עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Obi-Wan,

שלום, המחשב הנוכחי שלי הוא: Amd Barton 2500+ Abit NF-7 WD80 GB 7200 Twinmos 512MB Geforce 4 TI4400 כמו שאתם רואים המחשב נהיה ממש מיושן, אני לא מחפש OC המטרה שהמחשב יוכל בכל זאת להריץ את המשחקים החדשים אז בתקציב של עד 3.5K מה הייתם ממליצים? תודה מראש.

2. Started by guyyug,

כידוע המחשב מגיע בלי דיסק והבנתי שניתן להכין ע"י הקבצים שעל המחשב כל מה שמצאתי תלוי בתוכנה ThinkVantage שלא מותקנת על המחשב יש דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by minimalcomp,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש כך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsong t220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא - רק שישמעו חזק באוזניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by משתמש כבד,

לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 וגם כרטיס מסך 9550 של GECUBE הלוח, מהעבד והזכרונות נקנו לפני חודש הכרטיס מסך בערך חצי שנה ועל הכל יש אחריות

5. מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …

6. Started by palin,

שלום לכולם, אני די חדש בתחום ומחפש מחשב נייד כרגע. אין לי ידע קודם בסוגי מעבדים וכו' כך שאשמח להעשיר את הידע בחומר קריאהר לוונטי. הצרכים שלי הם כמו של כל סטונדט ממוצע. עבודה על מסמכי אופיס, מערכות הפעלה נוספות (LINUX), גלישה מרובה באנטרנט, סרטים ויכולת להריץ משחקים מידי פעם (לא משחקים כבדים וחדשים). סוללה שתחזיק ל5-6 שעות (אפשר יותר מזה?) חיבור HDMI וזיכרון. מחשב שיהיה קל, לא מגושם וגדול. מסך שיעבוד טוב בתנאי תאורה של שמש וכו'. בקיצור אשמח לשמוע הצעות והמלצות על חברות דגמים וכו'. תודה רבה לעונים.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. Started by m_g,

שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  8. Started by Donna Gal,

היי בחמש שנים האחרונות עבדתי עם לנובו יוגה 2 עכשיו הוא מת לי ואני מחפשת מחשב חדש התסכלתי קצת על ה lenovo yoga c930 המחשב שהכי אהבתי היה ה microsoft surface laptop 2 אבל הוא מגיע בלי אחריות בארץ וזה בעייתי.. והאחרון שהסתכלתי זה ה hp x360 מישהו יכול לעזור לי להבין מה תהיה ההשקעה הכי טובה? או אם יש עוד מחשב שאני צריכה לשקול בהתלבטות ? אני כנראה אקנה i5 8gb 512

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.siz.co.il/up/owctwjykfxyc.jpg http://www.siz.co.il/up/nfmykzmzdomw.jpg אודה לכם אם תתנו תשובות מהירות אם צריך לשנות שם משהו. תודה רבה ושבת שלום , אסף.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  10. מחשב נייח להורים לעבודה משרדית, אין יותר מידי דרישות מיוחדות, צריך להחזיק כמה שיותר זמן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עשיתי קצת מחקר, ואני רוצה שתעזרו לי בבחירת סוגי הרכיבים. בעיקרון, המחשב מיועד עבור עבודה משרדית, משחקים (אבל אני לא גיימר שרוף או משהו), וסרטים. בכל מקרה, הנה רשימת הרכיבים שאני מעוניין שיהיו לי: פנטיום 3 (פלוס-מינוס) ג'יגה (או משהו מקביל ב-AMD) זיכרון פנימי 768 מגה מהיר כונן קשיח של 120 ג'יגה כרטיס קול אני אקח מהמחשב הישן (Creative Live 5.1) כרטיס מסך - חשבתי על Radeon 9600 (לא יקר מידי, ועדיין די איכותי - מאחר ואני לא גיימר שרוף) צורב DVD כבר קניתי (ה-Nec החדש) כונן DVD - חשבתי על LiteOn אם תוכלו גם להמליץ לי על לוח אם מתאים... (אני מעדיף שכרטיס הרשת + USB יהיו On Board). בתודה מראש, ירון

