עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by satlan1,

היי, יש לי DELL VOSTRO 3550 , קניתי לפני שנה וחצי בארה"ב. לא זכור לי שקיבל מכה בזמן האחרון..בכל מקרה פתאום בבוקר הזזתי ממש טיפה את המסך, וכל המסך התחיל לרצד..וגם אחרי כמה שניות שהריצוד נפסק, המחשב קפא , וחזר לעבוד רק אחרי ריסט. זה כבר לי כבר 3 פעמים מאז.. כל תזוזה קטנה של המסך הוא קופא ומרצד. למישהו יש השערה אם זה רק מגעים? וכמה פחות או יותר אמור לעלות תיקון של זה? הייתה לי אחריות שנה בינלאומית של DELL..אולי אני אוכל להאריך אותה או משהו..אני אבדוק איתם תודה!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים והרכבתי 2 מפרטים שנראים לי מתאימים כיום יש לי i5 (S1156 2.8GHz 760) בתדר 3 גיגה עם GTX460 שלא מתמודד יפה עם BF3 ומשחקים כבדים אשמח גם למפרט שונה במידה והשניים שלי לא טובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, gtaV,bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

שלום זה מפרט טוב : Matherboard-Gigabyte GA-965P-DS3 CPU - CORE 2 DUO E6300 1.86mhz MEMORY-1Gb KIT (512 X2) 800mhz Geil 169$ CASE-RAIDMAX NINJA or RAIDMAX sirius Western Digital 250Gb 16MB NEC 5170A BLACK (+DVD-RAM X12) X18 VGA - Saphire ATI RADEON X1900XT 256 mb ddr3 VIVO Retail Dual DVI ב5800 שקל ואם הספק של NINJA יחזיק את המפרט RAIDMAX SIRIUS +ENERMAX NOISETAKER EG375AX-VE , 370W , Smart Fan, PFC, Sata EG375AX-VE

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by yaish,

אני צריך המלצות למפרט ללא מסך וללא רמקולים בשביל מחשב שיוכל להתמודד עם עריכת מוסיקה בלי שום בעיה ועם כל משחק שלא יבוא.. :s05: אודה על העזרה, אפשר להתגמש עם המחיר (כלפי מעלה ;D )

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by Mch Kumehi,

אני רוצה לקנות מחשב נייד, עיקר השימוש לעימוד. השאלה לגבי כרטיס מסך, כמה טוב כרטיסי המסך המובנים במעבד, לדוגמה Intel HD Graphics 620, כי לפי מה שנראה מדובר בכרטיס גרפי די מוצלח, האם יש ערך מוסף לכרטיס מסך של NVIDIA כשהמחשב לא מיועד לגיימינג.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by dancer,

שלום,מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח לצורך עבודה משרדית גלישה באינטרנט. מעוניין שתתנו חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד : AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי - 1024MB DDR II 667MHz kingston כונן אופטי צורב LG\NEC X18 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך GeForce Nvidia 6100 128MB משולב. מסך מתוצרת LG דק "19 LCD 1919S (האם דגם המסך הוא טוב?) מחיר: 2400 ש"ח

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Lirux,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד למטרת לימודים ושימוש ביתי שלא כולל משחקים אבל כן ידרוש מעבד חזק ללייטרום ופוטושופ. התקציב הוא בערך 3200 ש"ח. חשבתי בנתיים על האופציה הזאת: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=7645 יש משהו יותר טוב בסביבת מחיר הזאת?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by shirh,

ערב טוב אני סטודנט שנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מתלבט אם לקנוח מחשב נייח או נייד רציתי לדעת איזה מפרט למחשב נייד אתם מציעים שיכול לתמוך בכל התוכנות של אדובה ועוד... ומה מחירו תודה שיר

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by Savage2,

אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  13. שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה למפרט על פי הדרישות הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים גרפיקה בינונית, פוטושופ ברמת תחביב ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך נוכחי 1280x1024 יכול להיות שישודרג בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow, fifa, cod * …

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by zvikamn,

* מטרות המחשב? אופיס מסד נתונים די כבד, וידאו קבצים כבדים לעתים קרובות * גודל המסך? 14-15 (14 הכי טוב) * משקל רצוי? עד 2 ק''ג אולי 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 MB מעדיף מהיר ככל הניתן * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? windows 7 ultimate העדפה לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ניתן לחרוג עד 6.5K עדיפות לצבע לבן ממה שהתעניינתי עד עכש/יו זה המחשב שנראה לי הכי טוב במחירים שלי הבעייה שהכרטיס מסך נראה לי חלש (לא ממש מומחה) אשמח …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב שבעיקר אני רואה איתו סרטים..ואולי ישחק גם בקטנה אז ככה שצריך לשים דגש על הכרטיס מסך שיהיה תומך FULL HD!!! וכרטיס קול סבבה , מובנה בלוח אני חושב שגם מספיק לא,?! 3000 ש"ח לא יותר ולא פחות המארז יכול להיות הכי פשוט בעולם, שיהיה ספק טוב אבל בגדול אני לא צריך צורב ולא סי די מה שצריך זה מארז+ספק לוח מעבד הארד דיסק זכרון פנימי וכרטיס מסך יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  17. קניתי לא מזמן מחשב של HP עם I3 350M והמאיץ המובנה בו לפי האתר של אינטל התדר המקסימלי של המאיץ גרפי הזה הוא 667 MHZ אבל אצלי הוא נע בין 360 במנוחה ל507 במאמץ למה זה לא מגיע ל667? היה נחמד לקבל עוד כמה FPS במשחקים

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. עדיף מחנויות בצפון כמו tmsfox, ivory, pandas, noacomp, trg וכו... ללא OC אגב מסך 22 אינץ. רזולוציה 1680x1050. תודה על כל התגובות.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by _OZ_,

אני יכול לקנות אותו ב3920 דרך הנחת עובדים של HP. מה דעתכם? ואם לא הוא אז יש מחשב אחר מומלץ עד 4000? מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium סוג המעבד: Intel Core Duo מספר המעבד: T2450 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 2MB L2 נפח זיכרון: 1GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2x512MB כונן אופטי: צורב DVDRW Double Layer Lightscribe נפח דיסק קשיח: 120GB מהירות דיסק קשיח: 5400RPm טכנולוגית דיסק קשיח: SATA תקשורת Bluetooth: לא כרטיס רשת אלחוטי: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11a/b/g מודם 56K: כן כרטיס רשת: 10/100 מקלדת ועכבר מתקן הצבעה: Touchpad with Scroll Function מקלדת: Full Size 101Keys מסך גו…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by b00h,

שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  21. הפעם חשבתי בדיוק מה אני רוצה וצריך בשידרוג. אני רוצה לעשות שידרוג שיחזיק הרבה זמן, כלומר לא כל שתים שלוש שנים להחליף מחשב... נועד למשחקים ול-OC לא כבד. הכנתי לי מפרט ואם יש מקום לשיפורים אני אשמח לדעת... GIGABYTE GA-P35-DS3 705.00 ¤ Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤1,530.00 OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 ¤1,045.00 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤275.00 מחנות נועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/index.asp

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  22. קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!

23. Started by guylederer0,

אהלן יש לי מפרט של Q6600 EP43-Ds3l OCZ 4G DDr2 Corsair 500W HD4870 1GB WD 500WD אני מעוניין לקנות או לשדרג את המחשב ולעבור ל I5 ולעשות לו OC רציני ... אני מעוניין בעתיד לעשות CF הרכבתי לי מפרטון רציתי חוות דעת לכמה דברים ... התקציב שלי הוא 4500K מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪926 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם AsusP7P55D Pro ₪1038 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55DPRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL …

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by liav12,

אהלן, אני מחפש חנות טובה מאיזור ב"ש לקנייה של מחשב נייד. יש מצב לצב? אני לא רוצה חנויות כמו KSP או IVORY שמעתי רק רע משם. יש דעות? תודה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by y.o,

שלום, אני בת 17 ואני הולכת לקנות מחשב חדש בימים הקרובים.. אני צריכה שהמחשב יענה על הצרכים הבאים: שיעבוד מהר, אני מתמשת בו בעיקר לתמונות, מוזיקה, תוכנות פשוטות ואנינטרנט. בקיצור, אין לי איזה דרישות מיוחדות, רק שיעבוד טוב ומהר. אז אחרי התייעצות באייבורי מחשבים זה המחשב שהמליצו לנו עליו: אינטל ליבה כפולה E5300 / E6300 לוח אם Asus / Gigabyte G31 זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA II מאיץ גרפי Intel X3100 OB יוסיפו לי עוד 2G ככה שבסך הכל מדובר ב4G. רציתי עוד חוות דעת על זה לפני שאני רצה לקנות כי גם לי וגם לאבא שלי אין מושג במחשבים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים