ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד מיני. בשנה האחרונה מדי הפעם המחשב הציג מסך שחור עם כיתוב לבן. נראה לי שתמיד זה בא ביחד עם התחממות של המחשב..אחר כך הייתי צריך לכבות את המחשב לחכות כמה שעות ולהדליק שוב..עד שזה קרה שוב. מדי פעם הייתי צריך לאתחל אותו(נראה לי שזה אתחול של המערכת הפעלה-ע"י לחיצה על f9 רצוף מיד לאחר הפעלה של המחשב) זה קרה הפעם שוב רק שעכשיו כשמדליקים אותו הוא משמיע גם צפצופים ולא הצלחתי לאתחל אותו ע"י f9 והוא ככה כבר כמה זמן. לקחתי אותו לתיקון והוא אמר לי שהבעיה בדיסק קשיח והוא יחליף לי אותו עם משומש(+תיקון התקלה ב-350..) האמת שנראה לי הוא מחרטט אותי..לא מבינה מה הקשר לדיסק קשיח ואמא שלי גם אומרת שאם זה הבעיה המחשב בכלל לא היה נדלק. אפשר חוות דעת מאנשים שמבינים?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, מה כדאי לשפר ? תודה ! מעבדים AMD Ryzen 5 3600X AM4 Tray 1 ₪ 898 קירור למעבדים CoolerMaster Hyper 212 Black Edition Cooler 1 ₪ 168 לוחות אם Gigabyte B450M DS3H 1 ₪ 323 זכרונות Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL20 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3600C20 ₪ 396 מארזים Corsair 275R Airflow Mid-Tower Case TG Black ₪ 360 ספקים למחשבים נייחים Corsair PSU 750W TX750M 80+ Gold Modular ₪ 480 דיסקים SSD A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.2 2280 ₪ 357 דיסקים קשיחים Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda ₪ 265 עכברים ומקלדות מקלדת Coo…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב, יש הבדל גדול בין הכרטיס מסך הזה: nvidia geforce 540 לבין nvidia geforce 525 הסתכלתי באתר: netbookcheck אבל בכל זאת אני שואל כי אני לא כל כך מבין.. ומה ההבדל בטכנולוגיה של כרטיסי המסך בין DDR3 לבין DDR5 ? רוב בכרטיסים הם עם DDR3 נכון? תודה רבה לעוזרים..=]
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מפרט למדיה סנטר שישמש גם כמחשב ראשי ויריץ ויסטה . צריך לכלול לפחות 2GIGA RAM, כרטיס מסך טוב, מעבד core 2 duo, צריך HD רק למערכת ההפעלה (יש לי שניים 320 ג'יגה) יש צורך בכרטיס טלויזיה טוב עבור המדיה סנטר. חשוב שיהיה שקט מאוד, מארז נורמלי אולי אפילו מארז HTPC, אין צורך במסך אבל צריך ספק חזק. מחשב שאוכל לשדרג בקלות בהמשך. עדיף כמובן כמה שפחות הוצאה כמה שיותר תמורה. תודה. אה ומאוד מומלץ מחנות אחת בשביל לא להתרוצץ.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
- 2 followers
-
-
איזה הכי כדי לקנות למשחקים כבדים לא מתכנןן oc בקיצור מחשב לגיימרים שיחזיק לכמה שנים.. אחד זה : http://i43.tinypic.com/35chnh4.jpg השני זה : http://i43.tinypic.com/20ksiz7.jpg תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בשביל חבר מפרט למחשב בסכום של 4000-4500ש"ח. שבמפרט יהיה כלול מסך רגיל, מארז פשוט, וכל הרכיבים הנחוצים. בלי כל החומרה מבחוץ (מקלדת עכבר וכו'). שיהיה מעבד של אינטל. תודה מראש עידן. נ.ב. המחשב מיועד בעיקר למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים כלליים: 30% עריכה גרפית ועריכת וידאו 35% משחקים 35% אינטרנט וכל השאר ... אני מעוניין במעבד מסוג אינטל Core Due ובזכרונות 1 גיגה 2X סטיקים איכותיים מספיק (לא רוצה זיכרונות עשויים טיטניום , לוח אם איכותי (ASUS?) אולי משהו עם מקום לשני כרטיסי מסך.. אם יש מקום בתקציב אז ארצה גם המלצות לקירור שקט של רכיבי המחשב: מאוורר מעבד, כרטיס מסך, קירור מארז, ספק ... אני מבין שיש בימים הבאים ירידת מחירים במעבדים וכרטיסי מסך, עדיף שאני אחזור לפה בעוד שבוע ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנייד הזה DELL LATITUDE E7450 כרגע בודק קונפיגורציות, רציתי לשאול אם יש למישהו את המחשב ויכול לתת חוו דעת, או אם מישהו שמע דברים טובים או רעים עליו ויכול לשתף. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב הבא בתאריך 20.5.12 ובזמנו הוא עלה 4775 כולל מע"מ. כמה אני יכול לקבל עליו?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני חדש בפורום, והמחשב שלי לא מריץ לי משחק מסוים כמו שצריך. אני יודע שהמפרט שלי גרוע. המפרט הוא כזה : מעבד : Intel Core i3 3220 CPU 3.30 GHz זיכרון ראם : 4GB כרטיס מסך : AMD Radeon HD 7700 Series אני יודע שזה חרא, אני גם יודע שאני צריך להחליף די את הכל. השאלה שלי היא לאיזה להחליף, מה ההמלצות כדי שהמחשב יריץ משחק ברמה מצוינת במהירות ובלי תקיעות? ומה המחירים כמובן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 אחליף את המעבד ל-I3 החדש (IB). וגם מארז קצת יותר טוב. משמש בעיקר לגלישה קצת סרטים קצת מוסיקה. תקציב עד 1500ש"ח, ללא ציוד הקיפי, ללא מסך וללא כונן נייד, רק מחשב.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם EEE PC 901 ....יש לי במחשב 12 ג'גה שמחולקים ל 4 ו- 8 .... המחשב פורמט בטעות וברצוני להתקין עליו שוב ווינדוס XP אין לי דיסק מקורי אבל יש לי מספר סיריאל שמודבק על המחשב ליד הבטריה ! כיצד ניתן לעשות זאת ? אני חושש שתיקון במעבדה לא בא בחשבון מאחר והמחשב גם ככה לא שווה הרבה .... כיצד ניתן להתקין על המחשב שוב מערכת הפעלה חדשה עם הסידי קי שיש לי ללא סידירום ..?! תודה מראש לעוזרים LIMER
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לפעולות ביתיות בסיסיות: אופיס, אינטרנט וסרטים (לא HD) אני מחפש: לוח אם (עם כ.מסך) מעבד זיכרון ספק כח הרכבה התקציב לא כולל כונן קשיח וצורב, בגלל השאלה הבאה: לגבי כונן קשיח: האם זה יהיה חכם לא לרכוש כונן קשיח ולהשתמש בכונן קשיח ישן 7200 IDE? לגבי צורב: כנ"ל עם צורה IDE לגבי קירור למעבד: יש לי מעבד AMD בן 6 שנים ואני יכול לפרק ממנו גוף קירור ומאוורר. האם זה יכול לחסוך לי עלויות? רצוי להרכיב מחשב כאן http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב עבור סרטים שמכיל Core I3 530 + 2GB DDR2 + Chipset H55. אני משתמש בכ. מסך שמגיע עם הלוח. אני משחק באקסבוקס היום ב 2 משחקים בלבד: PES ו Guitar Hero. אתם חושבים המדיה סנטר שלי יוכל לסחוב אותם? (השאיפה היא ב HD, אבל אם לא אז לא נורא) אם לא, האם שדרוג של כ מסך יספיק? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה מה שאני בחרתי מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1598 קירור למעבד: Evercool PT12-9525EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤39 לוח אם: Asus P5QL PRO כמות: 1 - מחיר: ¤627 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤163 קירור למארז: Raidmax 80mm Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤23 ספק כוח: FSP 550W 80GHN 120mm Satax3 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤406 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤264 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte 9800GTX+ 1GB HDMI Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1089 קירור לכ.מסך: Arctic Cooling Accelero Twin Tu…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שנה הבאה אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/הנדסת תוכנה. יש לי התלבטות בנוגע לגודל המסך, אני לא יודע עד כמה זה פרקטי לקחת את המחשב למכללה במקצועות האלו. מישו יכול להמליץ לי איזה גודל מסך יהיה עדיף לי? 13,14,15? אני רוצה להיסגר על גודל המסך ואז לבחור לעצמי נייד. אני רוצה לקנות את המחשב עכשיו למרות שאני מתחיל ללמוד רק בשנה הבאה מהסיבה שאין לי מחשב כרגע. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת בין 4 דגמים. באופן כללי שאני מחפשת מחשב נייד קל 1.5-2.0 קילו, 13.3 אינץ , חברה אמינה ושיחזיק כמה שיותר זמן ללא הטענה. האפשרויות: Samsung NP530U3C-A03IL Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS Dell Vostro 3360-23676G54ISF Asus X301A-RX015V אני לא יודעת במה לבחור... אשמח לעצות
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש נייד שלא יעשה לו בעיות(HP,Dell החברה לא משחקת תפקיד) בסכום של 3000-4000 למטרות לימודים בעיקר, לא ידוע לי על תוכנות ספציפיות שהוא יריץ(דהיינו כמו MATLAB וכדומה...), הוא גם מבקש שהמחשב הנייד ישמש למעט משחקים, גרפיקה לא משחקת פקטור, אשמח למפרט תודה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם לא מסוכן מדי לקנות שוב סמארטפון ביד 2 למשל ראיתי נקסוס 4 ב 500 שח כותב מצב מצויין האם זה משתלם
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד השנה ורציתי לקנות מחשב עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ תוכנות, סרטים אבל גם משחקים (כמו red alert 3 למשל). על מה מומלץ? אני רוצה תמורה מלאה למחיר שאני משלם. ראיתי מחשבים של החברה olidata אבל הבנתי שהם ממש לא טובים אז על מה מומלץ?[br]פורסם בתאריך: 27.07.2009 בשעה 00:13:09 מה לגבי הנייד הזה:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך את דעתכם על מפרט שהרכבתי, אם הוא מתאים, אם יש המלצות לשינוי חלק כזה או אחר וכו'. לוח אם - ASUS P5QL-E מעבד- intel pentium dual-core E6300 BOX כרטיס מסך - Gainward Geforce 9600GT 512MB DDR3 ספק כח - seasonic ss400ES 400W זיכרון 2G יש לי ודיסק קשיח 320G של westren digital גם. אין גם צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד קצת לעבודות גרפיקה (פוטושופ) ומשחקים כמו call of duty. בנוסף אני צריך המלצה למארז טוב ושקט. שמתי עין על המארז של antec ה-P182, אז אם יש המלצה על משהו בסגנון רק טיפה יותר זול זה יהיה מצויין. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪783 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪312 כונן או…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת: אני רוצה מחשב מבוסס i7 860 כולל מסך עד 5000 ש"ח. זה אפשרי בכלל? שימושים: תכנות, מכונות וירטואליות, פעולות חישוביות כבדות וממושכות, לא OC, לא משחקים. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (לכן ה-Sonata והחלפת מאוורר ה-CPU). לא זוכר אם ל-Sonata יש מאוורר קדמי, אז הוספתי אחד. צרפתי מפרט שהרכבתי באתר "נועה מחשבים" - לא השקעתי בו מעבר ללקיחת דברים שנראו לי במחירים סבירים. הדברים היחידים שחשובים שם הם המעבד (אלא אם כן אתם חושבים שמעבד אחר יהיה יותר טוב), כמות הזכרון (נראה לי שלא אזדקק ליותר מ-4GB בשלב הזה) וגודל ההרד-דיסק (גם כאן, לא נראה לי שאזדקק ליותר מ-1TB). בנוגע למסך - כנראה אקנה את ה-Dell 2209WA. אפשר איכשהו לגלח מהמפרט הזה 1500 שקל? או לפחות 1000?... תודה! I…
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של toshiba sattlite כבר יותר מ3 וחצי שנים. והחלטתי שהגיע הזמן לפרמט אותו. יש לי 2 אופציות: הראשונה היא לפרמט ואז להתקין דיסק של windows 7 . השניה היא לפרמט בעזרת דיסק toshiba recovery. הדרך הראשונה יותר מוכרת לי. בנוגע לדרך השניה, אני לא כל כך יודע מה הrecovery של טושיבה עושה. האם זה פרמוט רגיל והמחשב יחזור לתפקד כמו בהתחלה? האם אצטרך לייבא את כל הדרייברים הנחוצים במחשב? מהי הדרך העדיפה? האם למישהו יש מדריך לפרמוט נייד של toshiba? דבר נוסף. האם כדאי בהזדמנות זו לפתוח את המכסה התחתון של הנייד ולנקות אבק? תודה. גמר חתימה טובה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-