ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
הרכבתי את המשב הבא בתקציב של עד 3.5k (מהחנוית skypc ו foxpc) אשמח לקבל הצעות לשיפור או לבניית מחשב מבוסס אינטל בתקציב הנ"ל רכיב מודל מחיר מעבד AMD Athlon 64 x 4400 BOX 470 לוח אם Asus M2A-VM HDMI 412 זיכרון Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit 265 כ.מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 דיסק קשיח western digital wd2500YS 250GB 393 מארז hec 6A19B 205 ספק כח jsp tech ps-05 BIG FAN 1000 450w 135 צורב Pioneed DVR-212 x18 DVD 165 כ.רשת אלחוטי Edimax EW7128G PCI 115 סה"כ 3060
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להרכיב מפרט מחשב למטרת משחקים (DIRT בעיקר) וגרפיקה (פוטושופ CS4 ועריכת וידיאו HD ביתית). התקציב כאמור בערך 7,000, והייתי מאוד מעוניין להוזיל את העלויות. מערכת ההפעלה המתוכננת היא חלונות 7 64 ביט. רמת השקט חשובה לי, ואני רוצה שיהיה לי מחשב שקט (לפחות 8 מתוך 10). אני מתכוון להישאר עם המחשב הזה לפחות כמה שנים טובות (לכן בחרתי בלוח אם עם תמיכה ב- USB3 ו- SATA3), ואני זקוק לחוות דעתכם. להלן המפרט: לוח אם Asus דגם P6X58D Premium מעבד INTEL Core i7 920 TRAY זיכרון Kingston KHX1600C9D3/2G (שלוש יחידות) דיסק קשיח SEAGATE ST32000641AS XT 2TB SATA3 6GBS 7200RPM 64MB כרטיס מסך Gigabyte דגם GTS 250 GPU 1GB מארז + ספק + צורב + מאוורר טוב, אשמח להמלצות…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב.…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבדתי עם macbook pro שנים, רוצה לעבור ללינוקס. לא מבין בחומרה יותר מידי, מחפש את המכונה הכי טובה בגדול. כרגע מתלבט בין system76, ל lenovo thinkpad T series. דרוש מעבד כמה שיותר חזק עדיף AMD לפי מה שקראתי, ראם לפחות 32GB, לפחות 1TB זיכרון, מסך 16 אינצ אשמח לשמוע חוות דעת, והמלצות נוספות. ומי שהזמין system76 אשמח לשמוע איך החווית שירות ומשלוח איתם. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K אפשר עד 12K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות כבד, גיימינג קל בין לבין 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! רציתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי תקציב אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי מדובר במחשב P3 667 זיכרון 128 SDR 133MHZ HD ווסטרן 20 GB 5400 סל"ד לוח FREETECH P6F116V ציפסט: VIA 683A/686B כרטיס מסך TNT2 אני רוצה להוסיף זיכרון 512 SDR לקנות כרטיס מסך R9000PRO או 8500LE לקנות הארד דיסק חדש של WD 40 גיגה עם 8 מגה קאש כל זה יעלה לי בערך 1300-1400 ש"ח הקנייה כדאית? זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית?או שכדאי לחסוף ולקנות חדש? עוד דבר קטן , ה-AGP של הלוח הוא X2 והכרטיסים הם X4 זה משנה ? הם בכל זאת תואמים? כדאי לקנות אולי כרטיס אחר? תודה לכולכם על העזרה! עמרי!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע ששאלתי הרבה שאלות ואפילו כבר כנעט סגרתי על מחשב אינטל עכשיו אני צריך לדעת איזה סוקט עדיף???? איזה מעבדים יותר טובים, מהירים, נגיד מעבד amd 3000 כדאי בסוקט 754 או 939
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום שלום! אני בארה"ב ומתכנן לחזור עם נייד לצרכים הנ"ל, שהולכים להיות כל החיים שלי בקרוב ; סטודנט רגיל בפקולטת הנדסה, וצרכי יצירה והפקת מוסיקה בתכניות כמו קיובייס וכל הפלאגינים המתלווים. חשוב לי לציין זמן סוללה במידה ואלמד רחוק מהבית - לפחות שעתיים ככה... גם צרכי צפיה בסרטים / סדרות במחשב מהמחשב לTV. אם צריך ממש להתגמש במחיר, אעשה זאת גם. תודה מראש על כל עזרה חן.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרסמתי שלשום מודעה שאני מחפש מחשב נייד לעבודה עם מוסיקה ותוכנות כבדות, קיבלתי המלצה למחשב של חברה DELL עם קישור לחנות כלשהי שמוכרת את המוצר ב3400, את אותו מוצר רציתי לקנות אצל הטכנאי משבים שמטפל אצלנו בביתץ במחשבים...והוא אמר שאצלו הוא מוכר את המחשב ב4300 ואמר שלא נראה לו הגוני שמוכרים מחשב כזה במחיר נמוך כל כך ושיש אפשרות שהרכיבים גנובים\מזוייפים וללא האחריות המקורית של חברת DELL עצמה... השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לסמוך על חנות שמוכרת מוצר במחיר זול כל כך ובאחריות לשנה כאשר האחריות המקורית של דל היא שלוש שנים, והאם אני יכול לדעת אם עובדים עליי ואם תכולת המחשב מקורית או מזוייפת ביום הקניה או לאחר שהמחשב כבר אצלי.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בראש ובראשונה לעבודות משרדיות, צפייה בסרטים. בנוסף אבקש לבדוק אופציה להתאים אותו גם למשחקים (כמה תוספת עלות זה כרוך?) בעיקר FIFA 2015 וכו'. תקציב משוער , אם קונה בארץ או בחו"ל. בערך 3K, עם קצת גמישות. אפשרי לקנות בארץ ובחו"ל אבל אם קונים בחו"ל חייב אחריות בינלאומית. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר עבודות משרדיות, קצת סרטים, קצת משחקים כדוגמת FIFA 2015, מעוניין לראות מה ההבדל במחיר ובמפרט עם תמיכה במשחקים או בלי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רגיל - 15. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוק…
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלוח חברים היה לי מחשב ששימש בעיקר לאינטרנט\סרטים\מוסיקה וקצת משחקים לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא מראה כלום על המסך (המסך לא מזהה שהמחשב דלוק), ניסיתי להלחליף כרטיס מסך ולחבר ולנתק את המגעים בתוכו וזה לא הלך ככה שנראה לי שמשהו בלוח אם נדפק. אתם יכולים להמליץ לי על שדרוג למחשב? לוח אם, מעבד וזיכרון נראה לי חובה, ונראה לי גם כרטיס מסך כי מה שיש לי הם בתקן AGP . המחשב שצריך לשדרג הוא: Asus P4P800 Deluxe Intel Pentium 4 2.8Ghz Memory 2x512 400mhz twinmos שני כרטיסי מסך, אחד Low end חדש והשני זה נראה לי ATI 9800pro . שניהם פועלים על AGP . מארז Antec Sonata I 300v מספיק מקום בדיסקים קשיחים, ויש ציוד הקפי סבבה. אם החסרתי כמה פרטים תגידו ואני אנסה למצוא אותם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3034&scat=320&tcat= מה הקאצ' פה ? התדר הוא לא כמו במקורי (1.73Ghz) ? מפרט טכני: מעבד: Intel Core Duo T2250 1.86GHz FSB 667MHz 2MB L2 Cache, (מעבד כפול ליבה מהדור השני, 20 אחוז יותר בביצועים ופחות בצריכת המחשמל!) מסך: 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציה: 1280X800 דיסק: 80GB 5400 rpm SATA (מחיצה בגודל של 8GB לשחזור מערכת) זכרון: 1024MB DDR2 667mhz ( 512MB x 2 ) כונן אופטי: R + / - RW- / + ) DVD Writer Super Multi) עם תמיכתDouble Layer כלל פטנט ייחודי של חברת HP - צריבת תוויות/כיתוב/תמונות בלייזר על גבי התקליטורים ה- LightScribe כרטיס גרפי: Intel Graphics Media Accelerator 950 128MB זיכרון משותף
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן... זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה... ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב? ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים. הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון? ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספי…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני רואה מחשב נייד שעולה למשל 4,000 שקל עם מפרט X ומחשב נייד אחר שעולה נגיד קרוב ל 6000 עם אותו מפרט! (אולי אפילו פחות טוב) וגם ההבדל במשקל הוא מזערי השאלה שלי .. איפה מתבטא אם ככה ההבדל? באיכות החומרים? הרכבה? מה הולך?! תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP G62-144DX. הוא כבר היה ממש עמוס ועבד לאט אז פירמטתי אותו וכבר התקנתי עליו Windows 8.1. מקודם כשהוא עבד עם המערכת המקורית שאיתה הוא הגיע מהמפעל (Win 7), הטמפרטורה שלו היתה בסביבות 50-60 מעלות כשבשעת מאמץ 65 מעלות. עכשיו, בשעת מנוחה הוא באזור ה60-70 מעלות ובמאמץ מגיע ללמעלה מ80 מעלות. הגיוני שבגלל Windows 8 הוא מתחמם יותר?? הבעיה שעשיתי טעות וכשהתקנתי את המערכת החדשה פירמטתי את הדיסק לגמרי ואין לי את המחיצת שחזור...
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב באיזור ה3500 ש"ח, מקסימום 4000(אבל עדיף פחות). השימוש העיקרי בו יהיו משחקים אבל כמובן גם וורד, אינטרנט, עריכת תמונות וכו'. . מה התקציב? 3500~ ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים. אני יודע שבכסף הזה אי אפשר יהיה לשחק משחקים בהגדרות המקסימיליות שלהם אבל- do your best. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך , עכבר , רמקולים , צורב/כונן DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך מקלדת 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם…
-
- 9 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם הכותרת לא מתאימה אז שיגידו להחליף מודבר במחשב נייד מסוג T2250 2G זיכרון ערכת שבבים 945 מנסים לחבר תמחשב לרמקול אבל עדיין לא נקלט השיר שמה ולא מנגן זה מנגן ברמקול המובנה בנייד תמונה: מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש הארדיסק חיצוני שהוא ESATA? אם אני רוצה להעביר מידע למחשב הנייד דרך יואסבי 2 או דרך ESATA מה ההבדל?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברה, אני צריך בבקשה מיפרט למחשב סוס שיוכל להריץ מישחקים כבדים לכמה שנים הבאות.. ולא צריך OC.. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב גיימינג בסכום כולל של 6,500 ש"ח ללא מערכת הפעלה, בחריגה של עד 500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 כולל חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF\COD\AC\FC4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב - לא משנה המחיר כי אני לא קונה את זה במחיר המקורי אז זה יכול להגיע ל100 אלף שקל. אני רוצה שיהיה בו : מערך SLI של גיפורס 7900 המעבד הכי טוב של AMD כפול ליבה 4 גיגה זיכרון DDR מערכות קירור כולל מסך CRT מקלדת + רמקולים כרטיס סאונד המחשב מיועד להיות מחשב סופר גיימרי.. קיצר - תתפרעו! לא, אני לא עובד עליכם אני באמת הולך לקנות את זה אבל זה לא בדיוק ממני אז ככה שכן.. ואל תספימו בהודעות - אין מצב שהוא קונה את זה בסדר?!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה על המחשב (מפאת חוסר יכולת טוטאלי להצליח להתקין את הXP, למרות שאנשים טובים פה ניסו להסביר לי איך לעשות את זה...) ועכשיו נתקלתי בבעיה אחרת... הTOUCHPAD עצמו עובד... אבל משום מה האופציות של הגלילה לא פועלות לי התקנתי את כל הדרייברים, ולא הצלחתי למצוא את האופציה לשנות את זה בCONTROL PANEL, אבל מצד שני, הוותק שיש לי עם VISTA הוא של שלוש שעות.... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה אירה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-