עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

2. Started by shmulikg,

חשוב שיהיה AMD ATHELON XP MOBIL 2600 + ולוח אם טוב לOC של EPOX ועם קירור למעבד SP97

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. בס"ד היי, אני משדרג את המחשב והאמת היא שאין לי שמץ של מושג מה צריך לבדוק לגבי לוחות אם ולגבי RAM, אשמח להסבר קצר לגבי הדברים החשובים. הזמנתי מעבד RYZEN 2600 מNEWEGG ועכשיו אני צריך גם לשדרג ראם ולוח אם. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים אותם, ממה שהבנתי בכללי עדיף זיכרון מהיר למעבדי RYZEN אבל יש פערים די גדולים אפילו בתוך קטגוריות מסוימות, זיכרון 8GB 3000 Mhz נע בין 240 ל400 שקלים לסטיק אחד. מה ההבדלים בינהם? לצורך העניין מחיפוש מהיר בNEWEGG מצאתי את זה: https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16820232419 אבל הוא רשום לINTEL, יש הבדל בין RAM ללוחות לאינטל ולוחות לAMD? ובכללי אשמח אם מישהו י…

4. 1 שלום רב אני עוסק בתחום העריכה של סרטים אני מחפש מחשב שיוכל לתת לי מענה מבחינה יום יומית בכל הקשור לעריכה באיכות HD כמו כן אני עובד על מספר תוכנות קבועות כמו AVID MEDIA COMPOSER , AFTER FX, Adobe Photoshop 2 אני לא זקוק כרגע לציוד נלווה 3 אין לי מושג בOC כי פעם אחרונה שניסתי שרפתי את הלוח אם אז אני מוותר על הדבר (אלה יש למישהוא הסבר מדיוק כיצד לעשות את זה) 4 המפרט שיש לי פה נבנה על סמך קריאות בפורומים וחברים אני ישמח אם מישהוא יוכל לתת תגובה על המפרט מה יש לאוסיף הוא מה צריך לשפר מבחינה תכנית. לכל העונים אני אומר מראש תודה רבה והמשך יום טוב INTEL CORE I7 2600 / 1155 TRAY מעבד GIGABYTE GA-H67MA-D2H-B3 RETAIL לוח אם CORSAIR DDR 3 4G ׂ2GX2 1600 CMX4GX3M2B1600CP זיכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Master Boo,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בכ-2,500 ש"ח. המחשב צריך לכלול מסך- אך בלי עכבר, מקלדת ורמקולים. בתיאוריה רצוי שהמחשב יפעיל משחקים. בפועל אני יודע שזה לא ממש אפשרי בתקציב הזה, לכן אסתפק במשהו שיהיה ניתן לשדרוג ושיפעיל משחקים בסיסיים. בנוסף אני מעוניין שלחנות ממנה אני קונה תהיה מעבדה באיזור אשקלון-אשדוד. הנה מפרט שהרכבתי ב-KSP, אשמח לחוות דעת או שינוי כללי: מעבדי ‏AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 195 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 313 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 250 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 185 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 115 מארזים C…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by supergunboy,

אני לא מבין במחשבים כל כך אבל רציתי לבדוק עם המחשב הזה שהציעו לי שווה 5000 ש"ח (זה אמור להיות מחשב לגיימינג) גם אם אתם רואים חלקים שאפשר להחליף למשהו יותר טוב ולהישאר בערך באותו תקציב בבקשה תגידו לי ותמליצו לי לאיזה חלקים להחליף... הנה המפרט: מארז FORCE 500 COOLERMASTER שחור USB3 ספק כח A.PFC 80+ G700 700W COOLERMASTER מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4570 מאוורר למעבד ALPINE 20 PLUS CO ARCTIC COOLING לוח HASWELL 1150 GA-H81M-S1 GIGABYTE זכרון CRUCIAL 8GB DDR3 1600MHZ דיסק CORSAIR FORCE GS 2.5" SATA3 128GB SSD דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NS כ.מסך AMD Radeon R9 280X 3G-5 POWERCOLOR

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שישוחקו הם כמו BATTLEFIELD 3, MASS EFFECT 2 ועוד... רזולוציה מקסימאלית 1920 על 1080. הגדרות גרפיות ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרט…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by eranir,

מרכיב מחשב לשימוש כללי - תכנות, סרטים, אינטרנט, קצת משחקים. החשיבות העיקרית מבחינתי היא לשקט. הרכבתי מפרט שדי עונה על הצרכים, אבל אני לא בטוח בנוגע לחלק מהרכיבים: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Mugen 2 - Infinity, יחידות 1 ₪207 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1015 Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL9 Core I5, יחידות 1 ₪678 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1326 Gigabyte GA-P55-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪705 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1186 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪444 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by moshesd,

צריך עזרה בהרכבת מחשב ב-4.5 K....יעדי המחשב הם כללים....גם אינטרנט....צפייה בסרטי HD....קצת משחקים....כולל מסך....לא כולל רמקולים וציוד היקפי! מה המפרט הכי יעיל שאני יוכל לקבל במחיר הזה?....מעדיך לקנות מאייבורי..

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by BloodFist,

ההורים שלי רוצים לקנות לאחי נטבוק ללימודים בכ2000 שקל פחות או יותר. הצרכים הם הקלדה של סיכומים (ובכלל בשיעורים וכו'..), גלישה באינטרנט, ואולי פה ושם הצגה של סרטים ומשחקי דפדפן אם אפשרי (לא חובה.). זהו אני חושב, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by Adielion,

התקקציב הוא 8K אם ישנה חריגה סבירה אבל יעילה אז ניתן לקחת בחשבון. ללא ציוד הקפי, ללא OC חשוב לי מעבד חזק הרבה זיכרון ,ואני לא מתפשר על לוח. אם אפשר להכניס כרטיס מסך חזק וכרטיס טלויזיה לעריכת סרטים, והארד דיסקים גדולים לסרטי FHD. השקט חשוב כי זה סלון וספק חזק שיחזיק את המערכת . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,אני צריך מחשב חדש , עם מעבד INTEL חובה!(ואני יודע ש-AMD יותר זול אבל מסיבות פרטיות רק INTEL) כרטיס מסך אני צריך חזק(נגיד 3850) זיכרונות 2 GB עדיף של CORSAIR. ללא OC . תודה וערב טוב .

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  13. מיקום: מהארץ. מטרות המחשב: גיימינג לא כבד כלכך, משחקים כמו WOW מה שאפשר להכניס ולשחק בסכום כזה. גודל מסך: מעדיף 17אינץ אבל גמיש בגודל. זמן סולה: לא משנה. יציאות מיוחדות: לא משנה. בלוטוט: כן גודל כונן: 200גיגה ומעלה. צורב: לא אכפת. בלוריי: לא אכפת. אחריות בינלאומית: מומלץ... מערכת הפעלה: לא, אני מקסימום אקנה בעצמי. העדפה לחברה: אתם יודעים יותר טוב.. מקסימום שאפשר להוציא לגיימינג בסכום הזה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  14. Started by toppy,

שלום, מבקש המלצה למחשב נייד חדש, המחשב צריך להיות בעל:צורב DVD עם כמה שיותר פורמטים, רשת אלחוטית, בלוטות' (עדיף, לא חובה), דיסק 80GB. שימושים: אינטרנט, ניידות, יישומי OFFICE - מסמכים ארוכים, והצגת סרטים.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם לאישתי מת המחשב. כעת מחפשים משהו חדש. תוכלו בבקשה להמליץ? מחשב לעבוד עם תוכנות כגון: Office, גרפיקה - Photoshop', Corel Drow, Ulead, משחקים פשוטים ווידאו 15.6 - 17 inch 6-8 gb RAM 4-6 gb video HDD 500gb מינימום DVDRW מחפס לקנות באזור הדרום תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. מטרות המחשב: תכנות בסביבות ב Java ו .Net וandroid אני מחפש מחשב שיעלה את הסביבות עבודה ממש מהר ושיתמוך בהרבה טאבים של כרום והרבה תוכנות שרצות ביחד. חשוב גם שיהיה נוח וקל יחסית ושיהיה מסך מגע. אם אפשר שיהיה חזק מספיק בשביל לשחק Need for speed או GTA V בגרפיקה בינונית זה תענוג. גודל המסך: כזה שמספיק יהיה נוח לתכנת 15.6 זה מספיק או שצריך 17? רזולוציית המסך: נראה לי חשוב שיהיה 1080p לכלל החוויה - תקנו אותי אם אני טועה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: שיהיה נוח להליכה ברגל עם תיק גב האם נדרש זמן סוללה ארוך: מאמין שעדיף כמה שיותר האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI וUSB 3 Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מ…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  19. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 8000 שח • חריגה מקסימלית מהתקציב: 1000 שח • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד, תכנות, עריכת תמונות ווידאו. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: ,Rainbow 6 Siege, GTA, Evolve, Watch Dogs, Call of Duty, Splinter Cell • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪ דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) (גודל המארז חשוב גם לזרימת …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Drunklight,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם בכלל עדיף ה Core 2 Duo? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ ספק, אני מנחש שגנרי לא יספיק, אבל איזה הספק אני צריך לחפש? כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). תודה מראש על התשובות

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. מודל שלא מצאתי אודותיו פירוט, הוא משפחת הטינק-פאד (15.6 אינטש). אישית אני רגיל לפלסטיק שלו, לעיצוב האגרונומי וכפתורי ההפעלה. וזה פרט מאוד חשוב לי במחשב שאתו אני עושה את כל העבודה שלי. מה הוא המפרט הטכני שאותו כדי לי לבקש במחשב כזה, אך שיישאר בתקציב שפוי (לא היקר ביותר שקיים בדגמים אלו). לפי מר אלכס שפירו ( נכון לשנה שעברה), מחשב חזק צריך להכיל: מעבד QH4700, כרטיס גרפי לפחות של חברת גיימינג (כמה ג'יגה?), 16 ג'יגה זיכרון ראם (האם אפשר פחות, או שזה הפסד?), ועדיף כונן SSD (איזה מהדגמים של אינטל?). האם לסדרת טינק-פאד ישנם דגמים חדשים המכילים רכיבים שכאלו? אודה מאוד למי שיכול לתת תשובה לשאלתי.. המחשב שלי גוסס וזה קריטי .. __________________________________________…

23. Started by HTL,

עם כרטיס קול ואולי עוד כמה דברים ששכחתי יעלה במקצת אני מניח Intel Core i5 - 760 tray 936 CoolerMaster V8 CPU cooler 270 Gigabyte GA-H55UD3H 545 OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold 480 Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM 320 DVD-RW - SATA 115 coolermaster haf 932 590/490 Sapphire ATI Radeon HD5750 512MB GDDR5 620 SEASONIC S12II 430W BRONZE 310 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm 160 המס' בצד ימין מסמל מחיר..מה דעתכם האם דרוש שיפור במשהו או לא..תקציב מקסימום זה בערך ב4400 ככה ששינויים דרסטיים לא יכולים להתבצע

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. תודה מראש למומחה שיעזור לי לעזור לחבר המעויין לירכוש מחשב חדש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by Revolution3z,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.