עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה דעתכם על דגמים מחברת LG: 1.דגם R405 G.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7100 מהירות מעבד 1.80 GHz זיכרון מטמון 2 MB זיכרון (RAM) 1,024 MB דיסק קשיח 120 GB גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) גודל מסך 14.10 אינטש סוג רזולוציה WXGA (מסך רחב) מסך מבריק יש רזולוציה טבעית 1280x800 סוג כרטיס המסך משותף דגם כרטיס מסך Intel graphic Media Accelerator X3100 תקן חיבור לכרטיס המסך PCI Express מספר צבעים מקסימלי 16.70 מיליון זיכרון כרטיס מסך 128 MB רמת מחיר ¤ 5,800 2.דגם R405-A.C2ABE משקל (כולל סוללה) 2.30 ק"ג סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7250 מהירות מעבד 2.80 GHz זיכרון מטמון 2 M…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. שלום לכולם, קודם כל השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט, עדיפות ל-13.3 אבל אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חסר חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חסר חשיבות * משקל רצוי? אם יש משהו שעומד במחיר המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by Gilo2005,

מפרט למשחקים איך הוא התקציב שלי הוא 3000 שח תגידו איך הוא ואם אפשר לשפר תשפרו אז ככה: AMD 3000+64BIT ווינס Gigabyte K-8N-SLI(NF4 939 2*PCIE) POwerColer X800GT 256MB DDR 3 PCIE 1024MB DDR TWINMOS CL 2.5 הכול ביחד שווה 3100 שח תנו הצעות לשיפור ותגידו איך המפרט הזה האם שווה ללכת על SLI או לא? והאם אולי עדיף לקחת כרטיס מסך Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E והאם הספק כוח הבא יחזיק כזו מערכת :KSP 400W (True Watts) PFC והאם הכרטיסי מסך האלה תומכים ב SLI

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא : המטרות שלי הן שהמחשב יתאים לכל המשחקים האחרונים שיצאו ויפעל באיכות גבוהה, כל משחקי הפרו,נ.ב.א,פיפא,קול אוף דיוטי וכו' . אשמח לתגובות . AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1121 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ₪444 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata2 HD322HJ, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=166…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. צהריים טובים! אני מחפש לקנות מחשב נייד (למען האמת, שלושה...). להלן הפירוט: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית- תמונות. * גודל המסך: רצוי 15.6. בכל זאת, עריכת תמונות. * משקל רצוי: לא יותר מ- 3 ק"ג. * זמן סוללה": 4- 5 שעות בהחלט יכול להספיק. * יציאות מיוחדות: רצוי HDMI (כדי לחבר לטלוויזיה...) * בלוטות: כן! * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. המחשבים ירכשו בארץ. * העדפה לחברה כלשהי: לא. הומלץ לי על toshiba, אבל אין לי העדפות מיוחדות. אין גמישות בתקציב. ההעדפה היא ל- windows 7. חשוב שיהיה מספיק RAM לעיבוד התמונה. אשמח גם להמלצות על חנויות מחשב, רצוי מהמרכז. אני גר במודיעין, אז …

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב בין 5 ל6 אלף כולל מסך. קראתי באתר על טכנולוגיית 64 ביט שנכנסה לשוק המחשבים האישיים ועל על כך שLonghorn כנראה תהיי מבוססת טכנולוגייה זאת. ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לקחת את זה בחשבון בקניית המחשב את זאת כך שהוא לא ייהפך "למפגר" כבר בשנה הבאה עם יציאת מערכת ההפעלה של מייקרוסופט. (לרכוש את המעבד של AMD שתומך ב64 ובטכנולוגיות הקודמות) אני מעוניין במחשב חזק בין השאר אני אפעיל פוטושופ משחקים וישומים רבים בו זמנית. איזה מעבד מומלץ (אם מישהו יוכל לפרט לי מפרט שלם זה יהיה ממש נהדר!!!) והם שווה להשקיע בזכרון פנימי של ג'יגה? ועוד שאלה קטנה האם יש צגים דקים בסביבות 1500-2000 שעושים את העבודה כמו הצגים השמנים של היום? בתודה רבה מראש ואח"כ ארז

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by naord,

מעבד i5-2500 8GB RAM 1333Mhz לוח Intel H67-CL http://www.landmarkpc.co.za/store/intel-h67clb3-cold-lake-allinone-revb3-intel-chipset-p-6576.html כרטיס מסך gainward gtx 460 768mb דיסק samsung 1TB תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. מחפש המלצה למפרט מפורט להרכבת מחשב HTPC לסלון. עד 2000 ש"ח. שימושים: 1. צפייה סרטים לפלזמה + מוסיקה. 2. כרטיס הקלטה מהכבלים. הקלטה של סדרות מהכבלים - שישמש כמו יס מקס. ( האם בכרטיסים של הPVR אפשר להקליט כמה סדרות במקביל כמו ביס מקס?) 3. משחקים עבור הילדים ( לא משחקים כבדים) 5. מארז כמה שיותר קטן ושקט ואלגנטי ( יישב על המזנון, אבל שיתן אפשרות לשדרוג המערכת בעתיד. אשמח למפרט המערכת, והמלצות אחרות. תודה על כל עזרה!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אשמח לקבל חוות דעת למפרט עבור מחשב לעריכת וידיאו (Adobe Premiere) וקצת עריכה גרפית (Photoshop). המחשב מחובר לשני מסכים, אין צורך ב-OC וחשוב שיהיה שקט. מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיx מסך: Gigabyte GTX 650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX דיסק SSD: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III צורב: Samsung SH-224BB DVD±RW x24 Black Sata כרטיס קול: On Board 5.1 Channel …

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. Started by BaLiLi,

המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת משחקים מעבד E6300 לוח ASROCK CONROEXFIRE ESATA II זיכרון SUPERTALENT 512MB 667+גף קירור( 2 סטיקים בדואל= סה"כ 1GB) כרטיס מסך LEADTEK 7600GS EXTREME מארז 6A19 + HEC 300W

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by itai_biren,

שלום. אני סטודנט למדעי המחשב. אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. כלומר תכנות (visual studio) גלישה כתיבת מסמכים. המחשב צריך להיות קל! עד שני קילוגרם עדיף לכיוון ה1.5 קילו. והתקציב שלי הוא 2000-3000 כמובן עם העדפה למה שיותר זול. גודל מסך לא משנה לי.. זאת אומרת שאפשר זול יותר וקל יותר התמורה למסך קטן יותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by arkadur,

החלטתי להפטר מהHTPC הנוכחי, שהוא פשוט אוברקיל לצרכים שלי: המבוסס על I7 950, לוח GB X58 UD3R וקיט של 6GB זיכרון. אני מתלבט אם לרדת ממש בעוצמת העיבוד ולהתבסס על I3 קריר וחסכן, או להשאר עם I5 עדכני. אני מעדיף לוח מפוצ'ר יחסית, עם תמיכה בטכנולוגיות עדכניות. וקיט זיכרון 8 GB בסיסי. הכרטיס מסך היה וישאר HD4850, שעושה עבודה טובה. המחשב צריך להתמודד עם תכני HD כבדים וסרטי BLURAY, אני לא מחפש עגלה. כמו כן, אשמח לקבל המלצה ללוח MINI ITX , MATX ו ATX, יש לי כמה מארזים ועדיין לא קיבלתי החלטה באיזה מארז להתקין את החומרה החדשה. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין עריכה: הוחלט לבסס את המערכת על תקן MINI ITX המעבד יהיה I3 2120, אך אני עדיין צריך לקבל החלטה בנוגע ללוח. זיכרון? בהתאם למה שישאר מהת…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. שלום , אני מעוניין למכור את המחשב שלי אשמח לדעת כמה שווה בשוק יד 2 מעבד : Q6700 intel quad core קירור מעבד : h80 corsair מים לוח אם : MSI P7N dimond זיכרונות : Corsair XMS2 DHX 2048MB X 2 כרטיס מסך : EVGA GTX 295 CO-OP edition דיסק קשיח: WD 750GB 64M 72000RPM ספק כח : ANTEC TruePower Quattro 850W מארז : SilverStone SST-KL03S-W Kublai Tower Chassis ATX כרטיס קול: Creative X-Fi Titanium * צורב DVD *קורא כל סוגי כרטיסי הזיכרון תודה רבה !​

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by aviking21,

הי שלום לכולם ... אני מחפש מחשב כבר כמה זמן ולא מצליח להחליט מה אני צריך אז ככה אלה הדרישות ללא oc בכלל רצוי אינטל שההיה שקט לפחות גיגה זיכרון לא מיתכוון לשדרג בשנתיים הקרובות בכלל צריך מחשב כולל הכל (מקלדת סבבה עכבר רמקולים ומסך 19 דק שההיה כמה שיותר טוב במסגרת התקציב) אז ככה שימושים עיקרים שלי הם אינטרט והורדות אבל בעיקרון אני רוצה גם כרטיס מסך כי אחים שלי משחקים לפעממים מכוניות וכל מני דברים אז כרטיס מסך עד 500-600 ההיה מצוין יופיו של המארז לא משנה לי ממש רק שההיה 4 יואס בי מאחור ושתיים מקדימה תודה לכולכם אתם עושים עבודה פצצה פה בפורום

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אני מעונין לקנות את המחשב שבוע הבא. לאחר שיקול רב הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT מחיר(לאחר ירידת המחיר הצפויה): ¤1200 לוח אם: אין לי מושג (חשוב לי שלא יפגע בביצועי המחשב, לא מענין אותי הפצירים שיש בו) מחיר: (סדר גודל) ¤500 כרטיס מסך: 8600GT 256MB (לא יודע איזה חברה לבחור) מחיר: ¤800 דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS מחיר: ¤334 צורב LG GSA-H42N BULK DVD X18 מחיר: ¤170 זיכרון: Kingston DDR2 2048MB (1024MBX2) 667MHZ CL5 מחיר: ¤600 מארז+ספק: עד 500 שקל וחשוב שיהיה שקט מחירסדר גודל) ¤500 סה"כ: 4100 אני לא מתכווון לעשות OC. אודה בעזרה בבחירת לום אם, מארז והצעות לשיפור. יש לי מסך ר…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by megaPipe,

לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קצת מידע על ניידים, אין לי מושג בתחום אני מחפש משהו לגלישה, שיהיה צורב DVD, לשמוע מוזיקה, סרטים, אופיס קצת. מישהו יכול לתת כיוונים או אפילו אתרים שמסבירים ?? אולי שווה יד שנייה ?? או חדש ?? וכמובן איזה חברות מומלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by danieleto,

שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שלום. מבקש את התייחסות המומחים למפרט הזה.הצרכים הם בעיקר לתוכנות גרפיות,אך גם לתחומים נוספים:משחקים,אינטרנט,מולט טסקינג ושאר ירקות.התקציב היה 6000 ש"ח לערך. Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Chipset 775 740 ש"ח 1 GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 830 ש"ח 1 Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 599 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 256MB 1,271 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk 269 ש"ח 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח 1 Sm@rtCom 10/100 Ethernet Card Via 47 ש"ח 1 Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 1,726 ש"ח סה"כ 5969 ש"ח

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by JohnMiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…

23. שלום לכולם, אני דוקטורנט באוניברסיטה ואני זקוק למפרט עבור מחשב למעבדה שישמש לאנליזות כבדות וממושכות בmatlab. המחשב צריך להיות עם מעבד חזק, 4 ליבות, מהדור החדש? כל עוד הוא משתלם, זיכרון פנימי מעל 4 GB (כמובן שמערכת ההפעלה תהיה 64 ביט) כונן קשיח (או כוננים קשיחים) עם יותר מ- TB 1. מבחינה גרפית אני לא חושב שיש צרכים מיוחדים, אולי בעתיד קצת עבודה עם מודלים תלת ממדיים, קרי כרטיס מסך מודרני אבל לא חזק במיוחד. כמו כן צריך מסך LCD, שיהיה משתלם, אפשר לחיות עם TN *לא חשוב מארז יפה, או שקט. עריכה: ** ממש אבל ממש אין צורך להוציא את כל הסכום, אם אפשר משהו משתלם בפחות, אז נהדר. בתודה מראש! עמרי

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום חברים, מחפש מפרט למחשב על 2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. במחשב מיועד למשחקים כמו GTA IV ו - UNREAL 3. המסך אליו ישודך המחשב הוא מסך הסלון התומך עד FULLHD (לא חייב לשחק ב - FULLHD). המארז שיש ברשותי הוא ANTEC 900 חדש בקרטון. כמו כן ישנו ספק של chiftec במבצע של 15% ב - KSP 750W. לא חייב מעבד דור אחרון. אבל כן חשוב לי שיריץ כמו שצריך משחקים. כיוון שמדובר במחשב משחקים וגם ככה יש לי 4TB (אולי יותר) של כוננים קשיחים המכילים את הסרטים וכו', אפשר להסתפק בכונן קטן (הייתי הולך על SSD ללא היו יקרים). לסיכום: מחשב למשחקים הנ"ל אם אפשרות לשדרוג עתידי של SLI / CF. כמו כן יתוווסף בעתיד כונן SSD. מארז יש. חיבור HDMI לטלוויזיה בסלון (42" FULLHD). אודיו אופטי לרסיבר. ציוד…

25. Started by lowlow1001,

שימושים : משחקים ברזולוציה נמוכה סרטים אינטרנט 1GB זכרון צורב DVD המחשב לא יהיה נייד במיוחד אין חשיבות למשקל וזמן בטרייה הרד דיסק מספיק 80GB בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.