עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום אני מעוניין לקבל המלצה בעבור מחשב נייד בסכום שעד 3500 (מקסימום חריגות קטנות לטובת תמורה טובה יותר) חשוב אורך חיים של הסוללה, שתהיה איכותית ושהמחשב יאפשר עבודה שוטפת מול תוכנות משרדיות וגלישה באינטרנט. תודה מראש, אשמח לקבל גם המלצות על חניות מהיכן ואיך לקנות (כתב אחריות, אמינות וכ'ו...)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לקנות נייד בארה"ב ולהביא אותו לארץ. הנייד ישמש לגלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים, והייתי שמח אם תוכלו לכוון אותי קצת יותר. או אם יש עוד איזה נייד בטווח שפספסתי ... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9263496&type=product&id=1218071605696 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9168063&type=product&id=1218041998438 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9149557&type=product&id=1218036213752 http://www.compusa.com/applications/searchtools/item-Details.asp?EdpNo=4483719&sku=T71-15411&cm_re=Homepage-_-Spot%2001a-_-CatId_12_T71-15411 רציתי לדעת האם אני אצטרך רק מתאם לחשמל או שגם צריך …

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by kipoy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב השולחני. גודל המסך הרצוי - 15.5" ומעלה. התקציב עד 6000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש משהו טוב במיוחד. חשובה לי איכות המסך (רציתי IPS אבל הבנתי שאין במחיר סביר) מבחינת זויות צפיה וצבעים, רזולוציה FHD כמעט Must. כמו כן חשובה לי איכות בניה טובה, מקלדת טובה, מראה סביר+, וסאונד סביר (במגבלות הלפטופים). * מטרות המחשב? משרדי, עיבוד תמונה + ווידאו (לא מקצועי), מעט מאוד משחקים. * גודל המסך? 15.6-17 * משקל רצוי? לא מאוד חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, רצוי HDMI * בלוטות?לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב) הכי טוב שילוב, אח"כ SSD (ואז יחובר HD חיצוני). אם לא SSD הנפח הרצוי הוא 750 מינימ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט. אם אפשר, יהיה נחמד למפרטים מחנויות באיזור חיפה והצפון. המחשב אמור להיות מותאם למשחקי מחשב כבדים עם כרטיס מסך שתומך בdirectx 10, ועם windows vista ultimate בתור מערכת הפעלה. בנוסף, יש צורך במפרט שכולל הכל, ובעל פוטנציאל לשידרוג עתידי בלי צורך להחליף יותר מידי חלקים עיקריים (MB, מעבד, ספק כוח וכ'ו). ולא מתוכנן שום OC . לסיכום, הדרישות הן כאלה: -כרטיס מסך טוב מאוד שתומך ב-Dx10 (אבל לא יקר מידי); כרטיס קול טוב, שלא יהיה on-board (אבל שוב, לא יקר מידי). -רמקולים טובים (כרגע אני משתמש ברמקולים 2.1 של creative, ואני אשמח למשהו יותר טוב במקצת) -מסך LCD 19 אינצ' (אני חשבתי על 931C של samsung, אבל אני לא בטוח אם כדאי...) -2…

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by iSolt,

יש כזה דבר אולטרבוק גדול מ14 אינצ'? (הבנתי פחות או יותר שהמשקל המקסימלי לאולטרבוק הוא 1.6KG)

7. Started by idani1983,

אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. ואם צריך אז גם מאוורר שימושים של המחשב: משחקים ופעולות רגילות . מעבד: לא יודע האם לקחת את ה E8400 או לקחת כבר את ה Q6600 או ה Q9300 (אין בעיה עם התקציב ) אני רק לא יודע מה יותר משתלם מבחינת מחיר מול תועלת עבורי. לא מתוכנן OC כרגע אולי בעתיד אבל לא רציני. לוח אם: לוח אם עם יציאה אופטית-חשוב מאוד. עם אפשרויות OC פשוטות. כרטיס מסך: אני משתמש במסך 19 אינץ 1280*1024 אני רוצה להריץ משחקים באיכות טובה. האם לקחת את ה 8800GT או ה 9600GT אין בעיה עם התקציב, שוב פעם חשוב לי עלות מול תועלת. אנא עזרו לי אני חייב להזמין את הרכיבים היום . תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …

9. Started by moris,

היי! האם ניתן למצוא לוח אם לפנטיום 3 בזאפ? להחליף לוח אם במחשב נייד זה סיפור?קיים מדריך כלשהו?המון תודה!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by gbguy,

סוף סוף המחשב הישן של ההורים שלי עומד למות, נצטרך להגיד עליו קדיש ולמצוא לו יורש. המחשב מתחלק ל-2 אנשים: אבא שמשחק משחק FLASH כל הזמן, ואמא שלי עובדת ב-OFFICE בעיקר WORD בגרסה 2007, קצת אינטרנט וגם היא משחקת משחק FLASH. בקיצור, המחשב לא גורש הספקה כ"כ גבוה, אבל אולי בעתיד אצטרך להפעיל עליו מערכת הפעלה חדשה יותר אם זו VISTA או 7 של חברת MICROSOFT. אז איזה מפרט אתם ממליצים לי? המחיר הוא עד 1500 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by barak_i,

למצלמות דיגיטליות למשל יש אתרים שבהם אתה מתמקד למצלמה שאתה רוצה: לדוגמה http://www.dpreview.com/products/search/cameras אתה יכול לעשות שם feature search >> Show advanced search filters וככה להתמקד לכמה דגמים הבודדים שמתאימים בדיוק לדרישות שהגדרת. יש כזה אתר למחשבים ניידים?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by bbvv,

מחפש מחשב חזק מאוד , צריך עזרה בבחירת החלקים השקעה עד 40000 ש"ח (מחשב לעבודה ). צריך מהירות עבודה , כרטיסי מסך וגרפיקה לא מעניינים.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  13. כמו שכתבתי בכותרת צריך 2 מחשבים ללא ציוד הקפי זה של 6K יחובר למסך 24 רחב וזה של ה 3K למסך של 19 רגיל בעיקרון רוב העיסוק של שני המחשבים יהיה עריכה משחקים כבדים אינטרנט וכו לגבי OC יכול להיות בעתיד הקרוב אפילו, אבל לא כרגע. תודה.

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות מאוד לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו , לייטרום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Avid , adobe ושימוש של כמה דברים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 24 - 27 עוד לא החלטתי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גבוהות של עבודה בדו מימד, ללא משחקים . 3. הא…

• 12 תגובות
    • 4k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה

18. מעבד --------------- Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1650₪ קירור למעבד --------------- Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B 200₪ זיכרון -------------- G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 280₪ לוח אם --------------- Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 790₪ כרטיס מסך --------------- Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E 1360₪ כונן SSD --------------- Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 520₪ ספק כוח --------------- Antec Basiq 650W Active PFC 12cm PSU VP650P (Retail) 430₪ מארז --------------- Antec P280 Mid ATX Tower Black Case…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. . מה התקציב המקסימלי? 15,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכית וידאו כבדה, עבודות גרפיות כבדות וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, שימוש תדיר בפרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור ופוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטמן ארקהאם נייט, רוקט ליג, פר קריי 4, קול אוף דיוטיו בלק אופס 3, gta v, פולאווט 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - דיאבלו 3 ודומיו, משחקי מירוצים למיניהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' מינימום . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dani2111,

הנה המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤ 1035 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 464 1 מארזים Raidmax COBRA שחור ¤ 386 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 436 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 160GB 8 IDE WD1600JB ¤ 308 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 749 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 187 2 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 134 1 מחיר סופי: 4342 התקציב הוא 4500 שקל ללא אפשרות חריגה. המחשב הוא בעקרון להכל אבל בעיקר לאינטרנט ומחשקים לא ממש כבדים כמו black …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. התבלטתי בין זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1204 לזה: http://skypc.co.il/pl_product~sky14~88~0.htm מה יותר משתלם ויותר טוב?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  24. בחודש הקרוב לכבוד היומולדת שלי אני מקבל מחשב מתנה. יש לי את האפשרות לבקש מפרט וזה מה שיקנו לי. אז אני אשמח לעזרתכם!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח (כולל ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להרכיב מחשב שיעמוד בקריטריונים בפחות...מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש משתלם אז ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל! בדגש על משחקים!!! חדשים!!! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ExTazy,

שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב. זה מה שהרכבתי: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח Gigabyte GA-EG31M-S2 Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 325 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 220 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 279 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח 150 Standard Midi-ATX Case 300W 1502 מה אתם אומרים? האם כל החלקים מתאימים? אולי אפשר החליף משהו כדי להוזיל קצת את הקנייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים