ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (הרבה אופיס ואינטרנט) אבל יוכל להתמודד טוב גם עם עריכת וידאו. מדובר על עריכת וידאו מאוד בסיסית ברמה חובבנית ובלי אפקטים מיוחדים, אבל חשוב לי שיזרום חלק. יש לי תקציב של 5,000 ש"ח למטרת הקנייה ואשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב זה. אבל , אם תשכנעו אותי שאלף שקל נוספים יעשו הבדל משמעותי, יש סיכוי טוב שאני יכול לגרד עוד אלפייה ולהגיע לתקציב של 6,000. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 3 עם מעבד AMD(לא זוכר את הדגם אם צריך אני אבדוק) 40G ו256 DDR1. אני רוצה להפוך אותו לHTPC בהשקעה מינימלית.(עד 800 שקל כנראה) מה אני צריך לקנות ולעשות בשביל זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, השימושים העיקריים הם תוכנת אוטוקאד סקאטצאפ וכדומה. איך המפרט הבא? אשמח להערות או הארות! התקציב הוא בסביבות 3500 [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1147 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪46 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 מחיר: ₪357 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪485 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 מחיר: ₪22 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Corsair 8Gb CML8GX3M1A160…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי עד 3800 בערך.. לא רציתי לחרוג אז בניתי אחד כזה תגידו לי את דעתכם http://img336.imageshack.us/img336/9246/untitled7sj.jpg תודה :> עריכה: אל תתיחסו לחתימה..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלקנות מחשב חדש. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט; כבר שנה לא התעדכנתי כך שאין לי מושג מה מומלץ יותר ומה פחות. 1. תקציב 3700 עם אפשרות לחריגה קטנה, עד 300. 2. מטרות המחשב: משחקים (לא ברמה של גיימר מקצועי, סרטים, עבודה משרדית וכד'. 3. ציוד היקפי - מסך בלבד. ( 19") 4. נושא הקירור ושקטות המחשב חשוב. (!) 5. לא צריך מערכת הפעלה. 6. האם חשוב שקט? עד כמה? לא מתכון לעשות OC תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ישבתי ושקדתי על מפרט מחשב למשחקי נהיגה כבדים (אפילו נעזרתי בכם). המפרט הבא הוא סוג של חלום רטוב + פשרה בחלק מהמקרים. לפני שאני רץ לחנות, אני מבקש עזרה - איפה ניתן לקצץ 1000 ש"ח. אני מחפש רק INTEL, עם FSB גבוהה יחסית וללא המהרה. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤884 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤363 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL5 ¤358 כפול 2 - 716 ש"ח כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 כונן ASUS 616A3 X16 DVD ¤105 כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB ¤29 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤298 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤271 מסך מחשב Benq 19" FP93GX LCD ¤1176 סט מקל…
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד טושיבה הבעיה היא שכל 20 בערך המסך נכבה { רק המסך ,המחשב ממשיך לעבוד כרגיל } המתנתי זמן מה תוך כדי שהמסך מכובה וזה לא חזר לעצמו מה שמאד מעניין הוא שהמסך נכבה לי ואני מכבה את המחשב ומפעיל שנית המסך עובד כאילו כלום לא קרא חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב מתחמם אז קניתי פלטה לקירור ,אבל גם עם זה הוא נכבה דגם המחשב הוא : טושיבה a135-s4467 יש אולי למישהוא רעיון מה אפשר לעשות עם המחשב תודה o9009
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב (לנובו S10E)בא עם XP מותקן עליו,חשבתי להתקין עליו WIN 7 . עכשיו יש לו פונקציה לשחזור מערכת(לא דרך הווינדוס),אם אפרמט את ההארדיסק,האפשרות הזאת תעלם? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אח שלי הולך עוד מעט לאוניברסיטה, והולכים לקנות לו מחשב נייד. התקציב הוא עד 5,500 ש"ח, אבל עדיף כמה שפחות. בינתיים ראיתי מחירים די טובים במחירות קבוצותית, אבל מחירים עוד יותר נמוכים על מחשבים מחודשים (מחשבים משומשים שהוחזרו לחנות ותוקנו - עם אחריות בין 3 ל 6 חודשים), מ 2000-5000 ש"ח. מה אתם חושבים שעדיף לקנות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אז אני קונה מחשב בחלקים, להלן המפרט: motherboard: Intel DX58SO CPU: INTEL CORE I7 920 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6AG1 power supply: HEC 500W אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב אז בבקשה מכם (!!) כל שינוי שכדאי לדעתכם לעשות - אנא אימרו והסבירו מדוע. אני בעקרון מחפש מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים. לגבי משחקים - לא הייעוד העיקרי ככה שאני לא מחפש כ.מסך היי-אנד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תשמעו חברים יש לי ניייד של קומפאק (_פנטיום 4 ) בן שנתיים בערף דגם EVO N1020V יש לו צ'יפ אחד של זיכרון DDR במהירות 266 ....לא מצליח לזהות את החברה 1. מה קורה אם אני מכניס צ'יפ של חברה אחרת - האם זה יעשה בעיקרון בעיות? 2. מיסתבר שזה זיגרון יותר נדיר = יותר יקר בעיקרון...מה קורה אם מכניסים צ'יפ של זיכרון מהיר יותר (333 או אפילו 566 ? ) ברור לי שזה יעבוד על המהירות הנמוכה יותר - אבל יהיו תקלות של קפיאת מחשב או סינכרון? 3. איך מבררים את מהירות הלוח...יכול להיות מהירות כזו נמוכה למחשב P4 בן שנתיים? 4. איך מבררים אם המחשב הזה יכול לעבוד בדואל צ'אנל....ואם כן ויש מהירויות שונות של זיכרונות זה יעבוד? תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה דחיות והמתנות אני מזמין השבועה מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים כבדים ואני רוצה לעשות לו גם OC נחמד שירוץ 24/7 אני לא סגור על הזכרונות על המארז ועל הקירורים: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤725 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL ¤1435 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤532 מארז: TAGAN CS-EL DIABLO BM ¤805 ספק כוח: CORSAIR 650W TX : CMPSU-650TX ¤584 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤218 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm SFF21G ¤74 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 …
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
דרוש מפרט מחשב לחבר. ההזמנה היא הזמנה מיידית, כנראה למחר. בעיקרון עדיף לא לחרוג מ4K- המפרט חייב לכלול מסך. השימוש של המחשב בתכלס הוא שימוש ביתי בסיסי, אינטרנט מוזיקה אופיס קצת משחקים לא יותר מזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 אלף צריך רק מחשב בלי ציוד כללי למשחקים כבדים בלי OC רצוי שהיה לא רועש שהיה די שקט באזור ראשון לציון בניתי משהו נחמד נראה לי ... מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Tray ¤1071 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤425 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤281 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יכול לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים- בעיקר גלישה באנטרנט ושימוש בתוכנות אופיס: בעיקר סיכומי שיעור בוורד, מדי פעם אקסל ופאוורפוינט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס ודפדפן כרום/פיירפוקס באופן יומיומי, תוכנות סטנדרטיות כמו acrobat reader וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב לא מיועד למשחקים -מהי הרז…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כבר כמה שנים של קומפאק 1714EA למי שמכיר זה פנטיום שלוש עם 1 ג'יגה הרץ 20 דיסק קשיח וזיכרון 512 אם אני לא טועה הנייד שכב קצת הרבה זמן בארון הוצאתי אותו ומישום מה הנייד לא פעל לאחר כמה ימים הפעלתי שוב והוא עבד רק עם מטען וכל הזמן מבקש מימני בהפעלה שלו לקבוע תאריך מחדש ושעה וזה קורה רק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל וגם שהווינדוס פועל אז פתאום יש את ההודעה הכחולה הזאת ומחשב מופעל מחדש עכשיו רציתי לדעת האם שווה לי להשקיע במחשב הזה ולטפל בו אחריות כמובן כבר נגמרה לו היה לי שש שנים אחריות כמובן עם הארכה ומה יכולה להיות הבעיה אם מישהו מבין מזה משהו מה העליות דרך אגב ווינדוס אקס פי הום תודה רבה לכל העוזרים מתן.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לבית עבור אמי לעבודה משרדית בעיקר, כלומר על וורד וכאלה וגלישה באינטרנט (ואולי באופן משני גם צפייה בסרטים). התקציב הוא בסביבות ה-1,000 עד ה-1,200 ש"ח. רצוי שהמחשב שמיועד לעבודה משרדית יוכל להתמודד עם טאבים וחלונות וורד ולא ייזחל אחרי שתי שניות - האם יש חיה כזו? נ.ב. מכיוון שאמי דוברת רוסית אז יש בד"כ בחברות כמו KSP איזשהי חבילת רוסית שכוללת גם וורד ותוכנות שונות וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=UX32VD-R3001H1&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he או http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999914084&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he המפרט של הסמסונג נראה מעט יותר טוב עם כרטיס מסך טוב יותר ומעבד חדש יותר ההתלבטות היא לגבי איכות הבניה. בלא מעט ביקורות עבור NP530U4C(לא E) רשמו שהציר מסך מאוד רגיש לתנועות, השאלה היא האם זה נכון גם לדגם החדש? מבחינת איכות בניה, האסוס כולו עשוי מאלומיניום(עם בסיס פלסטיק), ונראה מאוד איכותי ועמיד, לעומת הסמסונג שאיני יודע את מרכיביו. כמו כן, לסמסונג יש פתח RJ45 לעומת האסוס שיש מתאם, דבר שקצת מסבך את השימוש. אשמח אם תעזרו לי עם ההתבלטות. תודה
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מדבר על המפרטים הבאים http://www.hadarcom.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=54 (העניין עם ההארד דיסק נראה לי תמוהה אני צריך להתקשר לברר) מול זה http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE123&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק אמריקס ארמי שזה משחק שצריך מחשב ממש טוב... מחר אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם משהו יכול לעזור לי להרכיב מחשב חדש... אין צורך במסך בין 5-7 אלף אפשר גם יותר... ואיפה כדי לי לקנות אני רוצה מחשב מפלצת תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שיש לאבא שלי. הרכבתי מפרט, אשמח לשמוע מה דעתכם. האם הכל תקין? האם יש מה לשנות/לשפר בגדר התקציב? בהנחה שכל החלקים יהיו תקינים, האם יחזיק למטרתו לפחות 4 שנים. הקודם החזיק 8. כשאתם מתייחסים למפרט או מציעים חלקים/ מפרט אחר, בבקשה תסבירו מה הסיבות שאתם אומרים/ מציעים שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,350 כולל משלוח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לחסוך אם אפשר. אשמח לבחור בין האופציות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא כדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים שלו הם גלישה באינטרנט בכרום, …
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 6-7K למזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? גיימינג פרופר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מסך רחב של 22'', תלוי במפרט שאפשר להרכיב בסכום הזה, ואני צריך KVM טוב שיתמוך לי בשני מחשבים (הסכום הוא למחשב, המסך והKVM ישקלו אח"כ) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני מוכן להסתפק בכרטיס קול onboard, אם הוא לא מחריד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אשמח למערכת מבוססת AMD Phenom וCF של שני 4870, אם זה מה שיתן לי את המיטב ואפשרי במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הייתי רוצה מארז כמה שיותר י…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-