ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core i5 Processor i5-650 3.2GHz 4Mb Dual Core LGA 1156 Box זכרון: Corsair 4GB Kit (2X2GB) PC3-12800 DDR3 1600Mhz CL8-8-8-24 CMX4GX3M2A1600C8 Model C4G1600C8X מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU דיסק קשיח: Western Digital 500GB Caviar Blue 3.5 16Mb SATA II WD5000AAKS צורב DVD: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem כרטיס מסך: HIS Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E H567Q1G לוח אם: Intel® Desktop Board BLKDP55SB Sharpsburg P55 Chipset LGA 1156 Oem מה אתם אומרים? נתונים טובים או לא ? שווה השקעה ? אם חסר משהו תגידו
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי, התקציב שלי הוא 3500 ש"ח ולכן נראה לי אטרקטיבי. הנה המפרט של Q328 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16151 הוא מגיע ללא מע' הפעלה, אבל יש לי חלונות 7 חוקי שלא מותקן במחשב אחר ושאני יכול להשתמש ולהתקין. Q330 הוא החדש יותר עם מעבד i5 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 האם מלבד המעבד יש הבדלים משמעותיים? האם ההבדל במעבד הוא משמעותי? כמו כן שמתי לב שהאחריות היא 12 חודש בראשון לעומת 24 חודשים בשני. אני צריך לבדוק אפשרות הארכת האחריות ומחיר. מה דעתכם? איתי.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב, המפרט הראשון- הוא מפרט גיימינג עד 2.8K, על מסך 22 (1680X1050) בהגדרות בינוניות-גבוהות, באסטרטגיה, ספורט ומדי פעם FPS, ללא OC או ציוד היקפי, מתוכנן להריץ WIN7, שקט ברמה סבירה. המפרט השני- אמור לשמש כמחשב ביתי לעבודה משרדית, להריץ WIN7, ללא ציוד היקפי,שקט ברמה סבירה-כלומר לא רועש. הרכבתי מפרט ברירת מחדל- לא מצאתי בTMS את הRAIDMAX APEX אשמח להצעות שיפור/ הוזלה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 440 3.0Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪387 לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 מארז: Raidmax Tornado (Red Frame) 1x120mm + 2x80mm + Window כמות: 1 - מחיר: ₪202 ספק כוח: …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פתחתי פה מקודם נושא אף אחד לא ענה אבל זה כבר לא רלוונטי ההורים שלי משתתפים בתשלום אז התקציב שלי גדל בצורה משמעותית. אני רוצה דיעה על המפרטים הבאים. (אפשר להתעלם מה12 אלף זה מוגזם) (המפרטים מצורפים בקובץ לתגובה) המחשב בעקרון מיועד בעיקר לעבודה, תוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס, וורד, אינטרנט. אך אין לי שום בעיה שזה יריץ משחקים בצורה טובה. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות טובות יותר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מטרה - עבודה משרדית בעיקר, אינטרנט... גודל המסך - 14.1' צורב DVD חובה סוללה - כמה שיותר חזקה.. רצוי ללא מערכת הפעלה, ובשאיפה לDELL, אבל לא חייב תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש asus 1201pn עם כרטיס מסך nvidia ion ו - 2 ג'יגה זכרון, הורדתי קבצי hd וניסיתי לנגן אותם על הנגן שהגיע מותקן על המחשב arcsoft media theater 3 או משהו כזה... הקבצים נוגנו ללא בעיה מבחינת התמונה שרצה חלק וללא בעיות אך לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים k-lite וניסיתי שוב והסרט רץ מעולה תמונה וסאונד, רק שהתוכנה לא מזהה את קבצי התרגום. התקנתי על המחשב כמה נגנים אחרים ביניהם vlc ו - bsplayer והתמונה מקרטעת בכולם. מכיוון שבנגן הראשון הקבצים נוגנו ללא בעיה אני מניח שהחומרה של המחשב מספיקה כדי להריץ אותם, אך למה אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך בנגנים האחרים? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
במדור מפרטים מומלצים כתוב שהם כבר מעודכנים, אבל בתאריך על כל מפרט כתוב שהם עדיים מעודכנים למרץ/אפריל ולא ליולי. מה נכון? מתי יושלם העדכון ליולי/אוגוסט?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD, משחקים אולי גרפיקה בעתיד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים וסרטים באופן תדיר, גרפיקה באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פעולה,אסטרטגיה,מירוצים,יריות,רשת * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה בבקשה שתגידו לי מה אתם אומרים לי על המפרט הבא: מארז: מארז SilverStone דגם PS03B ספק כוח: 620W Seasonic דגם S12II-620 מעבד: AMD Phenom II Quad Core 955 3.2GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 דיסק קשיח: Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זכרון: Kingston 2X2048MB (4GB) DDR3 1333MHz צורב: Sata LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 5850 מחיר: 4700 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קיבלתי מאיזה מחסן עתיקות מחשב ישן של טושיבה, סטלייט 1405 S151, מפרט לא משהו אבל מעניין אותי להפעיל אותו. המחשב נדלק בעבר, שכב איזה חצי שנה באחסון, ועכשיו כשהוא נדלק הוא אומר שיש לו שגיאת CMOS וללחוץ F1. לחיצה על F1 לא עושה כלום, אבל כשעושים CTRL ALT DEL המחשב כן מגיב וחוזר על השגיאה הזאת. הצלחתי לפרק את המחשב ולהגיע לסוללה, הוצאתי והכנסתי אותה כמה פעמים וניסיתי להדליק את המחשב עם ובלי הסוללה, ללא הועיל. השגיאה עדיין נשארת. הצעות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש זמן מה מחשב נייד. המחשב ישמש אותי לנסיעות עסקיות לחו"ל לשבוע כל חודש. השימוש העיקרי במחשב יהיה משרדי (skype, icq, e-mail, word processing). בנוסף ארצה לעבד אליו תמונות דיגיטליות בפוטושופ, לשמוע מוסיקה ולקרוא חומר מקצועי (בפורמט Pdf). אני מאוד אוהב לשחק משחקים, אך לא ברור כמה זמן יהיה לי לשחק לכן זאת לא דרישה ראשית. תכונות טכניות שנראות לי חשובות: 1. מעבד Core 2 Duo בלבד 2. צג 14.1" רחב, מקסימום 15.4" (לא ברור לי אם זה כבר לא גדול מדי לנסיעות לחו"ל - מה אתם אומרים ?). אני אהבתי את המבריקים בחנות. 3. משקל עד 2.5 ק"ג אם אפשר 4. כרטיס מסך יעודי שיאפשר הפעלה של Vista, ואם אפשר גם לשחק משחקים מה טוב. מעוניין בזכרון סביר בכרטיס שלא ישתמש לי בזכרון מחשב. 5. אחרי…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברשותי כיום טלוויזיה CRT 29 אינץ (בעתיד LCD) ישמש לצפיה בסרטים ולגלישה הייתי רוצה שהמפרט יכלול שלט רחוק ואם אפשר מארז קטן שכן הסלון עמוס וכרטיס רשת אלחוטי להעברת תכנים למחשב תודה רבה (אגב מה זה המכשיר נגן מולטימדיה אלחוטי D-LINK DSM-320)
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא מאווררים כלל (גם לא בספק), ושגופי הקירור יהיו איכותיים ביותר. ברשותי מס' חלקים שאעביר למארז החדש, כמו: HD WD 250GB SATA II צורב CD צורב DVD כך שאני צריך את שאר הרכיבים. בתוך המארז ארכיב מאוורר AC 120MM בכניסה ואחד מאחור, שיהיו מחוברים ל FAN BUS ויעבדו כשאיני בסטודיו או כשהמעבד ממש יתחמם. השימושים העיקריים למחשב - צפיה בסרטים, עבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE), משחקים "ישנים" (NFS CARBON, AGE OF EMPIRES) אני מעדיף לוותר על עניין המשחקים אם זה יוצר בעיה (כ. מסך יקר/מתחמם) ולהשקיע יותר בעניין הקירור והשקט, המחשב מיועד למשחקים בעדיפות אחרונה. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי,אני ראיתי שניתן להשיג את הT60 במהירות של 1.66GHZ במחיר נורמלי (יחסית) האם ההבדל בין דגם זה ל1.86 או 2.0 משמעותי ? לא נראה לי שאני אפעיל ישומים כבדים על המחשב,למעט פוטושופ. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
רק כמה דברים שצריך בעיקרון 1.מסך גדול 2. כרטיס קול 5.1 ממש לא משנה לי איזה 3. כרטיס מסך טוב 4. צורב DVD תרגישו חופשי לחסוך בשביל המסך וכמובן שלוח אם צריך להיות נחמד++ תודה מראש על עזרה אין לי מושג מאיפה להתחיל
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-945P-S3 לוח אם E6300 מעבד X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E כרטיס מסך 1GB DDR2 667 TWinmos פעמיים 160GB/250GB Westerndigital דיסק קשיח 400W Enermax Liberty ספק איך המפרט? צריך לשנות משהו אם אני רוצה למשחקים ב VISTA? בקשר לכ.מסך, אני אקנה בעוד שנה DX10
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אי מבקש שתמליצו לי על מחשב למשחקים וסרטי HD ללא מסך וללא צורב. כשאני מנסה להרכיב מפרט אני תמיד נתקע בעניין המארז שצריך להיות במחיר של עד 400 שקל עם ספק אבל לא מארז של פעם אלא מארז מודרני. המארז שאתם ממליצים תמיד זה מארז ישן ומכוער. הבעיה שבחנות אחת יש חלקים שאני רוצה אבל חלקים אחרים אין כגון מארז. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל אותו מתנה מתורמים מארה"ב (עקב פציעה מקסאם..) ואין לו דיסקים בכלל! בבקשה תעזרו לי.. וניכנסתי כבר לאתר של HP אבל אני לא יודע איזה דרייבר מדוייק להוריד. תודה לעוזרים והמשך יום טוב (:
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע לכם איזה מחשב נייד זה ע"פ התמונה הבאה? תודה מראש וסליחה על השאלה המוזרה משהו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ואשמח לצפות בסרטים באיכות HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM,MW3,BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט קיים: GA-EP35-DS3 Q9505 A-DATA DDR2-800 6GB GeForce 9800GT 1GB שימוש עיקרי: עריכות בפוטושופ, עבודה עם קבצים כבדים (מעל 1GB) בתקציב עד 2000ש"ח, האם יש טעם בשדרוג, ואם כן מה אתם מציעים? (חשבתי על הוספת זיכרון) או שעדיף לחסוך למפרט חדש? אם מחשב חדש אז מעבד+לוח+זכרונות+כונן SSD ב 3-4 אלף (אם התקציב לחוץ אפשר לוותר על SSD בשלב הזה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-