ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם ! אז אתמול קיבלתי את המחשב הנייד והתקנתי את כל ה דרייברים ל ווינדוס XP אבל יש לי בעיה יחידה עם הכרטיס רשת ! המחשב בא ביחד עם כרטיס רשת בשביל להתחבר למודם ישירות וגם רשת אלחוטית WIRELESS עכשיו האלחוטי עובד מצויין גלשתי כבר באינטרנט דרכו והשני לא עובד לי השם של הכרטיס רשת זה sis191 ethernet controller יש דרייברים באתר של ASUS הורדתי אותם ואני פשוט לא מצליח להתקין את זה ד"א באתר של ASUS כתוב בסוגריים שזה דרייברים גרסא בטא בשביל ווינדוס XP יכול להיות שזה גורם הבעיה ? דגם המחשב הוא Asus F5sl pro 50 series
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחשב משרדי המורכב מרכיבים של INTEL שיהיה כולל 2GB זיכרון RAM תקציב סביבות ה2000 שח ללא ציוד היקפי
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורך מעט עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. הקו המנחה אותי הוא מחשב שקט ככל האפשר! כלומר קירור טוב ושקט במיוחד. התקציב הוא 2,500 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון) אפשר לחרוג מעט אם זה יהווה שדרוג משמעותי בעיקר מבחינת השקט והקרור. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות מאד בסיסית (לא יותר מפעם בשבוע ומקסימום 10% מזמן השימוש במחשב), גלישה באינטרנט (40% מהזמן), צפיה בסרטים (30%) והאזנה למוסיקה (20%). אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים. אין צורך בצורב DVD אעביר מהמחשב הנוכחי. כמו כן אעביר מהמחשב הנוכחי דיסק קשיח נוסף של 500GB וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1 אי…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש והתקציב שניתן לי הוא עד כ-3000 ש"ח. אני אשתמש בו לצורכי גלישה באינטרנט,התכתבויות,וכמובן ->משחקים. אני לא גיימר גדול,אבל בכל זאת אני רוצה שהמחשב החדש יריץ את GTA IV וכל המשחקים החדשים האלו, אני לא מתכנן לעשות OC,אני לא צריך ציוד הקפי,אבל אני כן רוצה צורב DVD. יש לי מסך 19 אינץ' ואני עובד עם רזולוציה 1024X768. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS5 כמות: 1 - מחיר: ¤1154 מארז: NZXT Apollo Black No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤414 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤673 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤429 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1636 סה"כ: ¤6105 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזו…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הנה קישור למחשב נייד שמוצע ע"י חברת גטר-טק בעלות של 6.8K +מע"מ. מבקש לקבל חוות דעתכם על התכונות של המחשב הזה,יתרונות חסרונות וכיוצא בזה. תודה. http://www.toughbook.eu/media/CF-Y7_spec_sheet_Engl.pdf
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ברשותי כיום טלוויזיה CRT 29 אינץ (בעתיד LCD) ישמש לצפיה בסרטים ולגלישה הייתי רוצה שהמפרט יכלול שלט רחוק ואם אפשר מארז קטן שכן הסלון עמוס וכרטיס רשת אלחוטי להעברת תכנים למחשב תודה רבה (אגב מה זה המכשיר נגן מולטימדיה אלחוטי D-LINK DSM-320)
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם יהיה הבדל בביצועים בין שני המעבדים הנ"ל על גבי מערכת Vista?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נייד לשימושים ביתיים הכוללים אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (HD), ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים (במקביל לכל הפעולות האלו...). תקציב 5000-6000 ש"ח, לא חייב לכלול מערכת הפעלה (אבל עדיף עם). גודל מסך 13 או 14, עדיפות למשקל נמוך. זמן סוללה לא חשוב כל כך. כמובן שעדיף יציאת HDMI. כרגע אני מתלבט בין Dell Vostro 1320: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11753 לבין Studio 1555: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12128 לשניהם מעבד, זיכרון ודיסק קשיח זהים (וטובים) החיסרון של ה-Studio הוא משקל יותר גבוה (כי המסך הוא 15) ושהמסך הוא מבריק. ל-Vostro לעומת זאת אין יציאת HDMI ו-eSata, כרטיס מסך יותר חלש, והוא קצת יותר יקר. השאלה היא האם יש דרך להוציא HD לטלוויז…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן חברה.. מקווה שיהיו אנשים שייקראו את הכל למרות שזהל סוג של ארוך,למי שרוצה לדלג יכול להגיע ישירות למפרט שהרכבתי..תודה אז ככה.. בגלל שהמחשב הישן שלי(בן סביבות ה5) קריסות של הכרטיס מסך(תומך VGA בלבד) והזיכרון(לא תומך דיול) בכל פעם שאני מפעיל צייר אז לא נדבר אפילו על עריכת וידאו או 3D סטודיו.. בכל אופן..אני מתכנן לקנות מחשב ולהשאיר תמחשב המעפן הזה לאחותי נקנה כרטיס מסך חדש באיזה 300 שקל כדי להפעיל לה את השש בש חח בקיצור..למה אני צריך תמחשב.. -עריכת וידאו -עריכת 3D העריכות חובבניות...אבל זה סוג של עדיף שהמחשב יירוץ קצת יותר מהר שאני בתוך התוכנות עריכה -משחקים ככה שהמחשב צריך להיות חזק חח.. עכשיו הרכבתי מפרט קטן אבל אני צריך עזרה בקשר אליו..התקציב הוא עד 5K …
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
* גודל המסך? משהו באמצע, לא גדול מדי ולא קטן מדי. (15.4 נראה לי). * משקל רצוי? לא משנה יותר מדי, אבל זה מחשב נייד אז מן הסתם לא יותר מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס רציני. * בלוטות? יש כבר בכל מחשב בערך, לא? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB? * צורב DVD? שוב, כבר יש בפחות או יותר כל מחשב, לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שימושים עיקריים: אופיס, סרטים, אינטרנט (גם יש כוונה לחבר את המחשב ל-LCD, אבל זה לא חובה אם זה לא במסגרת התקציב). תודה!
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רציתי לדעת את דעתכם , קניתי מחשב טוב בעל 8 GB זיכרון ומעבד I7 2600K ובנוסף התקנתי מערכת XP 64 BIT PROFECINAL שאלתי היא מה יותר טוב , המערכת הזאת או 7 של 64 BIT?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית, חייב לפורום הזה תודה. עזרתם לי להרכיב מחשב לפני כ6 שנים ששרד עד עצם היום הזה....זה לא קורה אצלי הרבה. לענייננו: במחשב ששבק יש מארז COMPUCASE TOWER מדגם שנמכר גם היום אם אני לא טועה (כולל בתוכו ספק HEC 300W). אני צריך מחשב לצרכי גלישה, ומעט מאוד (אבל צריך..) משחקים (סטייל פיפ"א ודומיהם. לא משחקים כבדים). לכן, המחשב לדעתי צריך להכיל כרטיס מסך פשוט/בינוני אך לא כרטיס ONBOARD. לא מתכוון להריץ סרטים וכו'. יש סטרימרים בבית... אני מתלבט האם להשתמש במארז הקיים ורק לרכוש חומרה חדשה, או להחליף כבר גם את המארז והספק על הדרך, מה שיכול להכביד על התקציב. אגב - המחיר צריך לכלול גם הרכבה. הסתכלתי קצת במדור של המפרטים המומלצים וגם קראתי קצת אחורה בפורום, אך לא מצאתי שרש…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני שמעתי הרבה ביקורות על החברה הזאת ,האם זה רק השמצות של המתחרים או זה באמת נכון?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, מחשב לשימוש ביתי/רב תכליתי. מרבית הזמן אני משתמש באינטרנט, וורד. מידי פעם סרטונים/סרטים. לגבי משחקים - אני ממש לא גיימר אבל מידי פעם אני אשמח לשחק משחקים כמו פיפ"א ... אני רוצה לרכוש מסך 22 אינץ' (אשמח גם כאן להמלצה למרות שאני מבין שזה לא הפורום המתאים). תקציב- 2,500 ש"ח פלוס מינוס, ללא מסך. תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עד 2500 שקל גג. השימושים הם סטונדנט שבדיוק מתחיל ללמוד באונ' כך שהוא צריך בעיקר אופיס, אינטרנט וריצה שוטפת של המחשב, שלא ירוץ לאט. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מארז 333.59 Foxconn 3GTH001 Prof CASE /120mm fans/ CPU VENTILATION TUBE 300W FSP מעבד 478.15 AMD Athlon XP 2500+ BARTON FSB333 512k L2 Cache Sock-A -Bulk לוח 578.22 Abit NF7-S nForce2 זיכרון 550.00 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk כ. מסך 896.14 GIGABYTE RADEON 9600PRO ULTRA/128MB TVOUT RETAIL הארדיסק 339.15 Western Digital 80GB / ATA100 / 7200RPM -Bulk דיסקטים 46.13 Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", Black -BULK צורב שימש גם כסידי 200.00 CDRW LITE ON 52x32x52 BLACK OEM + Software מקלדת 28.83 Genius " KB10X" HEB/ENG White&Purple -Retail עכבר 49.99 Microsoft Optical Wheel Mouse USB&PS…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
לפי המפרט שיש לי (הסתכלו בצד ימין) מה אתה ממליצים לשדרג + מעוניין באוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר של אחותי מתחיל ללמוד בסוף החודש. הוא צריך לעבוד עם התוכנה solidwork, יש מחשב בתקציב של 2-2.5k שיכול להתאים לו? תודה דרור
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ביתי, לא מתכוון להריץ עליו ויסטה (נשאר עם XP). אני לא גיימר, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מוצלח (או בכלל..?)- למרות שיש צורך לצפות בסרטים+חיבור DVI. עיקר השימוש יהיה למוזיקה/גלישה/מסנג'ר/סרטים/ אופיס. אני צריך מפרט שיהיה שקט! המחשב יהיה בחדר שינה. התקציב מאפשר לי- עד 5100. כולל מסך 19 - (VIEWSONIC 19" VP930) עריכה- חשוב- ללא OC! עדיף אינטל בתודה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי לכולם. המחשב הוא לא בשבילי. אני צריך עזרה במפרט של עד 2000 ש''ח ללא מסך. המחשב מיועד רק לאינטרנט וoffice . כמובן שאין צורך ב oc וזה לא מחשב למשחקים. אינטרנט ואופיס נטו. תודה לכל העונים והעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן , אני צריך מפרט מחשב לעריכה + משחקים תקציב עד 3000 ¤ יש לי משהו בערך בראש מעבד E8400 זכרונות 4 גיגה G.SKILL כרטיס מסך GeForce 9600 1 GB מארז עד 400 ¤ לוח Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL ספק FSP 400 W ללא כוננים , לא קשיח ולא אופטי .. לא צריך כי יש לי ... לא צריך ציוד היקפי אין לי העדפה לחברה מסויימת והקירור והעיצוב חשוב פחות או יותר לא קריטי חשוב שקט לא עושה OC לא צריך מערכת הפעלה משחקים שאני מתכוון לשחק אנדר כובר + גיטיאיי החדש (אני יודע שיש בעיות במנוע הגרפי של המשחקים, אז אין לי ציפיות) מה אתם חושבים על המפרט הזה ? חושבים שאפשר להוציא ביצועים טובים יותר במפרט אחר ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בהנחה שעושה פעולות בסיסיות כמו אינטרנט וכאלו, קצת תכנות, ומשחקי מחשב מריץ חלונות 8 ולא מריץ איזה VM וכו' יש טעם ליותר מ 8?! כלומר שני סטיקים של 4, ואפילו 4 שהם DDR 3 מהירים, יספיקו? יש בכלל טעם בלקנות יותר כיום?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-