ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד של עד 800 דולר בערך שיקנה מחו"ל. המחשב יהיה לשימושים של אינטרנט סרטים ומוזיקה. צריך גם כרטיס רשת מובנה [אלחוטי] ואם אפשר אז גם בלוטות'... המחשב יקנה מארה"ב אז אם אפשר המלצה לחנות [בארה"ב] תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך מפרט חלקי, עם החלקים הבאים. מארז+ספק: ננעלתי על מארז של אפולו וספק של seasonic מחיר 600 שח כלומר נשאר לי 1400 ש"ח לחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרון - אפשר לקחת משהו ממש זול ואני יחליף עם אחי הקטן שיש לו 2GB של CORSAIR. כרטיס מסך כל שאר הרכיבים יש לי (HD, צורב). דרישות מהמערכת: שימוש בתוכנות כמו photoshop,zend,visual studio. משחקים, ברמת איכות שניתן להשיג במפרט כזה. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אם תוכלו תעזרו לי ותבנו לי מחשב חזק מספיק בלי לחרוג מהתקציב אם אפשר אבל אפשר לגרד קצת מההוריםםם אני צריך שהמחשב יענה לי על משחקים חזקים ועל כל הדרישות המתקדמות כיוםם עדיפות למעבד amd אבל לא מתנגד לאינטל תלוי מה יותר טוב אם אפשר גם להכניס בתוך המפרט מסך דק אפשר לחרוג קצת מהתקציב לא יותר .. אז אודה למי שיעזור לי .. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעת מחיר לשני מחשבים ניידים. המחשבים הם בעיקר לצרכי לימודים (לא גיימינג) לשני נערים בני 13 אני מעוניין במחשבים פשוטים שיתנו בעיקר תמיכה לתקופת הלימודים און-ליין. התנאי היחיד מבחינתי הוא שהמעבד יהיה לפחות i7 ורצוי מהיר וחזק יותר. כתובת המייל שלי - alonsadan@gmail.com תודה אלון
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי משפחה של חבר שלי רוצים לקנות מחשב חדש. יש להם מסך 19 רגיל (לא מסך רחב) וכרטיס מסך palit gforce 9600 1GB אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב זה יהיה סבבה, כי ה2300 זה הרף העליון אחרי שהקפצתי את זה מ2000 שקל. המטרות של המחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
על מעבד I5 1155 אני כבר סגור, מה שנשאר זה לבחור לוח הצרכים: ישנו כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 שאני מתעקש לא לשדרג (עקב קמצנות יתר) 3 גיגה זכרון DDR3 הארדיסקים SATA2 USB2 PCIEXPRESS מספיק שיהיה רק אחד, שלא יהיה לוח גדול תקציב עד 800 שקל כולל מעמ חייב עצה איזה לוח לבחור תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Intel core DU QUAD Q6600 64BIT 8MB BOX DELL 20' WFP RAIDMAX NINJA NO PS ENERMAX 400W LIBERTY G SKILL 4GB (2X2048) CL5 800MHZ ABIT I-P35-E INTEL P35 W.D WD3200 320GB 7200RPM 16MB GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIGHTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG THIPHOON 120 LOGGITECH CORDLESS LAZER DESKTOP MX5000 המפרט הוא לה כ ל! משחקים גראפיקה גלישה הכי חשוב שיהיה מהיר כמה שיותר יציב ויחזיק מעמד כמה שנים. אם אתם משנים את המפרט אז להשאיר את העכבר ומקלדת, מסך, מארז אותו הדבר. חוות דעת ושינויים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן זקוק למחשב חדש, המיועד למשחקים בסיסיים, גלישה באינטרנט ועבודות פשוטות לבית הספר. אני זקוק למפרט עד 2500 ש"ח, לא כולל מסך וציוד היקפי. בנוסף, רצוי ביותר שהמפרט יבנה מחנות באיזור המרכז (קרוב לת"א) - יש לי ניסיון טוב עם LogicPC ו-KSP, אז אם תוכלו לבנות מפרט מהחנויות הנ"ל זה יהיה אף יותר טוב. אין צורך במערכת הפעלה, אבל הרכבה היא משהו שעדיף שיכלל, אף אם מדובר בחריגה קלה. כמובן שאין צורך במשהו יעודי ל-OC, קירור מיוחד, מארזים מיוחדים וכולי. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. הא…
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם... לחבר שלי היה מחשב מבוסס AMD 3000 תושבת 939 לפני כמה ימים לידידי הנחמד נשרף הספק כוח(ג'נרי) יחד עם הלוח אם ויחד עם המעבד.הבקשה שלי היא למעבד +לוח אם +ספק כוח.עד 1500 ש"ח מKSP..... מה שנישאר אצלו ללא פגע...נוידיה 6600 PCIE 2 סטיקים של 512 DDR1 והארד דיסק........... אגב לא משנה אם AMD או אינטל....תודה רבה על העזרה.....וזה דיי דחוף לי למחר :\
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לטובת שימושים של תיכנות בסביבות הרצה שונות כך שחשוב שיוכל לבצע חישובים באופן מהיר כמו כן גם מסך נורמלי להעביר מולו שעות על גבי שעות של תכנות. חוץ מזה הוא לא ממש מיועד למשחקים אבל כן לכל מיני אפליקציות של אופיס וכו'... וכמובן שיהיה אמין עם אחריות לתקופה מספיק ארוכה... זהו בגדול...התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 5000 שקל עם אפשרות חריגה של עד 5500....אני יודע שזה לא הרבה אבל אם יש מחשב נייד כזה שעומד בדרישות אודה לכם על המלצותיכם...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שלרוב יהיה לו שימוש ביתי (למה נייד דווקא? כי רוצים משהו שלא יקח הרבה מקום) אז צריך נייד אם מסך כמה שיותר גדול (כמובן במחיר כזה לא נראה לי שאפשר למצוא עם מסך "17). ועוד דרישה זה שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מאלה שבאים עם כרטיס מסך מובנה של Intel. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שאני גולש ופותיח חלונות אני מקבל מסך שחור ולמעלה רשום EXPLORER לא מגיב מה הבעיה ומה צריך לבדוק יש לי מערכת VISTA
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ציטוט שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד ארבעת אלפים שקל, ניתן לחרוג מהתקציג בעוד 1000 שקל. המחשב מיועד לצפייה בתמונות, ועריכה קלה שלה ובנוסף לשימוש באינטרנט ותוכנות כמו מייקרוספט וורד ועוד. התכנון לקנות אותו מאיזור ירושלים, עדיף מחשב שקט יחסית, עם מסך גדול, 17 נניח, עדיף מחשב עם מסך טוב, בו אפשר לראות תמונות בצורה איכותית. עדיף מחשב שמגיע מורכב. עדיפות למחשב נוח, יציב, עם מקלדת גדולה וממשק פשוט.המחשב מתוכנן להקנות עכשיו.לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ורציתי לדעת, המלצות, טיפים לפני שארכוש זכרון לשדרוג. ברשותי נייד HP PAVILION DV6160EA ובו 2 סלוטים של 512MB כ"א. אני רוצה לשדרג את הזכרונות (להחליף) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג ל-2GB (אחד גיגה לכל כרטיס) או ישר ל-4GB (שני גיגה לכל כרטיס זכרון) או שיש מגבלה מסויימת במחשב? אגב באיזו מהירות אפשר לשדרג? תלוי במעבד או תלוי ב-? לצורך מידע נוסף, התקנתי CPU-Z על מנת לראות את המפרט, להלן התוצאות: ב-SPD הראה מהירות של 333MHZ. והציעו לי באתר אחר את ה- 667MHZ. הצצתי שיש גם ב- 800MHZ - (מבחינת מחיר זה לא משמעותי) אך האם זה לא משנה/משפיע על ביצועים? אודה על עזרתכם. ה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
לוח מעבד זיכרון כרטיס מסך ,את כל השאר יש לי כולל ספק טוב שנקנה לפני כמה חודשים , ברשותי גם מסך 22" ואני מתכוון לשחק ברזולוציה מקסימלית 1650*1080 נ.ב : כרטיס המסך חייב להיות 1024 תודה מראש ,ליאור!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-