ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אני בערך בעוד חודש אקנה לעצמי מחשב חדש למשחקים. המשחקים המיועדים הם פיפא, PES, NBA וכדומה, כשהמטרה היא שגם הNBA שייצא בעוד שנתיים-שלוש יריץ את זה. חשוב לי מאוד שהזיכרון יהיה 2 ג'יגה. התקציב הוא בערך 4000 שקל, כשאפשר לקבל חריגות קטנות. אני צריך לקנות גם מסך, כשהעדיפות היא LCD 19 אינץ'. תודה(:
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל בביצועים בין שני המעבדים הנ"ל על גבי מערכת Vista?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ערב טוב אני סטודנט שנה א לעיצוב תקשורת חזותית ואני מתלבט אם לקנוח מחשב נייח או נייד רציתי לדעת איזה מפרט למחשב נייד אתם מציעים שיכול לתמוך בכל התוכנות של אדובה ועוד... ומה מחירו תודה שיר
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
למשחקים !! לא חייב אינטל לשיקול דעתכם לא כולל מארז צורב ומסך עדיפות ל SLI אם זה משתלם תודה חג שמח
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לווינדוס,אינטרנט ואופיס.המחשב הזה יתאים לי? המחיר שקיבלתי שווה את זה? מעבד AMD 4000+ AM2 DualCore AM2 לוח אם Gigabyte M61 DDR2 PCI-X SOUND LAN זיכרון DDR2 677Mhz 1024MB ביחידה אחת מארז ATX כולל ספק 500 וואט + יציאות USB בחזית כונן קשיח Hitachi 160GB SATA2 8MB 7200 מקלדת מולטימדיה מפוארת G-Smart שחור\כסוף עכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטיים 400W מסך דק Proview 19" LCD Wide כולל 3 שנים אחריות צורב DVDRW NEC Sony 5170 +/-R x18 DualLayer תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Extreme Quad QX6850 Box ₪5306 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-QX6850 לוח אם ASUS P5K3 DELUXE WIFI-AP ₪1448 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31110 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ₪612 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 1111MHz CL4 ₪4333 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-8888C4DF כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GTX ULTRA 768MB PCIe ₪4040 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32016 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ₪176 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N כונן Sony 16x48 DVD ₪93 http://skypc.co.il/product.asp?pid=S1615B קורא כרטיסי זיכרון 3.5" SONY …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מספיק טוב למשחקים שישתלב עם הכרטיס מסך שכבר יש לי, 7900GT. תודה מראש, יונתן ל.
-
- 12 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/my.php?file=zvgjmvitnmmk.jpg טוב השאלה שלי האם שווה לקנות מחשב עם מפרט כזה ? או לחכות עוד חצי שנה ולחכות שיצאו רכיבים חדשים שיהיו יותר טובים? אני לא לחוץ על המחשב כרגע, אז רק תגידו אם יהיה שוה לחכות למעבד או מסויים או כרטיס מסך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני גר עכשיו בצרפת והמחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה. אני רוצה לקנות חדש והמחירים די דומים לארץ, אם כי לא תמיד. חוצמזה לאחרונה קניתי טלויזיה אל.סי.די. 40 אינטש ואני רוצה להשתמש במחשב לסרטים בהבחנה גבוהה. אשמח לתגובות על המפרט ולהתיחסות לתאימות חלקים. אני לא מצפה שתמצאו לי קומבינציות יותר כלכליות, אלא אם למישהו מתחשק לבלות באתרים בצרפתית. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 - Dual Core ! Socket 775 FSB1333 cache L2 4 Mo 0.065 micron (version boîte - 169 EURO לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Express) - ATX - 85 EURO כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 3850 - 256 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express (ATI Radeon HD 3850) - 150 EURO או Sapphire Radeon HD 3850 Lite - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום כולם: הנה הצעה שקיבלתי למחשב חדש: SANDY BRIDGE I5 2400 מעבד MB INTEL BLKDH67CLB3 COLD LAKE KINGSTON 4GB 1333MHZ DDR3 NVIDIA 8400 GS מסך כ הסכום הוא 2080 ש"ח אחרי מע"מ חשוב לציין שיש לי מארז, כונן קשיח, וספק ולכן הם לא במפרט עכשיו, התקציב שלי הוא 2500-3000, אילו חלקים הייתם מחליפים.משדרגים?