עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, ליקטתי מפה ומשם רכיבים (ממה שראיתי בפורום). צורך - מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, הורדות (נפח), אופיס וכיוצ"ב. ללא שימושים מיוחדים, ללא שיפורים OC וכדומה. מעבד - Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1זיכרון - Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 לוח אם - ntel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 כונן קשיח - Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 צורב - צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 מארז + ספק - Cooler Master Elite 370 PLUS + SeaSonic S12II 430Watt, יחידות 1 מקלדת ועכבר microsoft wirless - עכבר wireless mouse 5000, מקלדת wireless keyboard 3000 v2.0 תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by ivan_cl,

שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by Gritzman,

ברשותי הנייד dell e6400 ולאחרונה בעבודה עם סוללה יש ריצוד ירוק בתחתית המסך כל מספר שניות. האם זאת בעיה במסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים, משחקי רשת פשוטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכוונת לקנות מסך 21-24 ברזולוציה טובה בשביל סרטים (לא בתוך התקציב הזה - אשמח להמלצה עד 1000 ש"ח, עדיף פחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by com,

שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by roi13489,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם ההשקעה משתלמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג(200 ש"ח) רק אם זה ממש מהותי מבחינת יחס מחיר/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD 3, ובתקווה כל המשחקים שיצאו ב3-4 שנים הקרובות בהגדרות גרפיות גבוהות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרושים מקלדת, עכבר ומסך איכותיים, בנוסף, לא לשכוח צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Ramboraider,

המפרט: מעבד - I7 2600K לוח אם - Gigabyte Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך - Gigabyte GeForce 560 TI 1024Mb זכרונות - Corsair Vengeance 8GB(2X4GB) 1600MHz דיסק קשיח - מתלבט האם לקנות 2 כוננים קשיחים כל אחד 1 TB או לקנות 1 TB + אחד של SSD 60GB, השאלה היא עד כמה משפיע SSD על ביצועים מבחינת משחקים? אני יודע שהוא משפר את העלאת WINDOWS פי כמה וכמה ואני בטוח ישים אותו שם, אבל האם כדאי לקנות SSD בשביל לשים עליו גם איזה משחק או שתיים או שזה לא משפיע על ביצועים? מארז - מחפש מארז מתאים עם אוורור כמו שצריך, עם לפחות 4 מאווררים שאחד מהם לפחות הוא 20 ס"מ. מערכת קירור - האם כדאי קירור מים למעבד או שניתן להסתפק בקירור אוויר רגיל? (יש חשש מפני דליפות מים) ספק - ספק כוח מומלץ? (לפחות 750W) אין צורך ב…

9. Started by yardenp4,

מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Intel HD Graphics כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD Sony Optiarc AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7711IN Wireless nLITE PCI Adapter 150Mbps מארזים Sharkoon Nightfall Black ATX Case (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by NOAARBELOV,

לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by netanel1234,

שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. הי כולם, אני בונה מפרט למחשב שולחני לשימושי אינטרנט, אופיס, תיכנות על ויזו'אל סטודיו 2010, קצת עריכות וידיאו ומעט מאוד משחקים (לא כבדים). אני מכוון למעבד QUAD או CORE2 חזקים (העלתי שאלה בברנץ' של מעבדים לגבי i5 מול סדרת ה-Q). לדעתי כרטיס מסך של חצי ג'יגה יספיק לי. חשוב לי גם פייר-וויר למצלמת וידיאו (יש לי כיום כרטיס אבל הוא PCI). בנוסף חשוב לי שיהיה מארז שקט כי זה במרכז הבית וכרגע מה שיש לי מתחרה יפה מול המזגן ברעש שהוא מייצר. חצי טרה הארד דיסק נראה לי מספיק. מקסימום אני אקנה חיצוני אח"כ. אה - והמחיר - ככתוב למעלה. עד 2500 (מסך כבר יש לי). יש מפרט שעולה 2650 אבל אני לא שקט לגבי החנות (לא חשוב שמות): מארז + ספק כח ספק כח מותג In Win Power Man 450W Real הכולל 3 שנות אחריות …

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם לעבודה כללית (office, אינטרנט וכו'..) המחיר הוא בערך 3500, ומקסימום 4000, אם אפשר שלא יעבור את ה 4000 אז עדיף... ואם משהו פה לא הגיוני אז אל תתביישו להגיד ההבנה שלי בניידים לא משו.. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. חבר שלי מחפש מפרט ב3000 שקל למשחקים (בעיקר Microsoft Flight Simulator X) בחנות SkyPC. הוא לא מתכנן OC, יש לו מסך 22 אינץ' של LG ברזולוציה 1680X1050 וגם את כל שאר הציוד ההיקפי יש לו. הוא צריך הרכבה של המחשב. אם צריך עוד משהו תגידו.

15. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by D,

פתחתי פה מקודם נושא אף אחד לא ענה אבל זה כבר לא רלוונטי ההורים שלי משתתפים בתשלום אז התקציב שלי גדל בצורה משמעותית. אני רוצה דיעה על המפרטים הבאים. (אפשר להתעלם מה12 אלף זה מוגזם) (המפרטים מצורפים בקובץ לתגובה) המחשב בעקרון מיועד בעיקר לעבודה, תוכנות כמו מטלב, סוליד וורקס, וורד, אינטרנט. אך אין לי שום בעיה שזה יריץ משחקים בצורה טובה. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות טובות יותר. [attachment deleted by admin]

18. Started by livnehto,

אני צריך מחשב ל: autocad revit photoshop אין צורך בכרטיס מסך מסדרת quadro. קיבלתי את ההצעה הבאה בחנות קוברה בחולון IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 COOLER MASTER eXtreme Power Plus 460W בכמות 1 ₪280 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4886 GIGABYTE GA-P55-US3L בכמות 1 ₪564 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4469 INTEL Core i5 750 TRAY בכמות 1 ₪934 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4537 GLACIALTECH Igloo 1100 CU for Socket LGA1156 בכמות 1 ₪89 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4756 KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHz DDR3 בכמות 2 ₪506 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=44…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by Moor,

מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. היי אני חדש בפורום... אני לא בטוח כמה יכירו כל אחד מהכרטיסים האלה אישית, חוץ מזה שהם לא שיא הקדמה אני יודע, אבל זאת הדרך היחידה שלי להכריע ולרכוש אחד מין האופציות שסיננתי אז אשמח לשמוע כל עצה ודעה. יש לציין שאני חיפשתי מחשב נייד בסדר+ ושישרת אותי באמינות לכל המטרות שהן (->לא באקסקלוסיביות לגיימינג אם בכלל), אבל אם כבר אני בא לקנות מחשב, אז עדיף שיספק את מירב הביצועים הגראפיים למתי שאזדקק להם. המחשבים שבדקתי מכילים את שלושת הכרטיסים האלו: NVIDIA GeForce 8200M G NVIDIA® GeForce® G105M ATI Mobility Radeon HD 4570 על כל דיל כבר עשיתי חשבונות אז לא רלוונטי לדבר על מחירים, רק איזה כרטיס יותר חזק-נטו מהאחרים. תודה רבה לכל מי שיש לו מה לומר!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by reshaleph,

אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. המפרט הנוכחי הוא: enermax 525w asus a8n32deluxe corsair ddr400 2gb hd 4870 AMD 4200+ מסך 22 1650X1080 אני רוצה לשדרג ל: מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח להצעות\ הערות ליעול או להוזלה אוליי לגבי הלוח אם

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Googleness,

שלום שלום, אז הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב נייד למטרות של אינטרנט/עבודה ברשת אלחוטית/מיילים/מסמכים/ניהול מעקבים ותיעוד עבודות שאני עושה. הדגם הזה די קסם לי מבחינת זה שהוא קל מאוד ושיש לו את הפונקציות שנראות לי יותר יעילות כמו פורטים של USB, קורא כרטיסי SDHC, אינטרנט אלחוטי וכו'. עכשיו זה העמוד של הדגם באתר אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2006&l1=24&l2=0&l3=0&l4=0 כאן יש סקירה ב Wisebuy: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=31908 מבחינת המחיר בהתחלה הוא עלה בערך 2000 ש"ח אבל עכשיו מצאתי אותו בפנדה בגרסת הלינוקס (מה שחיפשתי) ב1300 שקל. העמוד הפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=…

25. אז מה אתם אומרים? אני מבין מאוד בחומרה של נייכים אבל ניידים זה לא הקטע שלי ככה שאני פתוח להצעות. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.