12. Started by mrmoti,

AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 880 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 ULTRA 730 ¤ 1 eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1525 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3135 חשוב לי FIREWIRE למצלמה וידאו, זכרונות, דיסקים, כוננים וכל היתר יש לי. רוצה לעשות OC, זה טוב? או להחליף לחלקים אחרים? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, אני הולך לקנות 1005HA וראיתי את הDV-2 ורציתי לדעת מה אתם יודעים עליו - כי הוא נראה כמו פתרון יותר מתאים לצרכים שלי מה שמצא חן בעייני זה המסך 12.1 אינץ והמשקל (1.7 ק"ג) כמה זמן סוללה אני אצליח להוציא ממנו ומה המחירים שאני אוכל למצוא אותו פה פארץ?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by Deron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קליםאו כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3" או 17.3". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יהיה בבית אז לא כזה קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard..…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. אני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. חשבתי על משהו בסגנון הזה: אם יש הצעות לשיפור או מפרט חדש, כמה הערות: HD אין צורך ביותר מ-160 כרטיס מסך מובנה כמובן, חשוב שתהיה יציאה דיגיטלית כמו HDMI או DVI קחו בחשבון 300 שקלים על מקלדת+עכבר אל חוטיים ורמקולים סבירים תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-945P-S3 E6300 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? 1GB DDR2 667 Kingston פעמיים 160GB Westerndigital 500W Enermax Liberty סה"כ 5025 ש"ח ב-KSP אני רוצה לקנות עכשיו את הכרטיס מסך הזה ובעוד שנתיים אני אקנה אחר שתומך DX10 בקשר למעבד והלוח אם אני לא בטוח אם זה יספיק לכמה שנים (אז תאמרו אם יש לכם משהו אחר) כדאי לעשות OC? אם כן, אז מה להוסיף?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danielu2,

שלום, זקוק להמלצה של מפרט למחשב (ללא מסך) המיועד לסרטים, משחקים ופוטושופ. אני משתמש ביתי ממוצע ובפוטושופ מעל לממוצע. במפרטים המומלצים קיים מפרט רב תכליתי בעלות 3065 אך לא ברור אם עונה לצרכיי. אודה להמלצתכם.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני סוף סוף קונה מחשב חדש ואני רוצה את החלקים הכי טובים שאפשר לקבל בכסף (אין בעיה של כסף ) אני רוצה 2 גיגה של זיכרון ואת המעבד הכי טוב וגם את הלוח הכי טוב ובעתיד גם לאובר קלוק מטורף תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  20. קצת משחקים, אינטרנט סרטים... עדיפות למעבד אינטל מה אתם אומרים על זה: e4500 p5gc2 320gb sata2 16mb geforce 8500gt 512mb dvd burner sata case + 500w psu מסך: lg1953tr

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

INTEL Q8200/P5P43TD PRO/ ASUS GTS250 1Gb/1Tb SEAGATE/4Gb DDR3/DVDRW/420W GIGABYTE -02128 ATHLON II X4 620 2.6GHz/M2N68 PLUS/250GTS 512Mb/1Tb/4Gb CORSAIR/DVDRW/460W -02208 680$ MAHSHEV LE MISHHEKUM VE INTERNET

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by moranp,

שלום, אני מחפשת מחשב גיימינג לילד בן 10 ( משחקי פורטנייט וכו) התקציב הוא כ 4000 שח, שאמור לכלול גם מסך. אשמח לעזרה במפרט, וגם היכן מומלץ לרכוש. תודה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. נתקלתי במחשבים ניידים מבוססי המעבדים האלה לאחרונה, אך לא מצאתי עליהם יותר מדי מידע השוואתי ברשת. האם אלו ניידים המבוססים על הפלטפורמה החדשה Centrino 2? מה ההבדלים למשל בין מעבד T8300 למעבד P8400? כמו כן, אני מתלבט בין קניית מחשב מבוסס P8400 למחשב מבוסס T7250 בחיסכון של כמה מאות שקלים, המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות משרדיות בעיקר וקצת מולטימדיה. האם השיפור בביצועים יבוא לידי שיפור והאם אתם יכולים להעריך בכמה אחוזים הוא מתבטא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by altatrifoti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by Ryzor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעקרון עד 7.. אולי אחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, וכנראה הפקת מוזיקה בעתיד הלא רחוק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קראו בהמשך.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.