עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מכירים את זה שהשעה כבר 23:30 ואתם בעיצומו של משחק, אבל לא מצליחים להוציא מהראש את העובדה שמחר יש יום עבודה? אז אני רוצה לקחת את הגיימינג איתי לכל מקום כך שאוכל לשחק ברכבת בדרך לעבודה ובדרך חזרה ואפילו בבית קפה. האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש לגיימינג בלבד, אבל כזה שאוכל לסחוב אותו בתיק בלי שהאורטופד הציני שלי יצקצק לי באוזן? מסך 13.3 אבל עם חומרה שתאכל את Dark Souls 3 בלי מלח עשבים. מבחינת תקציב, בואו נגיד שעד 10K ש"ח ועדיפות לקניה בארץ. תודה מראש, ג'קי

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by ben060,

מכיוון שנעלו לי את הטרד הקודם אני נאלץ לפתוח חדש. אני מחפש מחשב טוב למשחקים בתקציב די נמוך. בין 4000 - 4500 שח חשוב לציין כי זה כולל מסך LCD חשבתי על המפרט הבא פחות או יותר E6300 - 1100 NIS GIGA BYTE 965P S3 - 950 NIS TWIMOS 1GB 667MHZ - 650NIS PX7600GT - 850NIS נשאר לי 1000 שח שלשם נכנס רק מסך. מה עושים במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by MMi,

איזה סוג של אחריות צריך לבחור במהלך ביצוע ההזמנה כדי שהיא תיהיה תקפה גם בארץ?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by schumih,

[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. Started by epal,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב שלי לא גבוה 1000-1400 ש"ח המחשב יהיה לשימוש ביתי בעיקר אינטרנט ודברים כאלה..... פה ושם אולי משחק קטן... לא דברים רציניים מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על מפרט טוב? אני לא צריך גם מסך... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  6. אהלן. חבר ביקש ממני מפרט למשחקים. לא מתוכנן OC, שקט מומלץ (ניתן להתפשר, לא חשוב מאוד). למסך 24" (כבר יש - לא לכלול במפרט), ללא ציוד היקפי. 320GB מספיק (אלא אם כן 500 נכנס בתקציב כמובן..) , ולא צריך צורב. אשמח לקבל את עזרתכם, אני בניתי משהו עם E8400, freezer 7 pro, 2GB, WD320aaks, asus p5k, HD4850 CrossFire, NZXT Tempest ,Slincer PCP&COOLING 610W זה בערך מה שהיה... אבל לא יודע מה הולך עם הלוח הזה.. תודה מראש, עודד ב.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by imac,

[table][tr][td]מארז[/td][td]ANTEC NSK1380 MICRO ATX CUBE + 350W PSU[/td][td]480₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]2171[/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש![/td][td]965₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8242[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]ASROCK H61M-VS[/td][td]300₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8174[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ![/td][td]183₪ [/td][td]1[/td][td]שלוש שנים[/td][td]8057[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]ENERMAX NAXN 450W[/td][td]235₪ [/td][td]1[/td][td]חמש שנים[/td][td]7890[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] סה''כ:…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. מעונין לרכוש מחשב נייד 14 אינץ עדיף טווח מחיר : סביב ה4000 בעל 3ראם עדיף יציאת hdmi חובה זיכרון 250 עדיפות ללנובו . אשמח מאודלתגובות אני סטודנט ושימושי העיקריים ה לימודים ,סרטים , מוזיקה, משחקים בקטנה ואינטרנט

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש מפרט ב- 3500 . מטרות המחשב הם למשחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ. תתחשבו בזה שיש לי כבר צורב DVD, ציוד נלווה ומסך LCD של SAMSUNG. אני יודע על ירדית המחירים בעוד חודש אבל בכל זאת אני צריך מפרט לעכשיו. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  10. שלום ותודה מראש לעונים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מסך 12.1 אינצ' כרגע אני מתלבט בין LENOVO V100 1.66 512MB לבין קניית מחשב עם מותג מוכר פחות אבל זול יותר, כמו HAIER או MSI או משהו אחר. האם מישהו מכיר את HAIER ואת המחשב שלהם? ההבדה במחיר הוא משמעותי (6,500 עבור ה- LENOVO ופחות מ-5,000 עבור HAIER) ובנוסף HAIER מגיע עם סוללה נוספת ונדמה לי שגם אחריות של 3 שנים (שווי של 1,000 שקל בערך) התלבטות נוספת היא ASUS. הבעיה העיקרית היא שאינני מכיר את HAIER. אין לי בעיה תקציבית לקנות את LENOVO אם צריך, אבל גם אין לי עודף כסף. פשוט לא רוצה לחסוך עכשיו ולבכות אחר כך. אם מישהו מבין קצת יותר ממני (וזה לא ממש קשה) אשמח לעזרה ו/או המלצה, גם אם יש מחשבים אחרים שאינני מכיר, אשמח להמלצה. לגב…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by b00h,

כן, היה את הדיון הזה, אבל זה היה רק כדי לקבל כיוון כללי (סליחה אם הטרחתי אתכם סתם). בכל אופן, עכשיו שהמשכורת בחשבון, בואו נגיד שיש לי 4,600 ש"ח לבזבז. עכשיו, אם אפשר, בבקשה מכם, שתבנו לי שני מפרטים, אחד ב-4,000 ש"ח בערך, והשני ב-4,500 ש"ח בערך (כש-4,600 ש"ח הוא המחיר המקסימלי). התשלום יתבצע במזומן, בהנחה שאני אקנה מ-SkyPC, או KSP, אז תבנו לי את המפרט מאחת החנוית הנ"ל בבקשה. אה כן, אני לא צריך יותר כונן קשיח, קניתי אחד חדש בנפרד מסיבות אישיות, וכמו בהודעה הקודמת, אין צורך בכוננים אופטיים (CD-RW, DVD-RW וכו'), מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, ושאר השטויות. המחשב מיועד להרצת משחקים, אז אולי אם אפשר להשקיע בקירור קצת אם זה יעזור. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אני מרכיב מחשב: (התקציב הרשום הוא ללא מעבד) gigabyte 965p-ds4 e6600 maxtor 250gb sata2 hec copmucase case lg gsa-h10 dvd-rw ocz or corsair value 2z1gb ddr-667 כרטיס מסך כנראה יהיה אחד מהבאים: x1900xt 256, x1950pro, 7900gt extreme הספק שהמליצו לי הוא liberty 400. האם הוא מספיק בשביל לדחוף את המערכת הזאת ? האם הוא יספיק לי לכרטיסי מסך עתידיים או ששווה להשקיע במשהו יותר חזק? (ראיתי גם ספקים של HEC שבמחיר של הליברטי 400 אפשר לקבל איזה 580 וואט, איך הם?) אשמח גם לחוות דעת כלליות על המפרט

13. בהנחה שעושה פעולות בסיסיות כמו אינטרנט וכאלו, קצת תכנות, ומשחקי מחשב מריץ חלונות 8 ולא מריץ איזה VM וכו' יש טעם ליותר מ 8?! כלומר שני סטיקים של 4, ואפילו 4 שהם DDR 3 מהירים, יספיקו? יש בכלל טעם בלקנות יותר כיום?

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  14. היי אני מחפש המלצה למחשב נייד בתקציב של כ-4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה עם כמות גדולה של מסמכים, סימולציות במטלאב, צריך ליהיות חזק. לפחות 4GB זיכרון (במידת הצורך אני אוסיף זיכרון בעצמי) * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? לא כבד במיוחד, צריך ליהיות נייד לבעיקר בית-משרד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, הולך ליהיות מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש אופציהלקבל DVI זה לא יזיק, אבל בהחלט לא חובה. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש =] עריכה: המחשב חייב להיקנות מחר, עדיפות למחשב מKSP או IVORY כי הם פשוט ל…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד, מחשב בעיקר למשחקים, גם לסרטים ב HD של 720 ו-1080P מעוניין ב OC בעתיד כאשר אצטרך. מעוניין שהמחשב יתמוך ב SLI בעתיד כאשר ארצה להוסיף עוד כרטיס. אין לי חנות ספציפית שממנה אני מעדיף לקנות למרות שאני נוטה ל IVORY מאחר שאני מאוד מרוצה מהשירות שלהם. אין לי העדפה לחברה מסוימת כמו כן העיצוב לא כל כך משנה לי, חשוב לי שיהיה קירור טוב במחשב כמו שאמרתי למקרה וארצה לעשות OC. כנראה אקנה מסך CRT רגיל בקנייה נפרדת מכיוון שאני לא מעוניין להשקיע כרגע ב 22 אינצ' איכותי שעולה 1000+. עבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ₪1178 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 כונן קשיח Westren Digital WD10EADS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪544 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום, אני זקוק להמלצות למפרט מחשב לעבודה משרדית נטו (אולי גם קצת סרטים אבל לא יותר מידיי) במחיר של בסביבות 1500 שקלים. העדפות: 1. מעבד של אינטל עם קירור סטוק. 2. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3. צ'יפסט לא מיושן יותר מידיי אם אפשר. אשמח כמובן לשמוע כל הצעה גם עם זה לא תואם את כל ההעדפות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  17. אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד שלfujitsu siemens מגרסת amilo pro והוא קצת איטי עם הויסטה רציתי ידת אם יש אפשרות לשים עליו WIN XP שישפר את ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  19. Started by barda,

יש לי תקציב של 3000 שקל ואני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים (לא כולל מסך). שיהיה fps טוב והכל.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  20. טוב אז הבחור רוצה מחשב 3000-3500 ש"ח עם הדרישות שציינתי צריבות, מוזיקה, לתקלט במועדונים, איסיקיו, מצלמה מובנת, רמקולים מובנים .

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by eve_84,

אשמח לשמוע הצעתכם למפרט הבא, קחו בחשבון שאני לא גיימרית, אבל אני רואה סרטים על המחשב, בכל זאת לא נראה מתאים לי להוסיף כרטיס מסך חוץ מזה הקיים על הבורד. כונן קשיח - 380 ש"ח Western Digital 160 GB sata || 8 MB 7200RPM WD 1600JS צורב - 210 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD Recorder Bulk Black מארז - 460 ש"ח Compucase 6A19 Black MIdi Tower True 400Watt PSU מעבד - 935 ש"ח Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 לוח אם - 535 ש"ח Gigabyte GA M51GM-S2G nForce 430 AM2 זכרונות - 799 ש"ח Corsair Value Select 1GB (2X512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC kit מסך - 1235 ש"ח Acer LCD 19" AL1916WS Wide Screen מקלדת - 85 ש"ח Logitech Internet Pro Keyboard Black Oem עכבר - 74 ש"ח Logitech Premium O…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. מפרט טכני: לוח אם דגם: ASUS P5VD2 MX מהירות עד FSB: 1066MHz כ.מסך משולב: 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: סה''כ 2 יציאת PCI Express: סה''כ 1 יציאת USB 2.0: סה''כ 8 תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב-RAID: 1,0 דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון : 8MB cache מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 דגם מעבד: INTEL DUAL CORE945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון : 4MB cache אחריות: לכל החיים מארז סוג: Super ATX כניסות USB מלפנים: 2 …

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by -MosHe-,

יש אותו באופיס דיפו ב2600, אני מתכוון לקנות באילת מה שאומר שזה עולה שם בערך 2200 המפרט דומה לפה, חוץ מזה שזה 320GB, 2GB DDR ן15.4'' http://www.mynewlaptop.co.za/ProductInfo.aspx?productid=NX558EA אני צריך מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט....שווה את הכסף?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by סופר,

דרישות: א-רמת שקט בינונית (5)-מטר מהמיטה(חדר קטן). ב-עבודה עם תוכנות cubase, photoshop,flash בצורה חובבנית. ג-כרטיס רשת בלוח M. ד-צפייה בסרטי HD. ה-מקלדת ועכבר אלחוטיים. ו-רמקולים 2.1 באיכות בינונית. **התקציב הנ"ל כולל את המסך. **אם ניתן אפשרי בתקציב נמוך יותר(אבל עדיין שיהיה מחשב טוב).

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. המחשב עבור שכנה שלי, העניין הוא שהיא מתעקשת שהוא יבוא עם XP (או לפחות שיהיו לו תמיכת דרייברים ל-XP עבור התקנה מקומית של מערכת ההפעלה). כאמור הדרישות מהמחשב: 1. יריץ אוטוקד בצורה נורמאלית. 2. יבוא עם XP או לחילופין עם דרייברים עבורו. 3. בגודל ~15". 4. מחיר ~5K ש"ח. המלצות יתקבלו בשמחה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.