עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by afiksnir,

שלום רב, מעוניין לרכוש את המחשב נייד הבא: Dell Vostro 14 5401 VM-RD09-12172 יצרן: Dell, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם מעבד: Intel® Core™ i7-1065G7 Processor 8M Cache, up to 3.90GHz, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 512GB, סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 14.0, רזולוציה: 1920×1080, דגם כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® MX330 with 2GB GDDR5, מערכת הפעלה: Windows 10 Home, תקופת האחריות: שלוש שנים, סוג האחריות: באתר הלקוח, נותן השירות: Dell סוללה: 3-Cell Battery 40WHr (Integrated) רציתי לדעת איך המפרט של המחשב, ואם יש באותו סדר גודל של מחיר מחשב נייד טוב יותר. ובנוסף איך הסוללה שלו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by ac1240,

אני צריך מחשב נייד למשחקים כבדים התקציב הוא 4-5 אני חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5930G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 יש לו כרטיס מסך חזק ? עכשיו השאלה שלי איך ACER בארץ מבחינת תמיכה והאם יש מחשב יותר טוב למשחקים מזה ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  3. נא לדרג פעמיים : פעם ראשונה לפי ביצועים, פעם שנייה לפי חיסכון בחשמל. 1. atom d525+ ion2 2. e-350 + amd6210m 3. u3600 + intel 4500 4. su4100 + intel 4500 ולבסוף אם אפשר גם המלצה על איזה מחשב ללכת, כשהעדיפות היא לזמן סוללה רב, מחיר נמוך בסביבות ה-2000, יכולת ניגון HD ללא בעיות, ביצועים כלליים טובים. אה, ומסך בין 11.6 ל-13.3. תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. Started by אלעד,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק אם זה באמת מועיל בטווח המיידי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE CS5בעיקר פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' ללא עריכות וידאו כלל. כפרנסה קבועה לעבודה של לפחות 8 שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  7. מחשב לעריכת תמונות וסרטים - Photoshop, 3D Studio Max, Flash וכו. המפרט צריך לכלול מסך וכונן קשיח של לפחות 500GB.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 8000 ש"ח , מוכן לשקול חריגה אם העלות/תועלת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר עבודה משרדית (משולבת לינוקס/ווינדוס), לא גיימר כבד אבל מעוניין להריץ 3D SHOOTERS חדשים כמו: RESIDENT EVIL: VILLAGE ברזולוציות 1440/1080p בלי להתבאס בבחירת אופציות 3D נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי HD מכני של 3TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - עדיף שקט כ…

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  9. יש לי פנטיום3 600mhz זכרון 192 והרד דיסק 13 מע' הפעלה xp כרטיס מסך fx5200 מה אתם ממליצים לי איך לשדרג את המחשב עלמנת שיהיה אפשר לשחק במשחקים הכבדים החדשים כמו ה unreall האחרון וה-doom

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה10000שח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Photoshop + AfterEffects עריכת סרטונים בPremier Pro + Filmora 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

11. Started by Elad83,

שלום, בעקבות מודעה שפרסמתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510900.0, התגבש לו המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪840 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪476 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪65 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Reta…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד amd 1300 לוח אם תואם למעבד 256X2 SDRAM 40GBX2 7200RPM פלופי סידירום מארז כרטיס קול ספק גיפה 2 32 מגה יענטו מחשב קומפלט ב 1000 שקל בלי מסך לעבודה משרדית האם זה שווה?.. מסך יש לי לקנות ב 300 שקל יד שנייה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. אז ככה אני מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים סרטים באיכות hd ואינטרנט ואני חייב להדגיש שאני מחבר את המחשב ל - lcd שלי שהיא 32 אינ'ץ הטלויזיה היא hd tv בבקשה עזרו לי לימצוא את המחשב המומלץ ביותר שאפשר להסיג במחיר הזה אים מדובר ב 100 שקל יותר גם מקובל תודה

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. היי, אני אשמח למפרט חזק שיתאים ל GTX 780ti. את הכרטיס והמעבד אני אקנה בחו''ל, (אין לי מושג עדיין איזה מעבד לקנות, אבל אני בטוח שבארה''ב הוא נמכר בחצי מחיר, כמו הכרטיס.), ואת כל שאר החלקים אני כנראה אקנה כאן בארץ. חשוב לי כמובן שהמעבד יהיה חזק, ולא יווצר מצב של "צוואר בקבוק", גם אם אוסיף עוד GTX 780ti בעוד כמה שנים כשהמחיר ירד (לא בטוח שזה בכלל יקרה, אבל עדיין ). בקיצור, אני באמת מבולבל, ואני כמובן אשמח לראות מפרט חזק שיתאים (בעיקר מעבד מתאים)... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. שלום! הרבה זמן לא נכנסתי לפורומים אבל לעמוד הראשי אני נכנס מידי יום -עדיין האתר הכי טוב בתחומו! נחזור לנושא... בשנתיים האחרונות המחשב שלי עושה לי המון בעיות (מסכים כחולים פעמיים ביום לפחות,הוינדוס 7 מעלים את שורת המשימות כל שעה בערך ... הצורב לא עובד,האינטרנט לעיתים קרובות "ללא גישה לאינטרנט") ואת האמת זה לא הכי הפריע לי מכיון שההיתי בצבא... ועכשיו שאני אזרח ;D נמאס לי מהקטע הזה.... והרצון העז שלי לקנות מקבוק גובר מיום ליום אבל הרצון שלי לחסוך כסף לטיסה לדרום אמריקה גם גובר... אז החלטתי שאני ישדרג את המחשב בדברים המינמלים ביותר כדי שירד לי כל העצבים שנגרמים מהתקלות המחשב זקן מאוד בסביבות ה7 שנים ובתקופתו עלי לי לא מעט (7500 ש"ח ) והיום שווה אגורה -כרגיל חחח כמובן ש…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  17. שלום , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של 3500-4500 שקל ללא חריגה. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים , עריכה בסיסית גודל המסך: גודל המסך לא רלוונטי אבל עדיף גדול דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad האם נדרש זמן סוללה ארוך?: לא חייב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1000GB כונן אופטי? לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by caspiha,

הי חברה, סוף סוף החלטתי להצטרף לעולם הניידים. הסיבה הפשוטה היא ניידות בבית בלבד (מיטה, סלון וכו'). חשוב לי מחשב חזק כי אני עובדת מהר ולפעמים עם יישומים כבדים ואין לי סבלנות למחשבים שאני צריכה לחכות שהם יסיימו את הפקודות שנתתי להם. כרטיס מסך לא חשוב - יכול להיות מובנה - אני לא גיימרית. חשוב לי נפח איחסון וזכרון מהיר רצח! כמו כן חשוב לי המסך - שיהיה גדול ועם רזולוציה טובה. העבודה שלי עם המחשב כוללת בעיקר עבודה עם קבצי office גדולים (מצגות ענקיות וכו'), גלישה באינטרנט, הורדות קבצים, קצת סרטים, וכו'. אני חייבת לציין כי עד היום רכשתי רק מחשבים נייחים ובדר"כ קניתי את הרכיבים שרציתי והרכבתי לבד בבית וכך קיבלתי שילוב של כל הדברים שרצויים לי - קצת קשה לי עם העובדה שצריך לרכוש מחשב…

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by maors3,

מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by deso,

שלום שוב אני חשבתי על המפרט הקודם שלי ופניתי לעזרה, ידעתי שהמחיר גבוהה מדי. יש לי כעת שני מפרטים, אחד מעל לתקציב, והשני ממוצע. רציתי לדעת מה עדיף לי, ומה כדאי לוותר הנה המפרט הראשון של 5000 ש"ח: זיכרון- Kingston 1GB DDR-2 533 MHZ כרטיס מסך- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCI-Express MSI לוח אם- P5LD2VM Asus chipset 945 מעבד- P4 3Ghz 64bit ספק כוח- Thermaltake TR2 W0070 430W 24/20/6/4 Pin SATA מאוור למעבד- ZALMAN CNPS7700-AlCu 775/478/754/939/94 כל השאר, דיסק קשיח, מקדלת ועכבר אלחוטיים, ראוטר, וצורב DVD. הנה ה-6000 ש"ח: השינויים היחידים הם במעבדים ובלוח אם- מעבד- 830Dual Core Pentium 4 D 3GHz 64bit 700 ש"ח יותר לוח אם- ASUS 955x Chipset P5WD2 500 ש"ח יותר …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי צורב מהמחשב הקודם.. Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ¤1097 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=484 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit ¤265 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=15 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe ¤1292 url]http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=927 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 url]http:/…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום לכולם. אני סטודנט תואר שני בהנדסת מכונות, ומעוניין ברכישת מחשב נייד. אז המחשב הקודם הלך לעולמו בגיל 5 וזה הזמן לדעתי להתחדש. היו הרבה ליקויים ותקלות במחשב הקודם מתוצרת טושיבה, ולכן הדבר הראשון שאני חושב עליו זה להימנע מהחברה הזאת. * מטרות המחשב? להוות מחשב ללימודים בעיקר אך גם לשימוש אישי וביתי. בלימודים השימוש הוא: תוכנות כמו אופיס 2013, שימוש נרחב במטלב 2013, סולידוורקס 2013 מדי פעם. שימוש ביתי: צפיה בסרטי FHD בחיבור לטלויזיה, מוזיקה ואינטרנט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 3-4 שעות שימוש באופיס ואינטרנט למשל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העד…

• 45 תגובות
    • 12.7k צפיות
  23. כרגע יש 3 אופציות. לקחת את המחשב הישן שלי 2600k שמגיע עם גוף קירור ,עם לוח וזכרונות וספק תקינים ולהוסיף בקנייה בארץ SSD ומארז. או לקנות מערכת מוכנה בארץ\בחו"ל (אם בכלל שווה) לא צריך כרטיס מסך אפשר את המובנה או שאשים להם 980ti שבסוף לא מכרתי כי רציתי שיהייה לי גיבוי. אופציה אחרונה והכי מסובכת זה לקנות מעבד לוח וזכרונות + M.2 +ספק בח"ול ואת המארז בארץ ואז להרכיב את הכל. הייתי נותן את העבודה לטכנאי אבל אני לא סומך עליהם שייחרבשו את כל המידע וייעשו התקנה צ'וקומוקו ואח"כ תהייה להם בעיה עם מסמכים שאבדו או שייצטרכו שוב להזמין טכנאים לכן ביקשו שאני יעשה את זה (לא עובד בזה כבר). רוצה משהו ברמת השגר ושכח הם החזיקו עם i5-750 ומתחיל להציק להם האיטיות. …

24. יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

25. Started by abarbotel,

בלינק של איבורי הציעו מפרט עם מעבד i5 האם לאחר החלפת כרטיס מסך המפרט משתלם?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.