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  3. אני מקווה שאני בוחר את הדברים הנכונים, לאור חוסר ההתמצאות שלי הכללי בטכנולוגיות השונות. המחשב מיועד לעבודות גרפיות בכמויות גדולות, של הוצאת עיתונים ומגזינים שבועיים + עבודות גרפיקה שוטפות וכו'. הנה מה שהצלחתי כרגע לעשות בKSP, ואשמח אם תגיבו מה כדאי לשפר או מה כדאי להחליף. מעבד Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 לוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 790 זכרונות DDR II 667 2GB corsair 1300 דיסק קשיח - 1 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 כרטיס מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 כונן - 1 DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 כונן - 2 Lg 52x32x52 110 מארז ?Chieftec Mesh Silver / Silver / Black (No PSU 370 מקלד…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. לאבא שלי גנבו את הנייד מהמשרד והוא צריך בדחיפות מחשב נייד. היישומים העיקריים שלו הם יישומי אופיס ושליחת מיילים. כמובן שצריך גם צורב דיוידי על מנת שהוא יוכל לצפות בתכני מדיה שקשורים לעבודה (סרטים הוא לא רואה בנייד). דרישה נוספת היא שהנייד יהיה במשקל 1.5-2 ק"ג מה מומלץ במסגרת תקציב של 6000-7000 ש"ח? האם ניתן לקבל זאת ב-10 תשלומים ללא ריבית? אילו מקומות אמינים מומלצים מבחינתכם (עדיף באזור נתניה)? במידה ודרישת המשקל לא ריאלית בתקציב- מה הייתם ממליצים? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אהלן. דרוש מחשב שלא שוקל מעל 2.8 קילו, עם כרטיס מסך לא onboard ועם מעבד כמה שיותר חזק. השימושים הם מתמטיקה בשימוש גם גראפיקה 3D ובעיקר חישובים כבדים של Mathlab. אשמח לשמוע אתכם. בתודה מראש עריכה - ראיתי את המחשב הבא. מבחינת נתונים הוא נראה מצויין - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71614&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by אמיר_ה,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. מה נשמע? אני חדש פה.. אני צריך עזרה במפרט אחד בשביל עבודה משרדית (3 אלף שקל) ואחד בשביל משחקים (8 אלף ללא OC), כולל מסכים וציוד היקפי לשתיהם.. אני קונה מKSP הם פתחו סניף ברעננה. ואני צריך ROUTER טוב לחבר בין שתי המחשבים... תודה למגיבים =)

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Conroe,

השימוש שאעשה במחשב הזה יהיה בעיקר לאינטרנט ולמשחקים (לא כל כך כבדים כמו FSX) אלא ל FS9 ועוד כמה... ד"א מישהו יודע איך BF2 ירוץ על המחשב? Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4MB Cache ASUS EN8600 SILENT 256MB PCI-E x16 OCZ Gold 2GB DDR2 800Mhz CL5 OCZ2G8002GK ASUS P5N-E SLI 650i LGA775 WD2500KS + WD800JD NZXT Apollo Arctic Cooling Freezer 7 Pro + Akasa AMBER Series 120MM Case Fan AK-183-L2B LG GSA-H42N FSP 400W PN סה"כ 5150 בלי משלוח.

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  11. קודם כל תודה! דבר שני קראתי בזאפ על LG L1730S ושמהירות הרענון שלו היא 12 אם כבר הצעתם מסך ב1100 שקל לא עדיף להוסיף עוד 700 בשביל התענוג של הדק? (הפוך ממין אה...) האם הוא כל כך נופל ממסך שמן? ??? ומה קרה למסכים של ה800 שקל? אין בעיה עם תאימות של AMD עם כמה תוכנות? כי משחקים פחות בראש שלי אני יותר בכיוון של הרבה ישומים יחדיו ותוכנות גראפיות. ומתי חוץ מזה אינטל עומדת להוציא 64 שתומך גם ב32? שווה לחכות לזה? (בחודשיים הקרובים?) ותודה על המפרט ממקודם פשוט אני צריך יותר הסברים כי ה3 שנים צבא שעברו קצת הוציאו אותי מהעיניינים. אז בגדול מחשב חזק (ומה שמשתמע מזה אם צריך עוד אוורור וכאלה אשמח אם תציינו כי אני לא אדע לבד כרטיס מסך בינוני ומעלה ובגדול אני עדיין מבולבל בקשר למעב…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה אני רציך מפרט הכי טוב שקיים למחשב שיריץ משחקים כבדים כולל מסךך ובלי מקלדת ועכבר..תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  13. אז ככה על מארז אני דיי סגור שזה ה CM 472 אם אני לא טועה זה הדגם הוא עולה 700 ש"י בקרוב כל השאר עליכם, כמוכן בנוסף להכל אני קונה בלי קשר לתקציב את המסך של שימיניי שהופיע בסיקור האחרון על מסכי 22 אינץ שהוא עולה בערך 1200 ש"ח. צריך גם איזה מקלדת ועכבר טובים, מתכוון לקנות כבר חודש הבא, אם יש אפשרות אז לוח שתיהיה לו אפשרות לשדרג לאחר זמן מה למעבד חזק וחדש יתר. תודה כמובן בלי הרכבה זה אני עושה לבד ואם צריך לקנות מכמה חנויות אז אני מכון להתרוצץ שיצא לי כמה שיותר זול, כמובן אחריות זה מספר אחד .

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שוב שלום לכולם, ושוב המון המון תודה על העזרה. יש לי כמה דרישות חדשות מאז ההודעה הראשונה, החלטתי לפתוח נושא חדש, אני מקווה שזה בסדר. בקשה נוספת - אם יש משהו בפורמט ההודעות שלי שדורש שינוי / אם יש לכם בכלל משהו לומר לי - אנא אמרו לי. (תודה!) לעניינינו! להלן רשימת הדרישות המקורית, (השינויים החדשים מסומנים בכוכביות***). Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each ***motherboard - תומך PCI express אלא אם כן יצאו סלוטים חדשים שלא שמעתי עליהם לכרטיסים שהמחירים שלהם בסביבות ה 1500ש"ח keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive graphics card*** עדיף כמובן כרטיס ל PCI express ורצוי 250MB זכרון עם כמה שיותר פו…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  15. המחשב ישמש לאופיס ואינטרנט. רצוי שיהיה מסך רחב, שהמחשב לא ישקול יותר מ 3קילו. שיהיה חזק ושיחזיק להרבה שנים. רוב הזמן הוא יהיה במקומות עם חשמל כך שבטריה חזקה היא לא יותר מדי חשובה אבל תמיד כדי שתהיה לא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Max.isr,

היי אני צריך מפרט חדש למשחקים אחרי שהמחשב הישן שלי גסס למוות אחרי 6 שנים... ^^ - תקציב 3K עם אפשרות לחריגה קטנה ומינימלית. - מיועד למשחקים כבדים (על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה של 1680-1050, 22' רחב), כגון AC, ME, WOW, COD4 ועוד משחקים שעתידים לצאת. - לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקטים, כ. קול מיוחד או משהו כזה... - שהמארז יקרר טוב, רעש פחות חשוב אבל לא רועש מידיי... - מעבד אינטל. - כ. מסך ATI HD4850 (או יותר טוב ^^). - לא מתכנן OC, אבל שיהיה בעל אפשרות לשדרוג ושהלוח אם יהיה סביר לOC אם ארצה לעשות בעתיד. - אני מריץ כרגע XP SP2 אז לא נראה שיש צורך ב4GB (אלא אם כן זה נכנס בתקציב וזה לא ג'נרי..) - לא צריך יותר מ320GB בHDD, (אם אפשר לצמצם פה בשביל מעבד/זיכרון/ל…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by Master17p,

היי לכולם, אני מעוניין לרכוש לאחותי משב שישמש אותה לשימוש ביתי בסיסי , ושימוש בתוכנות עריכה כגון פוטושופ וכו'.. קיבלתי הצעת מחיר על המפרט הנ"ל אשמח לקבל חוות דעת על המפרט עצמו , ואם אפשר , לקבל גם הצעות חלופיות באותו הסכום. לוח אם - G41 Gigabyte מעבד - E 7500 2 duo זיכרון - 2Giga (שכחתי את שם החברה..) דיסק קשיח - 500GB Segate צורב - DVD LG תודה רבה מראש על התשובות..

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by psyco,

שלום לכולם חבר רוצה מחשב חדש. כ.מסך ייקנה אחרי ההשקות בנובמבר, בינתיים 7600GS. מסך מקלדת ועכבר לא כרגע (לא נכלל בתקציב הזה) מארז רק של אנטק... 1,461 1,461 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box Q660-G0 848 848 1 לוח אם ASUS P5KR 31103 427 427 1 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 VS2GBKIT667D2 340 340 1 כונן קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB 2500KS 185 185 1 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD LH-20A1S 798 798 1 מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W 0761345-08142-9 125 125 1 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 AC-FREEZER-7-PRO 7 פריטים 4,185 ₪ איך הלוח M? מומלץ או שעדיף לרדת ללוח של ג'יגהב…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. קיבלנו תרומה של 4000 ש"ח להקמת תשתית לחדר מחשבים. החדר יהיה מיועד ל6 מחשבים ומדפסת. הם צריכים להריץ תוכנות למידה, open office ואינטרנט. בחדר יש כרגע חיבור ADSL ומחשב אחד. בנתיים אני מחפש מפרט ל2 מחשבים כולל מסכים וציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  20. אורח אלמוג
    Started by אורח אלמוג,

שלום אני מתחיל בלימוד לפסיכומטרי ובעתיד לימודים אוניברסיטאים עשמח לדעת מה דעתכם על המחשב lenovo flex 3 עם מעבד i7 ו 8 g ram. מסך "14

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. 1. תקציב מקסימלי 4K. 2. א. לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס וכד'), דגש על גרפיקה. תפקוד מהיר בהרצת מספר אפליקציות במקביל. ב. מעט משחקי רשת פשוטים. ג. משתמש בפוטושופ CS2, מתכוון לעבור ל- CS4. ד. לעניין הגרפיקה - שימוש חובבני - ברמה גבוהה. ה. עבודה עם תמונות בגודל של 50mb. ו. המסך איתו אני עובד - EIZO גודל 19 אינטש דגם S1932. רזולוציה 1280:1024. 3. ללא ציוד היקפי. 4. זקוק לכל רכיבי המחשב. 5. שקט - 9 מתוך 10. 6. ללא אוברקלוק. 7. ללא מערכת הפעלה. זקוק להרכבת המחשב. 8. חנות אמינה באזור ירושלים. 9. מעדיף מעבד אינטל; נפח הארד דיסק/דיסקים של לפחות 1 טרה בייט; מארז עם חיבורי USB נגישים מקדימה. 10. חשוב אבל לא קריטי לשמור על אופק לשדרוג הזכרון.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by floyd247,

שלום לכולם, אני טס עוד חודש ומשהו לארה"ב ומעוניין לקנות שם לפטופ. אני מוכן לשלם עד 850 או 900 דולר. אני מניח שסכום כזה יכול לאפשר לי לקנות שם מחשב טוב בהרבה מזה שהייתי יכול לקנות בסכום המקביל בארץ. בעיקרון אני צריך מחשב שיעשה את כל הדברים הבסיסיים שמחשב של סטודנט צריך לעשות, ועוד כמה דברים: אני אשמח אם ניתן יהיה לשחק עליו משחקים חדשים אבל לא משהו משוגע לחלוטין (בשביל זה יש לי פלייסטישן 3) אלא יותר בכיוון של NBA וPES חדשים. חובה מבחינתי שתהיה לו כניסת HDMI ויכולת הצגה ברזולציית HD. גודל מסך של 15.4 צריך להספיק לי. כמו כן אני רוצה להביא מחשב לאמא שלי לעבודה משרדית ומוזיקה בלבד, משהו עד 450 דולר. המלצות לשני המחשבים? נ.ב. קראתי את הנושא בנוגע להבאת מחשבים ניידים מארה"ב.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  23. זכרון לפחות 2G הארד דיסק - 120G כרטיס מסך - לא מכיר אז נדרש משהו טוב מסך מגע בגודל של "12 ומעלה צורב בלו ריי או DVD רגיל תקציב עד 20000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  24. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ב-5.5K (חריגה קלה בלבד) מעבד הוא כבר קנה (E6750) והוא מחוץ לתקציב. הוא לא יעשה OC בכלל. צריך את כל הציוד ההיקפי: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.