ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. נתקלתי בקושי למציאת דרייבר לכ.מסך של המחשב הנ"ל. באתר של HP הורדתי את הדרייברים שנחוצים למחשב אך לא הצלחתי להתקין את זה של הכרטיס מסך. כמן כן באיתור השם של הכרטיס בתוכנה Everest home edition נתקלתי במסך ריק ללא שם הכרטיס. מה אפשר לעשות על מנת להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך? בקרוב אעלה תמונה של השגיאה שמתקבלת עם הניסיון להתקין את מה שמצוין באתר של HP. עריכה : הנה השגיאה:
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב מבקשת את עזרתכם בהמלצות לבניית מחשב חזק עם גרפיקה חזקה למשחי ילדים ברמות הגבוהות. אם אפשר לפרט לי בעברית את הנתונים הדרושים כי אני לא מבינה גדולה. איזה כרטיס מסך צריך כרטיס גרפי וכו' מארז הכל מסך איזה גודל עדיף. והכי חשוב מחשב טוב ל 7 שנים לפחות שלא בעוד שנה הכרטיס או הזכרון הפנימי שלו כבר לא יתיאימו. תודה לכל מי שעוזר המחשב מיועד למשחקי ילדים אין לי ידע בהם כל כך אבל משחקים ברפ גבוה שצריכה גרפיקה חזקה. אין לי רפ של תקציב השמיים הם הגבול. אך לא להגזיםם חשוב לי לקבל נתונים טובים למחשב חזק שהילדיים יוכלו להנות ממנו ולא עם בעיות שהמשחק לא עולה שהכרטיס מסך חלש מדי, הגרפיקה חזקה מדי וכו' בעיות בהם אנו נתקלים היום.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם הכי זול שיהיה בעל 2חריצי זיכרון לפחות, מעבד שיהיה לפחות 2 ליבות טוב וספק כוח אני רוצה לפחות 400W מחברה אכותית... כרטיס מסך אני רוצה לקנות יד שנייה משהו כמו 8800GTX או 4850 או 4870, כך שזה לא ממש קשור אליכם אבל קחו בחשבון שזה צריך גם להיכנס למחיר.[br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 11:02:43 מה אתם אומרים על זה? מעבד: Intel Celeron E3400 ב-223 שקל. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L Retail ב-242 שקל. ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail ב-191 שקל. סך הכול זה יוצר 656 שקל + השלמה ל1000 לכרטיס מסך יד שנייה בסיגנון של 8800GTX או 4870, נראה לכם שהספק יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שעברתי על הרבה הודעות בפורום אייבורי וKSP ירדו מהפרק רציתי לדעת בבקשה על איזה חנויות אתם כן ממליצים באיזור המרכז (אני גר ברחובות) ובנוסף אני מעוניין גם במפרט למחשב עד 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שמדובר בתוספות משמעותיות... שימושים עיקריים במחשב: אינטרנט ועריכת מוזיקה אבל אני מעוניין במחשב חזק ומתקדם ככל האפשר , שיהיה שקט וחשוב מארז בצבע שחור תודה רבה לעוזרים... אביתר
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב, פרסמתי פוסט זהה לפני כמה חודשים אבל עכשיו זה קצת יותר רלוונטי (מענק מילואים כבוד) וגם כי יצאו המעבדים החדשים. המפרט הנוכחי מופיע פה בצד. צריך המלצה ללוח אם מעבד זיכרון וקירור(הבנתי שלא חובה כי הקירור הנוכחי יכול להתאים לסוג מסויים של לוחות אם). עדיפות לRSM או חנות אמינה וטובה אחרת באזור המרכז המחשב ישמש בעיקר למשחקים (BATMAN AC , DIABLO 3 , SC2 ) ולתכנות ועבודה עם מכונות וירטואליות אז לכן דרוש 8GB זיכרון. לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי השאלה שלי לא ממש שייכת למפרטים אבל לא מצאתי אף פורום אחר שהיא משתייכת אליו. אני כנראה הולך לקנות מחשב נייד של HP והשאלה שלי, למי שיש לו נסיון עם זה, היא: האם החברה סובלנית לשינויים שהמשתמשים עושים בעצמם ? למשל, אני קונה את המחשב עם 256MB זכרון ומתכנן לקנות ולהוסיף בעצמי עוד 256MB (מצאתי זכרון יותר זול ממה שהציעו לי בחנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב). אני מתכנן גם לפרמט את המחשב עם ה HOME EDITION שלו ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (כמובן אחרי שמירת IMAGE). אבל אם וכאשר יתקלקל לי משהו במחשב (שלא קשור למה שעשיתי, למשל דיסק קשיח) ואני יבוא למעבדה של HP האם הם יגלו הבנה או שייתלו בשינויים שעשיתי כדי להתנער מהאחריות שלהם ? שוב, אני לא מתכוון לעשות שום מודינג או שינוי רציני, רק מש…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 ואני רואה שאין לי תמיכה ב GPU, OpenGL, יש פתרון או ש... זה מה שיש לכרטיס להציע?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה זמן מחשב חדש , אבל האמת שאין לי מושג מה טוב או לא... חבר המליץ על האתר הזה, כי הוא טוען שיש כאן אנשים שמבינים אז ככה : - מחשב עד כ- 2500 שקלים . -תמיכה במשחקים ברמת הRED ALERT 3. -אינטרנט שיעבוד מהר אשמח לקבל תגובות והמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הנה קישור למחשב נייד שמוצע ע"י חברת גטר-טק בעלות של 6.8K +מע"מ. מבקש לקבל חוות דעתכם על התכונות של המחשב הזה,יתרונות חסרונות וכיוצא בזה. תודה. http://www.toughbook.eu/media/CF-Y7_spec_sheet_Engl.pdf
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני גר עכשיו בצרפת והמחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה. אני רוצה לקנות חדש והמחירים די דומים לארץ, אם כי לא תמיד. חוצמזה לאחרונה קניתי טלויזיה אל.סי.די. 40 אינטש ואני רוצה להשתמש במחשב לסרטים בהבחנה גבוהה. אשמח לתגובות על המפרט ולהתיחסות לתאימות חלקים. אני לא מצפה שתמצאו לי קומבינציות יותר כלכליות, אלא אם למישהו מתחשק לבלות באתרים בצרפתית. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 - Dual Core ! Socket 775 FSB1333 cache L2 4 Mo 0.065 micron (version boîte - 169 EURO לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L (Intel P35 Express) - ATX - 85 EURO כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 3850 - 256 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express (ATI Radeon HD 3850) - 150 EURO או Sapphire Radeon HD 3850 Lite - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - …
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה התקציב? 7000 ש"ח עם חריגה כמה שיותר מינימלית מטרות המחשב? המחשב עובר איתי דירה לתואר שני בטכניון, ישמש בעיקר לעבודה ומשחקים, אבל סביר להניח שגם לסרטים וכל מיני שטויות. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך מסך או רמקולים, צריך מקלדת ועכבר. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. רצוי איכות קול טובה. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? דורש הרכבה. אני מבין שבתקציב הזה אפשר לדחוס כוח סביר. משהו כמו E6400 עם רדיאטור x1900xt.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח. הוא ראה את המפרט הבא ב- 6000 ש"ח ורוצה משהו דומה לזה אך ב- 5000 ש"ח. המפרט הוא בכללי... מעבד Intel 2GHz (כנראה DUAL CORE). זיכרון 2GB DDR. דיסק קשיח 250GB. כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400 (אם אני לא טועה). מסך 17". צורב DVD, רשת WI-FI, BLUETOOTH. זה פחות או יותר המפרט שהוא ראה ב- 6 אלף. אשמח למשהו דומה אך ב- 5 אלף ואם אפשר שיהיה חנות באשדוד (KSP, BIGBOX, IVORY - אגב איך IVORY?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לחברה שלי ... מקסימום שימושים יהיה אולי סרט מדיי פעם ..90 אחוז מהזמן זה אינטרנט ואופיס מחיפוש קל נתקלתי בשני דגמים האילה לנובו G530 או N500 מה ההבדל בינהם בכלל ? יש את הדל עם מסך גדול יותר (זה מורגש??..) A860 מה מומלץ ? מה ההבדלים ? אחריות זהה ? מה לגבי מתחרים אחרים כמו HP או ACER...המלצות ? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אנלי לא צריך 500גיג'ה לא משנה הבדל המחירים ... ומה אפשר לשנות לייותר טוב ?
-
- 14 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מפרט ב3.2K אולי קצת יותר.. אפשר להתפשר גג עד 3.5K.. מטרות לאינטרנט +משחקים קצת.. מחשב בייתי בקיצור.. ללא מסך.. ושיהיה גם צורב די וי די.. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה למחשב נייד שעלותו 3500-4000 המטרות העיקריות הם ללימודים וקצת משחקים (לא משחקים ברמה של GTA IV אבל שיריץ בכיף Need For Speed או Football Manager) תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שבשנים האחרונות באקסבוקס ובסוני אני רוצה גם להביא מחשב חזק כי חלק מהמשחקים אני מעדיף לשחק במחשב. אשמח למפרט חזק שגם יטעים לעריכת ווידאו וסטרימינג וגם יסחב משחקים באיכות גבוהה מאוד לכמה שנים הקרובות.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כאמור המחשב כנראה ירכש ביום ראשון אני זקוק למחשב נייח שמיועד בעיקר למשימות שוטפות+ עבודה עם תוכנות מרובות וגרפיות (פוטושופ ודומיו) בנוסף אני זקוק להמלצה למסך דק 22" התקציב הוא בין 5000-5300 כולל הכל! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Wff65shEAuki37TgAfupqer:12bbi68k5?id=sp5-4100277 תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בהמשך לחיפושים אני מחפש קירור שקט במיוחד עבור המעבדים הנ"ל.לא יודע עדיין איזה מעבד אני אקנה כנראה אחד מהבאים q9400/e8400/e8500. מחפש גם לוח אם. כרגע יש כרטיס מסך של palit 4870. מארז של TT SOPARNO. ספק של ENERMAX 625. החשיבות של הקירור חשובה מאוד. הת'רד שפתחתי פעם קודמת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389985.0 תודה
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית ובנוסף אני צריך מחשב HTPC. אופציה ראשונה - ליצור שרת NAS ומחשב HTPC במפרט די סטנדרתי שחברי הפורום ממליצים (ANTEC-2480, AMD 250, 785G, 1TB) אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC עם נפח דיסקים גדול. המחשב HTPC יהיה בסלון והמקום לשרת - בחדר עבודה הצמוד לחדר שינה. כך שחשוב לי מאוד שהשרת יהיה שקט ככל שאפשר, לפחות במצב המתנה. באופציה שניה אני צריך פיתרון לגיבוי מידה כאשר אני מבין שבשרת נפרד אפשר לעשות RAID. אני רוצה נפח איחסון לפחות 2TB, ועדיף יותר - מן הסתם עם יכולת הרחבה בעתיד. אפשר להרכיב מפרט לכל אופציה? האם כדאי לקנות שרת NAS מוכן או להרכיב לבד? תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-