ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,451 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תקציב2500 אין לי מושג כמה להשקיע כי אני רוצה לפחות חלקים מסויימים כמו מעבד מהדור החדשi7 או 5 ונפח זיכרון גבוהה לפחות 8 ג'יגה...לוח אם של חברה טובה ומובילה כמו ג'יגה בייט אין לי גבול מסויים למחיר שאני יוכל להשקיע.... כמה אתם הייתם משקיעים?, זה מחשב מקסימום לגלישה באינטרנט וסרטים ועבודה משרדית בנפרד אני מתכוון לקנות מסך מקלדת ועכבר ורמקולים(ציוד הקפי) שימושיםמהם השימושים במחשב? (לסמן באדום)גלישה באינטרנט ועבודה משרדית וצפייה בסרטים באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32bit או 64bit? 64 ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום.24האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב?2.1 חומרה אופציונלית …
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש עד 3000 שקל המחשב הוא בשבילי ואני גיימר דיי כבד. אני מעדיף שהמשחקים החדשים יפעלו על הכי גבוה. רצוי מעבד של אינטל. הוא רוצה 3 גיגה ראם לפחות ללא ציוד היקפי חוץ מעכבר. מקווה שתעזרו לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ותמונות ומשחקים לא כבדים במיוחד * גודל המסך - כמה שיותר 17 * משקל רצוי - לא קראיתי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר שעות של עבודה רצופה מנימום 4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- HDMI * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 ג'יגה (עדיף כמה שיותר) * צורב DVD? - כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן עדיף בין לאומית וארוכת טבח כול שאפר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב לי הוא היה מחשב חזק ואמין מבחינה פיזית שלא ישבר בקלות ויש לי שאלה מה אתם אומרים על לקנות באיבי הוא במקום בחול ? ואם כן ואני קונה באנטרט דרך חול יש חברות שנותנות האחריות בין לאומית ? כי אני טב לחול לתקופה בקרוב תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הסתכלתי כבר כמה שבועות פה בפורום ואני מבין שהSETUP המומלץ למשחקים כיום הוא: AMD 64 3000+ venice GIGABYTE K8NF-9 וכ. מסך את ה- 6600GT כל השאר סטנדרטי השאלות שלי הן כדלקמן ???: 1. דבר ראשון, האם יש המלצות לרכיבים אחרים? 2. כמה זמן תחזיק המערכת הזו? המערכת שיש לי כרגע (בחתימה) מחזיקה יפה מאוד כבר למעלה משנתיים וחצי, ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל במשחקים כבדים היא מקרטעת חבל"ז. אני מחפש מערכת שתחזיק מעמד הרבה זמן, ולא "תתלונן" אפילו בעוד שנה מהיום. 3. אם אני חושב על העתיד וארצה לעשות בשלב מסויים OC למעבד ולכ.מסך (לימים שבהם הם כבר לא יהיו שיא הטכנולוגיה...), האם כדאי אולי להשקיע בלוח של DFI שטוב לOC למעבד? והאם בכלל אפשר לעשות OC לכ. מסך הזה? 4. היות ולא מדובר במחשב שיהי…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד 15.6 אינץ בתקציב של עד 3000 ש"ח וחוב לי שתיהיה בו יציאת HDMI ראיתי 2 מחשבים vostro 3500 vm-rd33-4341 של DELL או Dell Inspiron N5010 i3-350M GMA HD שניהם בערך באותו מחיר , איזה ביניהם עדיף ? והאם יש משהו יותר טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב של החברה Hp בגלל הנוחיות של המקלדת והגלגלת שבעכבר. אני מעדיף שיהיה מעבדI7 אבל גםI5 טוב ואם אפשר כ. מסך יותר חזק מ320M תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים יותר בהגדרות גבוהות יותר וגם יתאים קצת יותר לאלגוריתמים כבדים ב MATLAB. מכיוון שאני מזמן לא מתעסק בדברים האלה אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לשדרג עד 2000 שקל. המפרט הקיים מצורף בתמונה. תודה רבה, סאם יש גם HD נוסף של 500 גיגה שלא מצויין שם.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
והאם כדאי לשנות בו חלקים ? לוח אם ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb קירור למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan זיכרון Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 256MB 256-bit GDDR3 ViVo ספק Enermax Liberty 500W Active PFC מארז CoolerMaster Stacker 830 דימר למאווררים ZALMAN ZM-MFC1 הרד דיסק 1 200 מגה ווסטורן דיגיטל SATA 2 160מגה מקסטור SATA 3 120 מגה ווסטורן גיגטל ATA 4 80 מגה ווסטורן דיגיטל ATA ?(רצוי לציין שההרד דיסקים עוברים מהמחשב הישן ) ויש גם מאוורר לכרטיס מסך Zalman Fatal1ty ומאוורים למארז VIZO 120MM UV LED FAN Orange 4 מה אתם אומרים על המפרט הזה?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, בעקבות יציאת גוטיק 3 הקרובה החלטתי לשדרג את המחשב כדי שיוכל לסחוב את המשחק באופן סביר. אני צריך כרטיס מסך AGP*8 וזכרונות DDR 256*2, 400MHZ. אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה עם 256 MB כי לפי מה שהבנתי זה דיי הכרחי למשחק כמו גוטיק3, וגם שהקירור לא יהיה רועש מדי. יש אפשרות לשלם במזומן, ועדיף אם כי לא חייב שהזכרונות והכרטיס יהיו מאותה החנות, פשוט אין לי כוח לטרטר את עצמי. ועוד שאלה, נגיד שכבר קניתי את הכרטיס והזכרונות וחיברתי אותם למחשב, האם אני צריך לשנות משהו בביוס\ בווינדוס? תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד. זה מה שהוא ביקש: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? הכי גדול שיש. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320-500. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מקרוב משפחה JUMPC להתקין עליו ווינדוס XP (הוא אפילו טרח לקנות חוקי...), המחשב הגיע עם UBUNTU. אין בעיה להתקין את הווינדוס, אבל מאיפה אפשר להשיג דרייברים? המחשב נמכר גם עם XP בחלק מהגרסאות, ככה שדרייברים בטוח יש, אבל איפה אפשר למצוא אותם? חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות, אם למישהו יש עצה או כיוון, אתם מוזמנים לחלוק תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המחשב צריך לעבוד על תוכנות סימולציה, לא משהו מוכר. הצורך הוא מעבד כמה שיותר חזק עם כמה שיותר זכרון. לא יהיה בכלל גיימינג או משהו בסגנון לא חשוב שקט בכלל. 2 הדיסקים יהיו בraid 0 תודה רבה מה דעתכם: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD7 ₪1767 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39425 כונן קשיח Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 3.5" 150GB SATA2 16MB ₪977 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לעבודה משרדית די בסיסית. הייתי מעדיף כמה שיותר פשוט ואם מינימום תחזוקה (אם זה יכול להשתקף באיזשהי צורה במפרט...) צריך רק מחשב (שיחליף מחשב קודם). זה מפרט מ KSP, הוא טוב? : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&comp=30 (לינק למפרט הטכני) מעבדי אינטל: Pentium E5700, 3.0GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11149 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12129 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ks…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים מחפש מחשב נייד לעבודה עם סביבת הפיתוח .NET ועבודה מול בסיסי נתונים(ORACLE,SQL SERVER? ) בתקציב הנ"ל. אשמח לקבל המלצות . דבר חשוב אם אפשר ללא מערכת הפעלה ואם לא אז מקסימום XP PRO. תודה מראש לכל הממליצים
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישו הביא לי מחשב נייד שאני אתקין לו 98SE עברית IBM X240X שזה פנטיום 2 אין לו כונן דיסטים ולא סידירום הבעיה היא העתקתי דרך דיסקאוקי למחשב את ההתקנה של הוינדוס בעברית SE98 היה מותקן 98 רוסית..הוא רצה עברית אז התקנתי זה סיים להתקין הכל טוב ויפה עשה הפעלה מחשב ואז המחשב נתקע ולא מגיב לאחר המסך הראשוני של IBM ניסתי להפעיל בוט דרך כונן USB של דיסקטים אך לשווא מה לעשות!? לא יודע איך להתגבר על זה פאדיחות לי שהרסתי לו תמחשב לפחות היה לו רוסית חח
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חבר שלי בקש ממני לבחור לו נייד במקום הנייח שלו אז כך הנייד לא יתנייד מחוץ לבית הצרכים זה אינטרנט גלישה שירים משחקים לא כבדים במיוחד חיבור לLCD וניגון סרטי HD אימיול להורדות התקציב שלא יעלה על ה4500-4600 ש"ח שהנייד יהיה מעוצב ויפה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב -5000 2. מטרות: משחקים כבדים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כן אני לא צריך מארז לא צריך כרטיס רשת ולא כרטיס קול 5. כן אני מעדיף מעבד של אי אם די 6. לא חשוב 7. לא 8. מזומן
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו בפורום עזר לי למצוא מפרט עם windows 7,וכתוצאה מכך האיכות של הכרטיס מסך ירדה.אך הצלחתי להשיג windows 7,והייתי רוצה לדעת איזה רכיב אני אמור לשפר במפרט הבא כדי שיריץ לי משחקים כמו BF3,call of duty וכו'. הנה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪873 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪141 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪375 מארז: Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 -…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5388 מחירו:3900 שח http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=120&subcatid=166&prodid=1615&keySearch= מחירו:3850 לשימושי אינטרנט צפייה בסרטים וקצת משחקים. האם ההבדלים משמעותיים בינהם יחסית? המלצותתתתתתתת
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי FPS ואסטרטגיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?FPS ואסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צור…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-