ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב לשכן שלי שמשתמש במחשב בעיקר לגלישה באינטרנט , אופיס ואולי פה ושם משחק פשוט כלשהוא. הוא רוצה להשתמש במחשב גם כטלויזיה אז הוא צריך במפרט גם כרטיס טלויזיה ומסך ראוי בהתאם. אם 3.5 אלף לא מספיקים אז תגידו ואני אודיע לו ... אני חושב שהמחיר די גמיש. תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 14:57:50 אני יודע שאני מקפיץ אבל אני צריך את המפרט הזה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב יחסית חזק עד כמה שאפשר ב-3000 ש"ח ללא מסך מקלדת רמקולים וכו'
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Mustiff E6099-CA Black 450W Screwless כמות: 1 - מחיר: ¤236 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤657 סה"כ: ¤2996 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2937 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/d9cjh5m1 השאלה שלי …
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי סכום של 3000 ש"ח לקניית מחשב ללא מסך איזה מחשב אתם מציעים שיהיה חזק וטוב למשחקים -האם מתוכנן אוברקלוק? לא -עד כמה השקט חשוב? חשוב אך יכול לבוא על חשבון כרטיס יותר חזק -ניתן לחרוג מן התקציב? אם כן בכמה? לא -האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מעבד intel תודה למגיבים ;
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קצת שיניתי המלצה שניתנה לי. ואני רוצה לדעת האם השינוי שעשיתי הוא בסדר. להלן המפרט שאני קונה בימים אלו: AMD Athlon 64 3800 2.4GHz , 128 L1 Cache and 512KB L2 Cache, Socket AM2 , Stepping F2 - BOX Gigabyte nForce 570 Chipset - 4xDDR2 - ATX - 3xPCI - 3xPCIx - 2xPCIe - SATA - RAID - Marvell 88E1116 Gigabit Ethernet controller - FireWire - 8 Channel Audio - SPDIF In/Out connector (Coax/Optical) - Socket AM2 - AMD Athlon64 X2/ Athlon64 socket AM2 platform Linkworld Dimension: 180x415x470mm(WxHxD) - White with Window - Drive: 4x5.25 7x3.5 - 500W 20/24 Power supply (LGA 775 ready) - 2x 80mm fans Western Digital 160 GB 7200 RPM SATA2 8 MB Cache LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב לגלישה וצפייה בסרטי HD בנוסף מדי פעם עריכת סרטים ושימוש בפוטושופ המחשב יושב בסלון ולכן חשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט התקציב עד 4000 ש"ח אלא אם כן תגידו שמספיק לי ביותר זול לא צריך ציוד היקפי תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המחשב כולל מעבד AMD לוח אם כרטיס מסך זכרון 1GB דיסק קשיח צורב דיוידי מארז המחשב מיעד לעבודות באופיס וגם לקצת משחקים תודה
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גם למשחקים גם גלישה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - 2K15 COD GTA V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על amd מארז + כרטיס מסך + צורב דיוידי + לוח אם + דיסק קשיח וזיכרון המחשב מיועד למשחקים + אינטרנט + וגם אולי oc תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי עכשיו מחשב עם - כרטיס מסך : 8800GT ספק כח : Enermax Liberty 400W מסך Dell 2312HM אני מחפש לקנות מחשב שלעכשיו אני אעביר אליו את ה8800 ובעוד חצי שנה פלוס אשדרג ל 660 או משהוא בסגנון אני יכול להישאר עם הספק הקודם ? או שהוא חלש מדי ? תקציב : 3000-3500 שימוש המחשב : בעיקר תכנות (JAVA + ANDROID ....) אבל גם גיימינג(עם הגדרות בינוניות + SKYRIM/DISHONORED/DIABLO3/CRYSIS......) ושימוש כללי צורך בציוד היקפי : לא רכיבים שאין צורך לשים במפרט : כרטיס מסך (אבל שאוכל לשדרג ל660TI או משהוא בסגנון) / כונן אופטי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1-10 (10 = שקט מאוד) - 8 האם מתוכנן OC - בעיקרון לא בשל תקציב אבל אם ניתן אז בעתיד כן ... האם יש צורך בתוכנות (EXCEL/WIN…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך המלצות על מפרט למשחקים ב3800, שלו אני אוסיף לא במסגרת התקציב 8800GT. המחשב מיועד למשחקים ולסרטי HD. תודה! עריכה: בתנאי שזה אפשרי מבלי להתפשר יותר מדי על החלקים, שיהיה גם שקט.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*לא ע"י היוזר המקורי. החלטתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין בזה כלום ולכן צריך את עזרתכם לבנות מפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?השימושים במחשב הם המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ ברמה חובבנית וגלישה+צפייה בסרטונים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מנג'ר(אבל אני מעוניין שירוץ חלק, שהגרפיקה תיהיה מעולה ושאוכל להשתמש ולטעון יחסית הרבה ליגות+תמונות שחקנים וכד'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אנא בדקו את המפרט הבא, דעתכם חשובה לי אני רוצה לקנות מחשב עוד היום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? - בלי מערכת הפעלה עם הרכבה בחנות מעבד Intel Core i3-530 Tray ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-530ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Westren Digital WD6400AARS 3.5" 640GB SATA2 64MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD6400AARS זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 ₪374 כמות:1 http…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שישמש גם למשחקים כמו פרקריי דום והאף לייף שירוץ טוב תחת עבודה באינטרנט עם הרבה יישומים ברקע ביחד לדוגמא מסנג'ר אייסיקיו אקספלורר טים ספיק ווינאמפ. אני לא מתכוון לעשות לו OC, לא אכפת לי איך המארז נראה העיקר שיהיה קירור סביר. ניתן לחרוג במאה שתיים או שלוש אם זה מצדיק. אני מתכוון לקנות בKSP אלא אם כן לוג'יק זולים יותר אני גר בפתח תקווה ושניהם זמינים. תודה מראש.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב עד 4000 ש"ח שמיועד לצורכי עיצוב גראפי (סימטרון וסולידוורקס למי שמכיר), זו לא גרפיקה כבדה אבל סבירה. אני בניתי את המפרט הזה: סה"כ 1 AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 857.79 ש"ח 1 EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 571.36 ש"ח 1 CREATIVE RADEON 9200SE - 64MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 299.13 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 503.55 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 436.81 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 333.69 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 543.91 ש"ח שמתי סטיק אחד של זיכרון כי אני יודע שהאנפורס 3 ל…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים ... לא לעבודה בפוטושופ ולעיצוב עדיפות לכרטיס מסך טוב אפשר לחרוג בקטנה מהמחיר . לא כולל מסך!!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה ממכם בבקשה שתמליצו על מפרט מחשב שמיועד למשחקים כבדים כמו : קרייסיס , call of duty החדש , GTA החדש שהולך לצאת שכל המשחקים יעבדו על הרזולציות הכי גבוהות והגרפיקה הכי גבוהה . זה בשביל חבר שלי והוא עובד על מסך 22" ** אין צורב במסך ולא בציוד היקפי , רק מחשב נטו . ואם אפשר שזה יהיה מחנות אחת כל החלקים זה יהיה טוב . תודה רבה ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 אבל אם יש שידרוג משמעותי , אז לא איכפת לי להוסיף עוד 150 ככה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 וgta v שיצא ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה מפרט למחשב בעלות4000ש"ח, לא כולל מסך המחשב נועד לכול הצרכים אבל גם למשחקים אפילו הכבדים. בתודה מראש לכול העוזרים נ.ב כפי ראיתם אני לא מבין במחשבים וזה כולל את כול הקיצורים/השפה שאתם משתמשים לכן אנני יודע מה זה OC אני רק רוצה לקנות מחשב שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים ויחזיק כמה שנים טובות....) ושוב תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום רב אז ככה אני צריך מחשב למשחקים כבדים, אינטרנט,אופיס דיסק קשיח 80 גיגה לא SATA כונן דיוידי רגיל בלי מסך ואני לא משדרג את המחשב אולי רק זיכרון ככה שאני צריך מחשב הכי טוב מבחינת ביצועים\מחיר אני משלם בתשלומים ככה שהמחיר צריך לצאת 4300-4200 תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב4500 כולל 1024 RAM של DDR או DDRII מעבד של 64 ביט 2.4 GHZ +/- ואין לי מושג מה עדיף של אינטל או AMD ועוד אני רוצה לוח אם טוב! וגם כרטיס מסך של 128BIT ו256 מגה ביט ולא יודע מה עדיך RADEON או NVIDIA... ואני לא יודע אם כדי לי לקנות מארז כי אני חושב להכין לבד אבל אני לא כזה מבין גם בספקים ובגלל זה אני רוצה גם ספק טוב... והכי חשוב ששחכתי זה הרד-דיסק SATA של 120 גיגה ורציתי גם לשאול אם כדי לי לקנות את הקירור הזה: http://pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc ורציתי לשאול אם מישו כבר קנה מהאתר הזה ואם זה חברה מוכרת כי אני אישית לא שמעתי עליה מעולם... ולפי הכסף זה משתלם... התקציב מספיק? אני מקווה שאני אוכל להגדילו גג ב500 ש"ח.. אז תודה מראש! ד"א - המחשב לגי…
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה של סטודנט. חשוב מאוד במחשב מסך טוב. "17 או "19. עדיפות ל"19. מסך CRT. שיהיה כרטיס מסך חזק שיוכל גם להריץ משחקים בכיף וקלות בלי תקלות. זיכרון פנימי של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 160 ג'יגה. מחפש בעיקר המלצות על מעבדים ולוחות אם. אני רוצה מעבד שהוא עם ליבה כפולה ולוח אם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך במעבד שכזה, בלי עיקובים או הרבה תקלות. כונן DVD וצורב DVD. כרטיס קול באיכות גבוהה. מקלדת ועכבר רגילים. מארז שיש בו גם שיקעי USB קדמיים וגם אחורים. ושקעים של USB2.0 כרטיס רשת טוב.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב ב4500-4000 ש"ח כולל מסך. מישהו יכול לעזור לי? האם ישנם דרישות מיוחדות מהכרטיס מסך בכדי לתמוך בvista? תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בשביל חבר שישמש בעיקר למשחקים בסגנון GTA:SA ו NFS:Underground. אם אפשר לשלב מסך דק בחריגה לא גדולה מדי זה יהיה טוב ! תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-