ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי FPS ואסטרטגיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?FPS ואסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צור…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב בחנות 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ראשון לציון, KSP בעקרון בניתי מפרט אך אינני בטוחה לגבי תאימות המעבד …
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות לפטופ שיחזיק לי לשנה וחצי ככה. אני אריץ עליו XP Pro ועדיף שיגיע ללא מערכת הפעלה ( או שתהיה אפשרות לעשות בוט מהUSB ) השימושים העיקריים זה Visual Studio ו Visio. שיהיו לו כמה שיותר יציאות USB ועדיפות ליציאה למסך ( אפילו VGA ). שוב, משהו מינימלי. אחריות שתכסה כמה שיותר התאבדויות מצידו ( זה ללימודים... ) ושיהיה כמה שיותר אמין. אני מצפה לנזק של אלף, אלף מאתיים גג. אם זה נמכר באיזור ראשל"צ זה מעולה. ** לא EEE, זה תת-רמה . עריכה: סוללה טובה זה דיי חשוב, אבל קנייה זולה של כמה באתרים היפנים ( דיל אקסטרים, פוקאל פרייס... ) זה עדיף. לעניין אחר- מה אתם אומרים על KSP? הבנתי שהם עשו מתיחת פנים כללית ושהם השתפרו בכל התחומים ( אחריות, איכות, שירות, מהיר…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רכשתי נייד עם המפרט הבא: Processor: 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz Video Card: NVIDIA® GeForce® GT 550M 1GB graphics with Optimus Memory: 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory Battery: 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery LCD: 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam 1. ככול הנראה למחשב יש 2 כרטיסי מסך אחד של NVIDIA והשני של INTEL זה של INTEL מוגדר ככל הנראה ככרטיס הראשי. כאשר אני משתמש בתוכנות גרפיות קלות כמו SKETCHUP הביצועים ממש לא "מעוררים השתאות" בלשון המעטה. מה אפשר לעשות בנידון? 2. לכמה זמן בטרייה כזו צריכה להספיק בין הטענה להטענה [אינטרנט+מוזיקה] בשימוש רגוע [ המסך 17 אינטש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, מחפש כבר המון זמן מחשב נייד במחיר 4,000 בערך המפרט במחשב נייד שונה ממחשבים נייחים אז אני מבקש עזרה בכלליות מחפש מחשב שמתאים למשחקים וסרטים דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך טוב ומעבד טוב גודל מסך עדיף כמה שיותר גדול 15.6 נ.ב - שאלה: אם יש לי 2 מחשבים בבית 1 הראוטר מחובר אליו והמחשב השני(2) מודם אלחוטי - יש אפשרות במקום המחשב השני לחבר את הנייד? וזה יעבוד כמו הנייח אותו מהירות?(יש לי 20 מגה) או שזה שונה בניידים והמהירות תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה.. אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עד 2500 ש"ח, כולל מסך חשוב לי שהבסיס יהיה בנוי על מעבד של אינטל המחשב הולך לשמש ילד בן 14, אז רצוי שהוא יסחוב משחקים .. לא משחקים לגיימרים כבדים כמובן שמעתי מחבר שהוא קנה מסך LED 20" ב800 ש"ח תתנו בבקשה הצעה לכמה מסכים לא צריך קרור מיוחד למעבד מספיק הקרור שמגיע עליו לפי דעתי אבל צריך מאווררים למארז למישהו יש הצעות? מקלדת עכבר ורמקולים אני לא כולל בתקציב אני ירכוש אותם מעבר לתקציב..
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות שכוללות גם ובעיקר כתיבת קוד. גודל המסך: בסביבות ה- 15.6". משקל רצוי: בסביבות ה- 2.7 ק"ג. זמן סוללה: אני מתכוון להשתמש בו בעיקר מחובר לחשמל אבל שיחזיק משהו כמו 3 שעות או כל זמן סביר אחר לדעתכם. יציאות מיוחדות: הסטנדרטיות כמו DVI ו- HDMI (זה כבר סטנדרנט היום, נכון?). בלוטות': לא חייב, אני כנראה לא הולך להשתמש בזה. כונן קשיח: שיהיה לפחות 320GB. צורב DVD: בהחלט. אחריות בינלאומית: לא חובה בכלל. העדפה לחברה: אין לי העדפה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש עד 3000 שקל המחשב הוא בשבילי ואני גיימר דיי כבד. אני מעדיף שהמשחקים החדשים יפעלו על הכי גבוה. רצוי מעבד של אינטל. הוא רוצה 3 גיגה ראם לפחות ללא ציוד היקפי חוץ מעכבר. מקווה שתעזרו לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קצת רקע למאורעות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 כבר למעלה מארבע שעות שאני נובר בפורום, באתר של asus, gigabyte, amd, intel כדי לפתח פרספקטיבה על מה שאני רוצה כמפרט כי כבר מזמן אני לא בעניינים..צבא.. יש לי ניסיון עם אינטל, אסוס ואנבידיה - מעבד, לוח אם וכרטיס מסך בהתאמה.. אבל הרגע בדקתי גם מחירים של מעבדי amd ולוח אם תואם של gigabyte ואני יכול לחסוך עד 800 ש"ח בערך.. אך אני לא מכיר את amd בכלל. קראתי גם על ה core i5.. מה שגם קצת הוריד אותי מאינטל. שימושים עיקריים למחשב העתידי: משחקים, תכנים בHD, הורדות ופוטושופ.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הי, מתאם החשמל AC של ה-Msi wind u100 שלי הפסיק לעבוד. במשך כמה ימים הייתי צריך לסובב את הכבל כמה פעמים עד שהוא היה מתחיל להטעין אבל היום הוא מת לגמרי. האם זה קרה למישהו? מאיפה קונים משהו חליפי בארץ? האם יש המלצות למשהו מאיביי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני נורא נורא מצטער על הבלאגן שאני עושה כאן.. להלן המפרט הסופי שנסגרתי עליו: מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪600 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H55M-S2H ₪531 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪281 כמות:2 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪164 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 PRO ₪86 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪1943 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כל זה יוחזק על ידי Seasonic S12II Bronze 430W, הצורב יהיה LG פשוט שכבר קיים ברשותי, וההאד-דיסקים יהיו שתי דיסקים בחיבור IDE. אשמח לשיפורים והצעות שונות! תודה רבה מראש! ================================================================================ אלהן חברה. להלן מפרט שהרכבתי …
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך את המפרט בעיקר לשימושי אינטרנט, אופיס, סרטים ומוזיקה. המפרט כמעט לא ישמש למשחקים, לא ייעשה בו OC וחשוב שהמחשב יהיה שקט. בניתי את המפרט הבא: שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Asus Xonar DX 7.1 Channel PCI E 350.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 471.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Gold PC3-8500 CL7 1.6v 468.00 ₪ - 1 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ 408.00 ₪ - 1 1 ANTEC Sonata III no PSU 347.00 ₪ - 1 1 Cooler Master Extreme Power Plus 390 Watt 174.00 ₪ - 1 1 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black 109.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX 520.00 ₪ - 1 1 Sparkle GeForce 9400GT…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפי הכותרת הבנתם, מה שחשוב לי שיהיה מחשב נוח לשימוש עם מסך טוב ומקלדת נוחה מבחינת מעבד וכרטיס מסך אני לא חושב שצריך להגזים כי אני לא עושה בו שום שימוש של משחקים או דברים כבדים חשוב לי יציאת HDMI או כל יציאה למסך LCD בשביל לראות סרטים איזה חברה מומלץ? יודעים איפה כדאי לקנות? על אילו נתונים להסתכל? קראתי את המדריך אבל הוא דיי כללי, ואני לא יודע למתי הוא מעודכן תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
רוב ההמלצות פה הם על I5 ולא על I7 ההאם 5 עדיף על 7 במשהו ??
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לגיימינג כולל מסך (אך ללא ציוד היקפי), ב-6000 ש"ח. המערכת תעבור OC בעוד כמה חודשים. המסך יהיה 24" FHD (1900X1200) ולכן צריך כרטיס מסך חזק בהתאם. המארז יהיה ThermalTake Element G (נעול עליו, אלא אם כן יהיה מארז טוב יותר ומשתלם). המפרט שעליו חשבתי: שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 2X Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ GigaByte ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake Element G 1*23cm 2*20cm Fan Black VL10001W2Z SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze מסך LG Le…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב נייד מהאינטרנט מה זה כלול? כלומר מה בא עם המחשב ? יש כבלים ? מתאמים? איך זה הולך?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר נייד של לנובו לטלווזיית LCD באמצעות חיבור HDMI. יש לי שתי בעיות: 1. אני שומע את הקול דרך הנייד במקום מה LCD. 2. התמונה נחתכת במעט בכל 4 הקצוות של המסך (כאילו המסך קטן מידי). אשמח לעזרה, בתודה מראש, איציק
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בסביבות 5.5K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- כמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כמה שיותר לפי התקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אין משהו ספציפי * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב של החברה Hp בגלל הנוחיות של המקלדת והגלגלת שבעכבר. אני מעדיף שיהיה מעבדI7 אבל גםI5 טוב ואם אפשר כ. מסך יותר חזק מ320M תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-