עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה אני מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים סרטים באיכות hd ואינטרנט ואני חייב להדגיש שאני מחבר את המחשב ל - lcd שלי שהיא 32 אינ'ץ הטלויזיה היא hd tv בבקשה עזרו לי לימצוא את המחשב המומלץ ביותר שאפשר להסיג במחיר הזה אים מדובר ב 100 שקל יותר גם מקובל תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. היי, אני אשמח למפרט חזק שיתאים ל GTX 780ti. את הכרטיס והמעבד אני אקנה בחו''ל, (אין לי מושג עדיין איזה מעבד לקנות, אבל אני בטוח שבארה''ב הוא נמכר בחצי מחיר, כמו הכרטיס.), ואת כל שאר החלקים אני כנראה אקנה כאן בארץ. חשוב לי כמובן שהמעבד יהיה חזק, ולא יווצר מצב של "צוואר בקבוק", גם אם אוסיף עוד GTX 780ti בעוד כמה שנים כשהמחיר ירד (לא בטוח שזה בכלל יקרה, אבל עדיין ). בקיצור, אני באמת מבולבל, ואני כמובן אשמח לראות מפרט חזק שיתאים (בעיקר מעבד מתאים)... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום! הרבה זמן לא נכנסתי לפורומים אבל לעמוד הראשי אני נכנס מידי יום -עדיין האתר הכי טוב בתחומו! נחזור לנושא... בשנתיים האחרונות המחשב שלי עושה לי המון בעיות (מסכים כחולים פעמיים ביום לפחות,הוינדוס 7 מעלים את שורת המשימות כל שעה בערך ... הצורב לא עובד,האינטרנט לעיתים קרובות "ללא גישה לאינטרנט") ואת האמת זה לא הכי הפריע לי מכיון שההיתי בצבא... ועכשיו שאני אזרח ;D נמאס לי מהקטע הזה.... והרצון העז שלי לקנות מקבוק גובר מיום ליום אבל הרצון שלי לחסוך כסף לטיסה לדרום אמריקה גם גובר... אז החלטתי שאני ישדרג את המחשב בדברים המינמלים ביותר כדי שירד לי כל העצבים שנגרמים מהתקלות המחשב זקן מאוד בסביבות ה7 שנים ובתקופתו עלי לי לא מעט (7500 ש"ח ) והיום שווה אגורה -כרגיל חחח כמובן ש…

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by maors3,

מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by deso,

שלום שוב אני חשבתי על המפרט הקודם שלי ופניתי לעזרה, ידעתי שהמחיר גבוהה מדי. יש לי כעת שני מפרטים, אחד מעל לתקציב, והשני ממוצע. רציתי לדעת מה עדיף לי, ומה כדאי לוותר הנה המפרט הראשון של 5000 ש"ח: זיכרון- Kingston 1GB DDR-2 533 MHZ כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCI-Express MSI לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 מעבד- P4 3Ghz 64bit ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 כל השאר, דיסק קשיח, מקדלת ועכבר אלחוטיים, ראוטר, וצורב DVD. הנה ה-6000 ש"ח: השינויים היחידים הם במעבדים ובלוח אם- מעבד- 830Dual Core Pentium 4 D 3GHz 64bit 700 ש"ח יותר לוח אם- ASUS 955x Chipset P5WD2 500 ש"ח יותר …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי צורב מהמחשב הקודם.. Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ¤1097 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=484 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤265 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1292 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=927 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 url]http:/…

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום לכולם. אני סטודנט תואר שני בהנדסת מכונות, ומעוניין ברכישת מחשב נייד. אז המחשב הקודם הלך לעולמו בגיל 5 וזה הזמן לדעתי להתחדש. היו הרבה ליקויים ותקלות במחשב הקודם מתוצרת טושיבה, ולכן הדבר הראשון שאני חושב עליו זה להימנע מהחברה הזאת. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר אך גם לשימוש אישי וביתי. בלימודים השימוש הוא: תוכנות כמו אופיס 2013, שימוש נרחב במטלב 2013, סולידוורקס 2013 מדי פעם. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 3-4 שעות שימוש באופיס ואינטרנט למשל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העד…

• 45 תגובות
    • 12.8k צפיות
  11. כרגע יש 3 אופציות. לקחת את המחשב הישן שלי 2600k שמגיע עם גוף קירור ,עם לוח וזכרונות וספק תקינים ולהוסיף בקנייה בארץ SSD ומארז. או לקנות מערכת מוכנה בארץ\בחו"ל (אם בכלל שווה) לא צריך כרטיס מסך אפשר את המובנה או שאשים להם 980ti שבסוף לא מכרתי כי רציתי שיהייה לי גיבוי. אופציה אחרונה והכי מסובכת זה לקנות מעבד לוח וזכרונות + M.2 +ספק בח"ול ואת המארז בארץ ואז להרכיב את הכל. הייתי נותן את העבודה לטכנאי אבל אני לא סומך עליהם שייחרבשו את כל המידע וייעשו התקנה צ'וקומוקו ואח"כ תהייה להם בעיה עם מסמכים שאבדו או שייצטרכו שוב להזמין טכנאים לכן ביקשו שאני יעשה את זה (לא עובד בזה כבר). רוצה משהו ברמת השגר ושכח הם החזיקו עם i5-750 ומתחיל להציק להם האיטיות. …

12. יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

13. Started by abarbotel,

בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - Retail ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard - Retail GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCK - Retail Thermaltake Purepower W0129RU ATX12V 600 W Power Supply - Retail EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail Seagate Barracuda ES ST3320620NS 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM LG 18X DVD±R Super-Multi DVD Burner With 12X DVD-RAM Write Black IDE Model GSA-H42N-BK - OEM זה בשביל קרוב משפחה בארה"ב ומארז אני יתן לו לבחור אם יש לכם ה…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by henmalka,

ראיתי את המחשב באינטרנט, זה מחשב חדש שיצא לא מזמן בעל ביצועים טובים מאוד. בארץ הוא יהיה יקר מאוד בסביבות ה7000 ש"ח ובחו"ל הוא יותר זול... רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לרכוש אותו בחו"ל? אם יש לו יתרונות/חסרונות? ואיך חברת סוני בניידים?<

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב סביר לגיימינג ותיכננתי יותר להיות בסביבות ה2500-3000 ש"ח, יצא לי מפרט יותר יקר משציפיתי והייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט ואיך להוזילו בלי לפגוע יותר מדי באיכות (חשובה לי הדעה בקשר למפרט האורגינלי, האם הוא טוב) video card: Sapphire HD4850 (S485512D3) PCI-e 512 MB DDR3 Retail Video Card - 578 NIS cooling: GLACIALTECH 90mm CASE FAN - 30 NIS processor: Intel Core2 Duo 2.93GHz 3MB E7500 Box CPU - 637 NIS לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H - 360 NIS PSU: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU - 411 NIS optical drive: DVD-RW - SATA - 135 NIS harddrive - Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 - 275 NIS Memory: CORSAIR XMS2 4096MB DDR…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. תקציב: 5000₪ חריגה מקסימלית 400₪. לנסות לחסוך אבל לא להתפשר. שימוש המחשב יהיה עריכה גרפית של תמונות וסרטוני וידאו, לא ברמה מקצועית מידי. ושגם יהיה אפשר להשתמש במחשב לגימיינג קל. תוכנות ומשחקים: כל התוכנות adobe למינהן וגם סוני וגאס, משחקים כמו skyrim ו call of duty. במפרט צריך להיות כולל גם מסך בגודל 22-24 ( מה שיותר משתלם). ציוד הקפי: המחשב צריך להיות מאד שקט 6 בסולם ההשקט. לא מתוכנן לעשות OC על המחשב. מערכת הפעלה: צריך ווינדוס 7 צריך שהמחשב יהיה מהיר ושקט ושיוכל להפציץ כמה תוכנות עריכה במקביל בלי בעיות. חשוב שיהיה כונן SSD על המחשב וכונן קשיח ורגיל של טרה. חשוב שיהיו למחשב יציאות USB 3 ומארז עם זרימת אוויר טובה. חנות מועדפת ksp או כל חנות אחרת בבאר שבע.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. מפרט טכני: dell vostro 1540 processor- intel core i3 370m/2.4 ghz dual core ram - 3 gb ddr3 sdram - 1333 mhz hard drive - 250 gb serial ata- 300 -5400 rpm מחיר 2300 שקל האם זה מחשב טוב ושווה לקנות אותו במחיר הזה או שיש משהו שעדיף עליו במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by zidanne,

אהלן חברה , נתקלתי בבעיה די מעצבנת לפני כחודש ימים רכשתי מחשב מקנדה לפטופ של HP מיהרתי מאד אז רק בדקתי שיש לו יציאת HDMI וקניתי. במהלך הטיסה עיינתי במפרט וברוב טיפשותי לא שמתי לב למשהו מאד קריטי הרזולוציה המקסימלית של המחשב היא 1280על800 ברשותי מסך סמסונג 40" hd ready שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1360 על 768 כשאני מחבר את הלפטופ למסך באמצעות קבל HDMI יש לי שוליים שחורים ומעצבנים כמו שחשבתי שיהיה אחרי שראיתי מהי הרזולוציה הטבעית שלו. אני קניתי את הלפטופ על מנת לראות סרטים בHD בלי שוליים אני כבר נואש חרשתי את גוגל ניסיתי Power strip הגדרתי רזולוציה חדשה והוא לא אישר לי כיוון שהכרטיס מסך לא מספיק חזק וזה בולשיט כי יש לי כרטיס readon 4200 זה מחשב חדש לגמריי עלה לי המון כסף הוא ח…

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  21. I've posted a msg on this forum before but i desided to wait for the 3850 from ati-amd now that its here i've built this computer (Porposes are Gaming [but not to much] and "office work"( מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤600 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤588 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤130 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe ¤971 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV390 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il…

22. האם זו טעות או שמא אני לא יודע היכן לחפש?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. שלום לכולם, מעוניין במפרט מחשב לשימוש יום יומי + עריכת וידאו 4K כתחביב, כנראה שאערוך בדה וינצ'י\פרימייר. בעיקר עריכה של A רול וB רול בלי יותר מדיי אפקטים וכו'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אם 4,000 ש"ח זה תקציב ריאלי אז אשמח, אם לא גג גג 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?: שימוש יום יומי של עשרות טאבים פתוחים בכרום, קבצים כבדים באקסל, יוטיוב ב4K וכו', בנוסף עריכת וידאו 4K כתחביב, עריכה בדה וינצ'י\פרימייר. בעיקר עריכה של A רול וB רול בלי יותר מדיי אפקטים וכו', בנוסף יהיה מעט גיימינג, אני לא גיימר מטורף אז שום דבר מוגזם 3. האם יש צורך בצי…

24. שלום. חבר שלי צריך נטבוק ללימודים לאופיס ואינטרנט בלבד. התקציב העומד לרשותו הוא עד 1700 ש"ח בלבד. אם בכל זאת אתם רואים משהו שלדעתכם שווה את החריגה אז תחרגו עד 2000 מקסימום(ננסה גם להוריד את המחיר בחנות). אשמח לקבל עצות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by hatul,

אנחנו מחפשים מחשב עד 2500 ₪ לשימושים שונים. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ופיתוח לאינטרנט. בנוסף הוא ישמש לצפייה בסרטים, פיתוח ותִכנות. נרצה גם לשחק עליו מידי פעם ולכן הוא צריך להריץ משחקים בצורה סבירה (לא צריך שירוצו על הרמה הכי גבוהה אבל צריך שירוצו). בנוסף המסך שלנו ממש עתיק ולכן צריך גם מסך חדש. כדאי שכרטיס המסך יהיה של nVidia כי מערכת ההפעלה העיקרית (או היחידה) היא לינוקס ו־nVidia תומכים בה יותר טוב. המחשב צריך להחזיק מעמד לטווח ארוך (של כמה שנים) כי לא נשקיע בו שוב בזמן הזה. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים