ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
כולל כרטיס קול טוב עם אפשרות לחיבור סינטסייזר והמלצה על מעבד AMD או INTEL מודה מראש על עזרתכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל (כמו כן נא לא להציע ATI). עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה. * גודל המסך? 15.4 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל (זה לא משפיע על הבחירה שלי, כמובן שלא ישקול 6קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך כאשר כל פרק הזמן הזה יהיה מחובר למחשב עכבר חיצוני והמחשב יהיה מחובר לאינטרנט אלחוטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL QUAD Q8400 סוקט 775. אני רוצה לשדרג את הלוח אם המעפן שלי (INTEL DG35EC) ללוח אם שיש לו USB 3.0 או לפחות אפשרות לחבר לו כרטיס USB 3.0. (במידה ואין לו USB 3.0 מובנה זה כמובן דורש שיהיה סלוט PCI-E נוסף חוץ מסלוט לכרטיס מסך). יש לי RAM DDR2 אז צריך שהלוח אם יתמוך גם את זה. וגם הכרטיס מסך שלי מתחיל להיות מיושן אז אני אולי ארצה להחליף אותו בקרוב. יש לי GTS250. תקציב ללוח אם עד 400 שקל. עריכה: ASUS LGA-775 P5N32-E 680I SLI 1333MHZ FSB האם הלוח אם הזה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP, Visual studio, sql server פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יתחבר גם לטלויזיה 1920X1080 51 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, טוב, ה Define R3 עושה את דרכו ל KSP אז צריך להחליט מה אני מכניס לתוכו, תעזרו לי להשלים כמה פרטים. הקדמה: המחשב לשימוש כבד, משחקים ב FHD, תכנות, מכונות וירטואליות ועוד. המחשב משמש אותי לפרנסתי ואת המע"מ אני מקבל בחזרה. התקציב שלי לא מוגדר במיוחד אבל אני לא אוהב לשלם על דברים שאני לא צריך. אני כמעט ולא מחליף את המחשב ועם הנוכחי שלי אני כבר יותר מ 4 שנים. OC לא מתוכנן כרגע אבל בשלב כזה או אחר גם זה יגיע. ההחלטות שכבר קבלתי: i7 2600K על לוח Z68 , 8 גי'גה זכרון, במארז Fractal Design R3 ו Crucial M4 SSD 120 GB. אין צורך בציוד הקפי או מסך מהמחשב הנוכחי שלי אני לוקח: Sapphire 5870 - לא רואה סיבה לשדרג אותו כונן אופטי 3 דיסקים קשיחים (כולם סמסונג, 4.5 טרה סה"כ) ההתלבטויו…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מעבד אינטל : core 2 Quad Q6600 ,1066MHz ,s775 ,8mb לוח אם : ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz ,INTEL P45 ,DDR2 1200 ,PCL-E ,HD audio זכרונות : DDR 2 800Mhz - life Time Warranty 2x2GB OCZ vista upgrade copper mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח : 500gb 32MB לא זוכר הכול כרטיס מסך : כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce GTX 260 896MB DDR3 צורבים : LG DVD+RW GH22NS x22 black STAT ספק כוח : golden tiger 550W, 12cm fan ***מחיר :4000
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לפרסם מפרט אבל לא מוצא בשום מקום איך מעתיקים את הלינקים מהאתר (rsm.co.il) ככה שיהיו עם המחיר וכתובים מסודר. מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , :s05: אני צריך עזרה בקניית לפטופ . לצרכים בסיסיים. מספר נקודות שחשובות עבורי : 1. מעבד טוב ...לא חזק במיוחד אבל גם לא מיושן שלא יתן מענה בשנים בקרובות. 2. כונן DVD וצורב 3. מסך 15" 4. אחריות בין לאומית 5. יציאת S VIDEO ( ע"מ שיהיה ניתן לחברו TV) משהו יכול להמליץ לי על מפרט נכון וטוב, במחיר של עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הנ"ל. תודה מראש ,
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לרשותי תקציב של 6000 ש"ח לרכישת מחשב + מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 16:33:44 שמתי לב לפרטים שאתם מבקשים לדעת ןלכן - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים של 500GB כל אחד. אני אצטרך צורב. חשוב לי שהמארז יהיה גדול ונוח ותהיה לי אפשרות עתידית להכניס דיסקים קשיחים נוספים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. יש לי כבר בבית עכבר מקלדת ורמקולים. תודה רבה על העזרה..
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
חברה שנייה לפני שאני קונה את המחשב הזה תגידו לי אם צריך לשנות משהו: דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 צורב: LG GH22 SATA x 22 Black מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box כרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI לוח אם: Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET זיכרון: Transcend 4GB DDR2 800Mhz מארז+ספק: CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן אני סטודנט, דל תקציב, לומד הנדסת תוכנה.. זקוק למחשב נייד כדי לעבוד קצת על תיכנות כשאני מסתובב.. וגם בכיתה. בסך הכל אני רוצה שהוא יהיה סביר, אני לא מצפה ממנו יותר מידי, כמו להריץ משחקים. אבל אני כן הייתי מצפה שיריץ WIN XP בצורה טובה,ואפליקציות כבדות פה ושם. לא חשוב לי שיהיה BT , אבל כן חשוב שיהיה כרטיס רשת אלחוטי. ואם לא אהיה אני מניח שאקנה כרטיס SD WIFI (חשוב שיהיה גם חריץ SD) התקציב שלי הוא בערך עד 1500 שקל.. אני יכול טיפה לעלות למעלה אם זה באמת ישתלם. בדקתי באתרי יד-שניה אבל אני ממש לא בקיא בדגמים, אם יש לכם דגמים שתוכלו אולי לומר לי את שמות הדגם, שאוכל לדעת מה בידיוק כדאי.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא מסך שישמש בעיקר למשחקים. יש לי כבר מחשב(אני יודע שהוא דפוק לאללה): Intel P4 256k 1.5Ghz 64x2 Garibaldi 400FSB P4 AGPx4 ATX P4 12V\300w 256MB RDRAM 800MHZ Creative 128 SB PCI GeForce 2 MX 32MB CDR 52x Max 1.44MB Floppy DiskDrive HardDrive ATA100 IDE 7200 30GB Microsoft Internet Web 8 Smart Keys-Keyboard Wireless Optical Mouse אולי אני יכול להישאר עם כמה מהרכיבים שיש לי (כדי לחסוך כסף) מה אני צריך להוסיף, להוריד וכו'... אני מוכן להשקיע 4000 ש''ח (אם אפשר גם פחות, התקציב שלי הוא ממש נמוך) לא כולל המסך והכרטיס מסך(כי אני קונה כבר ATI Radeon 9500pro). אני בכלל לא מבין ברכיבים ובכל הדברים באלה אז תתחשבו בזה בבקשה. תודה מראש !! ;D…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מרגיש שבזמן האחרון יש בעיה כלשהי במחשב, הצד השמאלי שלו פשוט מתחמם מאוד יחסית לפעם... גם אם המחשב מכוון לשמירת אנרגיה, ואם הוא עומד על מקסימום ביצועים אז הוא בכלל רותח. השאלה היא מה אני יכול לעשות בקשר לזה? איך לטפל בזה? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יהיה מסך חדש כך שזה לא רלוונטי * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן\צורב\כר…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט מחשב ב 6K ואני ממש מתלבט בקשר לכרטיס מסך כי איך שראיתי בבנצ'ים הDX10 ממש לא מפעיל טוב את המשחקים הקיימים בDX10 היום. אז רציתי לשאול אם לדעתכם כדאי לקנות כרטיס MID-RANGE ב1000 ש''ח ולשדרק אחר-כך ל G92? ותשימו לי מעבד 800-900 ש''ח כי אני מקבל את המעבד Q6600 במחיר הזה. והמפרט ללא ציוד היקפי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ללא: מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך ומערכת הפעלה. אני אתקין XP. ברשותי מסך sumsong 731b "17 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט, סדרות וסרטים איך המפרט הזה? מחשב של DELL מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: 5th gen. intel core i3-5005U 2 GHz מסך: Truelife LED 15.6" רזולוציה: HD 1366 x 768 זיכרון פנימי: 4GB כונן קשיח: 1TB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Intel HD Graphics 5500 קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום 4 תאים בהספק 40 WHr ממדים: 345 X 243 X 23 מ"מ משקל: 2 ק"ג
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כמה הצעות למפרט למחשב של משחקים עד 5000 שקל אבל כולל הכל - יעני מסך דק, רמקולים טובים, עכבר ומקלדת פשוטים והכל בקיצור
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מעבד Intel P-D Dual Core 805 לוח אם INTEL GRANT COUNTY 2 הארד דיסק : 160 גיגה סאטה. כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express צורב DVDRW Dual layer X 16 זכרון 512 מגה 667 מגה הרץ. מארז ATX ספק 400 וואט. יש לציין שהמחשב למשחקים קלים ולעבודה משרדית .. כרטיס מסך אני אקנה בהמשך. לגבי הלוח אני מבין שהוא חלש אבל לא מבין איך משפיע לוח חלש על המערכת ואשמח מאוד להסבר. אם למישהו הצעה למפרט שונה לגמרי אני גם אשמח אבל בלי לחרוג בבקשה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-