עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות לפטופ שישמש אותי ללימודים ולמשחקים. נכון לעכשיו אני בארצות הברית. נעזרתי בבן אדם פה שהמליץ לי לקנות אסוס אם אני לא מעוניין במאקינטוש. והמליץ לי על המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740 הבעיה היא שהמחשבים למשחקים של אסוס גדולים מדי. גם ה 4"15 שלהם בגודל של "17 וכבדים להחריד. אשמח לחוות דעת או להצעות אחרות. אפרט מה חשוב לי: אחריות בינלאומית יכולת להריץ משחקים אין בעיה שיהיה גדול אבל לא ממש מגושם. 4"15 לא חשוב לי כל כך שהסוללת תחזיק שעות. לא חשוב לי קירור לאוברקלוק. אין צורך בכונן בלו ריי ותקציב של עד 1400$ . תודה לכל מי שיתפנה לעזור לי

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. מבקש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה (פרנסה) ועבודות משרדיות אבל גם לראות סרטים בעתיד יכול להיות שארצה להשתמש בו לעריכת אודיו, כך שהוא צריך להיות פתוח לאפשרות כזאת וחשוב שיהיה שקט מאוד תוכנות לפיתוח תוכנה: MySQL Server. IntelliJ, Eclipse תוכנות לעריכת אודיו: cubase בנוסף ברשותי כרטיס מסך ישן ATI RADEON X800 GTO , האם עדיף יהיה לי להשתמש בו על המחשב החדש או שהוא כבר מיושן מידי? בכל מקרה הייתי רוצה לשמור את האופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by shaked60,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  5. כותרת.. :xyxthumbs: ללא מסך ללא מקלדת ועכבר.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by Guy31,

בניתי לחבר מפרט ב3 אלף איך הוא? אוקי רק מעבד מרובע ליבות משחקים על רוב הדברים אני לא יכול לענות כי הוא לא מחובר כרגע מחר אני יערוך!

• 14 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 2500 שקל. אשר יקנה בארה"ב ויועבר לארץ. המחשב הינו לשימוש של אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים (בפורמט HD) דרכו במסך HD 32''. דרישות הבסיס: זיכרון של 2GB ומעלה. מעבד כפול ליבה של אינטל. הרדיסק באזור ה 300GB. מסך בגודל של 15.4'' או 15.6''. והדילמה שלי היא בנושא כרטיס המסך, בגלל שאני רוצה להתחבר עם המחשב לטלוויזיה, אני צריך חיבור של HDMI או DVI. הבנתי שלכבל HDMI יש מגבלה של אורך (מעבר למרחק מסוים לא האיכות נופלת), ולכן חשבתי אולי חיבור של DVI. האם אני צריך כן כרטיס מסך חזק. או שהכרטיסים "סטנדרטים" שבאים עם המחשב מספיקים לי כול עוד יש את החיבור שאני צריך. או שאני צריך כרטיסים חזקים. ומכיוון שהמחשב נקנה בארה"ב האם משהוא מכיר חנויות, מקו…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3064 וחשבתי להוסיף עוד 250 גיגה נ.ב בבקשה לא לבנות לי מפרטים ביקשתי רק חוות דעת על המפרט הנל

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by jokere,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש של תוכנות ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צורב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by ~J-O-K-E-R~,

בהתחלה הייתי אמור לקחת את הכרטיס מסך אותו דבר רק של BFG עם OC2 אבל אין אותו יותר בחנות... אז אני שיניתי את המפרט את המפרט: מעבד intel core 2 duo e6750 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 כונן קשיח wd WD2500AAKS 250GB זכרון PQI DDR2 1024X2 667MHZ CL5 כרטיס מסך leadtek WinFast PX8800GTS 320MB pcle מארז NZXT APOLLO שחור ספק כח Enermax liberty 400W הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמאץ למחשב סה"כ 5137 ש"ח

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  11. במפרט הנ"ל כלול הכרטיס מסך - Geforce FX 5900XT (390/700) 128MB DDR 256bit 8-Pipes - Albatron - 3Y Warranty שדורש לפי היצרן 350W כשבמפרט הוצא המארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan שכולל בתוכו רק 300W רועי

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. רצוי מעבד אינטל..ושיהיה אפשר לעשות איתו אוברקלוק לא משהו רציני.. מדובר במחשב+מסך 22 מחנות ksp

13. Started by grasec,

Hey im Buyin a pc for gamin.. my budget is 5k.. im lookin for something with a monitor no OC needed , help

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by *BYZ*,

GIGABYTE GA-P35-DS3 לוח אם Q6600 stepping מעבד 1GB DDR2 667 CL5 Kingston פעמיים 320GB 16MB 7200 RPM SATA 2 Westerndigital דיסק קשיח ANTEC SONATA II SONATA2 מארז Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למעבד כרטיס מסך: SPARKLE 320MB או GIGABYTE 512MB כמובן 8800 מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by tzahi16,

שלום יש לי מחשב נייד של טושיבה מדגם SATELLITE L300-17M עם מערכת הפעלה ויסטה. (מצויין בפרטי המחשב) הפחתי את כל החוברות שיש לי, חיטטתי קצת באתר של טושיבה ואני לא מוצא את צירוף המקשים ומחניס אותי ל WinRE. אני ישמח אם מישהו שיודע ישטף אותי.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. הי, ליקטתי מפה ומשם רכיבים (ממה שראיתי בפורום). צורך - מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, הורדות (נפח), אופיס וכיוצ"ב. ללא שימושים מיוחדים, ללא שיפורים OC וכדומה. מעבד - Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1זיכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 לוח אם - ntel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 כונן קשיח - Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 צורב - צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 מארז + ספק - Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 מקלדת ועכבר microsoft wirless - עכבר wireless mouse 5000, מקלדת wireless keyboard 3000 v2.0 תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by MECLAREN,

שלום לכולם יש לי 3500-3000 שח וברצוני לקבל מפרט לגבי מחשב מסויים. המפרט הוא: AMD 3000 64BIT לוח טוב שמתאים לו. 512MB DDR 400MHZ כרטיס מסך לא זול ולא יקר מידי דיסק קשיח 80GB DVD צורב וזה הכל (לא כולל מסך) אני אודה מאוד לפניות מהיורות תודה נתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hi:

18. שלום. לרשותי תקציב של 5000 ש"ח. המחשב מיועד להפעלת תוכנות לעיבוד תמונות כגון:פוטושופ ומקבילותיה,עבודה במקביל עם מספר תוכנות כאלה,אינטרנט והורדות מהאינטרנט וכן יכולת סבירה להתמודד עם משחקים (בעיקר לילדים עד גיל 10).אין צורך בציוד היקפי למעט צורב dvd (עדיפות למשולב). מבקש לקבל ייעוץ למפרט . תודה.

19. Started by goldi19,

הינה המפרט תגידו לי אם הוא טוב או שאפשר יותר טוב במחיר הזה http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה ;D

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by נדב יפת,

אפשר לקבל מפרט למחשב גיימינג עד 4000 שח?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. ערב טוב לכולם =) אני צריך שתייעצו לי בקשר למחשב נייד הזה : GIGABYTE W566N הנה המפרט שלו : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3601&category_id=0c318c2f985f8214bf1cbadeeb14a95c& אני רוצה לדעת אם החברה הזאת טובה .. אם החלקים שלו טובים ואם הוא יתאים לדרישה שלי שהיא בעצם שהתוכנה סולידוורק תעבוד בו חלק! תודה מראש לכולם ..

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. מה דעתכם על המפרט הבא ... מחשב לעבודה משרדית בלבד ... אינטרנט וקצת אופיס מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤470 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤347 דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤237 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤167 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤188 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤43 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אחריות: שנה. מחיר סופ…

• 15 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by neogod,

אני זקוק למפרט לחבר עד 2000 שקל רצוי איפלו זול יותר ,שאיפה ל1500 ! המחשב ישמש לרוב לעבודה עם אופיס ואינטרנט ומשחקים מדי פעם אבל לא משהו רציני אין צורך בציוד הקפי ומסך ורצוי מפנדה אבל אפשר מחנויות אחרות אם יש הבדל משמעותי במחיר תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. אני צריך מפרט ללפטופ כמפורט למעלה. המחשב מיועד לאדם שצריך אותו למטרות לימודים, גלישה באינטרנט והורדות, כלומר לא משהו רציני. חשוב שיהיה איכותי מחברה מוכרת ועם מסך טוב וגדול יחסית עד כמה שאפשר למחשב נייד. מדובר על אדם שזה יהיה המחשב היחיד שלו, אז צריך שלא יתקלקל יותר מדי ולא יתיישן מהר מדי. מזומנים - בין 4500 ל5000 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים