ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,437 דיונים בפורום זה
-
היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 DDR3 1333Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כ.מסך : GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר על המחשב דל 3010 שכולל i5 core 4 ג׳יגה זכרון 500 ג׳יגה ארד דיסק כרטיס מסך וקול מובנים ואחריות ל3 שנים של דל .. הסכום שקיבלתי זה 2500 שקל רציתי לדעת אם המחיר הזה שווה ביחס לתמורה של המחשב או שאפשר להרכיב בסכום הזה מחשב יותר טוב כמו כן יש לציין שהמחשב מיועד לילדה בגיל העשרה שאין צורך במשחקים כאלה ואחרים תודה ושבת שלום ..
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל חבר אין צורך בציוד היקפי מסך יש אין צורך בOC שקט דיי חשוב, המחשב נמצא בחדר השינה אני מאמין שעריכת הסאונד יותר חשובה, הוא חשב על כ.קול חיצוני. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות, מצאתי המחשב המצ"ב באיביי. האם הקנייה כדאית? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170639425009
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מותג יש שני קווי ייצור אחד ל CONSUMER והשני הנו PROFESSIONAL ההבדל הבסיסי ביניהם הוא כדלקמן : כיון שהטכנולוגיה רצה מהר מאוד, עד שהיצרנים מצליחים לייצר דגם חדש - למעשה הוא כבר מיושן, ולכן, כל טכנולוגיה חדשה "נזרקת" בהתחלה לשוק הפרטי ומשם היא מקבלת את כל התקלות והפידבקים אשר מתוקנים מהרגע הראשון עד שהחלק התקול מיוצב - ורק אז הוא מיושם הקו המקצועי של החברה למעשה השוק הפרטי הוא ה"בטא סייט" של היצרנים ועליו הם מקדמים את המוצרים עד לייצוב סופי. לכן - כל טכנולוגיה חדשה שצתא לשוק תימצא רק בפרטי ולא במקצועי כמו למשל מסך 17" או מעבד חדיש שלא בטוח שלא ייצור חימום, כרטיסי מסך "חזקים" ועוד... מחשבי הפרטיים - בדרך כלל מקבלים רק שנה אחריות ולא תמיד בינ"ל וניתנים להרחבה לשלוש שנים (ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סטודנט, ורוצה מחשב שיחזיק איזה שנתיים-שלוש. מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח. מבדיקה זריזה של האינטרנט בחרתי לתמקד בשני דגמים של לנובו - ה-T וה-SL (אני די נעול על מסך 14). א למישהו יש משהו חכם להגיד בנושא אני מאד אשמח...
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ללא מסך וציוד היקפי עד 2000 ש"ח, המחשב ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים קלים (gta sa וכד').
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח, לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4, AC4, FC3 וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 אם אני לא טועה. 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שמתאים יותר לגיימינג אני לא יודע.. 3. האם י…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאינטרנט ואופיס בלבד בלי צורב שהדגש הוא על מחשב כמה שיותר שקט, אני מוכן לשלם תוספת רק כדי לקבל מחשב שלא שומעים אותו וזה הכרטיס מסך שאני רוצה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 מסך כבר יש לי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? ישמש כמחשב משני - יש מחשב גרפי חזק בבית. מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימדית - בעיקר אילוסטרייטור, פלאש ופוטושופ - מעט עריכת וידאו) * גודל המסך? לא משנה - עדיף מט * רזולוציית המסך? שתתאים לשמושים הגרפיים הנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קומפקטי וקל - מיועד לבחורה - אני לא מתמצא במשקלים - (שוב, במגבלות התקציב, אם יש מחשב טוב יותר אך כבר יותר, אעדיף את הכבד והחזק יותר על פני הקל והחלש יותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במגבלות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ואם אפשר שיהיה מהיר - לחילופין, אם אפשר כונן ssd, אז גם נפח של בין 180 ל-250 יה…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ליל'ט. יש לחבר שלי בעיה עם המחשב נייד,שהוא מכניס תמטען לנייד זה רושם לו consider replacing your battery,ממה שהבנתי זה להחליף סוללה או משהו כזה למישהו יש מושג איך פותרים תדבר הזה? אשמח לעזרה כמה שיותר מהר תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח, אני זקוק להמלצה על מפרט מחשב בסיסי ביותר, שישמש אישה מבוגרת בעיקר כדי לשחק סולייטר, לגלוש באינטרנט (כולל לצפות בתכנים ממאקו TV למשל ויוטיוב), ושימוש ביישומי אופיס בלבד. המחשב יריץ חלונות 7 ואופיס 2010. גודל מסך לא פחות מ- 17 אינץ', המחשב לא ישמש ליציאה מחוץ לבית אלא להתניידות בתוכו. יש רשת אלחוטית פעילה. תקציב: לא מוגדר, אבל כמה שפחות. חייב שיהיה אמין לאורך זמן. תודה, גיא.
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אוקי אני לא כזה סגור על התקציב שלי יש קיבלתי המון מפרטים שהם בין 2000-3000 עכשיו אני לא סגור על התקציב אני צריך שתמליצו לי על המפרט הכי טוב בעד 2500 ש"ח , ובמפרט הכי טוב ב3000 ש"ח כאילו אני יביא פה מספר מפרטים ותעזרו לי לבחור את השתיים הטובים ביותר למטרת גיימינג מפרט אחד שהוא עד 2500 ומפרט שני שהוא מעל 2500 תודה לעזורים ואלה הם המפרטים : 2500- ________________________________________________ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪617 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪128 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T ES3 כמות: 1 - מחיר: ₪339 מארז: Si…
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי (בעיקר רינדור) ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין מה התקציב המקסימאלי? 3500 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד (למען נוחות עבודה בדירה) לשימושים רגילים - אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD ומסך 13" ומעלה תקציב עד 3500 ש"ח במהלך החיפושים בזאפ מצאתי מחשב של acer במחיר ממש ממש נמוך לדעתי (לעומת המפרט שמציע) ... מצ"ב לינק למחשב ACER Travelmate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728241 אודה לחוות דעתכם המקצועית :-) עומר
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה: אני לא ממש מבין במפרטי החומרה המדוקדקים האלו אך אשמח לדעת מה עדיף: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,47663, ה i3 או ה i5 ? (מהדגמים שבהשוואה) אשמח לדעת מה הייתרונות. למי שרוצה לדעת, ההבדל במחיר עבורי הוא 200$, אשמח לעזרה בבחירה תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי קניתי לא מכבר ממחשב נייד של אסוס N55SF - מחשב מעולה אבל אני משתמש בו למשחקים בLAN עם חברים ואני צריך תיק נשיאה שיכול להכיל אם אפשר את הפאד שלי לעכבר(שהוא קשיח), את העכבר שלי והמטען שידור/דוקינג של העכבר ואולי גם את המקלדת. והכי חשוב, שישמור הכי טוב שאפשר על המחשב שלי נ.ב - לא איכפת לי אם זה תיק נשיאה או תיק גב תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב תחנה רצינית, שתשמך לפיתוח תוכנה, אז הרצת בסיס נתונים, מכונות וירטואליות מרובות וכיוב. כמו כן, בתור תחביב ארצה לערוך וידאו ולשחק משחקים על הפלזמה שלי. עריכת וידאו ומשחקים הם משניים. מעוניין להרכיב כרגע תחנה סבירה לפיתו שתהיה גם תשתית לתחנה רצינית לאחר שדרוגים עתידיים. התקציב כרגע הוא עד אלפיים, בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבה, בלי ציוד היקפי. אפשרי? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ההערות מתייחסות לאופציה השנייה, עם מערך ה-SLI: - לוח אם - חבל לקחת NFORCE. עדיף לקחת ABIT P35 PRO, שעולה כ-900 שקל. אותם ביצועים, אוברקלוקר טוב בהרבה, ועולה פחות. לפי ביקורות באינטרנט, זהו הלוח המשתלם ביותר לSLI. - זכרונות - זכרון 2GB 800MHZ CL4 ניתן למצוא בסביבות ה320 שקל (G.SKILL וOCZ). - כרטיסי מסך 8800GT אפשר למצוא ב1300 כל אחד (של חברת PALIT). וזה כבר ~600 שקל פחות מהמפרט אצלכם. בכסף הזה אפשר להחזיר למפרט את הQ6600 (הפרש של 300 שקל), להחליף לתרמלרייט 120 EXTREME (כולל מאוורר יעלה בסביבות ה350 - 60 שקל מעל הV1). ועדיין נשארים עם 200 שקל בשביל מארז יותר טוב, או לחילופין לקנות 4GB זכרון במקום ה2, או להחליף את ההארד דיסק במערך רייד של 2X250 (עם חריגה קטנה). הערה: המחירים…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-