עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה

• 14 תגובות
    • 750 צפיות
  2. הראשון הוא Toshiba Satellite A200-23P והשני DELL XPS M1530 מי לדעתכם הכי מתאים לצרכים שפרטתי? תודה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  3. אוקי לאחר שסרקתי את הפורום - קראתי את ההודעות - נכנסתי לאתרים - השוואתי מחירים - הגעתי למסקנה ואני רוצה את העזרה שלכם לפני הקנייה הסופית (אפשר בבקשה למחוק את הנושא הקודם שלי) נתונים ראשוניים שאני עבדתי לפיהם: -מחשב ללא : מסך \ עכבר \ מקדלדת \ רמקולים -ללא OC -זיכרון 2 גיגה -קירור למעבד חובה -לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה - מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה אנשים ממליצים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם כשהם ממליצים כרטיס מסך טוב? -כולל הרכבה ובדיקה -המחשב מיועד למשפחה הכוונה : עבודה\שירים\משחקים\תוכנות - קצת מכל דבר - ממוצע ושיעבוד טוב -לוח אם של GIGABYE או ASUS מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤ 476 לוח אם : GIGABYTE G…

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by IT4Y,

שלום, פתחתי משתמש כדי לבקש מפרט לחבר. הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Price Units Total Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1190 1 1190 ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 550 1 550 DDR II 667 Price Units Total 512MB Corsair 320 2 640 Powercolor Price Units Total X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 1 1290 Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 360 1 360 Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Spire Price Units Total RockeTeer II 400W Silent (24pin) 190 1 190 Total price 4460 ₪ מחשב למשחקים

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  6. הייתי מעוניין לשדרג את המערכת, התקציב שלי עד 2500 שח. החשיבה הכללית שלי כרגע, I7 2600K לוח שמופיע בביקורת האתר Gigabyte Z68X-UD3H-B3 וזכרונות עוד לא יודע.. אולי שני סטיקים של 2 אולי של 4 והאם יש באמת הבדל בין 1333MHZ ל 1600MHZ ? או ששווה לי לחכות קצת ל Sandy Bridge-E ? תודה ליועצים

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לגרפיקאי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנ…

8. חברים אני צריך מפרט שמתאים לצורכי משחקים אני יכול להרכיבו לבד אבל אני רוצה את דעתכם תודה.. נ.ב אין צורך בציוד היקפי

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  9. יש לי כרגע : Q6600 G0 2.40Ghz - (היה לו אוברקלוק אבל טכנאי שהמחשב היה אצלו עשה לי איפוס לביוס ואני כבר לא יודע איך עושים) 8800GB 512MB Corsair 450W 2GB 800Mhz CL4 P35-DS3L Thermaltake BigTyphoon (קירור) צג מחשב Dell 22'' HD Ready --- > מתחבר לטלוויזיה MAG 37'' FHD (צריך יציאת HDMI לכ.מסך) אם צריך עוד איזשהו פרט תגידו לי אני יוסיף כרגע זה כל מה שעלה לי .. המחשב כבר בן 3 , אני מעוניין לשדרג אותו בעיקר לסרטים ! משחקים ממש פה ושם אני לא גיימר כמו פעם, לפחות לא לשנתיים הקרובות..

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by alord,

שלום דרוש מחשב ב-2000 ש"ח שיתחרה בהצאה הבאה" [glow=red,2,300]מארז[/glow] מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן זיכוי לספק 500W MAX פחות 50 ש"ח [glow=red,2,300]מעבד [/glow] AM2 5200 X2 DUAL CORE 64BIT 105ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 6000 250ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 6400 ניתן לרכישה עם כל מעבד אחר [glow=red,2,300]לוח אם[/glow] MSI K9N NEO V3 FULL ATX FULL ATX 560 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G או לוח GIGABYTE MA69VM-S2 או ASUS M2N זיכוי ללוח ASUS M2N-MXSE פחות 190 ש"ח ניתן לרכישה עם כל לוח אחר מכל דגם וכל חברה [glow=red,2,3…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  11. אבקש לקבל מפרט הכי חזק שתוכלו לתת בתקציב של 3500 שח המפרט מיועד למישחקים אינטרנט וסרטים צריך הכל: מסך, מערכת הפעלה, ציוד היקפי , כרטיס רשת אלחוטי אפילו יש דרישה שהמסך יהיה גם מסך טלביזיה כמו 933HD של סמסונג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים ועבודה משרדית בתקציב של 3000 ש"ח חשבתי לקנות את המפרט הבא: תודה לכל מי שעוזר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by Savage2,

אני מתכנן לקנות בקרוב טלוויזיה עצומה לדירה החדשה - והבנתי שהיא לא תממש את הפוטנציאל שלה ללא מחשב שיתמוך בה. אני לא בטוח עדיין איזה טלוויזיה אני אקנה, אבל היא כמובן תהיה FullHD. המחשב שיתמוך בה צריך כמובן להריץ סרטים ומערכת הפעלה נוחה. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יריץ באופן קבוע קליאנט של ביטטורנט אשר יהיה אפשר להתחבר אליו מרחוק (משהו בסגנון Transmission). אין לנו בדירה כבלים או Yes, אז אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אבל אני רוצה לשמור את האופציה לקנות אחד בעתיד. בנוסף: 1. המחשב יתחבר לאינטרנט בעזרת wifi - אז נדרשת תמיכה בכך (בעדיפות על ידי כרטיס פנימי) 2. יש לי הארדיסק חיצוני של 1TB אשר אפשר לחבר למחשב באופן כמעט קבוע, כך שאין צורך בנפח אחסון גדול התקציב הוא באיזור ה-2000 ש"ח. אני…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by PITAMAR,

יש לי מחשב עם לוח אם 975X Platinum PowerUp Edition-MSI ,מעבד אינטל PD945 3.4 4M DUALCORE וכרטיס מסך MSI- NX7900GT VIVO אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שהוא כבר די חלש ונתקע לפעמים. המחשב משמש בעיקר לעיבוד וצפיה בוידאו סרטים ותמונות נמצא בממ"ד ומחובר לטלויזיה בסלון בחיבור S-VIDEO ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(כבל קואקסיאלי).הטלויזיה פיליפס HD מלא דגם PFL5404H. אני מבקש המלצה לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  16. אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  17. שלום את מהחברים שלי נוסע ללמוד בחו"ל ומעוניין לרכוש בארץ מחשב נישא, הבעיה היא שהתקציב שלו הוא סביב 4000 שח, אז לפי דעתי זה תקציב מצחיק למחשב נישא, כי מה שאפשר לקנות בזה זה רק ג'אנק ישן, ומחשב סביב מתחיל סביב 5700 מינימום, אז קיוויתי שתוכיחו את טעותי ותציעו לי נישאים בתקציב הנ"ל... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  18. שלום לכולם , אני סטודנט למדעי המחשב מעוניין מחשב למטרות : תכנות - VISUAL STUDIO ואפליקציות בסדר גודל דומה . אינטרנט - גלישה וכו אופיס הורדת קבצים מולטי טאסקינג - עבודה של הכל ביחד מבלי לגרוע עומס על המערכת. דרישה להרצת WIN7 . סוללה חזקה , בנוגע למסך מתלבט בין גדול לקטן - מניסיון שלכם מה עדיף ? עד 5K , בעבר היה לי מחשב נייד IBM מעדיף מחשב ברמת גימור דומה .

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. בזמן האחרון בזמן שאני גולש ופותיח חלונות אני מקבל מסך שחור ולמעלה רשום EXPLORER לא מגיב מה הבעיה ומה צריך לבדוק יש לי מערכת VISTA

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by bangom,

מבקש מפרט ב 2500-3000 ₪ לעיבוד גרפי 1) 2500 ₪ תקציב מקסימאלי א) לנסות לחסוך ב) 500 ₪ חריגה מקסימאלית 2) מחשב לצורך עריכה גרפית; תכני HD א) תוכנות עיקריות - SOLIDWORKS 2013 - פרנסה - PHOTOSHOP CS6 - פרנסה - ILLUSTRATOR CS6 - פרנסה ב) רזולוציית מסך של 1080P 4) אין צורך בכונן קשיח (קיים Hitachi HDS721010CLA332 ATA) 5) לא קריטי שיהיה שקט (1 מתוך 10) 6) ללא אוברקלוק 7) הרכבת מחשב בחנות 8 ) גר באיזור השפלה 9) תמיכה בUSB3 (אם לא מייקר משמעותית) 10) אופק לשדרוג רצוי אבל רק אם לא מייקר משמעותית. הערה נוספת - הבנתי שאפשר שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט אבל תריץ כל תוכנה של 32 ביט, ושזה תלוי בסוג המעבד. אז זה הכרחי, ואם אי אפשר, אז המחשב יהיה מיועד למערכת הפעלה 32 ביט (ולא 64 ביט) בתודה מ…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום, לפני כחצי שנה, בניתי לחבר באמצעות ייעוץ פה בפורום מפרט מחשב לשימוש ביתי. בנוסף אישתו גרפיקאית ומעוניינת לעבוד קצת מהבית, עבודות גרפיקה בסיסיות, אבל עדיין עבודות גרפיקה. אני מפרט פה את המפרט כפי שהורכב, מחנוץ IQPC. המפרט נבנה לפני כחצי שנה, אבל את המחירים עדכנתי היום. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט, למשל הבנתי שעדיף כרטיס מסך נפרד ולא onboard בגלל הגרפיקה ואולי שינוי נוסף שנדרש. בנוסף אני יצטרך גם HD שפה לא מופיע תקציב: 2500~ ש"ח, לא נדרש מסך, עכבר, מקלדת תודה מראש לעוזרים. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ¤291 צורב: [..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 …

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  22. התקציב באמת אמיתי אבל לא בטוח שרלוונטי להתלבטות. אבל אם ההנהלה אומרת שצריך לרשום תקציב....... מחשב נייד DELL מסידרת VOSTRO מתאים לי כפשרה בין הסדרה המקצועית לסדרה הביתית. המחשב מיועד לסטודנטית במדעי הטבע אשר אמורה גם לעשות פרזנטציות של מודלים ועבודות מחקריות. ה VOSTRO קצת חזק פיזית ועמיד מהדגמים הביתיים יותר, בוודאי מתוצר אחר כמו HP או LG. דגמי LATITUDE יותר חזקים אבל המחיר....... המחיר....... ההתלבטות לגבי VOSTRO: מחשב דגם 1500 כבר לא מיוצר ויש רק שאריות במלאי החנויות. מפסידים איזה חצי שנה אחריות שהתחילה כבר כאשר המכשיר עזב את מפעלי דל. המכשיר טוב לי , יש בו מה שאני מחפש, למעט נתון אחד והוא כרטיס הרשת האלחוטי דגם 1390 שידוע בחולשתו הרבה. בבדיקה שנעשתה להשוואה עם כרט…

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by paradoxx,

קיצור סבא שלי רוצה לקנות מחשב. התקציב שלו זה 3000 ש"ח להכל... השאלה מה אפשר להוציא מזה? הוא צריך אינטרנט בשביל לדבר במצלמה עם דוד שלי מארה"ב, שמירת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית, וגלישה רגילה. יש לכם רעיונות למפרטים? אני חושב שמסך שטוח זה חשוב.. רק שזה גומר חצי תקציב...אז כנראה שאת המסך צריך לשים רגע בצד.. ??? (ז"א 3000 לא כולל מסך..) אני הצעתי לו לקחת את המחשב הישן שלי. P4 1.7+גיפה 2 64 דדר+640 אסדירם+(לא זוכר איזה לוח אם )+WD 60+הרגילים. (כמה המחשב הזה שווה בכלל?) מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by omrij,

נטבוק מסוג U100, הדגם הןא BTY-S12 מחפש סוללה של 9 תאים מעדיף מחו"ל תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  25. שלום אני מחפש כרטיס מסך ולוח אם טובים כדי להריץ משחקים חגשים על רזלוציה גבוה ללא Over CLock אני רוצה הצעות שהכרטיס מסך יתמוך ככה שנה וחצי תודה לעוזרים ולוח אם מיתמוך בהכל חוץ מ I7 כאילו QUAD DUL CORE אהה וכמובן שיתמוך ב DDR2 תודה רבה לעוזרים אם אי אפשר ב 900 אפשר לחרוג עד 1100 רק אם זה ממש נחוץ מפרט המחשב קצת ישן נקנה לפני שנתיים אז ככהה מסך-19LG 2MS לוח אם -Intel Lakeport-G i945GC מעבד- E2200 box זכרונותKingStone X 2 DDR2 800MHZ HDD-WD320 ספק-StealthXStream 500W הספק זה החלק הכי טוב במחשב שלי.. בגלל זה לא רשמתי כרטיס מסך אין נשרף

• 7 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים