עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gevAA,

שלוום לכולם ! אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים, בלי ציוד היקפי ומסך. רק אם אפשר להכניס תמארז הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1609 ו..זהו בגדול אני לא ממש מתעסק עם כל הנושא של החומרה אז אם אפשר בבקשה עזרה :] רק בקשה אם אפשר לינק לחנות ממנה בניתם תמפרט.

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4600 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לכולם איזה מחשב נישא הייתם ממליצים לי לשימושי ארכיטקטורה מקס וגרפיקה בתקציב סביב 5,000 [ לא סגור הרמטית ] ההתלבטות כרגע בין bell studio על איזה מביניהם כדי ללכת או ה acerשכבר הומלץ כאן בפורום לא מזמן למטרות האלו אני מוסיף את מארך ה acer ואת כמה ממערכי ה bell תודה ACER 5930G Intel® Core2 Duo mobile processor P7350 2.1GHz 2X1GB 667Mhz 250GB 15.4" 1280X800 NVIDOA GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 6-cell Li-ion battery pack /2.5 HOURS Intel® PRO/Wireless 3945ABG (dual-band tri-mode 802.11a/b/g) Bluetooth VISTA HOME PREMIUM BLUERAY DVDRW 2.75Kg DELL STUIO LINK http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1535.htm

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי רוצה להזמין מחשב בתקציב של 3000 שקל. התקציב הוא רק מארז ללא ציוד היקפי. הוא לא עושה אוברקלוק. המחשב מיועד בעיקר לסרטים, עריכת מוזיקה וקצת משחקים (לא צריך כרטיס מסך חזק מדי)- נבא, GTA וכו' המגבלה: המחשב נקנה מKSP וכל החלקים צריכים להיות משם. אני ניסיתי לבנות לו מפרט, אבל יש שתי בעיות: 1. אני לא יודע איזה לוח M לקחת לו. 2. אין ספקים זולים נורמליים בKSP. בכל מקרה, הנה המפרט שאני חושב שהוא צריך לקחת ואם אפשר לקבל תגובות מה צריך לשפר תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by nsofi,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by mzlbat,

איך מבטלים את העכבר הזה הקטן שעל המקלדת בDELL E6500 לאתדיוט ואיך המחשב הזה ? כבר קניתי , האם עשיתי בחירה נכונה ? ואיך מפעלים את הבלוטת'

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. אחרי הרבה מחשבה הבנתי שתקציב של 2000שח לא יספיק לי לקניית מחשב מספיק איכותי ויתאים לצרכים שלי. אני צריך מפרט למשחקים בלי OC בלי ציוד הקפי המסך שלי 19'. לפי מה שהבנתי KSP חנות לא מומלצת לקניית מחשב, לכן ראיתי שהרבה כאן ממליצים על IQPC, מה אתם חושבים? עדיפות: מחשב AMD כ.סמך NVIDIA, אני חושב שזה השילוב הכי טוב גם מבחינת כסף (AMD זול) גם מבחינת ביצועים. תקנו אותי אם אני טועה. ראיתי באתר IQPC שכל המעבדים בסוף רשום אצלם BOX למה הכוונה?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  8. הנה מפרט שהרכבתי לדוגמה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX ¤597 לוח אם: GIGABYTE GA-EG43M-S2H ¤594 מסך: ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE ¤1247 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU ¤262 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-KM5000 ¤60 ספק כוח: FSP 450W : ATX450-PNR ¤189 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3591 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אודה להצעות נוספות או חוות דעת על מה שהצגתי. בתודה מראש.

9. בעיכר למטרות שמיעת מוזיקה(המחשב ישמש גם כמערכת בחדר) אך גם משחקים וסרטים מתחת ל1000 ש"ח פנימי או חיצוני (לא יודע איזה כדאי) (ולמחשב שולחני) יש לי רמקולים אנלוגיים5.1 (סאב מגבר+קטנים) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  10. שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לרכוש מחשב וכבר יש לו ציוד עזר טוב מאוד כמו מסך 20 של DELL וכל הציוד עזר הנלווה דגש על מעבד חזק (דוגמאת הE7XX) כי אני רוצה לעשות לו אובר וגם שיהיה בסטנדרנט חזק,זיכרון 2GB אם אפשרי עם קירור אז מה טוב (גם לאובר אז 800 כנראה), הארדיסק 250GB יספיק אך אם נכנס יותר סבבה,כ.מסך שיהיה עם קירור נורמלי גם לאובר קליל ואם אפשרי DX10,ומארז איכותי ומאורר טוב(אם אפשר להוסיף עוד מאוורר או 2 אודה לכם),והכי חשוב קירור למעבד (כמו SCYNTH NINJA או דומיו כי אני רוצה להוסיף עליו מאוורר או 2 נוספים). אודה להמלצות ואם אפשרי כל החומרה מSKYPC כי זה די קרוב אליי ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב מקסימום עוד 100-150 שקל. תודה לעונים ויום ראשון אני רוכש אותו אז אודה לכם אם תגיבו

• 12 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by Serene,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים, סרטי HD. * גודל המסך? רגיל? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD מומלץ, לא חובה. * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את העכבר של ה-lenovo? אבל לא ממש חשוב איזו חברה. הייתי רוצה מחשב עם I7 2630Qm, Geforce GT540m. 6GB RAM. 640Gb HDD יש חיה כזאת בתקציב עד 5K? תודה מראש. חג שמח.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by ip2pi,

היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6 - 6.5 K בעקרון התכונות העיקריות שחיפשתי זה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים בצורה טובה ומעבד מינימום T7500... לאחר חיפושים רבים (מאוד) נשארתי עם השניים הבאים dell 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm (אמרו בהתחלה שנגמר המלאי אבל הוא חזר :-) האחריות כאן היא של יעל מעבדות בהרצליה פיתוח(מישהו מכיר והתנסה?לפי האתר של DELL הם ספק מורשה) ושירות תמיכה טלפונית מ DELL העולמית ( בעברית) והשני [b]TOSHIBA Satellite A200-23P http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2466 שכאן אני מרחיב את הזיכרון ל 2GB ואת האחריות ל 3 שנים ואז יוצא בסביבות ה 6400 - 6500 האחריות כאן היא של חברת מפעיל מה אתם חושבים מה יותר כדאי (מבחינת …

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  13. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שני מפרטים שנתנו לי שניהם באותו טווח מחירים השני ב 130 שקל יותר השאלה מה משתלם יותר? המחשב htpc שמיועד לסרטים ומשחקים..חשוב שיהיה שקט.. מפרט ראשון: [table][tr][td]AMD Phenom 2 X6 1090T 3.2Ghz 125W6Core AM3 Box Black Edition[/t]606.00 ₪1606.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET427.00 ₪1427.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz245.00 ₪1245.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze400.00 ₪1400.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]ANTEC Fusion Remote Black HTPC780.00 ₪1780.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]HIS R…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. בניתי למישהו בפורום ת' מפרטים האלה: מפרט ראשון: 1. מלוג'יק פי סי (מפרט 80 גיגה+ס ל י) Gainward Geforce BLISS 7800GT 512MB DVI Video Card שקל 2172 מksp. סה"כ: 6432 = 2172+3260 מפרט שני: 2. מלוג'יק פי סי (ללא sli אבל עם 160 גיגה) Gainward Geforce BLISS 7800GT 512MB DVI Video Card 2172 שקל ksp סה"כ: 4245+2172=6417 עכשיו חבר שלי קונה מחשב ואני חושב לתת לו ת' מפרט הזה. נראה לכם מפרט טוב? (אפשר לחתוך מקלדת ועכבר הוא לא צריך)

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם צריך שני מפרטים אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD הלוח צריך להיות SLI כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם הדגם : GV-3D1 הארד דיסק 250 ספק 400 ליברטי זכרונות מתאימים עדיף 800 CL4 השימושים בעיקר לעבודה עם MATLAB תקציב 4,000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by arik100,

אוקיי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה לדעת כמה דברים 1. האם מעבדים כפולים C2D יותר משתלמים ממעבדים רגילים? 2. האם מומלץ לקחת AMD או INTEL? 3. מאיפה מומלץ לקנות? חנות מסוימת בארץ? או שעדיף שאני יקנה מחו"ל? 4. OC זה באמת משתלם? תודה לבינתיים

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. היי אני חדש בפורום... אני לא בטוח כמה יכירו כל אחד מהכרטיסים האלה אישית, חוץ מזה שהם לא שיא הקדמה אני יודע, אבל זאת הדרך היחידה שלי להכריע ולרכוש אחד מין האופציות שסיננתי אז אשמח לשמוע כל עצה ודעה. יש לציין שאני חיפשתי מחשב נייד בסדר+ ושישרת אותי באמינות לכל המטרות שהן (->לא באקסקלוסיביות לגיימינג אם בכלל), אבל אם כבר אני בא לקנות מחשב, אז עדיף שיספק את מירב הביצועים הגראפיים למתי שאזדקק להם. המחשבים שבדקתי מכילים את שלושת הכרטיסים האלו: NVIDIA GeForce 8200M G NVIDIA® GeForce® G105M ATI Mobility Radeon HD 4570 על כל דיל כבר עשיתי חשבונות אז לא רלוונטי לדבר על מחירים, רק איזה כרטיס יותר חזק-נטו מהאחרים. תודה רבה לכל מי שיש לו מה לומר!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by emperator,

שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 3000 שקל מקסימום 3300. יש לי כבר מסך 22',מארז,ספק כוח 500W,דיסק קשיח. אני צריך מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,קירור למעבד. חשבתי על זה. מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1086 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4 ¤588 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM430 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 XP ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996599 כרטיס גרפי BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC2 MAXCORE 896MB DDR3 PCIe ¤1130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BGTX26896MC2 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer XTREME ¤172 כמות:1 http://www.skypc…

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by Dante_9,

הבחורה אוהבת מוזיקה, צריכה אינטרנט ואופיס. בקיצור, מחשב סטונדטים. אין צורך בציוד היקפי ובצורב (יש כבר) וכמובן גם לא במסך.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שלום, אני מבקש המלצה למפרטים לשני מחשבים שאני מעוניין לקנות: מחשב ראשון שמיועד לגרפיקה, בעיקר פוטושופ ורינדורים (לא בזמן אמת, לכן לפי מה שקראתי, חשוב יותר מעבד וזיכרון ופחות כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ורינדורים בעיקר, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה פוטושופ, הרבה סקטצ'אפ, קצת אוטוקאד. כולל רינדורים (בעיקר מקסוול, פודיום, טוויילייט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  22. אני צריך חוות דעת על מחשב משרדי + עריכת וידאו ב3.5K המחשב לא אמור להיות מחשב מקצועי לעריכת וידאו אלא מחשב חובבני בתחום זה. יש לי צורב ואני לא צריך ציוד היקפי חוץ ממקלדת ועכבר (אלחוטיים). לא עומדים לשחק במחשב הזה במשהו יותר מתקדם מfifa 09. מעבדי אינטל Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 11 Pro (s775,1156) לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 כרטיסי מסך ASUS HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E מארזים Ikonik EN1-W ATX Mid Tower Black Case With Window (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  23. אשמח לעזרה בקניית מחשב נייד באיזור ה 3K לצורכי עבודה בעיקר כמו אינטרנט ואופיס. חשוב שיהיה כרטיס מסך שאינו מובנה בלוח לצורך ראיית סרטים ואיכות צפייה טובה, חשוב שיהיה אינטרנט אלחוטי WlAN ומסך גדול. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. אני לא ממש מבין בתחום של המחשבים הניידים אז אני לא יודע כמה אמור לעלות מחשב נייד חשוב לי שהוא יהיה דיי חזק אני משתמש בהרבה תוכנות וזה גם יהיה המחשב הראשי שלי כמו כן שיהיה בעל יציאת HDMI ושאני אוכל לחבר אותו למסך המחשב מטרות המחשב? תכנות והפעלת תוכנות "כבדות" במקביל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה לחיבור למסך LCD של מחשב * בלוטות? לא * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  25. ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.