עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by dwassernis,

אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by ztz,

יש לי כרטיס מסך fx5200 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב ויש לי לוח אם פנטיום 4 שתואם ל-agp , האם יש כרטיסים טובים שיחזיקו הרבה זמן או שעדיף לי לקנות כבר לוח אם עם pci-e ? ואם כן לשדרג אז יש לוח אם עם pci-e שתואם לפנטיום 4??

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  4. יש לי שאלה לגבי בהירות הצג במחשב נייד דל. בהירות הצג המקסימלי כאשר המחשב מחובר לחשמל גבוהה מהבהירות המקסימלית של המחשב במצב BATTERY. כלומר במצב HIGH PERFOMENCE כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל הבהירות יורדת מעט(לא כמו במצב DELL RECOMEND) האם זה אמור להייות ככה?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by hizki,

היכולות המינימליות שדרשתי מהמחשב בהתחלה היו: - יכולת להריץ Windows 8, ומעליו כלי פיתוח כמו Eclipse ו-SDK ל-Windows Phone 8 וכו'. - פוטושופ, אולי אפילו במקביל לסביבת הפיתוח הנ"ל. - לראות וידאו HD בלי לאגים. ואחרי שהסתכלתי פחות או יותר על מה שיצא, החלטתי אולי כדאי לשים עוד כמה שקלים כדי שיהיה אפשר לשחק עליו Diablo 3 ודומיו. הסתכלתי על המפרט הזה כדוגמה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2757 נראה לי סביר... (בלי הערות על קנייה ב-Ivory, הסתכלתי רק על המפרט, לא מתכנן לקנות שם) אני שוקל גם להוסיף כונן SSD בשביל ביצועים, אבל אולי שווה להשקיע את הכסף במשהו אחר... התקציב שלי עומד על 2500 לכל היותר, בתקווה אם אפשר לסגור את זה אפילו ב-2000. הצעות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. [list type=decimal] [*]1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, משחקים של ילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט הבא למטרות כלליות +. קצת גרפיקה, עיבוד תמונה, סרטים וכד'. l מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤858 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe ¤397 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37323 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤202 http://skypc.co.il/product.as…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  8. החלטתי לקנות מחשב חדש והתקציב שניתן לי הוא עד כ-3000 ש"ח. אני אשתמש בו לצורכי גלישה באינטרנט,התכתבויות,וכמובן ->משחקים. אני לא גיימר גדול,אבל בכל זאת אני רוצה שהמחשב החדש יריץ את GTA IV וכל המשחקים החדשים האלו, אני לא מתכנן לעשות OC,אני לא צריך ציוד הקפי,אבל אני כן רוצה צורב DVD. יש לי מסך 19 אינץ' ואני עובד עם רזולוציה 1024X768. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום לכולם! אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4-5 שנים, והגיע הזמן להחליף אותו. אני לא יודע כ"כ על מה ללכת, ואשמח להכוונה. בגדול, אני לא משחק יותר מידי במחשב (בגדול SC2 כשיצא, ושהCAMPAIGN הבא יצא אז אשחק בזה שוב). אבל חוצמזה, אני לא משחק. אני תוכניתן, אז יש לי את כל הvisual studios + אקליפס, נטבינז וכו'. וזהו, בעיקר גולש באינטרנט, ורואה/מוריד סרטים. לגבי אביזרים נלווים, לדעתי אני אחליף רק את המסך שלי, חוצמזה יש הכל. חשבתי גם אם כדאי לקנות לפטופ במקום, ושאני בבית לחבר אותו בתחנת עגינה. זה כדאי? התקציב נגיד עד 4,000. תודה! אריאל.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום לכולם. בשעה טובה אני מתחדש בפלאזמה 50 אינץ FHD חדשה. אני מעוניין במפרט מחשב לשימוש של צפיה בלבד (הן סרטי HD, והן בעזרת DTT), ורצוי שיעלה כמה שפחות. המפרט שאני חושב עליו הוא: מעבד: Intel E5300 300 ש"ח. לוח אם: לא יודע (צריך שיהיה עם יציאת HDMI ויכול להריץ 1080p) ראיתי במפרטים את gigabyte gs-73pvm-s2h האם הוא מספיק טוב? שמעתי גם על לוחות עם X4500 האם הם יותר טובים? ואם כן איזה לוח מומלץ? 330 ש"ח. זיכרון: 2 GB. 200 ש"ח. כונן קשיח: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS 430 ש"ח. כונן: DVD. 100 ש"ח. מארז: מתלבט בין ANTEC nsk2480 - מחיר 520 ש"ח. JSP-T280D - מחיר 280 ש"ח. לא כל כך מבין מה ההבדלים. גופי קירור: לא יודע מה חסר. סה"כ בינתיים: 1880 ש"ח.…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by infected-apple,

שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. לדוגמא: I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. אך בגדול- כל מה שאינטך מייצרת. הצג הוא טלויזית 42 FHD 1920X1080 הייתי שמח לקבל מפרט מתאים שיחזיק את המשחק על ההגדרת הגבוהות ביותר - חשוב לי שזה שיבנה את המפרט יכיר מעט את FSX ואת דרישותיו. איזה מעבד ולוח אם יספקו את הסחורה? וכרטיס מסך? תקציב לא משנה כל כך, 2K-4K ויש חריגות לכאן ולכאן. תודה לכולם!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. מחשב לצרכים ביתים כגון אינטרנט משחקים תוכנות אלא שלא יפעיל ברמה מעולה כמו מחשב שבסך הכל עולה 500 או יותר ...בקיצור לבית .. שיהיה טוב לכל דבר אני אין לי מפרט או משהו לומר לכם משהו שיתאים לכולם ...בבית ...ממשחקים מתוכנות מ מאינטרנט מסרטים ...שיהיה כמו מחשב ש 1500 יכול להפעיל ... אמרו לי לקחת מעבד E5200 ולוח אם G31 המליצ לי המוכר אלא שלא אמר לי את הכול ... אז אני כותב כי אוליי לכם יהיה משהו יותר טוב להציע ... בלי ציוד היקפי ...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אני גר עכשיו בצרפת והמחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה. אני רוצה לקנות חדש והמחירים די דומים לארץ, אם כי לא תמיד. חוצמזה לאחרונה קניתי טלויזיה אל.סי.די. 40 אינטש ואני רוצה להשתמש במחשב לסרטים בהבחנה גבוהה. אשמח לתגובות על המפרט ולהתיחסות לתאימות חלקים. אני לא מצפה שתמצאו לי קומבינציות יותר כלכליות, אלא אם למישהו מתחשק לבלות באתרים בצרפתית. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 - Dual Core ! Socket 775 FSB1333 cache L2 4 Mo 0.065 micron (version boîte - 169 EURO לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Express) - ATX - 85 EURO כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 3850 - 256 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express (ATI Radeon HD 3850) - 150 EURO או Sapphire Radeon HD 3850 Lite - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - …

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אני רוצה להחליף מחשב בן 5 שנים. משחקים של ילד לא הכי כבדים, אבל לך תדע מה יהיה בעוד שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO 3.0GHz E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: 2GB דיסק: 500GB Sata II 32MB כ. מסך: 9600GT 512MB מארז+ספ"כ - שקט, בטוח, מספיק חזק רציתי מעבד וכרטיס מסך מתקדמים, לוח אם מתאים לצרכים, דיסק עם נפח ומהיר. אנ ילא נעול לדגמים שציינתי ולא לחנות. ביקורת בונה מבורכת מאוד. תנו לי מפרטים עונים לדרישות שלי. איזה כרטיס מסך של ATI הוא מקבילי ל-nVidia? תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  21. Started by ???tal???,

אני מתלבט לגבי הדגם הזה עבור חברה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד חדש וקל, הביקורות עליו די טובות אבל יש לי כמה דילמות אולי מישהו יכול לעזור לי: 1. acer עד כמה זה משנה של איזה חברה המחשב, כולם אומרים שעדיף dell, hp, lenovo במה זה מתבטא, איך השירות של acer יש איתו איזה שהם בעיות, והאם בסופו של דבר השם על הקופסא לא באמת משנה ומה שיש בפנים הוא שקובע וכל עוד יש אחריות אני יכול להיות רגוע? כי הרי בסוף בכל המחשבים הרכיבים הפנימיים הם לא של החברות עצמם אלא של אינטל, קינגסטון וכו'. עד כמה אחריות של ניידים היא אחריות אמיתית על כל הרכיבים או שתוספת אחריות ל-3 שנים היא אחריות מינימלית שלא באמת מכסה את הבעיות האמיתיות שיכולות להיווצר? 2. המעבד שלו די חלש SU940 1.4Mhz עד כמה אני ירגיש את הה…

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by annam2402,

שלום, לפני כמה ימים הלך לי המחשב הנייד שלי של הטושיבה החלטתי הפעם לקנות או DELL או ASUS ואף אחד לא באמת יכול להגיד לי מה עדיף. אני רוצה לקנות מחשב עד 3500 ש"ח 15.6 מסך. אולי תוכלו להמליץ לי על המחשבים ואיזו חברה עדיפה. אני עושה תואר שני והעיקר עבודה שלי במחשב זה לרשום עבודות או שימוש במטלאב וכמו כל בן אדם זאת גלישה באינטרנט הורדה וצפיה בסרטים. אשמח מאוד להמלצות ממך, תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. תקציב: 5K ש"ח. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים (סירטוני HD) ופוטושופ. ראיתי באופיס דיפו את המחשב הזה:‎HP Pavilion DV2-1030‎. המחשב דיי קליל, הוא נמצא בין נטבוק לגדולי ביצועים, יותר נוטה להיות נטבוק לאור המעבד החלש שלו. כעיקרון זה המחשב שהייתי רוצה אבל בגלל שניסיתי עליו סירטוני HD ביוטיוב והוא קירטע לי אז כנראה משהו אחר (יש אולי פיתרון לבעיה הזו?). עוד מחשב נוסף שראיתי: ‎HP Pavilion DV3-2150‎. מחשב עם מעבד יותר חזק אך הוא מאבד את ה"נטבוקיות" שלו. לסיכום: ה-1030 הוא לטעמי מחשב מעולה ומציע הרבה, חוץ מהקטע של המעבד שהוא נחשב לחלש (האם הוא מקביל למעבד האטום של אינטל)? ה-2150 עולה יותר, הוא עם מעבד יותר חזק ולפי דעתי מספיק להריץ סירטוני HD אבל הוא תופס יותר נפח ומ…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. שלום, אני מנסה להכין מפרט למחשב ביתי שמיועד בעיקר לעבודה עם ווינדוס, אינטרנט, פוטושופ ויישומים דומים וגם עבודת צורב קלה (צריבת סרטים- חוקיים כמובן וכדומה). התקציב הוא בערך 6000 ש"ח, ללא מסך, עם חריגות אפשרויות. אני כנראה רוכש את המחשב ב- K.S.P. מעבד: P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 2.8 יספיקו? לוח אם: GIGABYTE 8i945P-G זיכרון: DDR-2 667Mhz 1GB Dual (2x512mb) דיסק קשיח: Western Digital 160GB 8MB SATA II כרטיס מסך: GeForce 6600 256MB PCI-E צורב: NEC 3550A או LG 4167 (איזה מהם עדיף?) כרטיס רשת: Gigabit כרטיס קול : 5.1 ספק: 400w מארז: 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מה דעתכם על המפרט מבחינת המרכיבים? המחיר הוא שיקול קטן יותר כרגע אבל התקציב הוא בסביבות ה-6000 ש"ח…

• 13 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים