עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה המרכיבים שצריך במחשב שהמטרה שלו זה להיות מחובר לטלויזיה (רגילה 29") להריץ סרטים שהורדתי מהמחשב וקמובן מדיסקים ומדי וי די? התקציב בסיסי ביותר לא צריך מערכת קולנוע מטורפת שתתחירה עם סינימה סיטי...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by gs500,

אני רוצה להרכיב מחשב . התקציב 3000+- . חשוב לי שיהיה מבוסס על מעבד אינטל . - מוכן להשקיע בספק כוח טוב , מארז טוב . - השימושים אינטרנט ,אופיס, סרטים וכו' ... - ללא מסך . -עדיפות לחנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. תודה רבה זיו רייך

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. . מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by תמר,

הי מחפשת עזרה בבניית מפרט למחשב נייד פי. סי. שמיועד לעריכה באפטר אפקט ואביד.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. אני מפרסם בקשה בשביל חבר הוא מעוניין במפרט לגיימינג + מסך אשמח להצעותיכם פלוס חנות טובה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. מה השווי של הכרטיס הנ"ל? נקנה בארץ לפני פחות משנה, כמובן עדיין עם אחריות. ניתן ליראות את הכרטיס באתר של היצרן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4890#ov

8. אורח
    Started by אורח,

המחשב הוא בעיקר לתוכנות גראפיות כמו פוטושופ ועוד כל מיני תוכנות של שירטוטים וכד'.. אך גם למטרות כלליות. תקציב: 4000, אם אפשר אז עדיף מפרט מIQPC. דיסק קשיח 1 טרה. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by TzV-EyE-GeR,

תוך כדי שאני עובר על המפרטים המומלצים של חברי הפורום נתקלתי לא אחת בהמלצה על P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE האם המעבד הזה כל כך טוב? מה הופך אותו להיות למומלץ הפורום? בגלל שהוא כפול ליבה? בכמה זה משפר את הביצועים שלו? לעומת זאת, כמעט ולא ראיתי המלצות על AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache האם AMD כבר לא מהווים תחרות לאינטל? אשמח אם תגידו מי טוב יותר מבין השניים, או שאולי כלל אי אפשר להשות ביניהם. תודה,

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. אני מחפש נייד שמיועד בעיקר למשחקים וקצת לעבודה \ לימודים, תקציב בערך 10 אלף שקל ( +, -) (בשמחה יתקבל גם משהו זול בהרבה שיתאים למשחק WOW). המשחק העיקרי שאני משחק בו זה World of Warcraft. כשאני משחק ב WOW על המחשב הנייח והישן שלי, זה עובד ברמה נמוכה, (30 FPS בד"א) אבל רצוי שבנייד זה יהיה יותר טוב, והנה המפרט של הנייח: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Au…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by פתח הדביר,

Thinkpad Edge E430-3254-GLU Vostro 3460 inspiron 14Z 5423 Latitude E5430 ideapad U310 UltraBook 4375 כולם 14 אינץ' i5-3210M עם מעבד , פרט לאחרון שהוא 13.3 שנמצא ברשימה בגלל המחיר המפתה שלו וגם מעבד 3317. אז....את מי לקחת??

13. קניתי לפני כמה ימים את המחשב הנ"ל והוא פשוט חבל"ז...קניתי לו גם רמקולים של הרמן קרדון סאונד סטיקס ומצלמה דיגיטלית של קנון sx100 ואני ממש ממש מרוצה מהמחשב...אין לי מקום למחשב שולחני ובתור גרפיקאי זהו הפתרון הכי נוח עבורי זה המחשב בכל מקרה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5938&perur=2&t=1&c=339 והנה כמה תמונות שצילמתי כרגע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by idanjahh,

יש כבר את הכסף והכל הינה המפרט : http://www.rsm.co.il/PopUpGallery.aspx?productID=2099 תגידו חייב להזמין מהאתר או שיש לו סניף !??! ועוד דברר קטן אם אני מזמין את החלקים ממישהו אחר ( דוד שלי או מישהו קרוב שיש מצב להנחה) יהיה בדיוק אותו מחשב ? כי אני רואה שרשום נגיד במעמד כולל מאוורר ובמארז מאוורר נוסף זה דבר בנוי שלא משנה איפה שאני מביא יהיה אותו דבר או שזה חלק מהחבילה באתר ? תודההה רבהה ועוד דברר מכיוון שזה פעם ראשונה שנאי מזמין מהאתר הזה , האתר הזה אמין ?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. הכנתי מפרט וכתוב באתר שממנו אני קונה את המפרט [פנדה], ואני מצטט: "האחריות על התאמת החלקים מבחינה טכנית היא על הלקוח בלבד, גם לאחר שקיבל יעוץ או הכוונה מאנשי החנות." אז אני צריך לדעת אם כל החלקים תואמים. המפרט: Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB Samsung DVD-RW SH-S203B x20 SATA Black Oem G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS Thermaltake Wing RS 100-No PSU TT-VG1000BNS Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE Samsung 19 LCD WIDE 931BW Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 Enermax Liberty 400W Active PFC אז.. הנה המפרט. תודה. טל.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. היי, אח שלי מתחיל ללמוד (פסיכולוגיה וניהול) השנה והוא ביקש המלצות למחשב נייד. ניתן לרכוש אותו בארץ\ארה"ב. אלו הדרישות הכלליות (ניתן לחרוג מהן, כולל מהתקציב, אם יש דגם ספציפי שאתם חושבים ששווה את זה) - מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, קצת צפייה בסרטים כנראה גודל המסך - לפחות 13 אינץ' משקל רצוי - פחות מ-2 ק"ג זמן סוללה - באיזור ה-6 שעות יציאות - לפחות 2 USB2, לא נראה לי שצריך USB3. בלוטות' אפשרי אבל לא חובה. כונן קשיח - לפחות 250 ג"ב, אין צורך בSSD, HDD וכו' כונן CD\DVD\צורב - לא נראה לי שחובה אחריות בינלאומית - לא נראה לי שצריך? רישיון למערכת הפעלה - רצוי שעל המחשב יהיו כבר מותקנים Win7 + Office2010 לפחות (מלא, לא סטרטר) אבל אם לקנות אותם בנפרד יצא יותר זול אז זה גם בסדר…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב נייד חדש וצריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר לקולנוע ביתי(שימוש משני ללימודים, עבודה עם אופיס) כזה שיריץ כל סרט ללא בעיה כולל bluray מלא. עם נפח של לפחות 1T. סוללה די חזקה, וחיבור HDMI. תקציב בסביבות ה3500. אם יש משהו שעונה על הצרכים שלי גם בפחות זה יהיה מעולה. ואני מנהריה. אשמח להכוונה והמלצות כי זה ממש לא התחום לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ותכני Bluray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by vocal,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך מטרות המחשב הם קצת מכל דבר ... טיפה קולנוע טיפה משחקים וטיפה גרפיקה.. אני מעדיף שהמחשב יהיה בעל יכולת עיבוד גבוהה ובעדיפות למעבדי אינטל (מתוך הרגל.) וכרטיס קול לא מובנה וברמה קצת גבוהה מהסטנדרט גם רציתי לשאל האם כדאי לי להמתין ? המחירים עלולים לרדת ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  20. המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית והורדות וצריבה. חשוב שיהיה עמיד , שקט . יש מסך של BENQ 19 אינץ' .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by keshet,

אנא עיזרו לי להרכיב מפרט למחשב בשביל משחקים ואינטרנט כולל מסך 17 אינץ שטוח . הדברים שחשובים לי זה המהירות והיציבות של המחשב פחות חשוב הציוד ההיקפי והכטיס מסך וקול. אז בבקשה הציעו לי מפרט זה חשוב ודחוף תודה .

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. תקציב עד 2500 ש"ח ללא מסך ואבזרים נלווים, רק המארז. אני לא מבין כלום במחשבים, קראתי את הפורום הזה ואז התבלבלתי עוד יותר לגבי כל מיני מפרטים. דרישות: 1) אני חייב מארז קטן ולא מרעיש, מארז שוכב ועליו אני אשים מסך מחשב או לקנות מארז קובייה או מארז עומד אבל שיהיה קטן ואז אני אשים אותו ליד ה-LCD 2) צריך שיהיו יציאות סאונד של 5.1 מינימום, יציאת DVI,HDMI כדי לחבר את המחשב לרסיבר ול-LCD. 3) רצוי שהמחשב יצליח להפעיל סרטים באיכות FULL HD. 4)אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, יש לנו רשת אלחוטית בבית אז עדיף שיהיה כ. רשת אלחוטי. רוב הפעילות של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט ומידי פעם הורדת סרטים וצפייה בהם.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום חברים, ההורים שלי מעוניינים לקנות מחשב לשימוש ביתי שזה אומר - גלישה באינטרנט, עבודה קצת ב office, ובכללי לא מחשב למשחקים או אפליקציות כבדות - מצד שני אני כן מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא עגלה וכמובן שיהיה אפשר לראות בו סרטים, לשמוע מוזיקה, לא משהו מעבר לזה, ושהמחשב לא יהיה רותח מחום... מעדיף מארז קריר קצת שישמור על רמה סבירה של חום. אז בסך הכול אני מעוניין בבנייה הכי טובה שאפשר בתקציב שאני יפרט בהמשך, אני לא סומך על עצמי בבניית מחשב כזה אני לא ממש מבין בחומרה ששימושה הוא לא לגיימינג, ואשמח אם תעזרו. דבר חשוב - הקנייה תתבצע באיזור חיפה\קריות שזה אומר שלא יעזור לי אם תבנו לי מפרט בסקיי פי סי למשל.... אני חייב חנות באיזור חיפה - יש לאבא שלי העדפה לפנדה מחשבים, או אייבור…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. המיועדת - סטודנטית ללא צרכי מחשוב מיוחדים, יש חשיבות לעמידות פיזית. תודה מראש לכולכם הצעה1: IBM Thinkpad R60E 0657-4QG מחיר ליחידה $ 1,180.00 UQ14QIM מעבד: Intel Core Duo Processor T2400 1.83GHz/2MB/667MHz FSB זכרון: 512MB 667MHz PC2-5300 DDR2 SDRAM - מקסימום 2 RAM SLOTS ) 2GB) דיסק קשיח: 80GB S.ATA מסך: 15" XGA 1024x768 כ.מסך: Intel Graphics Media Accelerator 950 כונן אופטי: (צורב DVD-RW (DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 + מודם 56K כ.רשת אלחוטי Intel 3945 a/b/g and Bluetooth יציאות: ,AC adapter , Headphone/Line out,External Display ,External microphone IEEE 1394 3 USB 2.0, RJ-45 , RJ-11 משקל: 2.949Kgs סוללה - 6 Cell Lithium-Ion IBM Security Slot ,IBM Embedded …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by 22junky,

אני מחפש מחשב חזק לצורכי אינטרנט ומסמכים אשמח אם תעזרו לי פה יש לי הצעה של מחשב דל מה אומרים? לשפר להוריד דברים להוסיף ומה? תודה רבה Dell OptiPlex 755 Mini Tower Base Intel® CoreTM 2Duo Processor E6550(2.33GHz 1333MHz FSB 4MB L2 cache)ASF 2.0 System Mngt Microsoft Operating System Genuine Windows XP-Professional Memory 2.0GB 667MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Hard Drive 250GB (7,200rpm) SATA 3.0Gb/s Hard Drive Mouse Dell 5 Button Premium USB Optical Black Mouse Keyboard Enhanced Quietkey USB Spacesaver Black keyboard - UK/Irish (QWERTY layout) Optical Devices 16X DVD +/-RW - (XP & Vista) Network Cards Intel® 82566DM Gigabit5 LAN 10/100/1000 Video Card In…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.