ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב לגרפיקאי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנ…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
Intel core DU QUAD Q6600 64BIT 8MB BOX DELL 20' WFP RAIDMAX NINJA NO PS ENERMAX 400W LIBERTY G SKILL 4GB (2X2048) CL5 800MHZ ABIT I-P35-E INTEL P35 W.D WD3200 320GB 7200RPM 16MB GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIGHTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG THIPHOON 120 LOGGITECH CORDLESS LAZER DESKTOP MX5000 המפרט הוא לה כ ל! משחקים גראפיקה גלישה הכי חשוב שיהיה מהיר כמה שיותר יציב ויחזיק מעמד כמה שנים. אם אתם משנים את המפרט אז להשאיר את העכבר ומקלדת, מסך, מארז אותו הדבר. חוות דעת ושינויים יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אחריי כמעט 4 שנים, אני רוצה לשפר\לשדרג את המחשב שלי המפרט הנוכחי: זיכרון פנימי: 2 ג'גה זכרון DDR2 ספק כוח:Thermaltake 425W לוח אם:DFI NFORCE4 ULTRA-D מעבד: AMD 3200+ Socket 939 כרטיס מסך:HD4670 המחשב הוא למטרות מולטימדיה(סרטים ואינטרנט),תכנות, משחקים הבלעדיים למחשב ומשחקי אסטרטגיה. אני מעוניין להחליף רק את הזכרון (ל-4 ג'יגה),לוח האם והמעבד. ואם אפשר שהלוח אם יהיה FULL ATX חשוב לי שתהיה יציאת SPDI\F קואקסיאלית, ושיהיה ללוח ולחלקים יכולות OC טובות. הבנתי שיש כמה סוגי ערכות שבבים, מה הכי מומלץ? מה עדיף? AMD או אינטל? התקציב כמו שכתוב בכותרת באזור ה-1200 ש"ח, אך אם כדאי אוכל לחרוג.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט שבניתי הוא: ALBATRON K8SLI - 770 Athlon 64 939 3200+ - 830 W.D. 200GB 7200 8M - 531 ?X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E? - 1400 ?512Mb 400MHz Samsung? - 300 Case CA092 ET-3-3 Gsmart - 200 w/psu 250w סה"כ 4031 ש"ח שאלות: 1. יש באפשרותי להשיג לוח K8NF4X של ALBATRON ב-470 ש"ח, הלוח הזה טוב לOC? האם הוא איכותי בכלל ושווה לי לקחת אותו, כי ללוח שבחרתי יש SLI ואני לאצריך אותו. האם ישנו לוח שיותר טוב מהלוח שבחרתי, באותו מחיר, או אפילו בפחות מחיר (SLI לא דרוש), שיתן לי ביצועים יותר טובים/פיצ'רים טובים יותר/יכול OC טוב יותר? אם כן מהו הלוח? המלצות... 2. בקשר לכרטיס מסך- מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הזה ולהפוך אותו לX800XT PE. אם א…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תמונות עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - מזדמן ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מיועד לבני משפחה - אין להם מושג מה גודל המסך עד כמה שאני זוכר לא יותר מ20 אינץ' (מסך יחסית ישן) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, מפרט לסטודנט, לא למשחקים. בלי מסך, מקלדת ועכבר. עם רמקולים. 1 AMD Athlon 64 (3200+) - [AM2]- RETAIL 479.02 ש"ח 1 ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX 599.10 ש"ח 1 1GB PQI DDR II - 667 - PQI Original 491.89 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 386.10 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 329.19 ש"ח 1 Altec Lansing ATP3 402.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,927.28 ש"ח שאלה אחת יש לי: אני מבין שבאינטל לקחת סטיק אחד של ג'יגה תהיה טעות כי יש פגיעה משמעותית בביצועים בלי DUAL CHANNEL. לגבי AMD, הבנתי שהדבר לא כ"כ משמעותי. מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפורים?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מחפש מחשב נייד לבית(אין לי מקום כזה גדול לנייח לצערי..) אני רוצה מסך 17.3, 500 ג'יגה דיסק קשיח ו 4 ג'יגה זיכרון. מצאתי לנובו עם מפרט שכזה ומעבד של אינטל B980, מאיץ גרפי HD3000, כולל BT+WIFI... המחיר שלו בפלוס מינוס התקציב שלי 2000-2300+-... המחשב לשימוש ביתי בעיקר לתוכנות אופיס, הורדות סרטים ומשחקים ומשחקים-כמו פיפא ובעיקר יריות מגוף ראשון.. far cry, call of duty וכו.. דעתכם? אם יש לכם משהו שאני מחפש במחירים הללו אשמח לדעת.. תודה מראש, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD מנייד של קומפק ואני צריך להוציא ממנו נתונים אחרי שהלוח אם הלך. הבעיה היא שהחיבור נראה כמו SATA אבל אין אפשרות לחבר לו כבל. מהמחשב הוא יוצא כמו מתקע. יש למישהו רעיון או תשובה איך אפשר לחבר אותו ? תודה שוקי
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה - אני מריץ כלים כבדים כמו Visual Studio, Eclipse, IDA, VMWare. לפחות 4 (רצוי 8) ג'יגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN 7. מסך לפחות "15. אני כמעט לא משחק (אבל כן רואה סרטים) אז כרטיס מסך יכול להיות פשוט וזול. יציאת HDMI נחמד, אבל לא חובה. אין צורך בכונן אופטי. התקציב הוא $1200, פלוס מינוס עשרה אחוזים... אשמח לשמוע דעתכם (בעיקר מניסיון אישי), תודה!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקשרתי לחנות RSM כדי להזמין את המפרט PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 1. הציעו לי במקום הכרטיס מסך, שאין להם אותו, את ה- HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?pro…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב נייד. עכשיו אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב שיוכל להריץ משחקים ברמה מספיק גבוהה. לא חשוב לי המשקל. גדול המסך. אני מעדיף שיהיה 4GB זיכרון. דיסק קשיח לפחות של 320. וכרטיס מסך כמה שיותר טוב..אני תכלס לא באמת יודע איזה כרטיסים יש בניידים ומה נחשב לטוב ביותר\משתלם.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. תקציב: 4K עם אפשרות לחריגה 2. מטרות המחשב: תכנות (סטודנט למחשבים), גלישה והורדות באינטרנט, משחקי אסטרטגיה, והרבה סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי: כן עכבר ומקלדת אלחוטיים. ומסך 22' פשוט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו: לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו: כן למעבד מרובע ליבות INTEL מהסדרה הישנה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם: לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה: לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם: שיהיה אפשרות לחבר שני מסכים, ולשחק משחקי אסטרטגיה (C&C וכד') 9. האם חשוב שקט: חשוב אך לא בטירוף. 10. האם מתוכנן OC: לא. אני אוהב שהמחשב עובד מהר ולא נתקע. אשמח לכל עזרה יש אפשרות להו…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים (רצוי תמיכה ב-HD), אינטרנט, מולטימדיה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא רלוונטי ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא רלוונטי ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב לא מיועד למשחקים כרגע, אבל רצוי שתהיה תמיכה לכרטיס מסך נפרד בעתיד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 19 אינץ' רגיל …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן , אני כרגע מתכנן לבנות לי מחשב גיימרים , אומנם לא צריך להחליף את כל החלקים במחשב. אבל אני מתכנן להחליף כמה חלקים.. מה שהחלטתי בנתיים לקנות זה: Logitech® MX518 Gaming-Grade- עכבר Kingston 1024MB 400Mhz PC 3200 C3 - זכרון . התקציב לא ממש גדול , לכן אני לא יכול ממש ממש להפציץ , אבל אני חושב על איזה כרטיס מסך עד 2000 שקל . ואני צריך גם אוזניות (Headset) ואולי מקלדת טובה. תנו לי את עצותכם!
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני יודע שמחשב נייד בד"כ ממש לא בנויי למשחקים הייתי רוצה לדעת אם יש מחשב בסכום הזה שיסחוב לי משחקים כמו GTAIV+-. אני יודע שאין דבר כזה לבנות מפרטים של מחשב נייד וכל זה אז אם יש אפשרות לקנות מחשב מסויים ולשדרג לו משהו זה יהיה גם בסדר גמור. מקווה שזה לא בקשה מפגרת מידי בשבילכם, תודה חבר'ה.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
להלן המפרט המבוקש: 1. בטריה בעלת אורך זמן (3-4 שעות שזה גם הסטנדרט היום, לא?) 2. מסך קטן יחסית, לניידות מקסימלית 3. כרטיס מסך שיכול להריץ משחקי תלת מימד, אני חושב שמשהו בסיגנון של X1400 של Ati או משהו דומה, אפשר גם יותר חזק 4. 2 ג'יגה זיכרון ידוע לי שהפעלת מחשב בתלת מימד גורמת לו להתרוקן מהר יותר מהרגיל, אבל חשוב שכשהמחשב במצב חיסכון הוא יחזיק כמה שעות טובות. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחיר צריך לכלול מחשב קומפלט כולל ציוד היקפי ומסך. המשחקים לא כבדים במיוחד אבל אני מעדיף כרטיס בינוני+ כדי למשוך עם המחשב הרבה זמן.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני פותח את ההודעה הראשונה שלי עם בקשה למפרט, אני זקוק למפרט בלי ציוד היקפי חוץ ממסך... שמעתי שה22" הם טובים... אני צריך אותו למשחקים החדשים שיצאו כמו CRYSIS ו GRID וOBLIVION... ואני גם צריך כונן או צורב DVD. תודה.
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה ממני לבחור לה מחשב נייד מתאים, הדרישות שלה הן עבודה משרדית כמו אופיס וכו', גלישה באינטרנט, ומידי פעם לראות סרט/ להאזין למוסיקה. חשוב לה כי המסך יהיה 15.4" , המחשב לא יהיה כבד מידי- במהלך כל השבוע הוא יהיה נייח, היא מתכוונת להביא אותו רק בסופי שבוע, סוללה טובה וזמן טעינה קצר יחסית, זיכרון 2 G שלא יתחמם יותר מידי ועדיפות למסך מאט מה אתם אומרים על dell inspiron 1525 ? אשמח לקבל הצעות... תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מוכר את המחשב שלי (*לא כאן בפורום*) - אבל העניין הוא שאין לי ממש מושג איך לתמחר אותו.. אני הסתכלתי על מפרטים של מחשבים קיימים באתרים כמו KSP או על מחשבים באתרים לפרסום מחשבים יד-שנייה ואני עדיין מתקשה לקבוע את המחיר. לפי ההערכה שלי המחשב שווה 2000 ש"ח, אבל הייתי שמח אם חברה מקצועים יוכלו לספק ההערכה משלהם, כדי שאני אוכל להתאים את המחיר של המחשב בהתאם. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 4MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 (775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDR2 1066, 2xPCI-E, HDAudio, 1394, GBL) כרטיס מסך: Point Of View 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E זכרון: OCZ Platinum Revision 2 XTC Dual Channel 2x1GB DDR2 800Mhz PC2-6…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-