ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי! אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולהזמין חלק מהרכיבים מחול. ספציפית חשבתי על המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/349028 בתוספת זכרון DDR5 ו-4070ti מאמזון. אשמח לשמוע דעות נוספות תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כרגע WARZONE2 וHogwarts Legacy 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, וכמו שכתבתי - גם כרטיס מסך וזכרון שזולים …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מחשב שיסחוב ב מישחקים סרטים חזקים ותוכנותת וישעבוד חלקקק ויעבוד מהר אני רוצה מיפרט שתיתנו לי תודה לכםם
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
דרישותי: תקציב 3K +- שימוש: גרפיקה בלבד ל-print+web בתוכנות: אינדיזיין+אילוסטרייטור+פוטושופ. אין צורך בציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. 8 בדרגת השקט מ-1-10 שום אוברקלוקינג. חשוב USB3 אחרי חיפושים ושיטוטים רבים ומפרכים נותרתי עם המפרט הבא שאני די מרוצה ממנו: מעבד Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI דיסק קשיח WD 500GB Barracuda 7200RPM 16MB SATA III ST500DM002 ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 מארז CM 690 II Basic Black ATX Case תמיד יהיה משהו יותר טוב, וכבר נמאס לי לחפש... נ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא? (מתכוון לרכוש באילת) https://tms.co.il/builds/360316 המחשב הנוכחי שלי הוא מלפני 6 שנים בערך, אין לו תמיכה לכרטיסי מסך חדשים וכו'. במפרט החדש רציתי שיהיה Future Proof מבחינת תמיכה ב PCIe5 עבור כרטיסי מסך ולא רק עבור אחסון, כמו גם ב DDR5. אני לא גיימר, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך מדור נוכחי דרך יד2 ובעתיד אשדרג אם צריך. אני כן מתכוון להריץ תוכנות כבדות כמו Android Studio ולכן ה 32 ג'יגה זיכרון. היה חשוב לי גם שיהיה מארז סולידי ושקט. אשמח להצעות לשיפור אם יש, בדגש על הוזלה במחיר. מקווה שלא פיפספתי משהו מבחינת התאמה של רכיבים וכו'.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. אני מתכנן לקנות מחשב בשבועות/ימים הקרובים בסביבות ה5000 שקלים(ללא מסך, ציוד היקפי ומערכת הפעלה). אני מתכנן לקנות עם המחשב ויסטה כנראה הום פרימיום ומאוד חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק עם המערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים ואני בטוח רוצה שיהיה בו מעבד 4 ליבות( QUAD?)לא פחות מ 2G זיכרון ו500 GB דיסק קשיח. אני לא מבין בשאר החלקים כמו לוח אם, כרטיס מסך מערכות קירור וכאלה...אשמח עם תעזרו לי קצת. חשוב להדגיש שאני רוצה כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ את כל המשחקים ולתמוך בוסיטה בצורה הטובה ביותר. ושאלה אחת אחרונה, מזה בדיוק 64BIT או 32 BIT? לא הבנתי מה זה... תודה, נדב.
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הדרישות מהמחשב שלי הן: - סוללה חזקה (5-6 שעות , אם אפשר , יהיה מצויין) - מעבד שיריץ פיירפוקס ותוכניות כמו Eclipse במהירות בלי תקיעות - זיכרון 4GB יהיה נחמד , למרות שנראה לי שגם 2GB יספיקו - מסך 14 - קשיח 250GB ~ 350GB (למרות שכמה שיותר , יותר טוב) הערה 1: לא חשוב לי מראה , למרות שמראה סולידי יהיה פלוס הערה 2: המחשב כנראה הולך להריץ dualboot עם לינוקס ווינדוס (הכנראה מתייחס לוינדוס ולא ללינוקס), ככה שתאימות מוכחת ללינוקס יהיה נחמד. הערה 3: המחשב לא הולך להריץ משחקים יותר מקלילים , ככה שאם כרטיס מסך מובנה יתרום לחיי סוללה ארוכים יותר ומחיר נמוך יותר , זה בסדר (למרות שאני לא בטוח אם זה מסתדר עם הדרישה שאני יוכל גם לראות בו מדי פעם סרטים) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, הוטלה עלי משימה לקנות לאמא של אישתי (שתחייה) מחשב. שימושים עקריים אינטרנט. ציוד הייקפי כרגע רק מסך 21 - 23 אינצ' תקציב עד 2300 כולל מסך, משלוח, הרכבה וכו' - אין אפשרות חריגה זה המפרט שבניתי ב- RSM, הייתי שמח אם תייעצו כיצד ניתן להוזילו ולהוסיף מסך במסגרת התקציב שציינתי. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Box, יחידות 1 ₪593 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2521 Intel DH61WW Socket 1155 H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2554 Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1945 Samsung 320GB 16MB Sata2 SpinPoint HD322HJ ^, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! אבקש מפרט לצפייה בתכני וידיאו במסך Full HD ולכידת וידאו ב- HD גם כן. המחשב אינו מיועד למשחקים, אם אפשר שיהיה מבוסס על המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=259 למרות ששאר החומרה לא חייבת להיות מפוקס פיסי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
INTEL PENTIUM dual core D2.8 1*2CACHE לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם אבל משהו טוב של gigabyte מארז: ATX 500W WESTERN DIGITAL 200GB זיכרון: huynday 2*512 geforce 6600 256mb מסך סמסונג דק הדגם המדויק נדמה לי 730BF עלה לי 1800 שקל. צורב די וי די עכבר ומקלדת אלחוטיים רמקולים של לוג'יטק נדמה לי שזה הכל עלה לי 6100 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים אינטרנט עבודות צפייה בסרטים ראייה של סרטים וכו... 1. האם אני יוכל לדוגמא לצרוב סרט די וי די וגם לשחק משחק כבד בו זמנית והמחשב לא ילך לי לאט? 2. האם כדאי לי כבר עכשיו להוסיף מאוורר big typhoon ב- 190 ש"ח ושהם כבר ירכיבו לי? למרות שזה לא למטרות אובר קלוק, מזה יוסיף לי? 3. האם המסך טוב למשחקים? 4. האם יהיה אפשר לעשות עם המחשב אובר קלוק? 5. מה אמו…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Nba2k15, GTA5, Arma 3, witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בצי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, מסך 17" פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט וכו' http://skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח פלוס מינוס חריגה של עד 500 למעלה מה שימושי המחשב? עריכת תמונות בlightroom, עריכת וידאו בdavinci resolve, משחקי מחשב כמו BG3, סייברפאנק, ליג אוף לגנדס, פאבגי. האם יש צורך בציוד היקפי נוסף? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט לא עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב משקלו אורות וכו? אין העדפה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס לא נדרש האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה מתי מתוכננת קניית המחשב בעוד כחודשיים פלוס מינוס האם יש בקשות מיוחדות בנוגע ליציאות וחיבורים? לא האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? לא נדרש להוסיף שום ציוד היקפי הערות נוספות: שיהיה מחש…
-
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט. תקציב 1500-1700 ש"ח ייעוד: כללי, שימוש ביתי, ללא משחקים יצרן מעבד: לא משנה לוח אם: בסיסי אך אמין כרטיס מסך: מתכוון להשתמש בכרטיס שיש לי מסוג RADEON x300 128MB אלא אם בלוח יש במקרה משהו טוב יותר. זיכרון: 2GB , אם בלוח יש רק שני סלוטים, אז בצ'יפ אחד, כדי שניתן יהיה להוסיף זיכרון בעתיד. או 3GB אם אפשרי דיסק קשיח: 1TB של חברה אמינה. הדיסק יהיה במחשב שעובד כמעט תמיד ומשמש גם כ"כונן רשת" לשאר המחשבים בבית מקלדת: טובה ונוחה ופשוטה (מיקרוסופט/לוג'יטק) מארז: רגיל, העיקר שהספק יספיק לכל הנ"ל, הצורב לבן אז עדיף מארז כסוף/לבן, אם במקרה יש אין צורך ב: מסך עכבר צורב (קיים צורב חדש בן שנה SATA) כרטיס מסך הערה: אני מתכוון לחבר דיסק קשיח wd 160GB s…
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, בהתכתבות עם נציג מכירות של TMS יצרנו מפרט של מחשב שהמחיר הכולל שלו היה בערך 14 אלף שח. לאחר שבוע וחצי כשבאתי לבצע את הרכישה, המחיר הכולל של החלקים קפץ בערך 4 אלף שח למחיר כולל של 18k. TMS תענו שהקפיצה לגיטימית ולא התפשרו. לכן, אני מחפשת ספק מומלץ לבצע דרכו את הרכישה בהינתן מפרט קיים. תודה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! קניתי Fujitsu Esprimo Mobile V6535 הוא בא בלי מערכת הפעלה התקנתי WIN XP הכל עובד חלק התקנתי דריברים והכל אבל הWIFI לא עובד משום מה הכפתור סוויץ' לא מדליק תנורה של הWIFI בחוברת התקנה אומרים שצריך תוכנה שנקראת Wireless selector אבל לא קיבלתי תתוכנה הזאת ולא מצאתי אותה ברשת מישו יכול להביא לי תוכנה או משו שיסדר לי את זה ? אני יוכל לדבר עם החברה רק ביום ראשון כי הם לא עובדים בשבת תודה =] נ.ב זה המחשב http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7038
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בקשה חנויות ממולצות עם מחירים מומלצים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14, עדיף 14 מאט איכותי בלבד * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר HD מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לוח אם - P5W64-WS-PRO Asus כונן קשיח - WD2500YD Western Digital - ן 250 GB ן 16MB BUFFER ן SATA זכרון - DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Kingston - כפול 2 מסך מחשב - L1970HR LG - ן 19 אינץ' מעבד - Pentium D 945 Box Intel מארז מחשב - M-100A JSP-Tech מאוור למעבד - Zalman 9700 ובנוסף כונר DVD צורב - (איה אתם ממליצים? כונן שקט - לא מרעיש בעבודה ובצריבה..) שאלה לגבי המעבד: החלטתי אחרי התלבטויות רבות להישאר עם פנטיום D ולא לעבוד ל Core 2 Due . האם 945 D המענה המושלם לרכישה כמעבד או שללכת על אחר?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=2354&CatCode=315 מגיע עם Windows Vista Home Premium האם ניתן להתקין עליו אקס פי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז יש לי מחשב נייד HP חיבור אר דיסק SATA הבנתי מעולה איך להשתמש בתוכנה NLITE אבל אני לא מוצא את הדריבר ניכנסתי לאתר של HP ויש שם משהו על SATA אבל זה לא מוכן להכנס לתוכנה כיאלו שזה לא מתאים אם מישהי יצליח למצוא לי את הדריבר הנחוץ לי אני מאוד אודה לו
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX asus A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra Arctic Cooling Freezer 64 Pro for A64 Kingston 1GB 400Mhz PC 3200 C3 x 2 ASUS EN7900GT TOP GeForce 7900GT 256MB PCIe ENERMAX EG565AX-VE 535 Watt Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU טוב זה מה שאני קונה איתי צריך לבנות אותו מהחברות asus kingston and gigbyte :-X יש משהו שכדי לשנות? בבקשה תנסו להשאיר את זה בשלושת החברות שצינתי לפני זה תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימוש במחשב: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שימוש בתוכנות הורדה, אוהב לשחק , לראות סרטים , אתם יודעים שימוש מאסיבי במחשב. להלן המפרט: intel core 2dou E6400 מעבד GA-965P-DS3P לוח אם 1024X2 MB 800MHZ DDR2 KINGSTON זיכרון GF FX 7600GT 256MB DDR3+TV OUT+DVI כ.מסך WD SATA HARD DRIVE 250GB 7200RPM 8MB YS דיסק קשיח AC 7 כ.קול LAN CARD 10/100 O.B כרטיס רשת MIDI ATX FRONT USB 500WATT BLACK\WHITE מארז DVD-RW X18 LG\NEC מחיר למחשב הנ"ל- 5350 ש"ח מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-