ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
היי, אני סטודנטית למדעי המחשב, מחפשת המלצה לגבי לפטופ וחשוב לי שיריץ בכיף ויז'ואל, אקליפס, vmware, וכשאני אומרת בכיף הכוונה היא שלא יזחל ויתקע). כן בא לי על windows 10 אבל כזה שלא מתקיל מכונות וירטואליות כמו: Ros, Networkingvm2016. שמעתי על Dell 3568 vostro i-5, 8gb, Ssd 256, 15.6 full hd תמורת 2,950 ש"ח וגם על דגם דומה וקל יותר Dell 55568 vostro תמורת 3,325 ש"ח. מה דעתכם, לגבי הדגם(יש הצעות טובות יותר בשוק?) ולגבי המחיר?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ספק, מארז וקירור לרכיבים המפורטים למטה. הקריטריון היחיד הוא - מערכת שקטה ככל הניתן. האם יש המלצות? Intel Core i7 7700K / 1151 Box Gigabyte GA-Z270X Gaming 7 EVGA GeForce GTX 1080Ti REF Blower 11GB GDDR5 PCI Ex 3.0 x16 Patriot VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 32GB ... Crucial MX300 525gb SATA III 2.5 תודה לממליצים!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך מפרט גיימרים ב 3500 ש"ח מKSP בלבד.. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי הגיע זמן לשדרג את המחשב בבית של ההורים שלי התקציב הוא בערך 1500-2000 שקל המחשב יהיה עבור גלישה באינטרנט וסרטים ושימושים כללים כמו OFFICE וכו' אשמח לכל הצעה המון תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני כבר מודה מראש לכל מי שיעזור לי פה, תודה ! והנה המפרט : Intel Core 2 Extreme QX9770 Yorkfield 3.2GHz 12MB L2 Cache LGA 775 136W Quad-Core Processor - retail http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819115051 1459.99$ ASUS Rampage Extreme LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131334 $389.99 SAMSUNG HD642JJ 640GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive (Bare Drive) - Retail x2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152134&Tpk=samsung%20640GB 84.99$ x 2 = 169.98$ CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail Dual Ch…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת כמה המחשב הנוכחי (נקנה לפני שנתיים) שווה היום. תתעלמו מהטמפ' זה חלק מהתוכנה (אלא אם כן יש משהו חשוד שאני צריך לדעת עליו חח) אם צריך להוסיף איזה נתון תגידו לי בבקשה. תודה לכולם! CPU Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz 57 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH67CL (LGA1155) 41 °C Graphics SA300/SA350 (1920x1080@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 6700 Series (Gigabyte) 57 °C Hard Drives 932GB Western Digital WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device (SATA) 46 °C Optical Drives DTSoftBusCd00 DTSoftBusCd01 HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-מה התקציב המקסימלי? 2700 -מה הם מטרות: משחקים, גלישה, סרטים -יש לי מסך 1440*900 - אין צורך בציוד היקפי -חשוב לי שיהיה שקט 8 -לא מתעסק עם אוברקלוקינג -לא כולל מערכת הפעלה הבנתי שאמורים לצאת בקרוב כרטיסי מסך חדשים, שווה לחכות? באיזו חנות כדאי לקנות? אני גר ברמת הגולן לצערי הרב... תודה!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שבעבר עזרתם לי מספר פעמים ותמיד יצאתי שמח עם התוצאה אני פונה שוב אליכם, הפעם אני מבקש עצה בדילמה שאני נמצא בה ואת עזרתכם במציאת המחשב הבא שלי. המחשב הנייח שלי מתחיל להזדקן ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש. המחשב הקיים מחובר למסך טלוויזיה וכך יהיה גם מחליפו והשימושים הם: *גלישה ושימוש כללי. * צפייה בסרטים (במחשב החדש חשוב שתהיה תמיכה בהזרמת תכנים באיכות 4K אם אפשר להכניס גם תמיכה ב- HDR למשוואה אז זה בונוס) - חשוב לציין במידה ומדובר בנייד אין צורך שהמסך שלו עצמו יתמוך ב-4K הוא יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה. *גיימינג בינוני/קל משחקים כמו football manager ובעתיד אולי עוד כמה משחקים קצת יותר רציניים אב…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Cooler Master Elite 334, יחידות 1 ₪172 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=396 HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=947 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ₪842 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף ובמזל טוב אני הולך לקנות מחשב חדש. ככה, יש לי אפשרות להשיג בזול משמעותית כל מפרט אז הרשתי לעצמי קצת להתפרע. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא. אני האמנם מבין בכל הקטע של מפרטים אבל אני אשמח בכל זאת להצעות לשיפור או אלטרנטיבות. השימושים שלי במחשב הם מאוד כבדים. בראשונה זה משחקים, גראפיקה ברמה גבוהה, מוסיקה (ועריכת סאונד בעתיד הקרוב) ובכלל שימוש רגיל וכבד מאוד במחשב, אז מצתייר מכאן שאני צריך מפרט All around וזה בדיוק מה שבניתי. השקט חשוב לי יחסית (סקאלה של 7-8), וזה בא עם מסך ה-22" המפורסם של דל. מתוכנן OC מאוד גדול למעבד, לכן גם לקחתי זכרונות במהירות המקסימלית למרות שהמעבד לא תומך בהם (מתוכנן שדרוג של המעבד בעתיד, אז ככה שהמהירות שלהם תהווה לי מתישהו יתרון, וה…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעזור לידידה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד עבור הלימודים שלה. היא סטודנטית שלא מתכננת לעבוד על המחשב בזמן ההרצאות אלה במעונות שלה ולכן מבחינת גודל/ניוד פחות קריטי ואפשר גם לבחור מסך גדול. מבחינת תקציב עדיפות למחשב נייד זול ואין צורך להתפרע הצרכים הם אופיס וגלישה (עד גג 3K עדיפות לפחות) *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (בקושי). * גודל המסך? סטנדרטי או גדול יחסית * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי, סטנדרטי מבחינתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חבר'ה, נעים מאוד. אני צריך חוות דעת מהחבר'ה פה על התיכנון שלי לקנית מחשב חדש. דוד שלי מממן לי מחשב חדש ב-3000 שקל ואני שם עוד בערך 800 שקל (חייל קרבי = משכורת עלובה ). אני ממש צריך את עזרתכם כדי לא לעשות טעויות מטומטמות. קראתי בשבוע האחרון כל כך הרבה שכבר חטפתי כאב ראש שלא לציין את המספר שלי במשקפיים שכבר העלה את עצמו בחזקת 100 ופרש לגימלאות :'( אני רוצה לקנות את הציוד הבא ב-3000 שקל שדוד שלי שם על המחשב הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2MB לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL 965P GBL RAID DDR2 800 RETAIL כונן קשיח: SAMSUNG 160GB SATA-2 7200 rpm HD160JJ זיכרונות (אני מתכוון לקנות שני סטיקים כאלה ): Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 מארז (ללא ספק כוח ) : 6A19 …
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אשמח לקבל כאן עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת …
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני צריך עזרה בקשר לבחירת לוח אם ומעבד בשביל חבר טוב שלי.... התקציב שלו הוא 1350 לשניהם... והוא לא רוצה דווקא מעבד של amd ... לוח אם: לא משנה לו העיקר שיהיה טוב ויתאים למעבד... מעבד: העיקר לא amd ניסיתי לשכנע אותו שה- amd מצוין אבל הוא עקשן מאוד... אם תוכלו לעזור לי לעזור לו אני מודה לכם בשמי ובשמו...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מחשב נייד של טושיבה p200-10c. אני משתמש בתוכנות אנימציה של תלת מימד לעיתים קרובות ובעת הרנדרים (הוצאת תמונה - חישובי תאורה וכו') המחשב מגיע למאמץ מקסימלי. הקטע הוא שאני מקבל קריאה שהמחשב מגיע ל100 מעלות (וזאת גם ההגבלה על פי אינטל-טושיבה למחשב הזה). ממה שהבנתי זה לא אמור לקרות, המאווררים עובדים בסדר, אבל מה שהכי מוזר - המחשב לא מדווח על התחממות יתר, ולא עובר את ה100 מעלות. אחד האפקטי-לוואי שיש זה גליצ'ים (העלמות ו'פאקים') בחלונות וגרפיקה דו מימדית, שאני חושב שנובעת מ'קציצה' של היכולת עיבוד (כלומר ההגבלה שיש על המעבד בשל הטמפרטורה, אבל יכול להיות שאני טועה) אני מבקש את העזרה של מי שמבין בנושא לתת לי עצות לגבי העניין, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי/מדיה עם חישובים קלים , בעיקר ויזואליזציה, קצת משחקים: CIV, TES SKYRIM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" של DELL 1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידה וזה לא פוגע פגיעה משמעותית באיכות הרכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים (לדוגמא WOW) -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות (?) 3. האם יש צורך בציוד היקיפי? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא (?) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חוזק …
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, רוצה את החוויה הטובה ביותר 4.5-5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש משהו ששווה את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג^^^ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל הסוגים, אני מגוון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוה…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי hp pavilion dv6000,עכשיו יש לי בעיה עם הסוללה,רשום שהיא במצב charging,וכרגע זה על 5 אחוז. והיא לא עולה..ואם אני מנתק אותה מהמקור של הטעינה המחשב נכבה..אולי משהו לא בסדר בהגדרות? תודה לעונים. עריכה: צירפתי תמונה:
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד בעיקר ללימודים (כלכלה, ביולוגיה... לא הנדסה/מחשבים) ואינטרנט, כאשר התקציב הוא גג 3,000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בגדר של טוב ועונה על הצרכים: http://www.notebookclub.co.il/products/vostro%20/vostro-5470-4010u.htm האם המחשב הזה עם מעבד I3, בתדר 1.7GHZ הוא משהו שיספיק או שצריך להשקיע ולקחת I5? תודה. מטרות המחשב? סטודנט, אופיס, אינטרנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 14, לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? סטנדרטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי?רצוי כמה שנמוך, סביבות ה - 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לסטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 G…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב שישמש בעיקר לעבודות פוטושופ (אבל גם לסרטים אופיס וכו') בתקציב של כ 3000 ש"ח (ניתן לחרוג לכיוון 3500 אם החריגה תיתן הבדל מהותי) * גודל המסך - 15"+16" * משקל רצוי- לא ממש קריטי (כמובן שעדיף משקל קל אבל אני מעדיף מקסימום ביצועים למחיר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - זמן ממוצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - עדיף שהיה HDMI ו USB3 (לא חובה) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ושל נייד? בעיקר, מש שחשוב לי, זה גלישה טובה ונוחה באינטרנט. כל הדברים במחשב כף יד קטן.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב עד 6000 שקלים כולל מסך למשחקים כבדים כגון Crysis,Bioshock ועוד.. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-