ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לפיתוח אנדרואיד ואולי לאייפון בעתיד(האקינטוש) אני חייב לציין שהקניה בחול מותנית בחברה בעלת אחריות ותמיכה גם בישראל אחרת אקנה בארץ(בתקציב דומה) להלן הפרטים: * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט עדיף. * רזולוציית המסך: לא חשוב אך גודל המסך 15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה אך זמן ממוצע זה מספיק, רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל ואיכותי 500 gb . * כונן אופטי: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן! וכמובן תמיכה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרי לחרוג משמעותית בתקציב אם יש תמורה משמעותית טובה יותר 7000-8000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לגיימינג כבד ומחשב משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי קריטי אבל שלא יהיה רועש מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו' אין עדיפות. 7. האם האם …
-
- 0 תגובות
- 280 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, טוב, אז כל הודעה שנייה פה בחודש האחרון היא באותו נושא, בד"כ גם עם אותן דרישות ואותו תקציב כמו שלי. השתדלתי לעבור על כמה שיותר והגעתי למסקנות די סופיות, אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם לפני הקנייה. נתחיל עם זה שהתקציב הוא 3500 ש"ח בלי ממש אפשרות לחריגה ואני גם מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולשאלון: * מטרות המחשב? לימודים (ומשחקים פה ושם) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" כנראה. מעדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לHP G6- i5 m series 6gb ram 750gb hdd original win7 home premium original charger המחשב בן שנתיים בכמה יהיה אפשר לתמכר אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הצלחתי לגייס כסף לשדרוג במפרט שלי ואני צריך עצה שלכם.. תכננתי לקנות: BFG 8800GTS 320MB 2X256MB SAMSUNG DDR2-667 ENERMAX LIVERTY 500W SCYTHE INFINITY את הספק אני צריך כדי לבצע אוברקלוק למעבד כדי שלא יגביל יותר מדיי את הכרטיס מסך. את הזכרון אני צריך כדי שהיה לי 4 סטיקים זהים לאוברקלוק אחידו. ושוב כדי שלא יגביל את הכרטיס מסך. תכננתי לבצע אוברקלוק למעבד ל3.8 גיגהרץ בתקווה שהמעבד לא יגביל את הכ.מסך. עשיתי חישוב באתר אחד ויוצא שהמחשב יצרוך בסה'כ 478W. --- האם יש משהו לא בסדר ?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום ! לפני שבוע שלחתי את הנייד שלי לתיקון, הוא פשוט הפסיק להידלק יום אחד, בדקו אותו, התקשרו אליי בטענה שיש לו קורוזיה כי נשפך עליו משהו, מה שלא קרה בשום מצב, אולי לחות ,אין לי מושג, אני שומר עליו ,על כל פנים, הם התקשרו היום עם דרישה של 1300 ש"ח ,רוצה מחשב תקין? תשלם, לא רוצה אל תשלם, ז"א מחזיקים אותי בביצים, אין לי מה לעשות נגד זה, האם זה חוקי להחליט ככה ששפכתי משהו (מה שלא קרה) ולדרוש כזה סכום? שליש ממחיר מוצר בן חודשיים? הגיוני ? כי לי זה לא נראה, אם זה נשאר ככה , אני פשוט מפסיד מחשב נייד שעלה לי הרבה כסף, כי אני לא הולך לשלם 1300 שקל עכשיו, ממש לא. מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהתחשב בכך שיש לי צורב ושני הארד דיסקים: אחד של טרה ואחד של 250 ג'יגה, שאמורים להשתלב במפרט. אבקש את חוות דעתכם על מפרט בתקציב עד 6000 ש"ח. אודה לעזרתכם, להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1209 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪767 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 2 - מחיר: ₪42 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪689 זיכרון: Corsair 8Gb Ki…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש לרכוש למחשב לוח ומעבד חדשים כרגע יעבוד לאינטרנט, משחקים קלים ואופיס המלצות בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אז ככה יש לי פה מפרט שבניתי לבן דוד שלי הוא מחפש מחשב גג עד 2200 ש"ח לא למשחקים חזקים וכל זה הוא רוצה לאינטרנט שיהיה לו צורב טוב במחשב ומשחקים מאינטרנט אתם יודעים כמו מוואלה וכו.. אז הנה : והבניה לקוחה מהאתר Ksp וכמה שלא קשורים לאתר. לוח אם - amd athlon 64 k8n s-754 nf3 250 sata מעבד - sempron 2800 (s-754) זכרון - 512mb 400mhz a-data דיסק קשיח - 80gb wd 7200 כרטיס מסך - ati radeon 9550 128mb כרטיס קול - ******** זה בטח על הלוח ! אין לי מושג מקלדת + עכבר - מיקרוסופט צורב דיווידי - x16 LG gsa-4167b מסך - Mag ah778 crt זהו אז מה דעתכם ולא בדקתי כמה יוצא לי הכל ואם זה יותר מהמחיר 2200 ש"ח אז מה בבקשה להוריד ובשביל שיהיה צימצום והמחיר יהיה טוב כמו שהוא רו…
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
המחשב הזה יהיה לצורכי משחקים די כבדים ותוכנות עריכה די כבדות... מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore Model Number: X2 3800+ לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E Model M2V-MX זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II Model HDT722516DLA380 כרטיסי מסך ASUS 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP Model N7600GS/HTD/256M כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 Model SBS 370 כל זה ב-2786 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אבקש עזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מקסימום עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג , אינטרנט , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , FIFA 15 , NBA 2K15 , LOTR:SHADOW OF MORDOR וכו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' ( יהיה מחובר ל -…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן כ localhost ולא הרצה של מכונות וירטואליות.
-
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
- 4 followers
-
-
לא מתוכנן OC. לא מתכוון להריץ משחקים יותר מידי כבדים(אבל לא דום 1). שיריץ ויסטה בצורה חלקה. שיהיה שקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B מחיר: ¤811 אחריות: שלוש שנים. מסך: VIEWSONIC 19" VA912 8ms DVI מחיר: ¤1401 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1280 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤571 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤261 אחריות: שנתיים יבואן…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעוניין במפרט מחשב לצורכי HD ישומים משרדיים, ריבוי משימות וקצת OC עד 5000 ש"ח (אין צורך לנצל את כל התקציב) מעבד Q6600 זכרונות: מתלבט בין אלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 760 ש"ח ל4GB http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 מעוניין ביותר מהירים (הצעות אחרות יותר משתלמות יתקבלו בברכה) א. האם יש אפשרות שהPLAT הם 800 אבל יותר איכותיים אז יותר מהירים? מארז וספק: חשבתי על AURORA+liberty 400 חשוב השקט של הספק (של המארז גם חשוב אך, אפשר להחליף מאווררים) או SONATA III או שאולי בכלל לא שווה להשקיע כ"כ הרבה באורורה ולקנות http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=444 או אפילו משהו יותר זול. ב. שווה להשקיע עוד טיפה ולקחת ANTEC NEO-HE? כונן קשיח: 5…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל (אפשר גם טיפה יותר אם באמת שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים עד בינוניים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת שרטוט AutoCAD 2015 (אני הנדסאי בניין ומשתמש בתוכנה די הרבה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA 15, קצת GTA 5 ו LOL ברשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה או לא. אני מחפש מסך 15.4/6. מעבד שיריץ משחקים לא את החדשים ביותר אבל פה ושם PES.. 4GB זכרון לא פחות ולא יותר. כונן קשיח של 250GB. ננעלתי על המחשב הזה בגלל איכות הבנייה ובכלל הסידרה הזו ממש טובה. השאלה אם יש משהו יותר טוב שבנוי מאותו סגנון קשיח ויוקרתי באותו איזור מחיר של עד 1100$ (הרכישה תבוצע בארה"ב). אשמח לקבל המלצות למחשבים או לאישור רכישת המחשב הנוכחי והאם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו במחיר נמוך יותר ממה שמוצע באתר של DELL כי שם הוא הכי זול ובחנויות גדולות לא ממש מוכרים את הסידרה הזאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש בידי הצעת מחיר למפרט מחשב. יש מצב לקבל הצעה אולי זולה / מועילה יותר על בסיס אותם המרכיבים ? מפרט: מעבדCore i7 4790 3.6GHz Quad Core 8MB קירור מעבדLow Noise (PWM) CPU Cooler זיכרון (RAM)8GB DDR3 1600 התקן תצוגהnVIDIA GTX750 2GB GDDR5 3x Monitors 80GB/sec 512CC מערך שבבים ואפשרויות הרחבהIntel B85 Express Chipset: - Up To 4x USB3 - Up To 8x USB2 - 1x PCIeX16, 1x PCIeX4, 2x PCI - Gigabit LAN 10/100/1000 RJ45 דיסק מערכתSamsung 840 250GB SATA-III SSD דיסק מדיה3TB SATA-III 64MB Cache 7200rpm צורב וקורא תקליטוריםSATA DVD±RW CD x48, DVD x24 מארז שקטAntec VSK - עד 3 דיסקים קשיחים ועד 3 צורבים - קירור Antec 120mm אחורי שקט - 2 חיבורי USB3 קדמיים ספק כוח 80Plus BronzeAntec NeoECO …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, מקוה שאני רושם במקום הנכון. חזרתי עכשיו לתחום המחשבים (לשחק יותר נכון) אחרי הרבה שנים שהייתי מנותק (צבא, טיול ועוד שטויות), שעזבתי המלחמה הייתה עוד בחיתולייה ועכשיו אני צריך ללמוד מהתחלה. השאלה הראשונה: באתר הזה כמעט כל המפרטים למשחקים הם AMD, לעומת זאת באתרים המובילים בעולם (alienwere) המחשבים החזקים ביותר הם מבוססי אינטל, אז בארץ פשוט עושים דוקא או שזה בגלל שב-AMD יותר טוב לעשות OC ? שאלה שניה: מה מצב סצינת ה-LANPARTY בארץ ואילו מחשבים מומלצים לקחת לשם ? שאלה שלישית: אילו מסכים מומלצים למשחקים (האם כבר מומלץ LCD DVI או לא), ואיזה ציוד עיקפי, בעיקר מקלדות ועכברים. תודה מראש, עוד שאלות בדרך... חן.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-