עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AviBsH,

המפרט הסופי: Intel Core 2 Duo E6300 Box Dfi Infinity 975X /G TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X 2 Westren Digital WD2500KS 16MB Buffer 250 GB Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 - האקסטרים! LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - שחור מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P + מאוורר נוסף לזה שבא עם המארז. סה"כ: 4736 ש"ח איך? מגיע יום חמישי זה כולל התקנת מערכת הפעלה והרכבת המחשב. והמארז הרבה יותר יפה מאיך שהוא נראה באינטרנט, אלגנטי כזה, עם פילטר אוויר מקדימה.... הזמנתי היום...

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by raorian,

בבקשה תמליצו לי למקרר נייד (רצוי קל) ללפטופ במחיר סביר. רצוי עם כרית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4500 שקלים .. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ומשחקים כבדים מאוד , כגון GTA IV NBA2K9 FIFA09 FARCRY CRYSIS ןכן' 3.לא 4. צורב DVD ומסך 22 אינץ' של PROVIEW 1680 על 1050 פיקסלים .. 5. KSP בינתיים יכול להיות שאחליף למשו אחר כרגע תביאו לי מKSP בבקשה .. 6. X 7. הרכבה .. 8. כן שהמחשב יהיה חזק גם לעוד שנתיים .. ועוד שנתיים במקרה הכי גרוע אני יעשה OC ויקנה קירור כרגע לא צריך .. 9. שקט .. 10. האם מתוכנן OC? אם כן -רק בעתיד .. 11. רשמתי למעלה .. דרך אגב .. רק אינטל .. זה תקציב מספיק טוב לאינטל .. ואם אתם מביאים לי C2D תסבירו לי למה עדיף על QUAD וכנ'ל הפוך .. תודה רבה חברים !!!!

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום מקצוענים ! אני מעוניין במפרט בסביבות 9000 ש"ח ללא מסך וללא OC לפוטושופ. אני לא מתכוון לשחק במחשב, יתכן והוא ישמש בעתיד גם לעריכת וידאו אבל זה רק בעתיד ואם כן אז אני יוסיף את הכרטיס המתאים. בקשות מיוחדות למפרט : * 3 דיסקים קשיחים פנימיים + אחד חיצוני כגיבוי : דיסק ראשון - בערך 160 למערכת ההפעלה ולהתקנות השונות. דיסק שני - בערך 320 לתמונות מהמצלמה הדיגיטלית (אני צלם חובב ורק את הכונן הזה אני יגבה באופן סדיר). דיסק שלישי - 36 10000 rpm , דיסק קטנטן ומהיר בשביל העבודה הסדירה של פוטושופ. (קבצים זמניים וכו' , אומרים שפוטושופ עובד הרבה יותר טוב ומהר עם דיסק פיזי משלו). דיסק רביעי - חיצוני, בגודל של הדיסק השני (320 ?) לגיבוי בלבד כל שבועיים בערך. * כרטיס מסך זול. אני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, כרטיס המסך חייב להיות בהכרח NVIDIA והלוח אם חייב להיות תואם SLI. אעדיף לרכוש את הכרטיס הכי חזק שיכנס לי במסגרת התקציב ובהמשך הדרך להוסיף שני. אם אפשר להכניס בתקציב הזה הארד דיסק SSD שיהיה גדול יחסית גם למערכת הפעלה וגם למשחקים אני אשמח. תודה, X

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by misho,

אני זקוק למחשב בתקציב 6K, כולל OC בינוני עד משמעותי וללא ציוד היקפי. מחשב למשחקים לא כולל מסך,ולא כולל צורב.

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by matanelm,

שבוע טוב. אני רוצה מפרט למחשב כולל מסך מקלדת ועכבר ב 3500 שקל בלי חריגה. אני רוצה שהוא יתחבר לי לטלוויזיה,ושיהיה מסוגל להריץ משחקים. בלי מערכת הפעלה.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום לכולם. חבר שלי עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B מחיר ¤1351 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 מחיר ¤662 כרטיס מסך Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 מחיר ¤2252 מארז NZXT Apollo No PSU Black מחיר ¤399 ספק כוח Enermax Liberty 500W מחיר ¤633 זיכרון OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL4-4-3-15 OCZ2SOE8 מחיר ¤780 כונן קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS מחיר ¤390 מחיר סופי לפני הנחה ¤6467 ספקית TMS.co.il אוקיי זהו המפרט,אני מעוניין לשמוע את דעתכם ואם יש דבר מה לשפר אשמח לשמוע .

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K אבל לא לנצל את כל התקציב. לדעתי גם מחשב ב 5K או פחות מזה יכול לעשות את העבודה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ( adobe premeire וכאלה) באיכות 4K, עריכה גרפית (adobe photoshop וכדומה) - אלה באופן חובבני, לא מקצועי. צפייה בתכני וידאו 4K. לא מיועד לגיימניג , לא יהיו בכלל משחקים במחשב הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K ultra hd יכול להיות שאני אעבוד מידי פעם ב: 1080 full hd אבל בעקרון, 4K זאת השאיפה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא,…

11. קראתי מפרטים של כל מיני umpc (סידרה 900 של asus ) והגעתי למסקנה שהמחשב הנייד ה-umpc שנותן מקסימום תמורה לכסף הוא מתוצרת חברת msi ,ניקרא WIND והוא אמור להימכר בקרוב ב-ivory. אני לא ממש מתלהב מחברת msi וגם לא מ-ivory , אולם אני מאוד קצר במזומנים והדגם הישן של asus eee pc מסדרה 700 הוא לא אופציה מבחינתי עקב המסך הזעיר בגודל 7 " שאינו מאפשר הצגת דפי אינטרנט במלואם . רציתי לשאול מספר שאלות ,כלהלן : האם לדעתכם באמת ה-umpc שנותן מקסימום תמורה לכסף הוא WIND ? האם יש יבואנים נוספים (נורמאליים עם שרות מתקבל על הדעת ) של msi ? מתי להערכתכם הוא יגיע לארץ ומה צפוי להיות מחירו ? האם כדאי להזמין מוצר שכזה מחו"ל ? האם ebay הוא האתר שהכי מומלץ (מבחינת מחיר ואמינות ) להזמין מוצר כזה א…

• 63 תגובות
    • 9.8k צפיות
  12. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by almog2k1,

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 5-6 אלף (תלוי בSSD) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר-כבד פוטושופ, פלאש, מיה, אנימציה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,AC3, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by yamamoto,

https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13705 מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ווידאו קצת עריכה של סרטים (אני לא מסוגל להשתמש במחשב מקרטע {חייב עוצמה}) * גודל המסך - לא יותר מ15.6 ולא הכי משנה לרוב המחשב יהיה מחובר למסך גדול יותר * משקל רצוי? לא כ"כ חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך 4 שעות עבודה נראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - יציאת לחיבור מסכים גדולים * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מסתפק בכונן קטן מעדיף SSD או לפחות אפשרות להוספה כזו בעתיד. לא יודע מה זה mSata) * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא - אבל מעדיף מחשב מעוצב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by e-r-a-n,

בימים אלו אני מחפש אחר סוללה חדשה בת 9תאים למחשב נייד של חברה שלי - LG X110. היא מעוניינת בזמן עבודה ארוך, וה3 תאים שהגיעו עם המחשב ממזמן כבר לא מה שהיו. אני אפילו לא אטרח לברר בארץ שכן המחירים פה בתחומים הללו תמיד יקרים מאוד. הסתכלתי בחו"ל, ונתקלתי באלטרנטיבות לא מקוריות. יש 2 אופציות שראיתי, האחת ב EBAY והשניה סתם באיזה אתר כלשהוא שמתעסק בנושא. אינני מכיר את הנושא והמקומות המומלצים ומה מותר ומה אסור בתחום הזה, לכן אשתף אתכם ב-2 לינקים ואשמח לחוו"ד או המלצות אחרות. 1. http://cgi.ebay.com/9cell-Battery-Advent-4211-U100-Mini-E1210-LG-X110-/120381216611?pt=Laptop_Batteries&hash=item1c07479763 2. http://www.global-laptop-batteries.com/msi-laptop-battery/9-Cell-LG-X110-B…

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  16. Started by Yuron,

שלום חברים. אני רוצה לנסות לשדרג קצת את המחשב שלי, הוא יחסית ישן אבל השקעתי בו בזמנו המון כסף והיה אחד המחשבים החזקים. המחשב הוזמן בשנת 2007 ושירת אותי נאמנה, האם כדי לשדרג רכיבים במחשב? המפרט שלו: מעבד - intel core 2 quad 2.40 ghz 8mb 1066mhz לוח אם - gigabyte ga-p35-ds3 דיסק קשיח - wd500 זיכרון - gskill 2gb 2x1024 800mhz cl4 hk הכרטיס מסך - leadtek 8800Gtx 768mb מארז - gigabyte poseidon ספק כח - ocz gamestream 700wsli ready קירור למעבד - big typhoon 120-vx בהיבט הכסף לא רוצה להיות יותר מדי בזבזן אבל גם רוצה שישרת אותי עוד כמה שנים זאת אומרת שיהיה מהיר כי אני גם עובד קצת פוטושופ, וגם רואה המון סרטים אבל בעיקר זה שימושי אינטרנט וכמובן לפעמים אוהב להריץ על המחשב הזה…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  17. Started by Leopardo,

מומלץ שיהיה Core Duo... מחשב לגיימינג ממוצע ועבודה .... תודה לכולם :-)

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by asafmarmur,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ההורים שלי רוצים לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בהרכבת המפרט. התקציב הוא בערך 2000-2500 אבל אפשר לחרוג קצת אם צריך. בעיקרון השימוש העיקרי שלהם הוא גלישה באינטרנט, אימיילים, תמונות, ואולי קצת משחקים של הנכדים.. המחשב בד"כ יריץ כמה דברים במקביל וצריך שהכל ירוץ חלק ובלי בעיות בכמה שנים הקרובות. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Cowerd,

טוב אז אני מתלבט בין שני מפרטים שאני רוצה לקנות מחר אני לא יודע מה כדאי למשחקים כבדים ואולי OC שאני לא יודע איך עדיין בעתיד... אממ אז מה כדאי הנה המפרטים: המפרט הראשון מנועה מחשבים www.noacomp.co.il הכול יצא 9650 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 1 OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2 1 ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1 ANTEC P160 1 ¤ OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 1 AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 1 המפרט השני הוא מפנדס הוא עלה 10,000 שקל :E AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Westren Di…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

22. שלום לכם, בני בן ה - 13 מעוניין להיכנס לתחום הגימינג אשמח לקבל המלצות למחשב גיימינג (מחשב בלבד ) עבורו ברמת מחיר של 4-5K לילד שרק נכנס לתחום ואין לדעת לאן יתפתח. כמו כן צג איכותי וטוב ברמה של 2000 ש"ח. שימושי המחשב הינם בעיקר למשחקים אבל גם מערכת הפעלה עם תוכנות אופיס לשימוש יומיומי תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אז הינה אנשים חבר שלי החליט בסוף על המיפרט ואחרי שרצה ב2.5K העלתי אותו ב100 ש"ח ויצא 2.6K. רוצה לדעת מה דעתכם, כנראה היום או מחר רוכש את המחשב, בTMS. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ₪329 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ₪105 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪428 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ₪362 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪33 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ₪119 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪286 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪657 כונן אופטי: LG GH…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by mistaarvim,

מה אפשר לעשות עם HTPC טוב? מה הם כל השימושים, חוץ מצפיה של סרטים במחשב.. אני מאוד נוב בנושא הזה אני אודה לכם על העזרה חשבתי על לקנות אחד שיהיה בסלון, אני לא יודע מה הטווח של HTPC טוב ומה צריך להיות ב HTPC טוב? אני מחפש HTPC במחיר מינימלי שיענה על כל זה, ולא צריך שיעלה גם משחקים בנוסף.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  25. חשושב שיהיה חזר עם מעבד קור 7 , אם מישהו רכש מאחד הדגמים ויש המלצה אשמח לשמוע http://www.zork.co.il/search?category=מחשבים-ותוכנות-מחשבים-מחשבים-ניידים#category=מחשבים-ותוכנות-מחשבים-מחשבים-ניידים&brand=76&feature=28140%2C26282&sort=popular&page=0&screen=2380&

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.