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מיועד למחשב גיימינג כבד שיריץ משחקים מוורקראפט 3 דרך Total War ועד הדרישות המפלצתיות של קריסיס וכמותו. מדובר שמחשב שברכבתי לבד והייתי רוצה א' לוודא שהחלקים מתאימים וב' לוודא שאני מקבל את המיטב עבור הכסף שלי מעבד: Intel core i7-3820 Tray לוח אם: Asus P8Z68-M PRO SSD: Crucial SSD M4 25" 9.5m 64GB דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200 ST2000DM001 3.5" 2TB זיכרון: Patriot Viper Xtreme 8192MB (4GBx2) DDR3 1600MHz CL8 כרטיס מסך: Galaxy Nvidia Geforce GTX560 1024MB GDDR5 כרטיס טלוויזיה: AVerMedia AVerTV Volar GO שני צורבים: LG GSA-GH22L X22 SATA DVDמארז: XClio 777 Color ספק כוח: Antec TruePower Quattro 850W כרטיס קול: כרטיס קול Creative Sound Bl…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שאלתי בטעות את השאלה לא בפורום המתאים ולכן שואל שוב לרשת באג יש מבצע של מחשבי סמסונג ללא מע"מ http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=12193 חשבתי על המחשב הזה בעיקר לצרכיי תכנון בעזרת אוטוקאד דו מימד.( עבודה ). האם המחיר באמת אטרקטיבי או שיש מחשבים באותו מחיר ( או אולי איני צריך מחשב כזה חזק ויקר יחסית), שישרתו אותי טוב יותר העבודה בעיקר בבית כך שלמשקל אין משמעות קריטית. חשוב גרפיקה איכותית, כוח עיבוד, מה שכן בסבירות גבוהה אחבר מסך חיצוני נוסף ולכן המחשב צריך להיות מסוגל לתת אפשרות זו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל, חריגה עד 10 אחוז מה שימושי המחשב עבודה באוטוקאד, גלישה, העברת קבצים בין מחשבים ובין בעלי מקצוע (גרפיקה) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪880[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪383[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN + 430W Seasonic כמות: 1 מחיר: ₪425[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪115[/td][/tr][/t…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני משחק הרבה בתחרויות עולמיות ונורא חשוב לי שהמשחק ייפעל כמה שיותר חלק. מדובר בCOD CS:GO ולפעמים יוצא לי לשחק בכל מיני משחקים חדשים בשביל הכיף. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי מעל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גר…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
התחדשתי בנייד חדש dell vostro 3560 רציתי לדעת איך מומלץ להשתמש בו מבחינת הבטרייה, בלילה עדיף לכבות לגמרי או לשים בסליפ? כשהמחשב בסליפ/כבוי עדיף להשאיר מחובר לחשמל או לא? ולגבי עבודה עליו, אני מבין שעדיף שיהיה מחובר לחשמל... תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לינק לדרישות מומלצות של המשחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט לאחי עד 2000 שח. הצרכים שלו הם בעיקר חיבור המחשב לטלויזיה, לכן אני מניח שאצטרך כ.מ חזק יחסית. מעבר לזה, אני לא חושב שצריך מעבד בשמיים, אלא אחד שיספק עבודה טובה לשנתיים שלוש הקרובות. לא צריך ציוד הקפי. אה, ודבר נוסף, יציאה לייזר בכרטיס קול שאני מניח יש ברוב הלוחות אם של היום. תודהה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני חושב איזה מפרט לקחת וההפרש הוא 200 שקל האם יש במפרטים האלה הבדל גדול בגיימינג? או שאפשר להיתפשר? תודה הינה המפרטים : ( אני לא צריך צורב.) 1~ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Intel Desktop Board DH61WW for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪291 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד שהשימושים שלו יהיו: 1. צפייה בסרטי HD- מעבר לביצועים הנדרשים מהחומרה אני רוצה גם חיבור HDMI. 2. גלישה באינטרנט ושימו בתוכנות משרדיות שונות, גם כשיחסית הרבה פתוחות במקביל. 3. תכנות- שימוש בתוכנות כמו VISUAL STUDIO, VMWARE, Matlab. הנייד חייב להיות אמין ועם אחריות טובה. אני לא צפוי להתנייד איתו יותר מדי- אך אם אפשר אני מעדיף מסך בינוני (באיזור ה12-13 אינץ'). לעניין התקציב- התקציב הקשיח הוא 4000, אך כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות ואני מקווה שבאיזור ה2500-3000 יש משהו שעונה לצרכים שלי בצורה טובה. ראיתי שבפוסטים קודמים לשימושים דומים המלצתם על Dell Vostro 3550, האם הוא אכן מתאים? ומה ההבדל מבחינת הפרמטרים שהגדרתי בין תקציב של 3000 ל4000? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקצ יב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מעל 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 2. Skyrim. BF3. MW3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050, מסך 22 אינטש רחב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-