עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kobim,

היי זה המפרט שלי כרגע ורציתי לדעת אם יש דרך לשדרג או להוסיף משהוא כך שיריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה 1680*1050 CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3200 MHz (24 x 133) Motherboard Name Intel Whitesburg DP55WB (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4086 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Disk Drive ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) תודה על העזרה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. שלום. יש לי נטבוק 1001px. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1001PX_Seashell/ קשה לתאר כמה הוא איטי. יש לו 1 גיגה בייט זכרון פנימי, וממש הרגע הזמנתי סטיק של 2 גיגה בייט, בתקווה שהמצב ישתפר מעט. א-ב-ל, האם כדאי להעדיף את XP במקום ה 7 starter שמותקן עליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. שלום, אני צריך מחשב נייד עד 2500 שקל גג. השימושים הם סטונדנט שבדיוק מתחיל ללמוד באונ' כך שהוא צריך בעיקר אופיס, אינטרנט וריצה שוטפת של המחשב, שלא ירוץ לאט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by avishai1b,

מחשב למשחקים 3000-3500~ INTEL NVIDIA :] תודה מראש

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by liran324,

המחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומוזיקה בלי משחקים, הוא בא בתור חבילה מחנות מחשבים שהיא לא רשת. מעבד- intel e6500 לוח אם- ASUS P5G41T זיכרון- 2gb ddr 3 צורב דיוידי דיסק קשיח של 500gb כרטיס מסך מובנה. שווה 1500 שקל בשביל הצרכים שלי?

6. שלום, אני מחפש מחשב ביתי, לא מתכוון להריץ עליו ויסטה (נשאר עם XP). אני לא גיימר, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מוצלח (או בכלל..?)- למרות שיש צורך לצפות בסרטים+חיבור DVI. עיקר השימוש יהיה למוזיקה/גלישה/מסנג'ר/סרטים/ אופיס. אני צריך מפרט שיהיה שקט! המחשב יהיה בחדר שינה. התקציב מאפשר לי- עד 5100. כולל מסך 19 - (VIEWSONIC 19" VP930) עריכה- חשוב- ללא OC! עדיף אינטל בתודה מראש לעוזרים :yelclap:

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by MisticGhOsT,

כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 960 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 877 ש"ח 2 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue 730 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon X800GT PCIe 256MB 1,165 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 395 ש"ח 1 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 530 ש"ח סה"כ 4,657 ש"ח המפרט הזה טוב בשביל משחקים??? יש הצעות לשינוי??? הלוח אם טוב??? הלוחות של msi יותר טובים??? נ.ב המפרט מהאתר pandas

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by integral,

יש למישהו המלצה? תקציב של כ 6000-7000 ש"ח. שני דיסקים של 500 לפחות ברייד 1 עם ערוצים נוספים על הבקר להוספת דיסקים בעתיד (עוד 2 לכל היותר). 2 גיגה זכרון לפחות, מינימום DC אבל רצוי QC. כמובן, שרות 3 שנים באתר הלקוח. מישהו התנסה באיכות השרות של DELL על השרתים שלה בארץ? איפה אתם ממליצים לקנות בצפון (אם זה משנה בכלל)?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. טוב אז ככה לאחד מהאחים שלי די מת המחשב הוא לא משחק בכלום במחשב ולא עושה עבודות כבדות בכלל אז אפשר לצמצם מאוד בכרטיס מסך מעבד וזיכרון למרות שאני רוצה שתיהיה לו אפשרות להריץ סרטים בFHD בכל מקרה צריך מפרט נקי (בלי ציוד עיקפי ) אבל שלא יהיה בנוי מזבל שיתקלקל כל שבוע בכללי הרכיבים לא צריכים להיות יקרים מעבד תקציבי יחסית להיום ארד דיסק קטן יחסית להיום כרטיס מסך יכול להיות OB זיכרון 2 גיגה יספיקו בהחלט וכו בתודה לעוזרים קרירין

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  10. ברצוני לקנות מחשב שולחני חדש לשימוש יום-יומי, גלישה באינטרנט וצפייה ישירה, ושימוש מזדמן בתוכנות אופיס. אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגלישה, צפייה ישירה ותוכנות Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Word, Excel באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך, ע…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. התקציב -4000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח (רק במידה שהיא הכרחית) מטרות המחשב - מחשקים בעיקר אבל גם מוסיקה וסרטים לפעמים. וכמובן עבודה משרדית כמו כולם (word איטרנט וכו') ציוד הקפי- מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. מחשב עם מארז פשוט ולא יותר מדי מפואר... צריך הרכבה במעבדה, בדיקת מאמץ וכל זה לגבי רמת הרעש שיהיה ממוצע, לא קירור שקט במיוחד (כרטיס מסך עדיף קירור פסיבי) לא מתוכנן אוברקלוק כל המשחקים החדשים שיצאו אמורים לעבוד על המחשב עבל לא בהכרח בהגדרות גרפיקה מלאות.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך אבל אין לי בעיה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא אך אם זה ממש מומלץ ושווה אז ב50-100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי FHD, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA FOOTBALL MANAGER COD AC GTA BF TOTAL WAR ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' כנראה U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה זאת אומרת? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by marik,

שלום רב. משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה הבדל בין מעבדים: Intel® Core 2 Duo Processor T5870 800 MHz FSB מעבד Intel® Pentium® dual core processor T4200 תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by arake,

1. מה התקציב המקסימלי? 3 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב לבית שאני אוכל לראות סרטים משחקים ויכול להריץ דברים בצורה טובה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). הייתי רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים חדשים שהם כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב מיועד גם למשחקים ולא בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך מחשב 19 אינג' * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA NEED FOR SPEED CALL OF DUTY * באילו ה…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Roshy,

מחירו 5400. מחברת lg. dothan 1.6 256 40gb צורב דיוידי ati 9800 mobility 32mb מה אתם אומרים? כדאי? כמו כן כדאי בעד 300 שקל נוספים להגדיל ל512? תודה לעונים,

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  16. כשאני מדבר על איכות, אני מתכוון להכל - חוץ מהמפרט הטכני (כי סה"כ, כל חברה יכולה להציע מפרט טוב) איכות הפלסטיקה, איכות החלקים, נוחות המקלדת, ההרגשה הכללית של המחשב וכל זה. איזה יצרן נחשב להכי טוב, ואיזה יצרן נחשב לפחות?

17. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, גיסי זרק את הסכום הזה באוויר ולא קבע. אשמח אם יהיה פחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אבל אם אין ברירה אז אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, הילדה משחקת SIMS, עריכת וידאו מסרטים שצולמו בגופרו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימס וזהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  18. המחשב אמור להריץ בין היתר MSSQL, WEB SERVER, JBOSS, ECLIPSE

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. שלום לכולם, ברבים מהדיונים בפורום זה ואחרים משווים בין Dell latitude E6400 ו- Lenovo T400. אחרי סריקה של לא מעט אתרים בארץ ובירור עם אנשי מכירות מסתבר שה-T400 לא מיובא לישראל עם מסך LED. האם מישהו יודע להשוות בין מסך "רגיל" של T400 ברזולוציה 1440X900 לבין מסך LED של E6400 באותה רזולוציה? האם זה משמעותי לצפייה בסרטים ו/או עבודה באור יום? לגבי הסוללה: כאשר משווים את שני המחשבים עם סוללת 6 תאים, ידו של ה-T400 יוצאת על העליונה. אך מתמונות ברשת ופורומים הבנתי שהסוללה שלו בולטת מאחור, ושלמעשה הגירסה הבסיסית שלו מגיעה עם סוללת 4 תאים. האם מישהו נתקל בסוללת ה-4 תאים, ו/או יודע להשוות בין T400 איתה לבין ה-E6400 עם סוללת 6 תאים? תודה!

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by mmoty10,

שלום יש לי מחשב בן 2+ שנים dell e6410 intel core i5 m 540 2.53gh 4 GB ram ddr3 כרטיס מסך intel hd graphic שמתי לב שהמחשב נמכר בכמה גרסאות שבאחת מהם יש כרטיס מסך לא מובנה של nvidia רציתי לשאול אם יש מצב להתקין אותו ידנית? תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. יש לי מחשב של HP מדגם DV3660, במהדורת ה"ברונזה".. לאחרונה הגיע לידי מחשב "חדיש" יותר DV3, מדגם EJ2090 (אם אני זוכר נכון את הקידומת של האותיות) מדובר באותו מחשב פחות או יותר.. מעבד זהה, קשיח זהה, הפרש של 1GB זיכרון, וכ.מסך G105 במקום 9300 שמתי לב שהאיכות שהורגלתי אליה - ירדה מאוד, המקשים לא נוחים למגע, בתחתית המחשב הפלסטיקה לא "יושבת" בצורה אחידה, והתחושה הכללית טובה פחות לדוג' - אין חיבור מודם יותר, יש רק חיבור אוזניות יחיד.. וכו' אשמח לקבל הסבר עבור התופעה..

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. שימושי המחשב: גראפיקה אנימציות ועריכת סרטים,צפייה בסרטים,משחקים בינונים(PS,FIFA,CS). ציוד היקפי : ללא תקציב: 3.1K חנות: רצוי מאזור השרון\רשת לא מיועד OC המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה 32 אינץ לכן צריך שיהיה בלוח אם חיבור HDMI. (יותר נכון רצוי). לינק לטלוויזה: טלויזיה LG 32LG32R בזאפ ה2 מפרטים שהרכבת רק צריך לבחור ,ניתן לשנות לAMD את הלוח אם במסגרת התקציב נא לא להתייחס לכך שאין כ.מסך.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by demostans,

לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים