עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום. המחשבים אמורים לשמש סטודנטית ובעל חברה. לא דרושות יכולות גרפיות גבוהות. המחשבים ישמשו בעיקר לעובדה משרדית. דרוש זמן עבודה ארוך עד כמה שניתן. מחשבים אמינים, העדפה לסדרות מעט יותר ממותגות. לגבי גודל המסך נילך על 15 מכיוון שאני לא בטוח ש13 התקבל בברכה. המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה ואחריות לשלוש שנים. איך המחשב הנ"ל? Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLJ5IV‎ מעבד I5 480M זיכרון- 4GB HD-500GB מסך- 15 אינצ' רחב HDR כרטיס מסך-ATI Mobility Radeon HD 5145, (512 MB Dedicated)‎ צורב DVD סוללת 6 תאים WIN7 HOME PREMIUM 64BIT שלוש שנים אחריות IBM מחיר קצת חורג מהתקציב אבל אפשרי 3650 יש משהו טוב יותר מזה במחיר הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. אהלן חברים , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , אני גיימר ממוצע. אוהב לשחק במשחקים. חשבתי ללכת על ה QUADים כמו ה Q6600. אבל אשמח לשמוע מה שיש לכם להגיד. ראיתי גם את זה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKtmaxGAMER מה אתם אומרים על זה? זה שווה? אשמח לשמוע הצעות או עצות. תודה מראש.

4. Started by Stanly,

שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by c&k,

אהלן , אשמח לעזרתכם . המפרט הקיים שלי הוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU המחשב יחסית ישן , בן 4 בערך . המטרה העיקרית שלי היא גיימינג אני רוצה לחזור לשחק ,יש פה אופציה לשדרג לכרטיס מסך חזק מהדור הנוכחי ולהשאיר את שאר הרכיבים כמו שהם? אם כן אשמח להמלצה לכרטיס מסך מאותה סדרה עד סכום של 1000 שקל . במידה ויש צורך או המלצה לשנות דברים נופסים זיכרון/לוח אם וכו' אשמח באמת להמלצה מפורטת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by reggaewithdoli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך אם המשמעות ירידה בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אבל לא להשתולל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי, משחקים MID-range א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by dorhalpern,

אין לי ממש הבנה במפרטים, אבל חבר בנה לי מפרט אבל אני לא יודע אם הוא טוב או אם כדאי לשנות משהו. אשמח לעזרה, טיפים וכו'. התקציב הוא עד 4000 ש"ח עם עדיפות לאיזור ה-3000. תודה מראש ושנה טובה [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]23307[/TD] [TD=class:…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by kobiiakobi,

בעקבות מותו של לוח האם שלי בטרם עת ומותו של הספק ומותו של כרטיס המסך שלי ועקב אי מציאת לוח אם שתומך במעבד i7 עם סוקט 1156 החלטתי על שדרוג המחשב ברשותי מחשב עם מארז מסוג aero rs9 http://www.cclonline.com/product/101560/EN52771/Cases/Aerocool-RS-9-Black-Gaming-Case/CAS0742/ זכרונות kingston 4X2g ddr3 1600 מאוורר של zalman הארד דיסק המחשב אמור להיות לגיימרים התקציב הוא בין 3000-4000 אין צורך במסך

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by kuku100,

על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. מכירים את זה שה-WIN7 מציג באמצע המסך כשלוחצים על הכפתור של ההגברה והנמכה והוא מעלה או מוריד בארים כמו במקבוקים (הלפטופים של אפל) למינהם. היה לי ככה מובנה מהלפטופ וזה נעלם משום מה לאחר ששיניתי כמה שטויות בהגדרות קול לפי מדריך פה של יוסי לשיפור הביצועים של הכרטיס קול עם FOOBAR ועכשיו זה נורא חסר לי אחריי תקופה שזה חסר ואני תוהה איך להחזיר את הדבר הזה... מקווה שהייתי מספיק מובן, תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  11. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

12. Started by andd,

אז הנה המערכת החדשה שלי אשמח לשמוע מה דעתכם מה אתם חושבים? מה דעתכם על כרטיס המסך ואולי לשפר משהו במערכת ? VERY NICE !! HOW MUCH ? מפרט I7 2700K 4.5GHZ Asus GTX680 directcu 2 Overclocked G.skill SNIPER 1600 1.25V Asus MAXIMUS IV EXTREME-Z Crosair H100 Crosair SSD 120GB Crosair TX850w Antec DF-85 Dark Fleet זה לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך ל GTX680

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by tkjbi,

שלום אני מיתלבת בין שתי דגמים השימושים שלי בהם 60% סרטים ומישחקים 40% וורד ואינטרנט התקציב 5000 בלי חריגות עם יש למשו המלצה אחרת מוזמן ליכתוב יש הבדל גדול בין הכרטיסי מסך??? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6984&perur=2&t=1&c=339 Toshiba Satellite A300-1LT http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎ לטושיבה יש סוג של ביטוח ואחריות יותר ארוכה וגם קצת יותר קל לאייסר יש מסך זיכרון אני צריך את המחשב לבית ספר גם אז האחריות חשובה אבל לפי הנסיון שלכם מה יותר אמין למי יש היצועים יותר טובים??? המיפרטים טושיבה מעבד: Intel Core2Duo T5800 2.0Ghz זיכרון פנימי: 3,072 (2,048 + 1,024) MB DDR2 RAM (800 MHz) דיסק …

