עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. האם המיפרט מתאים ל OC לוח אם טוב מספיק? 2. האם המארז והמפרט בכלל "שקטים"? 3. האם כדאי להחליף או לשנות משהו (בכל זאת ולהשאר בטווח המחיר הזה?) או שהגזמתי ואפשר גם לחסוך?? 4. האם כדאי להוסיף עוד קצת ולקנות 88GT של 1GB או שזה מיותר?? 5. עוד דבר קטן, צריך המלצה למסך טוב שיתאים בסביבות 1500~ 19" שימושי המחשב למשחקים חזקים וחדשים כמו CRYSIS וכו' + מוסיקה טקסט וגלישה תודה רבה ??? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1264 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום לכולם. דודה באה מחול בקרוב ובגלל בעיות מרחק ממנה לחנויות אני מזמין מכאן אליה הבייתה והיא תביא לארץ שתחזור... המחשב ישמש להכל מהכל והוא בשבילי אני חייל לפני שחרור שסתם מתחשק לו נייד חח בכל מקרה מרוב כל החברות של המחשבים ומרוב החנויות אני לא יודע מאיפה להזמין ואיזה מחשב של איזה חברה... המחשב צריך להיות כזה: מעבד - T2350 Core 2 Duo ועד משהו שיכנס בתקציב... זכרון - 2 גיגה הרד דיסק - 120-160 7200 אם אפשר אם לא 5400 כרטיס מסך - x3100 מינימום אם אפשר יותר בתקציב הזה אני ישמח מסך - לא כזה משנה 14-15.4 זה הדרישות שחיפשתי עד עכשיו... הבעיה מתחילה שאני לא יודע איזה חברה תתן לי את המחיר והאמינות ביחד מבלי לשלם על השם שלה תוספות מיותרות. וגם אני צריך חנות טובה מאזור ניו יורק מנה…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by AvlK,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור מישהי שמתחילה ללמוד עיצוב גראפי. בביצועי חומרה של ניידים אני לא בעניינים אז בא לפה לשאול את המבינים. * תקציב: 4.5K אם כדאי אז 5K. * מטרות המחשב? עריכה גרפית. תוכנות שהמחשב מיועד אליהן: פוטושופ,אילוסטרייטור,אין-דיזיין,פלאש,דרימויבר (ואולי אחרות בתחום). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" רצוי מאט. חשוב פאנל איכותי יחסית (IPS או כמה שיותר קרוב). * רזולוציית המסך? FHD רצוי אבל אם לא מצוי אז HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה רצוי אם לא מצוי אז אז 2.5 ק"ג נראה לי כמו מקסימום מתקבל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר, אבל נהיה ריאלים. * האם יש צורך ביציאו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Shlomi XD,

הקונרו - Conroe - Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 600 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6275 הAMD - AMD - Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 690 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Acc…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by TALI2011,

מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by AlphaX,

אני צריך מפרט לשימושים כלליים ומשחקים לא כבדים)לא צריך רזולוציות גבוהות וכל זה( אני יקח מהמחשב שעכשיו יש לי HD 80G, וצורב DVD וCD, מסך וציוד הקפי זה מה שהרכבתי מ KSP מה שאני לא בטוח בו הוא הלוח אם- אם יש ב KSP משהו עדיף במחיר דומה אז אשמח להמלצה ראיתי שאמרו פה שאין ספקים טובים ב KSP אבל ראיתי ביקורות על הספק ששמתי ולא היה שם משהו רע הערות והצעות יתקבלו בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  7. * מטרות המחשב? שימוש סטנדרטי לסטודנט - אופיס,אינטרנט, מדי פעם צפייה בסדרות (חשיבות משנית) * גודל המסך?14-15.6" * משקל רצוי?רצוי עד 2 ק"ג, בכל מקרה לא יותר מ-2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מהו הזמן המדויק שידרש ממנו, שימוש ביום לימודים מלא שבחלקו תתכן גישה לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה, , USB3 רצוי, ESATA לא חובה. * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD מינימום 300 ג"ב אך רצוי 500 ג"ב * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אם לא נכנס אז לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כן. חברה טובה :-) אם יש אפשרות לרגת לכיוון ה-2500 ש"ח - יתקבל ב…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. זה המפרט שעזרתם לי להרכיב: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1190 GIGABYTE 965P-DS4 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1200 2GB 1X2 DDRII 667MHZ AENEON 960 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 190 JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) 180 4400 אפשר להחליף את AENEON ב TWINMOS בכל חנות שאני מחפש בת"א יש רק חלק מהחלקים. הסתכלתי ב פלונטר וב סקאי פי סי . מה עושים ????? אילו עוד חברות של זיכרונות שווה לקנות (לא לשכוח שאני מתכנן OC) ? כנ"ל עבור כרטיס המסך. כרטיס 7600 GS של אילו חברות כדאי לקנות ? האם צריך להיות עוד משהו בכרטיס פרט ל 7600 GS ו 256 MB ? כנ"ל עבור ספקים. ספק של אילו חברות כדאי לקנות ?? הבנתי שאני צריך …

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי ב-Asus EEE 1000HE , שאני מאוד מאוד מרוצה, אבל שמעתי הרבה על שידרוג בסוג של המחשב הזה ל-2GB (החלפת הסטיק הנוכחי בסטיק של 2GB), השאלה היא האם זה כדאי? אני זוכר במחשב הנייח שלי כשהיה לי Windows XP והיה לי 1GB זיכרון ולאחר ששידרגתי אותו ל-2GB הרגשתי בהבדל של מהירות. השאלה היא האם זאתי השקעה כדאית, או לא מומלצת? זה הנייד הראשון שלי, ואין לי הרבה ידע. (אולי יש דברים שיכולים להוות צוואר בקבוק והוספת הזיכרון לא תעזור לי, למרות שאני לא מאמין)

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  10. דרוש לפטופ לסטודנטית להנדסת חשמל, חשוב שיהיה קל, אין צורך בסוללה גדולה - להורדת משקל וכי תמיד זמין שקע חשמלי. עדיף שיכלול SSD או שיהיה אפשר להכליל SSD נוסף במחיר וניתן יהיה להחליף. לפחות 8GB RAM לפחות14" 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בוידאו, אופיס ומטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס (יום-יומי), מטלאב (יום-יומי). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

11. אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים, סרטים, מוסיקה ואינטרנט. שסרטים ירוצו על המחשב חלק ולא עם תקיעות כמו שיש לי במחשב הנוכחי. שמשחקים חדשים שיצאו בעתיד כמו DOOM3, GTASA ודומים להם יפעלו היטב. התקציב שלי כעת הוא 3000 ש"ח, ללא מסך וציוד הקפי נוסף.

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  12. היי, אני משדרג את המחשב של ההורים (בן 10 הגיע הזמן..) ורציתי להשתמש ברכיבים החדשים שיש לו. אני רוצה לקחת את הכרטיס מסך (Radeon HD 7950 ) למחשב החדש, קניתי את הכרטיס הזה לפני 3 שנים בנוסף אני רוצה לקחת את הספק כוח (לא זוכר את הדגם, אבל הוא איכותי ונותן הספק גבוהה יותר מהמומלץ למפרט שלי), קניתי אותו לפני 3 שנים. ואני גם אקח את ה - SSD שקניתי בקנייה הקבוצתית כאן בפורום - samsung ssd 850 evo 250gb. 1. מה אני צריך לברר לפני שאני קונה את שאר חלקי המחשב? (גודל המארז שיתאים לכרטיס מסך, מתאמים ל - SSD) 2. אני קונה את שאר הרכיבים בהרכבה עצמית. האם ירכיבו לי את זה או שאצטרך להרכיב לבד? (בדקתי את פלונטר, KSP ,TMS, אייבורי) 3. האם כדאי …

13. Started by alex15,

דוד שלי קנה בארצ מחשב נייד . אחריי שנה הוא בא איתו ונתן לי אותו . התברר שלנייד שלו הבטריה גמורה . אם אני מוציא את הכבל מהתקע של המטען שלו שמחובר אליו מהשקע הוא נכבה . כאילו אין סוללה . אבל יש סוללה . ועכשיו אני מחפש סוללה לו . המחשב הנייד שמו הוא LENOVO 3000 V100 . מאיפה אפשר לקנות ? באיזור כפר סבא .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by the_lighting,

בעיקרון הרכיבים שאני צריך הם: מעבד(intel)+קירור, לוח אם(רק gigabyte), זיכרון, כרטיס מסך(nvidia) כל השאר יש לי. המחשב הוא מחשב למשחקים כבדים ללא צורך בOC מטורף ישמש גם כHTPC! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by R750,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by גיימרית,

אני שוקלת לקנות את הדגם הזה (המחיר שראיתי כרגע עומד על כ-6,700 שקלים), אבל אז חשבתי על הנושא של שדרוג. האם הניידים האלה בכלל ניתנים לשדרוג עתידי? או שאני "תקועה" עם החומרה שאיתה מגיע הנייד לנצח, מה שהופך את הרכישה לפחות משתלמת. למישהו פה יש ניסיון עם הניידים הללו? האם הם באמת עומדים בהבטחה שלהם מבחינת ביצועים? הם לא הופכים לגוש פלסטיק רותח אחרי שימוש אינטנסיבי?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום, בעלה של אחותי ביקש ממני להרכיב לו מחשב אז אני מנסה לעזור. הדרישות שלו די צנועות, בעיקר אינטרנט, אופיס, משחקים קלים מאוד ואולי קצת עריכת תמונות וסרטים אבל ממש בקטנה. אין צורך ב o.c. המפרט צריך לכלול גם מסך. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אחרי שקראתי כאן קצת בפורום. איך הבחירה בAMD X2 240? האם הוא יספיק לצרכים שלו? ואיך המארז ולוח האם? אני בטוח שאפשר לשפר את המפרט הזה, כל תגובה תתקבל בברכה, תודה מעבדים AMD Dual Core X2 240 2.8Ghz AM2+/AM3 ¤361 לוחות אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤458 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS ¤320 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שניהם באותו מחיר 1000$ הקניה מחול מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים וסרטים בעקרון שני המחשבים ממש דומים במפרט רק היתי רוצה לדעת מה לפי דעתכם עדיף ולמה מבחינת מסך איכות בניה והתחממות וכדו' Pavilion dv6-1280us Box Contents: HP Pavilion dv6-1280us, 12-Cell Lithium-Ion Battery, 90W AC Adapter, HP Mobile Remote Control; Software Bundle: Windows Vista Home Premium 64-Bit Edition with Service Pack 1, Microsoft Works, Microsoft Office 2007 Home and Student Edition: 60-Day Trial, Symantec Norton Internet Security 2009 60-Day Subscription, 1-Year Limited Warranty AMD Turion X2 Ultra ZM-87 Dual-Core 2.4 GHz Processor 2 MB L2 Cache, Up to 4400 MT/s 6144 MB DDR2 RAM Max: 8GB …

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by Doron Haramati,

היי לכולם. חברה שלי טסה לארצות הברית קצת לפני הקריסמס, וחשבתי להזמין בעוד כמה ימים משלוח שיגיע לבית שהיא תגיע אליו. אף פעם לא הזמנתי מארה"ב מחשב וחוץ מהמקלדת, אני לא יודע מה עלול להיות חיסרון (הבדל במטען, אותות וויפי וכו'). מהצצה קצרה, ראיתי מספר דגמים מתאימים ב500-550$, וגם באיזור ה-850$. לפי כך, התקציב שלי הוא 500-850$. +- 100 דולר לפה או לשם. דרישות חובה: גודל מסך: 13.3'' - 14.5'' (לא מעל ל-15''!) מעבד: i5 ומעלה. RAM: 6 ג'יגה ומעלה. שיהיה חדש (לא מחודש). זיכרון פנימי: 500 GB ומעלה! דרישות רשות: שהדגם יהיה מוכר בארץ (במידה והוא צריך טיפול, שחלקי החילוף לא יהיו יקרים). מאחת מהחברות המוכרות כגון: Asus, …

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by David Fruchtman,

שלום לכולם, אודה להמלצתכם בדבר מפרט שהוצע לי (שימושים בסיסיים - אינטרנט, מסמכים וכד'; לא מחשב גיימרים ולא עבור תכנות עריכה כבדות וכד'). מחיר מבוקש - 4,194.00 ש"ח (כולל מע"מ). אני חייב להגיד שהמחיר נדמה לי מעט גבוה עבור המפרט הזה (והאם מעבד i5 לא נחשב כבר למיושן היום?), אבל אשמח לעצת המומחים. תודה רבה! יצרן DELL מערכת הפעלה Windows10Pro64 גודל תצוגה 14" FHD RJ-45 1 מעבד Intel® Core™i5-8250U Intel כרטיס גרפי Intel®HDGraphics620 …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  21. תקציב: 3,000-3,800 ש"ח הקניה מאילת האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: לא האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אין הבדלים משמעותיים אז לחסוך מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית ,אקסל,תמונות ,סרטונים,וורד, תוכנות עריכה מתי מתוכננת הרכישה: יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד:3 שנים אחריות כן dell, 'HP האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי: 256-500 האם לתת דגש למשקל המחשב: כן האם לתת דגש לזמן סוללה: כן חשוב מאוד גודל צג רצוי: '14, 15.6 קנייה אייבורי או קספ אילת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Green,

שלום אני מבקש מפרט בשביל חבר עד 5500שח רק מארז (וכל תחולתו) (מעבד אינטל, NVIDIA) מחשב מיועד למשחקים ולצפיה בסרטים בHD בנוסף הוא רוצה לשדרג בעוד שנתיים את הזכרון ואת כרטיס המסך ככה שהלוח יתאים לזכרונות מהדור הבא (DDR3) ושהספק יהיה חזק מספיק לכרטיס מסך חזק מאוד מאחת החנויות הבאות: gibornet.co.il או ksp או גמאמחשבים זהו אני חושב אם יש שאלות אז בבקשה ותודה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך המלצה על מפרט שיריץ משחקים חדשים על גרפיקה גבוהה יחסית. התקציב הוא 4K אפשר לחרוג מעט, הוא כולל גם ציוד הקפי וגם מסך 20 אינץ'. חשוב נורא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תןדה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by Gil Abramovich,

אני לפני קניית מחשב נייד ואני מתלבט בין שני סוגים 1. "14 Lenovo IdeaPad S145 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31380 2. Dell Inspiron 14 3493 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31116&iszap=1 אשמח לקבל דעתכם על המחשבים ומה כדאי לי לרכוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם ותודה מראש, מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח, אפשר פחות.. שימושים: שימוש יומיומי פשוט, בטוח לא משחקים. אבל שיחזיק הרבה שנים ושיהיה יחסית חזק, לא צריך גרפיקה, כמו כן, רוצה שיהיה HDMI. תודה על העזרה, אלון.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.