עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RONWINER1,

שלום אני חדש ושאלתי היא אני מתלבט בין שני מחשבים DELL VOSTO3700 לבין מחשב DELL STUDIO 1558 האם יש משהו עדיף כמו כן האם אלו מחשבים על מעבד של I5 האם עדיף לרכוש במקומם מחשב DELL אחר? השימוש העיקרי בו הוא תוכנות תכנות של MICROSFOT כמו MICROSFOT VISUAL STUDO VB וכו'

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by ydob,

שלום לכולם!! ;D ;D ;D אני יודע שלא כולם פה אוהבי אייבורי אז אנא מכם אל תגיבו בנושא החנות בה אני קונה. לענייננו, קיבלתי הצעת מחיר לא סופית לגבי מחשב למשחקים: msi p35 platinum---785 intel q9300---1150 או intel q6600 ב970 gigabyte 8800gts 512MB ---975 seagate 320GB---274 ocz 2GB kit 800MHz cl4---240 thermaltake soprano VG7000BWS---224 או Compucase 6XM1 ב380 שח Thermaltake 550(W)---418 Pioneer dvr-215dbk sata---119 רציתי לדעת מה הייתם משנים\משפרים במפרט ואיזה מסך מהאתר של אייבורי 22 אינץ או 20 הייתם ממליצים לקנות עם המפרט. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by arikh,

1. עד 2300 ש"ח. עדיף 2000. בקיצור לנסות לחסוך. 2. המחשב לשימוש בייתי בלבד ( הרבה מיילים, גלישה , משחקי סוליטר/ספיידר סוליטר ) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכ. דיסקטים. צורב DVD זה לא משהו הכרחי אבל גם ככה זה עולה גרושים אז למה לא 5. 6. מדד שקט = 8 7. אין ולא יהיה OC 8. אין צורך במ.ה אבל יש צורך בהרכבה בחנות. 9. אזור ת"א 10. מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל זה לא דרישה מוקדמת. 11. לא 12. לא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by GolanT,

שלום לכולם, חג שמח! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד 7000 ש"ח. ממה שביררתי בשוק יש המון דגמים, ואפשר להשיג דברים טובים מאוד גם בפחות מהתקציב המקס' הזה. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: -מסך 13.3" לא מבריק!! אפשר גם יותר גדול רק בתנאי שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. -כאמור, שיהיה משקל קל (לא יותר מ-2 ק"ג). -זכרון 4GB. -מעבד חזק ומתקדם (מסדרה T או P החסכונית בחשמל). -סוללה 9 תאים, אפשרי בתקציב הזה?? -יציאות: בלוטות'. לפחות 3 USB. קורא כרטיסי זכרון, רצוי. -מצלמה. -צורב DVD. -כונן קשיח לפחות 200GB. -כרטיס גרפי חזק וטוב (לא מאלה של nVidia שעושים בעיות לאחרונה). -חשוב: שלא יתחמם מדי ורכיבים שקטים. -אחריות מעל שנתיים, בינלאומית זה נחמד. -רצוי מותג מוכר. האם אני ריאלי במחיר הזה?…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב בלי מסך ובלי ציוד הקפי שישמש אותי כרגע לעבודה משרדית ובעוד שנה אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשדרג ל: א) כ.קול מקצועי לעבודה עם QBASE ב)כ.מסך מקצועי לעבודה עם תוכנת solidworks רציתי לשאול אם כ.מסך וכ.קול Onboard עלולים להוות מכשול לשדרוג העתידי ? והאם יש לכם הצעה למפרט עד 3000 ש"ח המתאים לנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. Started by AVISHAI12,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU 658 ש"ח ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤359 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כמות: 1 - מחיר: ¤1474 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤133 מקלדת+עכבר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=388 ¤375 Microsoft Natu…

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by avihu1,

שלום לכולם וסוף שבוע טוב. החלטתי לרכוש מחשב נייד מיני לצרכים בסיסיים לגמרי.. אינטרנט ואופיס בעיקר,חשבתי בתחילה על ה acer aspire one אבל אני חושב ששני הדגמים הבאים טובים יותר: msi wind asus eee אשמח לקבל תשובות וחוות דעת מכאלה עם נסיון בשני סוגי המחשבים.. כמובן שישנה העדפה לגרסאות החדשות יותר של ה N280 עם 2 ג'יגה. תודה רבה :) בנוסף מה לגבי LG X110?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…

10. שלום אנשים !! יש בידיי מחשב שנקנה לפני 3 שנים כמעט, ואני רוצה לשדרגו על מנת שהוא יתאים למשחקים בינוניים של היום (רמה מעל פיפ"א- אם זה אומר משהו...). השדרוג הוא זמני עד לקניית מחשב חדש בעוד שנה-שנה וחצי. או קיי אז המפרט הוא זה: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 512MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 התקציב הוא המינימלי האפשרי, שיריץ משחקים ברמה סבירה. תודה לעוזרים !! וחג שמח !!

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  11. לצוות המומחים שלום, מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב המיועד למשחקים (חדשים ועדכניים) בתקציב מוגבל - 3,000-2,500 ש"ח. מגבלות: דיסק קשיח - לא מעל 160 ג'יג'ה. המעבד יהיה של חברת AMD. לא יבוצע OC. השקט של המחשב לא משנה לי - יכול לעשות קולות של עדר כבשים מבחינתי... המפרט לא יכלול ציוד היקפי / מסך. תודה מראש, דיד.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  12. מעבד: core i5 -750 (דרך חבר) לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 במידה וארצה לעשות OC ואז אולי להעדיף זכרונות של 2000 כמו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5761 קירור למעבד: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 מארז: עדיין לא החלטתי אם כדאי CM HAF 922 או להשקיע קצת יותר ולקנות CM SNIPER 495 שקל לעומת 680 שקל בהתאמה. זכרונות: G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5757 הבעייה העיקרית שלי היא שאיני יודע אם לא …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. שלום לכולם, אשמח לקבל הערות על המפרט הבא לגיימר בינוני לכל סוגי המשחקים לא מתוכנן OC סרטים רזולוציה 1680*1050 חשוב קירור איכותי שיהיה שקט יש צורך בציוד היקפי- רמקולים ברמה בינונית+מקלדת ועכבר אלחוטיים ניתן לחרוג מעט מהתקציב עד 6000K מעדיף לקנות בחנות באיזור פ"ת לא מתוכנן שידרוג בעתיד אני מעוניין לקנות חלקים בלבד ללא הרכבה חשוב לי ספק כוח איכותי וחזק אפילו שיהיה קצת מעבר למה שאני צריך. Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE V9 Mid Tower…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לשימוש יומיומי ועבודה משרדית. 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? אפשר אך לא חובה. 4. מתי מתוכננת קניית המחשב? בהקדם. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים: יציאת HDMI, לפחות 2 חיבורי USB בחלק הקדמי של המארז. 6. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מחשב לשימוש יומיומי ובסיסי. 1500 ש"ח למחשב ללא התוכנות(נטו לרכיבי המחשב). אבקש לכלול במפרט כונן SSD. ניתן לחרוג במעט בתקציב לצורך התקנת התוכנות אך אם עלות התוכנות(אופיס,ווינדוס) מייקרת בהרבה את העסק אז אתקין אותן לבד. תודה מראש לעוזרים.

