עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCK - Retail Thermaltake Purepower W0129RU ATX12V 600 W Power Supply - Retail EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Seagate Barracuda ES ST3320620NS 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM LG 18X DVD±R Super-Multi DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Black IDE Model GSA-H42N-BK - OEM זה בשביל קרוב משפחה בארה"ב ומארז אני יתן לו לבחור אם יש לכם ה…

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by henmalka,

ראיתי את המחשב באינטרנט, זה מחשב חדש שיצא לא מזמן בעל ביצועים טובים מאוד. בארץ הוא יהיה יקר מאוד בסביבות ה7000 ש"ח ובחו"ל הוא יותר זול... רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לרכוש אותו בחו"ל? אם יש לו יתרונות/חסרונות? ואיך חברת סוני בניידים?<

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב סביר לגיימינג ותיכננתי יותר להיות בסביבות ה2500-3000 ש"ח, יצא לי מפרט יותר יקר משציפיתי והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט ואיך להוזילו בלי לפגוע יותר מדי באיכות (חשובה לי הדעה בקשר למפרט האורגינלי, האם הוא טוב) video card: Sapphire HD4850 (S485512D3) PCI-e 512 MB DDR3 Retail Video Card - 578 NIS cooling: GLACIALTECH 90mm CASE FAN - 30 NIS processor: Intel Core2 Duo 2.93GHz 3MB E7500 Box CPU - 637 NIS לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H - 360 NIS PSU: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU - 411 NIS optical drive: DVD-RW - SATA - 135 NIS harddrive - Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 - 275 NIS Memory: CORSAIR XMS2 4096MB DDR…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  4. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. מפרט טכני: dell vostro 1540 processor- intel core i3 370m/2.4 ghz dual core ram - 3 gb ddr3 sdram - 1333 mhz hard drive - 250 gb serial ata- 300 -5400 rpm מחיר 2300 שקל האם זה מחשב טוב ושווה לקנות אותו במחיר הזה או שיש משהו שעדיף עליו במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by zidanne,

אהלן חברה , נתקלתי בבעיה די מעצבנת לפני כחודש ימים רכשתי מחשב מקנדה לפטופ של HP מיהרתי מאד אז רק בדקתי שיש לו יציאת HDMI וקניתי. במהלך הטיסה עיינתי במפרט וברוב טיפשותי לא שמתי לב למשהו מאד קריטי הרזולוציה המקסימלית של המחשב היא 1280על800 ברשותי מסך סמסונג 40" hd ready שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1360 על 768 כשאני מחבר את הלפטופ למסך באמצעות קבל HDMI יש לי שוליים שחורים ומעצבנים כמו שחשבתי שיהיה אחרי שראיתי מהי הרזולוציה הטבעית שלו. אני קניתי את הלפטופ על מנת לראות סרטים בHD בלי שוליים אני כבר נואש חרשתי את גוגל ניסיתי Power strip הגדרתי רזולוציה חדשה והוא לא אישר לי כיוון שהכרטיס מסך לא מספיק חזק וזה בולשיט כי יש לי כרטיס readon 4200 זה מחשב חדש לגמריי עלה לי המון כסף הוא ח…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  8. I've posted a msg on this forum before but i desided to wait for the 3850 from ati-amd now that its here i've built this computer (Porposes are Gaming [but not to much] and "office work"( מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤130 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤971 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV390 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il…

9. האם זו טעות או שמא אני לא יודע היכן לחפש?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. שלום לכולם, מעוניין במפרט מחשב לשימוש יום יומי + עריכת וידאו 4K כתחביב, כנראה שאערוך בדה וינצ'י\פרימייר. בעיקר עריכה של A רול וB רול בלי יותר מדיי אפקטים וכו'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אם 4,000 ש"ח זה תקציב ריאלי אז אשמח, אם לא גג גג 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימוש יום יומי של עשרות טאבים פתוחים בכרום, קבצים כבדים באקסל, יוטיוב ב4K וכו', בנוסף עריכת וידאו 4K כתחביב, עריכה בדה וינצ'י\פרימייר. בעיקר עריכה של A רול וB רול בלי יותר מדיי אפקטים וכו', בנוסף יהיה מעט גיימינג, אני לא גיימר מטורף אז שום דבר מוגזם 3. האם יש צורך בצי…

11. שלום. חבר שלי צריך נטבוק ללימודים לאופיס ואינטרנט בלבד. התקציב העומד לרשותו הוא עד 1700 ש"ח בלבד. אם בכל זאת אתם רואים משהו שלדעתכם שווה את החריגה אז תחרגו עד 2000 מקסימום(ננסה גם להוריד את המחיר בחנות). אשמח לקבל עצות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by hatul,

אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviaderi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גילשה באינטרט והזרמת מדיה לTV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 24" של סמסונג. מסך סוני ברוויה 40". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -אין צורך בידסקים קשיחים, מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 8, המחשב מיועד לסל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב רב תכליתי עד 5500, הרכבתי משהו קטן ורציתי לשמוע חוות דעת עליו (אני יודע שעדיף לקנות AMD אבל אני לא הולך לעשות את זה אז אין טעם להציע....), 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - משחקים- לא יודע מה יש, סרטים בHD, וויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by OdedOman,

שלום, כבר תקופה ארוכה אני קורא ולומד, בחיפושיי אחר מחשב נייד ללימודים. אני הולך ללמוד הנדסה, ואזדקק להרצת תוכנות כמו סולידוורקס, רוויט, מטלב, פוטושופ, אוטוקד ודומות להן. אני די נעול על הדגם בכותרת, אך מתלבט בין שני תתי דגמים: הראשון: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 והשני: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 ההבדלים העיקריים שזיהיתי הם כמובן במסך המגע (לא צריך אותו באופן מיוחד, מצד שני לא נראה לי שמפריע לי שהוא שם), וכרטיס המסך (עוד 2 ג'יגה זכרון). כמובן שגם 400 ש"ח הפרש משמעותיים, אבל פחות. אני מפספס משהו? יש לאחד הדגמים בעיות ידועות? סיבה להעדיף אחד מהם על האחר? בנוסף - אשמח להמלצה לכונן קשיח SSD 256GB (עם תושבות או מה שזה לא יהיה שצריך כדי לחבר א…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Spootnik,

אממ אני צריך עזרה מכם להרכיב מחשב עד 3500 עם חריגה של 200+- דגש על הכרטיס מסך. יש לי כבר 768 ddram של TwinmoS אני צריך שהלוח אם יתאים ל ddr1 וגם ל Hdd אני צריך מעבד לוח אם וכרטיס מסך. תודה לעוזרים מראש. אם אפשר + מחירים גם. :jump:

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש מחשב כולל מסך, למשחקים בעיקר, כולל כרטיס מסך 1100 שקל, כרטיס מסך שיוכל לעמוד במשחקים חדשים גם בעוד חצי שנה הקרובה.... רצוי מעבד E6550 ולוח אם שמומלץ, כולל 2 ג'יגה זיכרון פנימי ו 160 ג'יגה מינימום... מסך 17 אינץ' לא יקר אבל עדיף חברה מוכרת... זה די דחוף, מחכה לתשובה מהירה (חבר אצלי)

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by O.G.D 2k5,

AMD Athlon 64 3700 CPU Box Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Corsair TWINX 2048MB PC3200C2 PRO LED 2*1024MB DDR 400 Corsair 512MB PC3200LL PRO LED DDR 400 Sapphire ATi Radeon X800 XT PE 256-bit GDDR3 256MB ViVo Creative AUDIGY 2 ZS Platinium Pro Retail Sound Card WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM WD SATA 250GB 8MB 7200 RPM NEC DVD X 16 DV5800 Black NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG 52X32X52 Black Oem Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Xaser Silent PurePower 560W 2-fan Conceptronic C480i1 5-port USB 2.0 PCI card Conceptronic 3 port F…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gurzeev,

שאלום אני מתכנן להזמין מחשב חדש בסכום של 6000-6500 שקל (אפשר חריגה קטנה אם זה ממש נחוץ) אז ככה, הצרכים שלי הם: פעולות רגילות, אבל בעיקר משחקים (חלקם כבדים) אני מתכנן לקחת E4300, לעשות לו OC לאיזור ה2.8GHZ בזמן הקרוב, וכדאי שתהיה אפשרות עד ל3.6GHZ לעתיד (מה שאומר שכדאי זכרונות 800MHZ, אישית חשבתי על OCZ GSKILL) אין צורך בשום ציוד הקפי. לגבי קירור - פשוט שיהיה מארז שיראה נחמד (משהו כמו פוסידון או טריטון, או סגיטה) , שיהיה כמה שיותר שקט (שאפשר בתקציב... לא משנה אם טיפה שומעים אבל שלא ירעיש כמו הטרנספורמר של סאנבים), ורצוי שיקרר טוב. יכול להיות שכדאי לשים גם קירור לא סטוק על המעבד - לשיקולכם. וזהו בסה"כ, את השאר אני משאיר לכם... תודה לכל העוזרים =) נ.ב. אם יש הורדות …

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by levinofer,

היי לכולם אני צריך קצת עזרה בקניית מחשב לעבודת PHOTOSHOP עם הרבה תמונות (עיצוב אלבומים דיגיטאלי). התקציב הוא 4000 ש"ח ללא מסך. אני מעוניין לקנות מארז שקט אשמח להצעות COOLERMASTER 690?, THERMALTAKE. ספק כח FAN 14CM PFC THERMALTAKE 550W ? לוח חשבתי על ASUS PQL (אני רוצה לעשות RAID5 ולא בטוח שהוא תומך) או לוח אם וGAEP35DS3P Gigabyte מעבד Q9550 זכרונות 4 גיגה וTWIN2X40966400C4DHX Corsair כרטיס מסך His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe אודה לכם אם תעזרו לי בים של בלאגן.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Netanel Anchel,

אני מחפש מחשב שמבחינת החומרה יעבוד טוב שיינצל את מלוא הפוטנציאל שלו יש את זה https://ksp.co.il/mob/item/265388?s_source=share מה דעתכם

23. שלום, אני מנסה לבנות מפרט לחבר ב 3000 ש"ח ללא מסך למטרות גלישה אינטרנט + אופיס + משחקים בינוניים. החבר מעוניין במעבד אינטל + 1 ג'יגה זיכרון (2*512). אשמח לקבל הצעות למפרטים, עם עדיפות לחנויות באיזור חיפה. תודה מראש 8)

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. טוב חברה שלום לכם .. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי ללא מסך וללא HD (הארד דיסק ) . יש לי תקציב של 4000-4500 לא יותר .. אם אפשר שתיכנו לי משהו טוב למשחקים רשת בעיקר.. (אבל לא רק ) . תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by ronyehuda1112,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? . בעיקרון אני רוצה להוציא כמה שפחות אבל מבין שזה הסדר גודל שאני אקנה את המחשב אז 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? . השימוש העיקרי יהיה לימודים אופיס קבצים דברים כאלה אולי גם קצת תיכנות והמשחק היחיד שאני אשחק במחשב אולי יהיה מינקרפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? . לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) . לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . שיהיה שקט כמה שאפשר 6…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.