עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli1983,

:yelclap: אז ככה קניתי את המחשב dell xps1530 עם המפרט הבא ורצית לדעת כמה זמן אמורה הבטרייה להחזיק ברצוני לציין שהבטריה היא רגילה 6 תאים ובנוסף קיבלתי את המחשב עם ויסטה ביזנס אמורה להיות בעיה למחשב עם הויסטה ? הוא יריץ אותה ומשחקים יהיה בעיה עם הכרטיס מסך הזה? תודה לכולם על העזרה לכל אורך הדרך בבחירת המחשב [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  2. כמובן כולל OC

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. מה המחיר הממוצע של מחשב נייד? (כמו שבמחשבים נייחים זה משהו כמו 3000-3500 אם אני זוכר נכון) ואיזה מן מחשב נייד זה במחיר הנ"ל? המחשב הנייח שלי כרגע Athlon 3000+ (מעבד אחד) ג'יגה ראם וכ"מ 8500GT (שקניתי רק כי נשרף לי ה-6600GT). זה פחות או יותר מספק אותי. אני רוצה מחשב נייד עם מעבד טוב, אם אפשר 2 ג'יגה זכרון והרבה מקום . כרטיס מסך בינוני- יספק אותי בהחלט. כמה עולה דבר כזה בערך?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  4. שלום לכולם חבר שלי קונה בימיים הקרובים מחשב עד 6500 שקל ובניתי לו מפרט כזה... השאל אם אתם מציעים להחליף משהו ליותר משתלם או להוריד משהו... והאם הזיכרון שווה או לכחת 800mhz של G.SKILL? Cpu: intel Core 2 Quad Q9300 Mather board: gigabyte ga-p35-ds4 Memory: ocz 2x2GB reaper hpc edition dual DDR2 1066 mhz cl 5-5-5-12 Gpu: twintech 9800gtx 512mb Pcu:ocz gamextream 600w sli silent 120mm Case: nzxt tempest Thermalright ultra 120 extreme cpu cooler cpu cooler: Fan: noctua 120mm case fan silent Hard drive: WD3200 AAKS 16mb stas2 ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA LG תודה מראש סטס.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  6. המשחקים : css team fortres 2 cod 4 שירוצו טוב וחזק יותר מהניח שלי : p4 2.8ghz 7600gt 1.25 gega ram חשבתי על זה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3138&category_id=c20dbdc9524ca816652cce3ad2addbbb& זה יהיה יותר חזק מהניח שלי ? ואם כן בכמה אחוזים בערך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by Sting,

Specifications: Intel Pentium Duo T2370 1.73Ghz 533Mhz FSB 1MB L2 Cache, 1024MB DDR2-667 SO-Dimm Memory (2x512), 160GB SATA 5400rpm Hard Drive, 15.4" WXGA VibrantView (1280x800 resolution) TFT LCD Display, Intel Graphics Media Accelerator X3100 shared graphics, DVD Writer DL optical drive, 802.11a/b/g wireless LAN, 10/100 Ethernet LAN, 6 cell battery, 5-in-1 Card reader, Bluetooth, Fingerprint Reader, Microsoft Vista Home Basic Edition http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000mftd7DhG0zDIkwbQdV5nW6I:12bbi68k5?id=sp5-4072831 מחיר 2,948.99 ¤

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. אהלן, המחשב הנוכחי איתי מהבר מצווה, כבר 5 וחצי שנים. הגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, אני נשאר נאמן לרמקולים ולמסך שהם לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה מהם. אז מה אני מנסה להגיד כאן? עם משחקי מחשב הפסקתי מזמן. כל מה שאני צריך מהמחשב זה לראות בו את הסדרות שלי, לגלוש באינטרנט ובו זמנית להיות במסנג'ר בלי שייתקע (כמו שקורה בהווה) מעוניין במעבד של AMD ו.. 2GB, נראה לי שזה הכרחי לא? ואני כנראה שהולך לרכוש את המחשב או מKSP או מIVORY. כאן אתם נכנסים לתמונה. איזה מבין המפרטים הבאים מומלץ? זה שבאייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 או זה שבKSP.. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אוח, לא מצליח להכניס קישור שלהם, קיצר מחשבים במבצע > מערכות מח…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by tomeryh,

אני נוסע לדרום אמריקה ואני חוזר עוד 4 חודשים ללימודים. כשאני חוזר אני עובר דרך ניו יורק ל12 שעות ואני רוצה לקנות נייד. יש חנות מומלצת ליד נמל תעופה גון קנדי? אני רוצה לקנות מחשב עם אחריות בארץ איזה חברות נותנות אחריות בארץ? בעיקרון אני צריך מחשב סטנדרטי שיהיה אמין קל סוללה חזקה ונוח לעבודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by ac1240,

צריך מפרט לHTPC ב 2500-3000 שלום אני צריך מפרט ב 2500-3000 שקל למטרות סרטים HD אני מתכוון לחבר את המכשיר לטלויזייה 42 אינט'צ (לא יודע אם זה משנה הגודל אבל שיהיה) אני רוצה מפרט בטווח הזה ורציתי לדעת על מה שאתם ממליצים והאם זה מגיע עם שלט ? האם אפשר לחבר מקלדת ועכבר?(בטוח שכן אבל רציתי להיות עוד יותר בטוח) איך אני אמור להעביר קבצים מהמחשב שבחדר למחשב שבסלון(זה הרבה כבלים שצריך לנתק או שפשוט לשים כרטיס רשת אלחוטי ולהעביר את זה ברשת )? או שיש דרך מהירה יותר תודה

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מתנה לאישתי מחשב וישימש גם אותי... עד סכום של 3000 שח כולל מסך עבר הרבה זמן משהתעניינתי בחלקים ומפרטים למחשב לכן הכל אבוד אצלי בלהכין מפרט איכותי היום השימושים שלו יהיה אינטרנט צפיה בסרטים הורדות ומשחקים לפעמים.. אין לי זמן כלכך לשחק כל היום אבל שיעלו משחקים כמו COD4 ומספיק לי לא משו מיוחד כ"כ אני משחק אצל אחי ויש לו תגיפה 6600 ואני נהנה מאוד ורואים פצצה מה שאני רוצה שיהיה במחשב זה לוח-זיכרון-מעבד-צורבדיוידי-כונן קשיח-כרטיס מסך-מארז+ספקנחמד +רמקולים- מקלדת ועכבר... ומסך! אפשר לחרוג טיפה ב 200-+ . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by tobul,

היי אני רוצה לקנות באינטרנט מחשב נייד... יש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170226839806 שהוא מחודשעם העבד נחמד ו8600M GT של 256 מגה, מחיר:989 דולר ויש את זה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=270243678250&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=017 שהוא חדש בקופסה, עם מעבד פחות טוב ו-8600M GS של 512... מחיר:1110 דולר הדגש שלי הוא על ביצועים ומשחקים-כמה שאפשר כמובן. צריך להוסיף למחירים שם דם איזה 100 דולר משלוח...והאם בכלל זה שווה את הכסף המחשבים האלה או שיש לכם משהו טוב יותר בתקציב של 1000 דולר(מחול)? תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. אני צריך עזרה במוצרים הבאים עכבר אלחוטי למשחקים ומקלדת רמקולים איכותיים וטובים ראוטר אלחוטי אני רוצה להקים רשת בבית תנו לי כמה דוגמאות מכל דבר למשל כמה דוגמאות של ראוטרים וכמה דוגמאות של עכברים ומקלדות..תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  14. אלו המפרטים שפחות או יותר המלצתם עליהם, אך אני מעוניין לרדת לתקציב של 1,000 - 1,500 ש"ח מקסימום, מה ניתן לעשות ? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤384 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤110 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מח…

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב עם מסך (אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת) בעיקר לעבודה גרפית ובין היתר לאינטרנט, סרטים, הורדות, אופיס... התוכנות בהם יהיה שימוש אינטנסיבי הם: PhotoShop Illustrator Flash Premiere InDesign Dreamweaver בגדול התקציב 4-5K אם יצא פחות..אז מצויין. אין צורך להשתגע.. בגדול מחשב לעבודה אינטנסיבית, שקטה (ברמה סבירה). תודה לעוזרים ~עריכה~ שכחתי לציין עבודה עיקרית בדו מימד, אך גם קצת בתלת מימד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. כפי שמשתמע מהכותרת אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב, אני טס לשם לטיול עוד כחודש ואני רוצה להיעזר בו במשך הטיול. לכן אני מעונין שיהיה לו רכיב GPS (יש דבר כזה בכלל או רק מתאמים חיצוניים) מסך בגודל של 13" וכרטיס מסך סביר פלוס. כמו כן המחשב ישמש אותי בתור סטודנט להנדסת מכונות לשימושים שונים ולתוכנות גרפיות כמו סוליד וורקס ומאטלאב. יש לי משיכה למחשבים של סוני, כדאי לקנות גם אם אין תמיכה בארץ? כיום יש לי אייסר travelmate 290 בן ארבע ואני מרוצה ממנו.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by signed.incognito,

שלום, חברתי נמצאת בחול, לתקופה דיי ארוכה והיא הגיע למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד, לאחר שהיא עשתה סיבוב בחנות מחשבים מקומית, היא התאהבה ב ASUS EEE היא טוענת שהוא מאוד קטן וזה בדיוק מה שהיא צריכה. השאלה העיקרית שלי היא האם זה מחשב שמסוגל להריץ XP ואם כן איך מתבצע כול התהליך של ההתקנה בהנחה שהמחשב מגיע עם לינוקס ואין לו כונן DVD. היא בעיקרון צריכה את המחשב לגלישה, תוכנות מסינגיר למינהן וישומי OFFICE האם המחשב הזה מספק את הסחורה. והאם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו? *אני מודע לעובדה שהמסך ממש קטן, ולעבודה ממושכת היא פשוט תחבר אותו למסך חיצוני. נ.ב אם יש למישהו חנות מומלצת בצפון שאפשר לקנות בה אני השמח ללינק\שם חנות. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש מחשב נייד לאחותי הסטודנטית לשימושים של עבודה משרדית בלבד: אופיס , אינטרנט ואולי גם סרטים.. שיהיה מהיר ויריץ ויסטה בצורה חלקה.. ויעבוד כמו שצריך.. לא חשוב הגודל או המשקל.. רק שיהיה טוב.. ראיתי את הנייד של ג'יגה בייט : ‎Gigabyte W566U-DC3TM‎ , אני יודע שג'יגה בייט חברה אמינה וטובה בתחום החומרה , אבל איך היא גם בניידים?? מומלץ?? יש לכם הצעות אחרות?? מה אתם אומרים על המפרט הזה שלו: ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎250GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel ® Crestline GM 965 / GMA X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DV…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  20. *המחיר שבכותרת הוא רק לרכיבים שמוזכרים למטה* אני מעוניין להשתדרג מהפנטיום 4 שיש לי למשהו קצת יותר חדשני שיספק את צרכי לבערך 3 השנים הבאות. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית,סרטים,(גם HD),ואולי גם למשחקים לא כבדים....(אני לא גיימר בכלל אבל אולי מדי פעם ארצה לשחק במשהו). כמו-כן,אני מתכוון לרכוש מסך 24" כך שהמפרט יצטרך לתמוך ברזולוציה הגבוהה שלו. מכיון שמאד חשוב לי השקט,(והמחיר),אז חשבתי על המפרט הבא שמומלץ בד"כ למחשבי HTPC: מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX - 442 ש"ח ב TMS. (או שכדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת מעבד דומה עם 2MB CACHE?)... לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (עם כרטיס מסך מובנה)-436 ש"ח ב TMS. HDD -זה שיש לי כ…

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

שלום, האם יש הבדל בין הצ'יפסט P31 ל-P35 מבחינת הביצועים במפרט הבא? תודה! פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3200-3300 שח מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא תודה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?DVD 6. האם נושא הקירור והעיצ…

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. . מה התקציב? עד 5.9אלף מקסימום לנסות ממש לא לחרוג.עדיין לא יודע מה דרך התשלום... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים.גם סימולטוריפ אז צריך מעבד טוב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי הכול(גם בלי צורב). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל ואם אפשר quad 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא צריך שקט במיוחד... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?חשוב מאוד מארז NZXT tempest 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא כל כך... אבל שלא יהיה רועש 10. האם מתוכנן OC? אם כן…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by ronmiz,

היי, אני מעוניין במחשב נייד עם מסך 14.1 כרגע יש לי את האפשרות לקנות dell vostro 1400, שהחלטתי עליו לאחר התייעצויות כאן (על פני ה- gigabyte וה- HP). מחירו 4150 (הכי זול בזאפ). השאלה שלי היא, אם כדאי להעלות את התקציב משמעותית בשביל ה- ThinkPad T61 (UZ26CIV) למשל, שמצאתי אותו גם בתור הזול ביותר בסדרת thinkpad בזאפ ועם מאפיינים דומים למדי (מסך, משקל, שנות אחריות ...) מה מצדיק את הפרש המחיר המשמעותי, מלבד השם - thinkpad ואולי ה- trackpoint ??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  25. אהלן, להורים שלי הלך המחשב, אז ניסיתי להרכיב להם מפרט לאחד חדש, בתקציב +- 2000 ש"ח. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וקצת עבודה בפוטושופ (עיבוד תמונות). להלן שני מפרטים די דומים שהרכבתי, הראשון מנעה מחשבים, והשני מפנדה: מעבד: Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX - ¤ 355.00 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER - ¤ 130.00 לוח אם: ASUS P5E-VM SE - ¤ 700.00 זכרונות: OCZ DDR2 Platinum.REV2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 - ¤ 275.00 צורב דיוידי: Pioneer DVDRW DVR-215DBK BLACK 20X DUAL LAYER SATA - ¤ 140.00 מארז: COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU - ¤ 370.00 + הרכבת מחשב חדש - ¤ 180.00 סה"כ מחיר: ¤ 2,150.00 מעבד: ¤ Intel Dual Core E2180 1Mb 2.0…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים