עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם! בעקבות ההידלקות שלי על התלת מימד של nVidia, החלטתי ללכת על הכרטיס מסך שלהם 470 Geforce GTX ועל מעבד Intel Core i7-930. אני צריך בבקשה שתעזרו לי להשלים את שאר המפרט (לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק וכו') לא כולל מסך (אני חייב ללכת על Samsung LCD 2233RZ בשביל תלת מימד). בנוסף אני לא ממש יודע של איזה חברה לקנות את הכרטיס מסך: Asus, Gainward וכו'... (זה משנה בכלל?) התקציב הוא עד 7K (כולל הכרטיס מסך והמעבד שכבר נוגסים 3K לפי דעתי). אני מקווה שזה יספיק. גמיש טיפה. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים בתלת מימד, אבל כל מחשב שמספיק טוב למשחקים יהיה מספיק טוב גם לתיכנות וצפיה בסרטים וכו'... הוא לא חייב להיות סופר שקט כי הוא נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. (אבל לא צריך רו…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!

5. Started by dor18,

ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zahi122,

טוב אז ככה המטרות הם לגימיג כבד מתכנן לעשות OC. יש לי מסך 17 אינץ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ¤1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ¤752 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 1.5v, יחידות 1 ¤453 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤778 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=274 SeaGate 500GB 7200RPM 32MB Sata2, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=164 Cooler Master Centurion 590 Black, יחידות 1 ¤369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. קיבלתי כמה הצעות ואני צריך עזרה בבחירה במשתלמת ביותר מביניהן. 1. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100239&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=30 2. http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100236&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 3. מעבד אינטל פנטיום 4 3000 1 מ"ב זכרון פנימי 512 מ"ב דואל צ'אנל 400 מהץ PC3200 דיסק קשיח 80 ג"ב * 7200 סל"ד SATA כונן X52 כונן צורב DVD NEC מצלמת אינטרנט LOGITECH עם מקרופון מובנה כ. מסך GFORCE PCIX 256MB PCX6200 סך הכל כולל התקנה 728 $ + מע"מ. (שזה בשקלים 3350) אבל בכל זאת אפשרי. הצעות טובות יותר יתקבלו בברכה, תודה !

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pitter,

שלום, מבקש חו"ד למפרט הבא, מבוסס INTEL, בדגש על ביצועים לגיימינג ו.. מארז שקט. תודה! מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ₪2905 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1511 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪816 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5870 1GB GDDR5 - GV-R587D5-1GD-B - RETAIL ₪2252 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪136 מארז: [..] ANTEC SOLO w/o PSU ₪440 ספק כוח: [..] ENERMAX LIBERTY 620W : ELT620AWT ₪654 דיסק קשיח: [..] WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS ₪508 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות חינם למזמינים מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר ס…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום! נתקלתי במודעה בעיתון במפרט הבא ורציתי לדעת מה דעתכם עליו: אינטל פנטיום 4 2.4 לוח אם לפנטיום 4 msi או asus זיכרון ddr 256 כרטיס מסך מובנה על הלוח אם מסך MAG17 דיסק קשיח 40 GB 7200 כרטיס קול 128 + רמקולים כונן CD 52X כרטיס רשת 10/100 המפרט הוא מאייבורי והם מבקשים עליו 2330 ש"ח. המפרט נראה לכם טוב?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, אני אחרי המון המון בדיקות וחיפושים אחר המחשב הנייד המושלם בשבילי 70% עבודה (מנהל רשת ) - 30% משחק ישנם מספר קריטריונים סופר חשובים שאני חייב שיהיו במחשב, ואשמח לחוות דעת או להצעות חדשות INTEL I-7 (בעדיפות) 16GB RAM 1TERA+512SSD 15.6' *כרטיס מסך נחמד (בונוס) ראיתי מחשב שנקרא Asus Laptop X571GT-AL221 סהכ מבחינת מפרט עונה על כל הדרישות ואפילו קצת מעבר אבל... מהסתכלות באינטרנט כולו פלסטיק (יתרון במשקל אבל עמידות?) ASUS מתגאים ב 2 מאווררים לקירור חזק וטוב, רק פתח הפליטה של 2 המאווררים הוא, ישירות על המסך וחיי הבטריה, אחרי מספר דעות 3-3.5 שעות יהיה המקסימום של המחשב הזה בלי להתחבר לשקע חשמל. …

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. מחשב נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע לא מוגדר... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (WEB / IONIC + NATIVE ANDROID), גלישה, מעט עבודה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CHROME (הרבה מאוד טאבים), Webstorm / Visual Code, ANDROID STUDIO, מעט עבודה עם פוטושופ, מעט עבודה עם GOOGLE SKETCHUP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 18 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Syspot,

נייד #1 HP Pavilion DV5084EA AMD Turion 64 ML-37/1MB 2.0GHZ 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח, 80GB 4200RPM מסך: 15.4" TFT WXGA HighD 1280X800 כרטיס מסך, ATI Radeon Xpress 200M 128 MB Dedicated כונן, צורב DVDRW Multi Burner . תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot חיבור VGA למסך או מקרן חיצוני, יציאת S-video TV-Out, חיבור למיקרופון ואוזניות/רמקולים 3 חיבורי USB 2.0, חיבור FireWire IEEE, Wireless 802.11b/g חריץ זיכרון מובנה ל 6 סוגי כרטיסי זיכרון שלט רחוק לשליטה על מדיה Altec Lansing Stereo speakers מתח : Power 65W AC Power Adapter 6cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery משקל : 2.98 ק"ג מידות :MM 433 x 186 x 354 אחריות לשנה במעבדות HP ישראל נייד #2 LEN…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הי חברים. דגש על העובדה שאני לא צריך HDD גדול במיוחד (אולי אפשר לשדרג חלקים אחרים? ) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by creed111,

לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בתקופה האחורנה הספק והמאוורים במארז שלי החליטו למרוד בי, לכן לדעתי הגיע הזמן להחליף אותם. אז ככה, אני לא צריך ספק SLI, יש לי 3 דיסקים קשיחים + צורב DVD, יש לי כרגע ספק סטנדרטי. ומאוור מעבד יש לי את המקור של אינטל. חשוב לי להדגיש שאני כן מנקה בתדירות גבוה את המאוורים וכל זה, אבל זה כבר לא עוזר. בכל מקרה, אני ישמח לתגובות והצעות ומחירים וחוות דעת בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by JohnClark,

שלום. אני חדש בפורום וקראתי את החוקים. לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או ב"לוחות אם, זכרונות ומעבדים", והחלטתי לפתוח כאן, מצטער אם טעיתי. טוב אז ככה: כרגע יש לי Pentium 4 1.6ghz Intel MB 512MB SDRAM (אני חושב שג'נרי) Asus Geforce 4 Ti4600 Maxtor HDD 40GB Generic case ואני רוצה להחליף לוח אם, זכרונות, מעבד ומארז+ספק. המפרט מיועד למשחקים כבדים ואולי OC בינוני עוד שנתיים. הנה מה שאני רוצה: Pentium 4 2.8c MSI Neo2-S או Asus p4p800 Samsung 3200 512MB DDR x2 או Giel 3200 Golden Dragon Value 512MB DDR x2 Antec 1080AMG Tower+430w P/S + עוד מאוורר 80mm לאנטק את הכרטיס מסך אני משאיר (הוא די טוב לא?) זה יוצא בערך 4250 ש"ח בPCH (יש שם מחירים די טובים ביחס לשא…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by sagi fridman,

תודה מראש על העזרה. הסקר לא עובד, לא ברור לי למה, אז אכתוב מה שחשוב לי. כיום יש לי דל VOSTRO 4570, והוא נשבר לי פיזית בשני מקומות. פרט לכך אני מאוד מרוצה ממנו (גם מהשירות של דל, שנדרשתי לו לפני שנתיים), כך שכיוון הזה אני מכוון. בקיצור. משקל - פחות מ 1.8. כל יום עלי ברכבת. מעבד - איכותי וחזק, פחות מבין בזה ואני לא מתכנת או גיימר. הארד דיסק - SSD חובה. רצוי 500, כנראה שגם 256 יעשה את העבודה. מסך - 14 רצוי. אידיאלי. רצוי מסך מגע, זה נחמד ומשמש אותי מידי פעם. חשוב מאוד שיהיה חזק יחסית פיזית (הווסטרו נשבר לי), שהסוללה תחזיק את ה 6 שעות (בתאוריה, בפועל זה 4.5). תקציב - כ 5000 שח. זה לא יכול להיות אסוס, השירות שלהם לא מתקבל ע…

19. טוב, קודם כל תודה על ההשקעה והמאמץ. קראתי פה כמה תגובות מאוד ענייניות בפורום ואין ספק שמדובר במקום רציני... אני בעצמי הגעתי למין דילמה בין TOP 3 שאני חושב שמתאימים: Samsung NP370R5E-S01IL Lenovo IdeaPad G580 5937-1620 HP Pavilion 15-E057EJ השוואה ופרטים: http://ksp.co.il/?list_compare=.19712..18189..19745 (המחיר פחות רלוונטי, בסוף כולם יוצאים 3600 אם להאריך אחריות ללנובו) בגדול, גם הצעות אחרות מן הסתם יתקבלו בברכה (וגם אלימינציה של אחד או אחר מהם כדי לעזור בהתלבטות) * מטרות המחשב? סטודנטיאליות - בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), קצת צפיה בסרטים, ועוד קצת סולידוורקס (ואולי קצת פוטושופ בשביל הכיף). *תקציב 3300-3900 ₪ *הערה – אני יודע שהאינסטינקט הוא להגיד שבש…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by relcon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ברובו לשימוש משרדי.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - לא מאוד חשוב, רק שלא יהיה רועש במיוחד. -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (O…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by gabig12,

שלום לכל חברי פורום HWZ בלינק הזה http://down.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEVEVEzes3 יש מחשב חזק לפי דעתי והוא יותר מדי זול בשביל חלקים כאלה מישהו יכול להגיד לי למה הוא זול? האם החלקים הם טובים? ומה המילקוד פה? בבקשה תענו לי בהמהרה כי אני חייב לקנות מחשב.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אז קודם כל שלום לכולם, קראתי פה כמה מאמרים ואני חייב לציין שגם הפורום וגם כמות הידע שמסתובבת פה היא מדהימה. ועכשיו לעניינים: אני רוצה לקנות מחשב חדש הביתה. ללא מסך. הסכום הוא בסביבות ה 5, 6 אלף שקל. עם נטייה לכיוון ה 5. ;D הייתי רוצה שתעזרו לי בהחלטות ותציעו לי מה כדאי לקנות או לפחות מה אתם הייתם קונים. בנוסף אציין שחשוב לי שהמחשב יהיה חזק עם כרטיס מסך שיחזיק דיי הרבה זמן! לא ברור לי אם כדאי ללכת לכיוון ATI או NVIDIA... לא צריך לא דיוידי ולא צורב לא כונן דיסקים לא מקלדת לא סידירום ולא עכבר. הארדיסק לא צריך להיות מעל 120 ג'יגה. האם כדאי ללכת על AMD? ואם כן אז למה? האם יש תמיכה טובה ל AMD בארץ במידה ויש בעיות? אינני מבין גדול במעבדים ולוחות אם ולכן אבקש הסברים…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by urdead,

חבר רוצה לקנות 2 מחשבים ואני צריך עזרה לבנות לו מפרטים תעזרו לי בבקשה! המחשב של ה 5000 ומטה למשחקים כבדים ושיהיה קריר המחשב של ה 2000 הוא כולל מסך וזה מחשב לאינטרנט וסרטים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום.. אני חושב לקנות מחשב חדש בסכום של עד10K שישמש בעיקר למשחקים כבדים ותכנות (אני תוכניתן..) - ללא אוברקלוקינג כנראה. אני צריך גם ציוד הקפי, כל מה שנדרש. השאלה שלי היא האם זו תקופה טובה לקנות מחשב בסכום כזה? ברור שזו שאלה שאף פעם אין עליה תשובה ברורה אבל אני אשמח לשמוע כמה דעות בעניין. במידה ולדעתכם זו תקופה טובה לקניית מחשב- תתנו מפרטים מתאימים וחזקים. תודה מראש ((:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ShoVaLK,

שלום, לא מזמן שדרגתי תמחשב והתאכזבתי בגלל שהוא לא הספיק למשחקים כמו GTA IV NFS WORLD כאלה.. המפרט שלי הוא מעבד: E5400 2.7 לוח אם: ASROCK G41C-GS זיכרון: 2GB כרטיס מסך: geforce 7300GT ספק כח: G-PRO P-4 500W ATX12V (DR-B500E אחלה מחשב והכל אבל לא מספיק למשחקים האלה בGTA ברזולוציה הכי חלשה הוא בקושי זז אי אפשר לשחק בכלל ואני ממש אוהב לשחק עם רזולוציות גבוהות ולהנות מאיכות התמונה.. יש לי מסך 17' ואני עכשיו בתיכנונים לקנות מסך של 22'.. אז קצת ביררתי ואמרו לי שהמעבד לא מספיק טוב גם אם אני ישדרג רק תכרטיס מסך זה לא יספיק אז אני צריך חוות דעת מה לעשות התקציב שלי הוא בסביבות ה1500 שקל חשבתי על המעבד Q9550 שהוא ממש מהיר והוא עולה 900 שקל 100 שקל יותר מהE8400 וראיתי של AMD בדיוק א…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.