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by OmEr.il,

שלום, אנ מחפש לדודה שלי מפרט ב4אלף+/- עם מסך.כן צריך ציוד היקפי(מקלדת עכבר רמקולים). המפרט לגיימרית כבדה....סתם לא, לעבודה משרדית בסיסית(אינטרנט מיילים בלה בלה.... תודה,עומר

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. Started by b_tomer,

1. 4.5 אלף לא מזומן 2. מטרות המחשב:משחקים קלים וכבדים,צפיה בסרטים, הורדות 3.ציוד היקפי זה רמקולים +מקלת ועכבר מיקרוסופט הרגילים האלה שהם לא נכללים בתקציב להם יש 500 שקל משלהם. 4. חשוב העיצוב והקירור!! שהמחשב לא יעשה רעש למה הוא בחדר איתי ואני צריך לישון 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הרבה! 10. האם מתוכנן OC? ממ שהיה אפשרות לפשוט 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה: 1440*900, משחקים כבדים כמו קוד4 וקריסיס בהגדרות גבוהה קיצר תרכיבו לי מחשב אחים שלי.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  16. אהלן אני רוצה מחשב נייד שהיה לי לעבודה ואני רוצה שהוא יריץ טוב את המשחקים FIFA08 ו MU וגם כן לסרטים אני רוצה שיהיה בין 2000-3000 אבל שלא יחרוג מעבר לזה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

מחשב שיגיע עם ווינדוס מובנה. 15 אינץ חשוב שיעבוד חלק ושירות תיקונים טוב. לשימושי וורד ואינטרנט בלבד. תקציב 2500 שח, אפשר לחרוג קצת אם יש משהו ממש טוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מחפש מחשב למשחקים. אני לא שחקן כבד כיום אני לא משחק בכלל אבל רוצה להתחיל צריך עזרה לבחור מחשב בין המפרטים הבאים: Alienware M11x R2 •Alienware M11x R2 Laptop •Processor: Intel Core i5-520UM (3M Cache, 1.866 GHz Max Turbo Frequency) •Genuine Windows 7 Home Premium •250 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •4 GB DDR3 SDRAM 1333MHz (2 DIMMs) •1 GB NVIDIA GeForce GT 335 M המפרט הזה עולה 200$ יותר מהקודם Studio 17 - 1747 •Studio 17 - 1747 Laptop •Processor: Intel Core i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) •Genuine Windows 7 Home Premium •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) •500 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 2nd Drive •8 GB Dual Channel…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by amits1995,

מהם המאפיינים שגרפיקאי צריך? איזה דגמי כרטיסי מסך מומלצים? כמה זיכרון ראם? 8GB מספיק? SSD יישפר את מהירות העבודה או להישאר עם HDD? כמה זיכרון מומלץ לצ'יפ הגראפי, 1GB או 2GB? זה מחשב לבן דוד שלי שהוא אדריכל.. תודה מראש, עמית.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  20. היי חברים, משיטוט קל בפורום בימים האחרונים קיבלתי המון אינפורמציה. אתם עושים עבודת קודש. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי באוניברסיטה ובבית להכנת עבודות, סיכומים וכו'. למעשה, החל משנת הלימודים הקרובה הוא ישמש גם כמחשב השולחני שלי :-) חשוב לי שהוא יהיה מאוד נוח לעבודה. אני מתלבט בין שלושה דגמים של מחשבים שזיהיתי כטובים לשימושים שלי: Lenovo ThinkPad Edge E330 Dell Vostro 3460 Dell Inspiron 5423 14z UltraBook נושא שמדאיג אותי הוא עניין הסוללה. הבנתי שכל שנה וחצי (בערך) אצטרך להחליף סוללה. האם זה צריך להיות שיקול בבחירת אחד מהמחשבים הנ''ל? האם נושא החלפת הסוללה יהיה יקר יותר משמעותית בקרב האולטרה בוק? אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין כמו גם את המלצתכם לגבי הבחירה המומלצת עבו…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  21. מעבד: Intel Dual Core E7400 לוח אם:INTEL-G31/1600MHZ/biostar דיסק קשיח: 500GB SATA II 16M-7200RPM זיכרון פנימי: 4096MB DDR2 PC6400/800Mhz/KINGSTON צורב: DVDRW X22-S.ATA + תוכנת צריבה NERO כרטיס מסך: Connect3D HD4870 512MB GDDR5 מארז +ספק: מארז כנראה בחירה בחנות וספק 450W (לא יודע אם הספק ג'נרי או לא אבל אני יבדוק את זה לפני הקנייה) ציוד היקפי: מסך ENVISION LCD 22 ניגודיות 1:10000 זמן תגובה 5ms מקלדת + ועכבר אופטי ארגונומי מחיר כולל:3299 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3300 ש"ח, קנייה בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, ער…

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני מבקש לדעת האם מחשב נייד HP PAVILION G6-1260SJ , עם מעבד I5 הוא קנייה טובה לעו"ד צעיר שנזקק לזה בעיקר להקלדת מסמכים וגלישה באתרים משפטיים ? מחשב כזה מוצע למכירה ברשת אופיס דיפו במחיר 2,757 ש"ח . האם ניתן למצוא מחיר זול יותר ? בברכה גדי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Dror Solar,

אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by Dante_9,

הבחורה אוהבת מוזיקה, צריכה אינטרנט ואופיס. בקיצור, מחשב סטונדטים. אין צורך בציוד היקפי ובצורב (יש כבר) וכמובן גם לא במסך.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.