עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ady,

שלום לכולם. לאחרונה קניתי טלויזית FULL HD ואני מעונין לחבר אליה מחשב. היא בגודל 37" . המחשב ישומש גם למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD וכמו כן לקצת תיכנות. אבקש מחשב כמה שיותר שקט עם אפשקות לאוברקלוק בינוני. כמו כן אני זקוק למקלדת ועכבר אל חוטים. לא זקוק לרמקולים ווינדוס או כול ציוד אחר. ארצה לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון. אשמח לענות לעוד שאלות . בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. עדיפות לכרטיס מסך 8800GTS 320MB

4. הכרטיס מסך הכי טוב שראיתי הוא GT 130M יש משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by finish,

הגיע הזמן להתחדש ולעבור מהATHLON 64 הישן שלי למחשב חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים וישמושים כללים סרטים סדרות וכו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שחדש -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 נראה לי לפני המסך שיותאם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות מאוג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? יש צורך במסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צו…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. המחשב מיועד למשחקים. אולי מתוכנן OC קטן למעבד. הכנתי מפרט ואני צריך את דעתכם עליו, בבקשה לא לבנות מפרטים חדשים. המחשב יקנה מ-foxpc. המפרט: Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe - ¤1,292.00 LG H62NK SATA BLACK - ¤216.00 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 - ¤360.00 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case - ¤463.00 Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - ¤1,515.00 Seagate ST3320620AS 320GB 16MB SATA II - ¤499.00 Corsair VX Series 450W PSU - ¤431.00 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 - ¤580.00 ¤100.00 - הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל ¤39.00 - שליח עד הבית עם חברת משלחוים סה"כ לתשלום…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  7. שלום לכולם, אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט הבא? והאם אפשר לדעת אם אפשר לשפר משהו מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 - FATAL1TY EDITION כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 VAPORX 1GB GDDR5 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD502IJ קירור: Scythe S-Flex SFF21F 120mm 1600rpm\28dba צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK

• 12 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by com,

אז אחרי שמונה שנים שאני עובד בבית על נייח מבוסס XP1700 עם חצי גיגה זיכרון הגיע זמן להחליף. חשבתי לשים את הנייח אצל אחותי, ולהשתמש בנייד גם בבית ולסגור עניין. המחשב ישמש לגלישה ברשת, מוזיקה, ושימושים משרדיים קלילים. מה שכן, אני רוצה שיוכל להתחבר לנגן סרטים בHD כמו שצריך, כדי להתחבר ללסידי בחדר. (צריך HDMI) הפלטפורמה היא מסך 15, מכיוון שרוב העבודה על המחשב תיהיה בעיקר בבית נכון לעכשיו. מה שכן, לכל המחשבים היום יש מסך מבריק? אני לא יכול לסבול את זה. יש לפטופים עם מסך מט? מעבר לכך אני לא צריך יכולות עיבוד יוצאות דופן (כמו שאמרתי, אני עובד על מחשב מאוד מאוד ישן ומסתדר יופי..)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף) עם מפרט שווה למפרט שלי ( Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz gigabyte p35c ds3 rev 2.0 palit 8800GT 512MB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ Corsair VX Series 450W Gigabyte TRITON black Western Digital WD3200AAKS 320GB ) לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by messi,

תרכיבו לי בבקשה מפרט חזק וטוב ב- 7000 שקל שיכלול מעבד מצויין בלי עכבר ומקלדת ושיכלול את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  11. אני צריך את עזרתכם בבנית מפרט עד 3500 ש"ח עם אפשרות קטנה לחרוג. המחשב מיועד לאינטרנט, מולטימדיה ושיתוף קבצים. בעתיד הוא ישמש גם למשחקים( FPS-ים בעיקר, אחרי שאני אקנה כרטיס מסך טוב). - לא צריך HD, כבר יש לי. - לפחות ג'יגה זיכרון. - עדיף לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (אבל עם אופציה להוסיף כרטיס טוב יותר מאוחר). - מסך 17 טוב. אם יש אפשרות ל19 נורמאלי אפילו יותר טוב (: - DVD-RW . -הייתי רוצה איזה מעבד Dual Core אם יש אפשרות. ושאלה כללית, האם הAMD Athlon 64 3800+ Dual Core, 2.0GHz , 1MB Cache, Socket AM2 יותר מהיר מ- מINTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache ? האם אפשר לשלב אחד מהם במפרט? מקווה שלא הפרזתי בבקשות שלי. אודה לכל תגובה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. אהלן חבר'ה אני צריך שידרוג למפרט שלי, תוספות של עד 2000 שקלים. המפרט כיום: BFG 8800GTS 320MB OC2 Intel dualcore E4300 @ 3.0GHZ Gigabyte 965P-DS3 1gbX2 800Mhz OCZ Kit זה בערך פחות או יותר הדברים היותר חשובים. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי מה יתן לי את הגמול הטוב ביותר לכסף, ולהתחשב בעובדה שהמחשב יהיה לעיצוב דיגטאלי. ( פוטושופ,פריימיר,פלאש וכו' ), ואני רוצה להריץ עליו Win7. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. אני מחפש מחפש נייד למשחקים רצוי dell או hp מינימום זיכרון 4gb וארד דיסק מינימום 320gb חשוב שיהיה מחשב חזק

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by shimibbb,

שלום אני מעוניין במחשב נייד ב2800 שח.מבקש המלצה לדגם וגם מאיפה לקנות.מחפש את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה. הצרכים שלי: "15.6 מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין)וצורב DVD רוב השימוש זה אינטרנט ,צפייה ישירה, והרבה אופיס לא חייב מערכת הפעלה . מעדיף כמה שיותר קל עם אחריות לכמה שיותר זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by itye,

היי, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח ולכן נראה לי אטרקטיבי. הנה המפרט של Q328 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16151 הוא מגיע ללא מע' הפעלה, אבל יש לי חלונות 7 חוקי שלא מותקן במחשב אחר ושאני יכול להשתמש ולהתקין. Q330 הוא החדש יותר עם מעבד i5 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 האם מלבד המעבד יש הבדלים משמעותיים? האם ההבדל במעבד הוא משמעותי? כמו כן שמתי לב שהאחריות היא 12 חודש בראשון לעומת 24 חודשים בשני. אני צריך לבדוק אפשרות הארכת האחריות ומחיר. מה דעתכם? איתי.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. היי חבר'ה רציתי שתעזרו לי לבחור מפרט למחשב חדש בתקציב של עד 3000 שקל.. ואם אפשר בפחות קצת אפילו כי אני די חנוק.. המחשב יהיה בעיקר עבודה בתוכנות מוליטימדיה וגרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט, 3DMAX...) יש לי בבית כרטיס מסך 8500 GT (אני יודע שהוא די ישן) וספק SEASONIC 400W חדש באחריות כך שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך וספק כרגע.. אלה את שאר החלקים במארז ובעוד שנה אני אשתרג את 2 אלה.. המחשב לא מיועד לOC או RAID.. לדעתי את מעבד בעל 4 ליבות (QUAD) כי עולם המחשבים משתדרג תמיד התוכנות של עוד שנה יצטרכו אותו.. 4 ג'יגה זכרון זה דבר חובה ולוח אם עם שם טוב ואיכותי.. שיאפשר לי בעתיד להוסיף עוד זכרון גם שיהיה מארז איכותי וטוב.. שיהיה מספיק קריר ומספיק מרווח להוספת עוד רכיבים עליו בעתיד... כר…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by קובי 1980,

היי,אני ראיתי שניתן להשיג את הT60 במהירות של 1.66GHZ במחיר נורמלי (יחסית) האם ההבדל בין דגם זה ל1.86 או 2.0 משמעותי ? לא נראה לי שאני אפעיל ישומים כבדים על המחשב,למעט פוטושופ. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. בניתי למישהו בפורום ת' מפרטים האלה: מפרט ראשון: 1. מלוג'יק פי סי (מפרט 80 גיגה+ס ל י) Gainward Geforce BLISS 7800GT 512MB DVI Video Card שקל 2172 מksp. סה"כ: 6432 = 2172+3260 מפרט שני: 2. מלוג'יק פי סי (ללא sli אבל עם 160 גיגה) Gainward Geforce BLISS 7800GT 512MB DVI Video Card 2172 שקל ksp סה"כ: 4245+2172=6417 עכשיו חבר שלי קונה מחשב ואני חושב לתת לו ת' מפרט הזה. נראה לכם מפרט טוב? (אפשר לחתוך מקלדת ועכבר הוא לא צריך)

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  21. שלום רב, בניתי לי מפרט מחשב מאמזון, אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מתאימים זה לזה. המחשב מיועד בעיקר לשימושים יומיומיים רגילים, כגון: אופיס, יוטיוב, גלישה עם 8-9 לשוניות במקביל, צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, יש לי כוונות להשתמש בו לצורך עריכה מוזיקלית, אני כרגע מתחיל ולכן הדרישות שלי הן מאד מינימליות אך ארצה להריץ עליו תוכנות לעריכה מוזיקלית ברמה מקצועית. במחשב הנוכחי יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 210, שאעביר למחשב החדש. (כאמור, המחשב לא מיועד למשחקים כלל) אשמח לדעת האם הרכיבים שבחרתי מומלצים (בחרתי על סמך ביקורות באמזון בעיקר, אינני מבין גדול בתחום) ומתאימים האחד לשני, ויתנו מענה לצרכיי, כמובן עם דגש על העריכה המוזיקלית שהיא מצריכה מפרט י…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by aviv00,

אוקי אז כמה שאלות 1. האם בכלל שווה לי למכור את המחשב שלי ולקנות I7 מבחינת ביצועים שאני לוקח בחשבון שאני קונה יד שנייה ולא מהחנות 2. כמה המחשב מפרט שלי שווה בלי מסך

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by Dante_9,

הבחורה אוהבת מוזיקה, צריכה אינטרנט ואופיס. בקיצור, מחשב סטונדטים. אין צורך בציוד היקפי ובצורב (יש כבר) וכמובן גם לא במסך.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד אז אני מצטער אם חלק מהדברים לא מובנים ואם תוכלו לכוון אותי לקנייה טובה אני אשמח! פתחתי אשכול שבוע שעבר אבל זה לא רלוונטי, אני קונה מחשב לעצמי בסוף ולא לאחותי. אני מחפש מחשב "מוכח" ונוח, שיהיה מהיר יציב וטוב. שיהיה לו חיבור hdmi שיעבור לLCD זה חובה. אני רוצה שיהיה לו 4 ג'יגה זיכרון שיהיה מהיר. ווינדוס מותקן עם המחשב זה גם חובה, לפי מה שאני מבין ווינדוס 7 הוא הכי טוב היום. מצלמה לא מעניין אותי. התקציב שלי זה 3000 , סתם אני זורק 3000 אם זה מצריך עוד עלייה במחיר בשביל משו איכותי אין לי בעיה להוסיף. תודה!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by ramc6,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים