עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by תמיר_זנקו,

' Categories Products Price Qty מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤418 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤404 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤399 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤442 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤166 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤965 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤80 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤48 1 Total Price : ¤3348 איך הוא ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by dinozaur1,

תגידו מה דעתכם על המחשב הזה, וכמה הוא שווה (כולל מקלדת מסך רמקולים וכל זה) לוח אינטל Sorento 945 מעבד inetl 2M 775LGA 3ghz זיכרון ddr2533 512 MB כרטיס מסך Nvidia 256MB pcix 6600 צורב DVD LG מסך שטוח ודק 17 אינצ' AOC LM 725 LCD 17 בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש את הדברים הכי טובים וזה מה שנתנו לו... אם יש לכם מחשב יותר טוב (כולל המסך הדק) ב5500 שקל מקסימום אני אשמח אם תפרסמו מפרט... תודה!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by Dano,

אם תוכלו להביא לי מפרט בסך הכל 4500 ש"ח למשחקים אני מבקש מארז לא אכפת לי יפה או לא..הכי פשוט ושיהיה Mid.. כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים גם בעתיד. ללא ציוד הקפי..רק מה שבתוך המארז. צורב DVD. 80 ג'יגה בלבד. ובבקשה מחנות אחת.. תודה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by 45davdov,

ערב טוב לכולם. אני יוצא לטיול של שישה חודשים בחו"ל,כולל טרקים ארוכים עם תרמיל . יש לי מחשב מצויין : hp nx6310 ,אבל הוא קצת כבד(2.5 ק"ג). אני מחפש מחשב נייד קל משקל,מתחת ל-2 ק"ג ,מאיכות גבוהה שאפשר לשאת אותו בתרמיל. עם סוללה ארוכת טווח,יכולת גלישה באינטרנט אלחוטי.מצלמה ומיקרופון מובנים. מעבד חזק ומהיר. תודה לממליצים.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בוקר טוב, אני מחפש פתרון לבעיה הבאה: אני צריך בפגישות ארוכות להציג הרבה חומר, אבל לא רוצה לעשות את זה על הלפטופ שלי. בהנחה שיש מסך\מקרן, ואני צריך לגישה לרשת (אין שם מחשב) בשביל להראות מסמכים בדרייב. מה הדרך הזולה\נכונה לעשות את זה? 1. כרומקאסט? - אפשר לחבר לו עכבר? מקלדת? 2. מחשב מיני שאני מביא איתי בלי מערכת הפעלה? עוד רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Velo,

משמש למשחקים/סרטים/עבודה, רץ כבר שנתיים, מתחיל להרגיש גמגומים במשחקים היותר חדשים. אני לא בטוח אם שווה להשקיע בשדרוג או לגרור עוד שנה ולקנות מחשב חדש, אבל אולי שווה להחליף מינימום כרטיס מסך. המפרט: GIGABYTE GA-EP43-DS3L – לוח אם Corsair CMPSU-550VXEU 550W - ספק PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe - כרטיס מסך Intel Core 2 Quad Q9550 Box - מעבד OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-15 Platinum RC - זיכרון תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט שבניתי הוא: ALBATRON K8SLI - 770 Athlon 64 939 3200+ - 830 W.D. 200GB 7200 8M - 531 ?X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E? - 1400 ?512Mb 400MHz Samsung? - 300 Case CA092 ET-3-3 Gsmart - 200 w/psu 250w סה"כ 4031 ש"ח שאלות: 1. יש באפשרותי להשיג לוח K8NF4X של ALBATRON ב-470 ש"ח, הלוח הזה טוב לOC? האם הוא איכותי בכלל ושווה לי לקחת אותו, כי ללוח שבחרתי יש SLI ואני לאצריך אותו. האם ישנו לוח שיותר טוב מהלוח שבחרתי, באותו מחיר, או אפילו בפחות מחיר (SLI לא דרוש), שיתן לי ביצועים יותר טובים/פיצ'רים טובים יותר/יכול OC טוב יותר? אם כן מהו הלוח? המלצות... 2. בקשר לכרטיס מסך- מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הזה ולהפוך אותו לX800XT PE. אם א…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  9. HELP :-\ ואם אפשר לא לשים בארטון אלא רק A64 או אינטל מה שנכנס... תודהה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ללא OC, מסך בינתיים 17" אבל עוד חודש חודשיים ישודרג ל 22". התכנות יתבצע בעיקר ב- MATLAB ו VISUAL STUDIO. המחשב נמצא בחדר השינה אז יש חשיבות לשקט. אשמח אם תצליחו להכניס בתקציב הזה גם core-I5 ו/או HD5850/70 אבל לא חובה. חנויות מאזור חיפה בבקשה (לא KSP). תודה לעונים

11. מילאתי בעבר טופס והמליצו לי על כמה מחשבים מה דעתכם על המחשב הזה?? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10139 מבחינת מחיר הוא טוב, משקל , והמפרט שלו מצויין בהשוואה לאחרים מה הם היתרונות או אפילו יותר חשוב ,החסרונות במחשב הזה..אני די מעוניין לקנות

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by yagelk,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך לפחות 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. לדעתי 1.5-2 יהיה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן! לא יודע כמה אבל היות ובעבודה אין תמיד אפשרות לחיבור לחשמל אז עדיף שיחזיק זמן רב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ShakedB,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

14. Started by Obi-Wan,

שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא: Amd Barton 2500+ Abit NF-7 WD80 GB 7200 Twinmos 512MB Geforce 4 TI4400 כמו שאתם רואים המחשב נהיה ממש מיושן, אני לא מחפש OC המטרה שהמחשב יוכל בכל זאת להריץ את המשחקים החדשים אז בתקציב של עד 3.5K מה הייתם ממליצים? תודה מראש.

15. Started by guyyug,

כידוע המחשב מגיע בלי דיסק והבנתי שניתן להכין ע"י הקבצים שעל המחשב כל מה שמצאתי תלוי בתוכנה ThinkVantage שלא מותקנת על המחשב יש דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by minimalcomp,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by משתמש כבד,

לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 וגם כרטיס מסך 9550 של GECUBE הלוח, מהעבד והזכרונות נקנו לפני חודש הכרטיס מסך בערך חצי שנה ועל הכל יש אחריות

18. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

19. Started by palin,

שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  21. Started by Donna Gal,

היי בחמש שנים האחרונות עבדתי עם לנובו יוגה 2 עכשיו הוא מת לי ואני מחפשת מחשב חדש התסכלתי קצת על ה lenovo yoga c930 המחשב שהכי אהבתי היה ה microsoft surface laptop 2 אבל הוא מגיע בלי אחריות בארץ וזה בעייתי.. והאחרון שהסתכלתי זה ה hp x360 מישהו יכול לעזור לי להבין מה תהיה ההשקעה הכי טובה? או אם יש עוד מחשב שאני צריכה לשקול בהתלבטות ? אני כנראה אקנה i5 8gb 512

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.siz.co.il/up/owctwjykfxyc.jpg http://www.siz.co.il/up/nfmykzmzdomw.jpg אודה לכם אם תתנו תשובות מהירות אם צריך לשנות שם משהו. תודה רבה ושבת שלום , אסף.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  23. מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  24. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עשיתי קצת מחקר, ואני רוצה שתעזרו לי בבחירת סוגי הרכיבים. בעיקרון, המחשב מיועד עבור עבודה משרדית, משחקים (אבל אני לא גיימר שרוף או משהו), וסרטים. בכל מקרה, הנה רשימת הרכיבים שאני מעוניין שיהיו לי: פנטיום 3 (פלוס-מינוס) ג'יגה (או משהו מקביל ב-AMD) זיכרון פנימי 768 מגה מהיר כונן קשיח של 120 ג'יגה כרטיס קול אני אקח מהמחשב הישן (Creative Live 5.1) כרטיס מסך - חשבתי על Radeon 9600 (לא יקר מידי, ועדיין די איכותי - מאחר ואני לא גיימר שרוף) צורב DVD כבר קניתי (ה-Nec החדש) כונן DVD - חשבתי על LiteOn אם תוכלו גם להמליץ לי על לוח אם מתאים... (אני מעדיף שכרטיס הרשת + USB יהיו On Board). בתודה מראש, ירון

25. Started by mrmoti,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 880 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA 730 ¤ 1 eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3135 חשוב לי FIREWIRE למצלמה וידאו, זכרונות, דיסקים, כוננים וכל היתר יש לי. רוצה לעשות OC, זה טוב? או להחליף לחלקים אחרים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים