עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. OK אז כל החלקים הגיעו... והגעתי לקחת אותם א-ב-ל המארז שרציתי (THERMALTAKE SOPRANO) לא קיים אצל מי שאני קונה ממנו... בקיצור, הבחור הפנה אותי לאתר הזה http://www.mono-mode.co.il ואמר לי שאבחר מה שאני רוצה.... אז כמו שאתם מתארים לעצמכם... אני לא מבין בזה כלום... אז מה לבחור ? המפרט של המחשב הוא : מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: PALIT 2600XT- 256MB DDR3-RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  2. מישהוא ניסה מחשב נייד עם מסך LED במשחקים? האם יש הבדל בחדות התמונה ששוה ללכת על מסך כזה? או שזה יתרון רק בחיסכון בחשמל+בהירות ומה היתרון של הבהירות ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 14 ל15 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל אבל לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה מהיר ושקט * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך מגע, ושהמחשב יהיה שקט כמה שניתן. לא סובל ללמוד ולשמוע רעשים מהמחשב. אחרי שקראתי כל מיני פוסטים פה הגעתי ל2 מחשבים ששמתי עליהם עין : http://ksp.co.il/?s…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי 1,800 ש"ח, ואני, כמובן, רוצה לקבל את התמורה המלאה ביותר עבור הכסף... עומדות בפני שתי הצעות - אחת מהאתר של אייבורי והאחת ממדור מפרטים מומלצים מהאתר הזה. בעיניי (הבלתי מקצועיות) המפרט של אייבורי נראה יותר טוב, האם אני טועה: המפרט של אייבורי: מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח בטכנולוגיית Active PFC ומאוורר 12cm 3 שנות אחריות לספק הכח מעבד Intel® Core™ i3 530 2.93GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם H55M-S2H צ'יפסט H55 דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA2 7200RPM 16MB Buffer כונן אופטי / קורא כרטיסי זכרון צורב LG SATA DVD זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz סך הכל: 1,795 ש"ח המפרט של Hwzone: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.…

5. שלום, ברשותי סט של 4 גיגהבייט (2X2) של זכרונות DDR2 מהסוג הנ"ל. הם נקנו לפני מספר חודשים מועט מאוד ולא נעשה עליהם OC או שימוש אינסנסיבי. יש לי את הקופסא וקבלה מ-KSP (נקנו ב-360 ש"ח) אשמח להערכה כמה הם שווים אה, ויש לי גם לוח MSI P43T-C51 (סוקט 775) בן שנתיים במצב טוב מאוד אבל בלי קופסא... אם אפשר גם עליו הערכה (אני לא מצפה לגדולות)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by bono_71,

המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס.צריך גם מסך תודה לעונים. אני לא יודע מה עדיף לשימושים האלה intel או amd

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. דיל ראשון- מעבד: core i7 2600k לוח אם: asrock extreme 4 זכרון: 8 GB, ככל הנראה hyperx של קינגסטון כרטיס מסך: gtx 460 1GB RAM ספק: antec 750 gamer series דיסק קשיח: 1TB westren digital קירור: arctic cooling freezer pro מארז: מארז inwin כלשהו הכולל 4 מאווררים מחיר: 2500 ש"ח חלק מהפרטים לאופציה זו היו מבולבלים עקב השילו עברית-אנגלית, ולכן אני אצטרך להשלים חלק מהפרטים בהמשך, אך אלו עיקרי הדברים. דיל שני- מעבד: i5-2310-2.90GHz לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333 HyperX כרטיס מסך מובנה בלוח ספק 500W כלשהו דיסק כלשהו של 750 GB צורב DVD שתומך ב SATA3. מחיר: 1550 ש"ח גם כאן יש לברר עוד פרטים. מה דעתכם? משתלם?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by amitzig,

אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד חדש לצורכי משרד - בעיקר (Office (Word,Outlet,Excel הוא קיבל 4 הצעות מחיר ואני לא כל כך יודע מה מבינהן הכי טובה אין כל כך הגבלת תקציב אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף אם יש לך הצעה יותר טובה אני אשמח לשמוע (ההצעות בקבצים המצורפים, לדעתי מספר 1 או הDELL הכי טובות) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום רב לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נייד אמין וטוב עם אחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה וכונן רגיל. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה בגדר התקציב ולא פוגע באיכות אם לא אז לא חשוב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה וטובה. ו 3 שנים אחריות ואם אפשר אז שהמסך יהיה מט. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני זקוק למפרט טכני למחשב נייד שיהיה טוב במשחקים אך גם יהיה נוח לעבודה בגרפיקה ובעבודות כתובות. עם חיבורים כגון: USB 2.0 PS 2 וכו'. תקציב: 6000 ש"ח גג. עם זיכרון רום נכבד.וגם שיראה טוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  11. מעוניין במפרט מחשב ללא מסך וללא צורב שיפעיל בצורה תקינה וחלקה סרטים על רזולוציה מלאה 1080P בטלוויזיה LCD ואם אפשרי שזה יהיה עם הארדיסק 500 גיגה תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי את האפשרות לקנות את רוב הרכיבים בNEWEGG ולשלוח אותם לקרוב משפחה שיביא אותם לארץ. לכן אני צריך את עזרתכם. עקרונית רוב הזמן אני גולש באינטרנט, אבל אם אני קונה מחשב חדש אני מתכנן להריץ דרכו תכני HD לטלוויזיה. הבנתי שהיום יש כרטיסי מסך מובנים שיכולים להריץ סרטי HD ללא בעיה כלשהיא, אשמח אם תאירו את עיניי בעניין זה. עקרונית הקצבתי לעצמי 500$ לבניית המחשב, השארתי את קניית המארץ בארץ שאני משער שזה משהו כמו 500 ש"ח לכן מה שנשאר זה בערך 400 דולר ל: לוח אם, מעבד,זיכרון, הארד דיסק, ספק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אני לא מחפש דממה מוחלטת אבל המחשב בחדר ולכן אני רוצה שקט יחסי. אם חסר מידע כלשהו רק תגידו. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS6-AFTEREFFECT- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3- BATTLEFIELD- SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מעוניין גם במסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 רמקולים Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 סט מקלדת ועכבר Microsoft OEM Multimedia Keyboard+Wheel mouse optical LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8? מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver הצעות לשיפור יתקבלו בקשר למארז אני יחליף אותו כשאני ימצא מארז יפה אחר תקציב המפרט 5600 המפרט לגלישה וטיפה משחקים כמו GTA ובמיוחד להרצת ויסטה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by yaelkam,

קניתי נייד של DELL INSPIRON, מפרט בקישור http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2160 ללא מערכת הפעלה. התקנתי עליו חלונות XP. מהנסיון שהמועט שיש לי עם נייד של HP, אני יודעת שצריך להתקין דרייבירים אחרי פירמוט של המחשב. מישהו יודע האם אני אמורה להתקין את הדרייברים גם בהתקנה על מחשב חדש לחלוטין, או שאולי הם כבר מותקנים על המחשב? המחשב הגיע כמובן עם דיסק של דרייברים וכו', ואני יודעת שאחרי שפירמטתי את ה HP הכנסתי את הדיסק שהגיע איתו וזה פשוט התקין הכל בפעם אחת. בדיסק שהגיע עם ה DELL, לעומת זאת, יש רק מן פירוט של כל הדרייבים, ואם רוצים להתקין אותם צריך לפתוח אותם ידנית אחד- אחד. נשמע לכם הגיוני? אולי למישהו יש נסיון עם זה והוא יכול להסביר לי מה קורה פה? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Artista,

טוב אז לפני הכל אני חדש פה בכל מקרה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח המחירים שציינתי בכותרת. מטרות: יריץ משחקים כמו COD4 ואססינס טוב (כן אני יודע שאתם צוחקים ותגידו שזה בילתי אפשרי).. יפעיל תוכנות גרפיות בהם אני עוסק כמו : פוטושופ אילוסטרייטור 3D מאקס וכו.. וכמובן אינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. עדיף XP. עכשיו אני יודע שהדרישות גבוהות למחיר שאני נותן אבל בכל זאת אני מבקש אם אתם יכולים להשיג מחשב שיתקרב לדרישות האלה.. שמתי עיין על הMSI GX600 למרות שהבנתי כי הוא לא מומלץ (לא משנה לי אם זה מאייבורי).. בנוסף הבנתי כי יש מחשב של ACER איכותי וזול.. אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות או שפשוט תמליצו לי על איזה מבין המחשבים שציינתי כדאי לי לקנות. תודה D:

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  17. שלום, בניתי מפרט למחשב עם הדרישות הנ"ל ב IQPC ורציתי לקבל את חוות דעתכם. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: ASUS P5K ¤736 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1409 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 - RETAIL ¤530 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤394 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: COMPUCASE 6920B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤301 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR ¤247 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממ…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. המחשב מיועד לתוכנות סירטוט(כמו AUTOCAD) , גרפים ומצגות. רצוי עם תמיחה בגישה אל-חותית לאינתרנט כי אמור לצאת לחו"ל בצורה סדירה לכן גם מצלמה עם מיקרופון צריך. התקציב הוא בסביבות ה6K אבל עם אפשר להסתרד עם פחות אז זה עדיף.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by קוברה,

שלום, אשמח לקבל עזרה ברכבת מחשב עד 1700 ש"ח. דרישות מהמערכת: צפייה ישירה, סרטים מוסיקה גלישה באינטרנט לוח אם טוב ויציב שכולל הכל (כ.קול, מסך יציאת HDMI, כ.רשת). ספק איכותי מהlevel הנמוך תודה מרש לעוזרים אלון (לא כולל מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר,)

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. היי חברים, זקוק לעצותיכם בנושא, אני כיום עם מפרט שאני סופר מרוצה ממנו הוא עושה עבורי כל מה שאני צריך בהיבט העריכות וידאו / סטילס ואפילו גיימינג. המפרט שלי הוא I7 8700K EVGA 1070Ti 32 GB RAM CORSAIR VENGEANCE (3000MHZ XMP) Asus Z370 P II Tp-Link Pci - E WLAN CARD SAMSUNG EVO 970 SAMSUNG EVO 860 WD BLUE 1TB SEAGATE BARRCUDA 2TB 7200RPM והמארז הנכחי שמצויד כולו בארבעה פאנים של 140ממ של נקטואה ועוד אחד של 120 נקטואה. ANTEC P8 עם כל אהבתי אליו אני מרגיש שהזרימת אוויר בו לא מוצלחת, מיותר לציין שיש לי D15 להתקנה על המעבד שכרגע לא מתאים למארז לכן אני מחפש המלצה למארז …

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200? כיום יש לי XP -2400 שעובד אחלה אבל הוא כבר 4.5 שנים אצלי והגיע הזמן להחליף חשבתי לקנות בהתחלה XP3000 ובעוד שנתיים נאמר להחליף למעבד כפול ליבה חזק אני כבר לא משתמש במשחקים אבל אני משתמש ב תוכנת PINNACLE V9 לא מעוניין לקנות אינטל ואל תנסו לשכנע אותי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  22. Started by zur93,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לצורך משרדי בלבד ראיתי את זה : כולל אחריות לשנה על המחשב והמסך מעבד: INTEL pentium P4 זיכרון: 1GB או 2GB דיסק קשיח: 80GB או 160GB מסך "LCD 17 של DELL\ HP כונן DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה: Windows XP PRO אחריות לשנה המחשב הזה עולה 400 שקל. מה אתם אומרים זה טוב? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. יש לי Pentium 4 3.00 G Hz 1.0 G RAM Nvidia Gforce FX6200 רצון השיפור: כרטיס מסך דחוף שיריץ את המשחקים החדשים כמו Crsys או Gta וכו' טוב. חשבתי על Gforce 8600 256M, מה אתם אומרים? אשמח לקבל תשובות במהרה תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by rollita,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב המיועד בעיקר למשחקים. התקציב הנתון הוא 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי, כולל צורב, HD של 160 GB תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. להלן המפרט: מעבד: ‏Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם: EP45-DS3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E‎ זכרונות: ‏2x1GB Corsair DHX TwinX CL4‎ כרטיס מסך:pci-e 2.0 gigabyte hd 4850 512mb zalman fansink gddr3 dx10.1 hdtx 2*dvi דיסק קשיח: westren digital 500gb 7200rpm 16mb sata 2 מארז: coler master 690 black ספק כוח: enermax ‏MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ מסך lg 20 אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.