16. אני קיבלתי את ההצעה מחנות אחרת. אני צריך מחשב למשחקים זה מה שהציעו לי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1017 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם INTEL BLKDQ35JOE JOHANNESBURG ¤549 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDQ35JOE כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe ¤303 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32026 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤349 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-400 קרור למעבד The…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שלום ותודה רבה לכל העוזרים, הנה מה שאני מחפש לפי הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במהלך השבוע בשעות הערב ובסופי שבוע רוב הזמן ישמש לגלישה באינטרנט ומשחקים פשוטים מאוד, לעיתים ישמש לעריכה של סרטונים בגודל של עד 15 דקות בתוכנות sony vegas & windows movie maker 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Nevo,

שלום, מדוע אנשים אומרים שלא כדאי לקנות מחשבים מורכבים מחברות שונות ? ובמקום לקנות מורכב כדאי להרכיב את זה. אני יודע שהם שמים חלקים זולים (אבל המחשב ישמש אותי למקסימום 5 שנים). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  19. זה חברה שחבר של בת דודה שלי עובד בה. אני לא חושב שהיא מוכרת, ומוכרים שם בדולרים. עדיין אין לי מושג אם זה עם מעמ ובלי וכל זה.. אני קודם כל רוצה להיות סגור בקשר למפרט. אין שם ממש מבחר גדול, ויש שם הרבה לא מוכרים, אז אם תרצו לדעת איזה דברים יש שם תשאלו אותי. קירור לא צריך אני אקנה בעתיד, אלא אם כן תמליצו לקנות עכשיו. השקט מאוד חשוב. ועדיין לא בחרתי רמקולים עכבר ומקלדת. את זה אני כנראה אקנה ממקום אחר. מקלדת ועכבר אלחוטיים. שמתי לב שצריך עכבר טוב ואני לא מבין למה. רמקולים 2.1 אז הנה המפרט לבינתיים. ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT - 299$ 250GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - 89$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ DDR II 1GB 800Mhz KINGSTON - 37$ INTEL QUAD Q6600 2.4G …

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by x-factor,

שלום לכם... לחבר שלי היה מחשב מבוסס AMD 3000 תושבת 939 לפני כמה ימים לידידי הנחמד נשרף הספק כוח(ג'נרי) יחד עם הלוח אם ויחד עם המעבד.הבקשה שלי היא למעבד +לוח אם +ספק כוח.עד 1500 ש"ח מKSP..... מה שנישאר אצלו ללא פגע...נוידיה 6600 PCIE 2 סטיקים של 512 DDR1 והארד דיסק........... אגב לא משנה אם AMD או אינטל....תודה רבה על העזרה.....וזה דיי דחוף לי למחר :\

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by Static,

מחשב קומפלט - מבוסס AMD מדפסת מקלדת עכבר מסך 17" CRT צורב DVD ג'יגה זכרון כ. מסך לוח אם מעבד דיסק קשיח מארז+ספק המחשב מיועד בעיקר לעבודות+אינטרנט+קצת גרפיקה+ממש קצת משחקים נ.ב. חשוב שיהיה כרטיס מסך PCIE (משהו פשוט...) נא לציין מאיזה חנות עשיתם את המפרט שיהיה יותר קל לבצע הזמנה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב שבעיקר אני רואה איתו סרטים..ואולי ישחק גם בקטנה אז ככה שצריך לשים דגש על הכרטיס מסך שיהיה תומך FULL HD!!! וכרטיס קול סבבה , מובנה בלוח אני חושב שגם מספיק לא,?! 3000 ש"ח לא יותר ולא פחות המארז יכול להיות הכי פשוט בעולם, שיהיה ספק טוב אבל בגדול אני לא צריך צורב ולא סי די מה שצריך זה מארז+ספק לוח מעבד הארד דיסק זכרון פנימי וכרטיס מסך יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by נתינתינתי,

היי אני צריך המלצות למחשב נייד עד 7,000-7,500 ש"ח לגיימרים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. קניתי לא מזמן מחשב של HP עם I3 350M והמאיץ המובנה בו לפי האתר של אינטל התדר המקסימלי של המאיץ גרפי הזה הוא 667 MHZ אבל אצלי הוא נע בין 360 במנוחה ל507 במאמץ למה זה לא מגיע ל667? היה נחמד לקבל עוד כמה FPS במשחקים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  25. Started by yigael_o,

היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים