עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב - עבודות סטדנטיאליות, צפייה בסרטים, משחקים קלים אם אפשר. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אני חושב שהסטנדרט לסטודנט יהיה כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין, אבל כמובן שאשמח לטכנולוגיה עדכנית * בלוטות? אשמח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לאו דווקא SSD לא מאמין שממילא זה בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? שאלה טובה. לטעמי צורב לא מחוייב המציאות וכונן כלשהו יהיה עדיף. *כונן Bluray?לא *האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זו אחת ההתלבטויות שלי. אם ההבדל יהיה משמעותי אשמח אם תציינו זאת *הא…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום. לאחר שבדקתי למה אני זקוק במחשב שמיועד לצלם אני מעונין לקנות מחשב בתקציב 4500 כולל מסך LCD ( או 3000 ללא מסך). היתי רוצה להשוות בין אינטל ל AMD כי ראיתי שיש הפרשים ניכרים במחיר. אני זקוק ל 1 ג'יגה זכרון (נראה לי שאני אלך על קינגסטון). 160 הרד דיסק של WD כמובן. צורב DVD של NEC . כרטיס מסך ONBOARD. חוץ מזה אני לא יודע איזה מעבד ואיזה לוח כדאי (ואיזה מסך ) אם תוכלו לתת לי 2 מפרטים, אחד מבוסס אינטל והשני מבוסס AMD זה יהיה נחמד. תודה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB

4. שלומות פורום Hwzone, אבי זקוק למחשב נייד חדש לאחר שהקודם שבק חיים. אני די חדש בכל העניין של מפרטים לניידים, אז עימכם הסליחה אם אני אומר דברים מפגרים דרישות: מהיר WiMax צריבה(אולי צריבת DVD גם?) צריך להריץ בעיקר יישומי אופיס פשוטים, אבל קבצים ענקיים(למשל מצגת של 400 שקופיות מפורטות מאוד בפאוור פוינט) ולכן דרוש בעיקר מעבד טוב וזיכרונות טובים, אין צורך להשקיע בכרטיס גרפי מעבר למשהו שיריץ Icy Tower. תקציב: סביבות ה5000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by finish,

הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  6. יש לי מחשב של HP מדגם DV3660, במהדורת ה"ברונזה".. לאחרונה הגיע לידי מחשב "חדיש" יותר DV3, מדגם EJ2090 (אם אני זוכר נכון את הקידומת של האותיות) מדובר באותו מחשב פחות או יותר.. מעבד זהה, קשיח זהה, הפרש של 1GB זיכרון, וכ.מסך G105 במקום 9300 שמתי לב שהאיכות שהורגלתי אליה - ירדה מאוד, המקשים לא נוחים למגע, בתחתית המחשב הפלסטיקה לא "יושבת" בצורה אחידה, והתחושה הכללית טובה פחות לדוג' - אין חיבור מודם יותר, יש רק חיבור אוזניות יחיד.. וכו' אשמח לקבל הסבר עבור התופעה..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by חובב,

מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!

8. אממ ציוד היקפי שאני צריך זה מסך 19 דק, צורב דיוידי. ותכללו במחיר גם חיבור החלקים וכל זה. לא אכפת לי מעיצוב המארז וכאלה, אז לא להשקיע בעיצוב כסף. תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אני אקצר... זה המפרט http://img390.imageshack.us/img390/4138/newcomputer5xh.jpg אני קונה מקייאספי ירושלים... יש להם מחסור בכמה דברים ולכן רשמתי אם אין אז משהו אחר הצעות לשינויים יתקבלו בעניין כל עוד הן לא עוסקות בATI... התקציב היה 7000 יש חריגה קטנה חפיף מחשב מיועד להרבה עבודות, קצת סרטים, קצת משחקים והרבה תוכנות הוא סבבה לפי דעתי לא פצצה ולא יקר מידי אבל איכותי אני אכנס בצהריים מהעבודה לראות אם יש לכם משהו לשנות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by achiav,

אז ככה: אני מתכוון לקנות בשבועות הקרובים מחשב במחיר של משו כמו 4,000 עד 5,000 ללא מסך- קניתי כבר מסך 19' של newvision. השימוש של המחשב זה לגלישה, משחקים (לא הכי כבדים), הוא לא מיועד לעריכה וזה. אני מתלבט בין המעבד Intel Pentium D 950 ל ‏Core 2 Duo E6400: שניהם באותו מחיר בערך (בסביבות ה 1,500) אבל מצד אחד המעבד הכי חזק מהסידרה שלו, לא ממש יש(...), שלוח-אם מתאים לא הכי יקר ומצד שני מעבד חדיש עם יכולות מעולות וצריכה מינימלית. דרך אגב נעשו השוואות בין המעבדים האלה בעבר? חיפשתי לא מצאתי משהו רלוונטי. בקשר לכרטיס מסך- אני מעדיף NVIDIA GeForce בסביבות המחיר 900 ש"ח עדיף פחות. בקשר לזיכרון חשבתי על 512*2 667 מגה הרץ. כונן קשיח גדול- משו כמו 250GB מארז מאוורר טוב אבל לא רועש, ושי…

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  11. 1. רציתי לדעת באיזה רכיב הכי כדאי להשקיע בשביל מחשב לצרכים שלי: עיבוד וידאו + פוטושופ 2. צריך מפרט מבוסס קונרו שיעמוד בדרישות. תודה!

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by MaC_MaN,

חבר'ה רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא הוא למשחקים ועבודות משרדית (כל שיפור יתקבל בברכה עד 5800 ש"ח)... וחסר לי מסך... אני דיי באיזה מסך אני יכול לקחת??? מעבדי ? AMD? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE - 880 לוח Gigabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394) - 500 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 - 390 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, AGP - 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB - 500 Floppy Teac/SONY 1.44 (Black) - 50 DVD-RW LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (Error Correction) - 245 מארזים? 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Blue - 260 מקלדות 2 Lang BLACK SILVER MULTIMEDIA - 40 עכבר MS Optical + roll -…

13. Started by dbbd,

כרטיס המסך במפרט הוא זמני בלבד, ויוחלף בGTX460 ברגע שיהיה זמין המחשב מיועד למשחקים, עבודה על תמונות (PHOTOSHOP), ועריכה (ולפעמים המרה) של ווידאו אוברקלוקינג עדין בלבד דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 875K, 2.93GHz, s1156, 8MB Box, Unlocked CPU http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10588 מאווררים וגופי קירור: Thermaltake Silent 1156 CLP0552 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8747 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9284 זכרונות: DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition D…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... יש לי כבר שני הארדיסקים של מקסטור 120GB , ספק של inspire 600W מארז וצורבים...אני רוצה לקנות מעבד E6300 של אנטל זכרונות של PQI 2*1GB וכרטיס מסך פשוט... ואני צריך להתאים להרדסקים שהם sata1 לוח אם שיאפשר חיבורם ב- RAID-0 .... איזה מסדרת P5B של ASUS מתאים וטוב שיתאים לי ביצועים ברמה גבוהה? P5B-E / P5B_DELUXE ? למה רק אלה? כי chipset p965 ICH8R..... מה כדאי? איזה מתאים? למה?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by עדידה,

ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ

16. חברים שלום,. אודה לכם להמלצה על מחשב קיים או שעומד לצאת, לא משנה החברה המשפט הוא כדלקמן: גודל מסך 14 עדיפות למסך LED (לא משנה לי אם הוא HD זה לא לסרטים). מעבד CORE I 7 720/820 זיכרון 4GB אפשרי בשני סלוטים למרות שאני יודע שיש סלוט 1 של 4GB הוא פשוט יקר בטירוף... דיסק קשיח לפחות 250GB 7200RPM חובה צריך שהוא יהיה מהיר. (אני מעדיף לא SSD כי הטכנולוגיה יקרה ממש כרגע). צורב DVD סטנדרט רשת אלחוטית תקן N בלוטוט אפשרי לא חובה. מקלדת עם בקלד (מוארת) לעבודה בחושך. סוללה בין 6 תאים ל9 . מה שיש כרטיס מסך לא רלוונטי אפשר גם אינטל מובנה 4500 או 4500MHD אשמח לתגובות או הצעות לשיפור ... אני רוצה פשוט לקנות מחשב שהוא יותר טוב מהמעבדים העכשווים שמוכרים כמו ה8600-9600 וכיו"ב. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by yik,

שלום, אני צריך נייד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD (דרך חיבור HDMI לטלווזיית LCD 42). יש לי התלבטות בין 2 ניידים: 1. Lenovo G550 2958-92G שיעלה 4150 עם אחריות ל 3 שנים http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=2958-92G&sitestyle=lenovo 2. DELL Inspiron 1564 i3-330M X4500MHD שיעלה 4000 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14624# מי מבין 2 המחשבים עדיף לאור הצרכים שהזכרתי? האם שני המחשבים יעמדו בהצגת סרטי Full HD ? אני רואה שה Dell נחות יותר בכרטיס המסך,בגודל ה HD ואין לא תמיכה בתקן n... לעומת זאת ה Dell עדיף במעבד... מה לגבי העמידות ואיכות הבנייה? אשמח להמלצות, בתודה איצי…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  18. הלכתי לשתי חברות מחשבים, הראשונה: skypc והשניה :tms fox קודם כל אני צריך שתגידו לי איזה חברה יותר אמינה וטובה...(ועל הדרך אם שמעתם על אלוף מחשבים תגידו לי מה דעתכם)... דבר שני שהלכתי עם המפרט שקיבלתי פה באתר שהוא בעצם מחברת tms fox לחברת skypc אז הם שינו לי את המפרט אז תגידו לי גם מה עדיף ולמה... מפרט ראשון tmsfox: Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler , יחידות 1 ¤120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1692 GIGABYTE GA-G31M-ES2L , יחידות 1 ¤296 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2100 Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP, יחידות 1 ¤170 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1219 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm, יחידות 1 ¤45 http://www.…

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by BobbyMcGee,

היי לכולם, אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב. גודל רצוי כ 24 תקציב עד כ 1000 ש"ח ישמש לעבודה וגיימינג קל (כלומר לא צריך 4K). אני לא מבין בכלל בכל המאפיינים הטכניים אבל כן מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לשנות לו את הגובה והזווית. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל משחקים קלים יחסית וסרטים באיכות גבוהה (מומלץ HD) בתקציב של 2K מתגמש חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לשימוש עם מסך גדול, לא מתחמם יותר מדי ונפח אחסון 160GB ראיתי ניידים נחמדים של lenovo וגם asus eee יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  21. שלום לכולם, בן דוד שלי רוצה לרכוש מחשב וכבר יש לו ציוד עזר טוב מאוד כמו מסך 20 של DELL וכל הציוד עזר הנלווה דגש על מעבד חזק (דוגמאת הE7XX) כי אני רוצה לעשות לו אובר וגם שיהיה בסטנדרנט חזק,זיכרון 2GB אם אפשרי עם קירור אז מה טוב (גם לאובר אז 800 כנראה), הארדיסק 250GB יספיק אך אם נכנס יותר סבבה,כ.מסך שיהיה עם קירור נורמלי גם לאובר קליל ואם אפשרי DX10,ומארז איכותי ומאורר טוב(אם אפשר להוסיף עוד מאוורר או 2 אודה לכם),והכי חשוב קירור למעבד (כמו SCYNTH NINJA או דומיו כי אני רוצה להוסיף עליו מאוורר או 2 נוספים). אודה להמלצות ואם אפשרי כל החומרה מSKYPC כי זה די קרוב אליי ולהשתדל לא לחרוג מהתקציב מקסימום עוד 100-150 שקל. תודה לעונים ויום ראשון אני רוכש אותו אז אודה לכם אם תגיבו

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  22. **** הפורום הוא לא לוח קניה/מכירה **** http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by amit2020,

שלום לכולם החלטתי להחליף את המחשב לאחר 9 שנים רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט החדש שחשבתי עליו ומה כדאי לשנות לשפר לשנות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה של 200 300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכני 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסוימת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה.…

24. צריך מפרט ב 3500 ש"ח למשחקים, עבודות, אינטנרט וכו'. עם ציוד הקפי של עכבר מקלדת (רצוי אלחוטי) ורמקולים... אם אפשר אז להביא מחירים הגיוניים מאתרים שידועים שלא עושים העיות עם הזמנות ודברים כאלה ושאפשר לסמוך עליהם... תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by UBS,

שלום , רציתי לדעת איך הספקים של TAGAN האם הם טובים ? כי אני רוצה לקנות ספק חדש ובפנדס אמרו לי שהספקים של OCZ הם מבפנים TAGAN תודה מראש

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.