ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
לוח אם - Asus P5Q מעבד - E8400 + BIG TYPHON כ. מסך - (כבר יש) 9800GT כונן קשיח - WD 500G זכרון - 4GB Gskill מארז - Antec Three hundred ספק - Crosair 450W קירור - מאוורר 120M אם יש משהו לשפר, להוריד אנא אימרו לי, (ואיך הספק?) - ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין TRAY ל BOX? תודה מראש אבישי.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך סך הכל : 4250 שח
-
- 13 תגובות
- 692 צפיות
-
-
??? ??? הי לכולם אני מתענינת בקניה של מחשב נייד . הצרכים שלי הם מחשב איכותי ,קל משקל !!!! שאפשר לצאת איתו ליסוע לחול וכו לבית קפה לחברים סתם על הספה בסלון מיועד לגלישה באינטרנט ואופיס גם חשוב לי גם אורך חיי סוללה תקציב עד 5000 עם שאיפה לפחות !! כי סהכ הצרכים שלי בסיסייים מחשב טוב בשורה תחתונה.לשימוש ביתי אישי לא להרצת תוכנות כבדות גרפיקה משחקים וכד ממה שקראתי בכל מיני מקומות וסקרתי קצת את ההיצע העצום בתחום גם בסוג וגם במחיר אני מתלבטת בין כמה מחשבים אשמח לקבל המלצות ועצות האפשרויות 1. קנית מחשבת יד שניה של IBM דגם T43 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715012 3 .מחשב נייד צבע שחור תוצרת MSI דגם PR600R3 מסך "15.4 מעבד אינטל ליבה כפולה שנתיים א…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה באיך לשפר את המפרט הזה למה שאני רוצה, דעה לגבי אם כדאי, והכי חשוב אם כן, מה אני צריך לדאוג שיהיה בשביל השיפורים האלה לוח אם: Intel pearl creek מעבד: quad q9400 זכרון: 2g DDR2 800MHz כרטיס מסך: Geforce 9400GT 512MB הארדיסק: 320GB SATA 2 16MB צורב: LG stat X22 lightscribe זה המפרט של המחשב אני מעוניין לשפר את הזכרון ל4GB, את כרטיס המסך לGEFORCE 9500GT 1G ואת ההארדיסק ל500GB SATA 2 32MB. יש לי כמה שאלות שאני אשמח נורא אם תוכלו לענות לי עליהם 1. יש משהו שאני צריך לוודא לפני שאני משפר ל4G? המחשב יתמוך בזה וינצל את כל ה4? 2. זה טוב לקחת הארדיסק של 500GB או שהוא יהיה איטי ומסורבל? 3. לוח האם מהדגם הזה של INTEL הוא טוב? או שכדי להחליפו ללוח אם אחר מחברה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מפרט מחשב : מעבד : יש - אינטל Q9450 BOX RETAIL מסך : יש - פיליפס 20 אינץ פאנל IPS ציוד היקפי - יש מערכת הפעלה - יש ( עוברת מהמחשב הזה , הוא עובר להיות שרת לינוקס ) לוח אם : דרישות :* תמיכה בPCIE 2.0 * יציאת סאונד דיגיטלית קואקס חובה + רצוי אופטית אם הוא יתן להוציא משתיהן בו זמנית * כרטיס קול מובנה טוב ככל האפשר *קירור טוב ! המחשב בחדר חם עובד נונסטופ יהיה נחמד אם: * יציאת FIREWIRE - לא חובה יש לי כרטיס PCI זמין ( חבל על הסלוט) * יציאת ESATA - אני משתמש הרבה בכוננים חיצוניים שלי ושל העבודה אז איסאטא יהיה מהיר ונוח תקציב : גמיש כחלק מהמחשב אבל נראהלי הגיוני בסביבות 550 +/- חשבתי על : ASUS P5Q למינהם צ'יפסטים של P43 / P45 ? זכרונ…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום , במזל טוב קניתי ויש לי לאפי סוני ויאו . הלאפי הגיע עם 2GB , וקניתי 2 מודולים של 2 GB כל אחד כדי שאוכל להרחיב. קיצר הוצאתי את ה 2GB המקוריים- 2 מודולים של 1 GB . ושמתי את אלו של ה 2GB כל אחד. עכשיו , כשאני מסתכל על כמות הזיכרון שהמחשב מראה ויש לו דרך המחשב שלי , רואים שלמחשב יש רק 3GB . כשאני נכנס דרך ה SONY VIO CONTROL אז רואים שיש 4GB. על הנייד מותקנת מערכת הפעלה VISTA PERMUIM שהגיע עם המחשב. האם המחשב נייד מנצל אז בכלל את 4GB או שאין משמעות והוא מנצל רק 3GB מתוך ה 4גב? אם אני אתקין מודול אחד של 2GB ומודול אחד מקורי של 1 גב. זה אז יעבוד פחות טוב ? תודה HIGHLANDWER
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה לא צריך ציוד היקפי כרגע
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר של skypc אחרי מה שחשבתי לקנות בעצמי, החלטתי לקנות לוח אם 43 ולא 35 בגלל ה-Pci-e 2.0 ולמרות שבתכלס כנראה שזה יהיה בזבוז. בכל מקרה, הנה המפרט, אם תוכלו להגיב כמה שיותר מהר אני כנראה אקנה היום או מחר מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤800 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤417 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GC5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤890 כמות:1 http://…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחשב משרדי המורכב מרכיבים של INTEL שיהיה כולל 2GB זיכרון RAM תקציב סביבות ה2000 שח ללא ציוד היקפי
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את מפרט המחשב שהכי מתאים עבורי, במחיר של עד 4500 ש"ח (אני אשקיע כ-1300 ש"ח נוספים לטובת מסך 22"). בעיקרון המחשב הוא בשביל אבא שלי, שהוא מתכנת במקצועו. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר אינטרנט ותוכנות אופיס למיניהן, אך שיהיה מסוגל גם להריץ ויז'ואל סטודיו במידת הצורך, וכן משחקים (אני לא גיימר כבד, אך אני בהחלט מעוניין בכרטיס מסך שיהיה חזק באופן יחסי לאותם פעמים שאני אשתמש במחשב - אם זה לטובת משחקים, ואם זה לענייני גרפיקה, לעתים נדירות יותר). קיבלתי המלצה על המפרט הבא, שהוא פחות או יותר עומד בתקציב שלי (יוצא כמעט 4000 שקל מבלי לכלול מסך, מארז וציוד היקפי). תציצו במפרט, ותראו אם אכן שווה/משתלם להשקיע עבור הרכיבים האלה, או שיש רכיב…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בוקר טוב! יש כאן עניין בבית בקניית מחשב שישמש כמרכז המולטימדיה הביתי. המחשב יחובר ב-HDMI לטלויזית LCD 42" ברזולוצית Full HD - 1080P ובחיבור S/PDIF לרסיבר. תפקידו של המחשב יהיה כמובן להכיל את כל התמונות, הסרטים, דיסקים (מוזיקה) שיש בבית. אחד הדברים החשובים ביותר הם שהמחשב ישמש כמקור לסרטי HD, בכל הפורמטים, הקידודים והרזולוציות! 720P, 1080i,1080P ב-WMV,MKV, כאלה שצלומו במצלמת ודיאו HD ביתית (AVC-HD - H.264) ובעתיד גם מכונן Bluray שיותקן במחשב. הנושא העיקרי לדיון הוא הבא: המחשב שנמצא במפרטים המומלצים הוא לא רע בכלל (כמובן בתוספת מעט זכרון ואולי HDD גדול יותר), אבל אני תוהה אם הוא יוכל לעמוד בניגון חלק ללא בעיות של וידאו באיכות ה-HD הגבוהה ביותר ללא שום בעיה (ללא תקיעות, ב…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה מחשב נישא הייתם ממליצים לי לשימושי ארכיטקטורה מקס וגרפיקה בתקציב סביב 5,000 [ לא סגור הרמטית ] ההתלבטות כרגע בין bell studio על איזה מביניהם כדי ללכת או ה acerשכבר הומלץ כאן בפורום לא מזמן למטרות האלו אני מוסיף את מארך ה acer ואת כמה ממערכי ה bell תודה ACER 5930G Intel® Core2 Duo mobile processor P7350 2.1GHz 2X1GB 667Mhz 250GB 15.4" 1280X800 NVIDOA GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 6-cell Li-ion battery pack /2.5 HOURS Intel® PRO/Wireless 3945ABG (dual-band tri-mode 802.11a/b/g) Bluetooth VISTA HOME PREMIUM BLUERAY DVDRW 2.75Kg DELL STUIO LINK http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1535.htm
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עדיף מחנויות בצפון כמו tmsfox, ivory, pandas, noacomp, trg וכו... ללא OC אגב מסך 22 אינץ. רזולוציה 1680x1050. תודה על כל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ישן של טושיבה שקיבלתי מחבר SATELLITE A60-302 . יש בעיה במחשב,הוא לא מעלה דיסקים צרובים אלא רק מקוריים. מישהי יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש מאז האטלון 64 הראשון שיצא... והחלטתי ללכת כרגיל על מערכת חזקה שתשרת אותי לפחות מספר שנים כמו שהאטלון שימש אותי. רציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט ואשמח לקבל כל דעה שלכם בנושא. המחשב אינו מיועד למשחקים, אלא רק לעבודה עם הרבה יישומים במקביל, צפייה בסרטי FULL HD וקריעת תקליטורי אודיו. חשוב מאוד שיהיה גם שקט, בגלל זה בחרתי מארז יקר כזה. אוברקלוק גם כן מתוכנן. *** שימו לב שבמפרט אין כרטיס מסך כיוון שיש לי אחד שקניתי לא מזמן והוא NVIDIA 8500 GT. דרך אגב - הכרטיס הזה מספיק חזק לצפייה ב- FULL HD???? המפרט: ₪137 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪1,047 מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1,000 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD4 ₪623 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שאלה 1 : יש ברשותי מחשב אחד נייד ישן בבית ועוד 2 חדשים. במחשב הישן לא ניתן לעבוד כמעט ללא חיבור לסוללה מפני שאחרי כמה דקות הוא מתריע על סוללה חלשה. אני מודע לאפשרות שניתן לקנות סוללה חדשה, אך אני שואל : איך ניתן למנוע את זה. כמו מכשירים רבים, עם סוללות נטענות, הטענות ממושכות ונשנות שוחקות את הסוללה. אני מודע שיש שחיקה טבעית, אך יש מצבים בלתי נסבלים שנגרמים ע"י משתמשים לא מנוסים. איך שומרים על הסוללה בצורה הטובה ביותר? האם זה נכון שחיבור תמידי וקבוע לחשמל שוחק את הסוללה? האם יש סוגי סוללות חכמות שמפסיקות הטענה ומונעות שחיקה במצב שהסוללה טעונה במלואה? האם עלי להטעין את הסוללה של הנייד רק כאשר באמת יש צורך? מקווה שכמה משתמשים מנוסים מכירים את הבעיה וואת הנושא יוכלו לענות לי …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי מחשב נייד הכל תקין הכל טוב. לפני שבוע המחשב החליט להיתקע ונאלצתי לסגור ולהפעיל מחדש ע"י הכפתור של המחשב ולא דרך המערכת הפעלה. כאשר המחשב עלה הוא הציג לי לשנייה כאילו הוא טוען את הסוללה ואז הפסיק. מאז הסוללה לא עובדת והוא מציג לי שהיא מרוקנת עם 0%. הקטע הוא שכמעט ולא השתמשתי בנידות שלה. אז איפה הבעיה בעצם? אפשר לתקן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד+לוח+זיכרונות וספק כוח. המחשב יבצע עבודות משרדיות בלבד ואין שימוש בכלל במשחקים. התקציב בערך 1300 ש"ח אבל עדיף שיהיה כמה שפחות מחנות באיזור המרכז (די גמיש). יש לי כרטיס מסך X800GT שאני יכול להוסיף למחשב, כך שאני לא יודע אם עדיף ללכת על לוח עם כרטיס מסך מובנה או להשתמש בכרטיס מסך הזה. אשמח לעצות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד חדש לרכישה. שימוש עיקרי: תכנת אוטוקאד. עובד על שרטוטים כבדים וגדולים, כאשר כמה פתוחים בו זמנית. בנוסף עובד על תוכנות משרדיות רגילות שפתוחות. שימוש משני: פוטושופ, סקאצאפ, בנוסף משמש למצגות גדולות, ואיחסון תמונות פרוייקטים (הרבה!) - צריך מערכת הפעלה XP - שיהיה מותאם לקנייה עתידית של תחנת עגינה לחיבור מסך גדול אצלי במשרד (26") (עוד לא נרכש) - מחשב שעובד כמעט בלי הפסקה, שיהיה סוס עבודה על באמת ושיהיה מהיר ממש. -זכרון רציני - ללא מצלמה, ללא טביעות אצבע וכו', ללא משחקים - נטו לעבודה. תקציב בסביבות 5000 ש"ח וצפונה , הכל לפי התמורה... אני מקווה... בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, לפי סדר העדיפויות הזה: 1. איכות בניה טובה בכל הקשור למסך ,מקלדת ואיכות בניה כללית של המחשב 2. כמה שפחות משקל, ודק המחשב ישמש לעבודה משרדית אין צורך בצורב DVD מעדיף מחשב עם בלוטות זמן סוללה 2~ שעתיים לגודל של הכונן הקשיח אין משמעות, כך גם למהירות המעבד וכרטיס מסך יש צורך באחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה מתכוון לעבוד עם win 7 ולשדרג ברגע שתצא לשוק או לחילופין מחשב עם VISTA home premium שמשתתפת בתוכנית שדרוג ל - windows 7 תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי שההבדל הוא שה- HA בא עם מעבד N270 וה- HE בא עם N280, אבל אז ראיתי אתרים בהם ה- HA גם מופיע כבעל מעבד N280. מי מכיר, מי יודע? ואם יש המלצות לחנויות, יהיה נחמש (בהודעה פרטית למקרה שזה אסור בפורום). תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
גודל מסך: 14-15 שימושים: אינטרנט, סרטים ומשחקים (פיפא, מנג'ר..) צורב DVD
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש עשיתי מפרט שניראה לי שהוא מספיק לי ני רק צריך כמה חוות דעות עליו כדי לדעת אם לקנות בטוח מעבד Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray ₪300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5300ay לוח אם Gigabyte GA-EP41T-UD3L ₪413 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950050 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=A74F-NE3 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W ₪328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=80320-100-17 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2162₪ …
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-