עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, הצרכים הם אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח (אם יש משהו יותר זול שיענה על הצרכים שלי אשמח לשמוע) שיהיה סטנדרט ולא מיני. הסתכלתי על הדגמים של DELL INSPIRON אבל יש כמה וכמה, אשמח להמלצה מסויימת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. אין לי מושג במחשבים ניידים אבל אני צריך מחשב נייד באופן דחוף מכיוון שיש לי טיסות לחו"ל בימים הקרובים ורוב החומר נמצא לי על המחשב הרגיל בעבודה. בנוסף לזה יש כמה דברים שאני צריך עזרה באופן דחוף: 1. המחשב חייב לכלול את כפתור החלונית של ווינדוס במקלדת(אני לא יכול לעבוד בלי זה) 2. צריך עכבר קטן בנוסף. 3. צריך כרטיס אלחוטי להתחבר לאינטרנט ממקומות ציבוריים, עדיף שיהיה כרטיס חזק. 4. אני לא מבין במחשבים ניידים אז כל עזרה וטיפים יעזרו, והכי חשוב שיהיה מהר. 5. אני צריך מחשב חזק אני לא אוהב לחכות למחשב עד שהוא מסיים לקרוא. 6. כדי שיהיה יפה בשביל הרושם של יוקרה. 7. אני צריך איך שהוא להתחבר למחשב הרגיל שלי שבמשרד מהמחשב הנייד, מרחוק, דרך האינטרנט ושינויים שאני עושה נשמרים על המחשב הרגי…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים התקציב כולל גם ציוד הקפי של מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22" אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אפשר לחרוג עד 4200 אם יש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), לאחיינים בגיל 9. גלישה, מעט תכנות (scratch) אולי יתחיל בעתיד תכנות בסיסי, יוטיוב, אולי קצת משחקים (כמו מיינקראפט אבל יש לו איקסבוקס ופליישטייטן אז לא קריטי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. לקחת בחשבון שהם בגיל שקצת קשה להם לשמור על דברים עדיין. רצוי דברים שיעמדו באבק ונוזלים או דברים לא מאוד יקרים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה), הייתי שמח שהמחשב יהיה מוכוון ליכולת שדרוג עתידי. למשל אם בעתיד ירצו לשחק במ…

5. Started by creek,

מסך דק lcd 17 בלי ציוד היקפי מטרות כלליות, לא לגיימרים פאנאטים, מחשב שקט ולבנות אותו ב-KSP ולהגיב מהר יש לי להביא את המפרט הזה בעוד שעה~

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by Alonreg,

היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 888,

p42.8ghz 512mb fx5600 p4p800delux

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שבת שלום , החלטתי שאין לי סבלנות לחכות לG 8600 אבל אני בכל זאת מעוניין בכרטיס מסך תומך DX10(לא נראה שאתעסק בOC) מה דעתכם על המפרט שלהלן: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore - 640 ALiveXFire-eSATA2 AM2, DDRII 800, 2xPCI-E ASROCK - 490 2048MB Kingston שני סטיקים של 1 667- 790 שח 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD - 350 מארז Supertalent CA-601UFB Blue - 370 ספק כח Liberty ELT400AWT 400W - 420 כ.מסך BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1800 - סה"כ: 4860 ש"ח. כדאי להשקיע בקירור ואם כן אז אילו חלקים בעדיפות עליונה? תודה

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by shiriwa,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת של אחד משלושת המחשבים מטה, בגדול אני צריכה לעבוד עליו עם אוטוקאד דו ותלת מימד ולכולם מחיר די דומה: 1. Lenovo T500 http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/config.workflow:java-configure?x=x&sb=%3A00000025%3A00001CCA%3A עם - * Intel Core 2 Duo processor T9400 (2.53GHz 1066MHz 6MBL2) * 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 2. Lenovo W500 http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:000019C4:&smid=EC3A24B73CCE493BB1C514421A9BB0B7 עם - * Intel Core 2 Duo Processor P8600 (2.40GHz 1066MHz 3MBL2) 25W *…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. זה מחשב שאני כנראה הולך לקנות מיועד לשימוש ביתי ללא משחקים..מוסיקה וסרטים בעיקר.. רציתי לקבל חוות דעת אם המפרט נכון ומאוזן אם הספק מספיק טוב אם הלוח בסדר..בקיצור אשמח לתגובה על המפרט 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 1 מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W 1 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 1 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD 1 לוח אם Asus M4N68T-M 1 מעבד AMD Athlon II X3 435 Box 1 קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 64 Pro

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Fasil,

http://www.tms.co.il/preview/spec/ky7dbjp4 זכרונות יש לי 8gb 1333 וקשיח גם לא מעוניין ב ssd מה אומרים ללכת על המפרט הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. המחשב נמצא בלינק הזה: http://dll-pc.info/pc4.htm נראה לי אחלה של מחשב אשמח לקבל תגובות . הוגנות ולא פלצניות בבקשה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי. אני מחפש מחשב שישמש אותי לעבודות על תכנות של Adobe - פוטושופ וכו'. כרטיס המסך לא חייב להיות חזק במיוחד שכן אין לי צורך ברנדור מתקדם של אנימציה או כוח חישוב גדול של היחידה הגראפית, אלא CPU חזק והרבה זיכרון (אני מניח ש- 4GB יכולים להתאים). אגב: אם מחשב נייד ללא חלונות מוזיל עלויות, אני יכול לקבל Windows 7 Pro ממקום הלימודים. ועכשיו ליתר השאלות.. * מטרות המחשב? תכנית של Adobe * גודל המסך? בערך 15" * משקל רצוי? עדיף קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפה סוללה שיכולה להחזיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לטלוויזיה יכול להיות נחמד. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לגמרי. * כונן Bluray? לא * האם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מעבד:Intel Core i7-930 או i7-920 תלוי במחיר גופי קירור: Corsair H50( תלוי במחיר) או Prolimatech Megahalems Rev.B CPU Cooler + מאוור COOLER MASTER R4-L2R-20CR-GP 120mm Red LED Case Fan לוח אם:GIGABYTE GA-X58A-UD3R או GIGABYTE GA-EX58-UD3R זיכרון:G.SKILL Trident 6GB (3 x 2GB) 2000mhz דיסק קשיח: (Samsung F3 1TB אם יש) Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" ואם לא יקר מדי גם Intel X25-V SSDSA2MP040G2R5 2.5" 40GB SATA II MLC Internal Solid State Drive (SSD) כרטיס מסך: פה יש דילמה הכל תלוי במחיר... ATi 5870 אחד ואולי כפול תלוי במחיר GTX 285x2 תלוי במחיר ומעוניין לדעת כמה עולה GTX 295 2GB ספק: CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V /…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by avi2014,

Athlon 64 3000+ (S-939) 1 870 870 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E) 1 1170 1170 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 390 390 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 2800 2800 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 380 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ LG X16 1 150 150 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX FullTower Supertalent alum. 1 450 450 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 475W (True Watts) סה"כ 6780 או.. Athlon 64 3000+ (S-939) 1 870 870 לוחות אם למעבדי…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. היי, הכי חשוב לי שהוא יהיה מבוסס על מעבד Core 2 Duo ושללוח תהיה יציאה אופטית. אני מתכנן לקנות מחר, ואני באמת סומך על התגובות שלכם. ודרך אגב, אני מתכנן אוברקלוקינג, לא כבד, אבל שתהיה אופצייה. תודה.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  18. אוקיי יש לי 2100 שקלים חדשים ומאחר ויש לי קצת בעיות בבצפר חשבתי שאם יהיה לי לפטופ לארגן בו את כל החומר זה יעזור לי להשתפר. עכשיו התלבטתי בין כמה דברים: Asus EeePC 4G Acer Aspire MSI Wind U100 מהשוואה שערכתי ראיתי שהנתונים של MSI הם הטובים ביותר וגם משתלמים ביותר מבחינת מחיר, מבין שלוש האופציות. הקטע הוא שהיבואן של MSI בארץ היא אייבורי מחשבים, שעפ"י רוב, "לא מדהימים" (בלי להיות מלוכלך) עכשיו, מה דעתכם על המחשב בכללי? האם כדאי לרכוש אותו? האם הוא יוכל לעמוד בקצת אופיס, אינטרנט ומשחקים קלילים כדוגמת Bejeweled Twist וכו'? האם הוא כבד על הגב? (אני יודע שהוא שוקל קילו מאה, אבל אין לי אינדיקציה איך זה ביחס למחברות...) והשאלה האחרונה- האם הוא שווה את המסכת עינויים של אייבורי?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Shadow64,

הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by Classify,

אני מסתכל עכשיו על 2 מחשבים: Dell Vostro 1400 DELL Inspiron 1525 (חוץ מהמסך- אני מודע שבדגם הזה של ווסטרו הוא 14 אינץ' וזה לא חסרון בשבילי). ב-NOTEBOOKCLUB ההבדל במחיר 5 שקל, יש להם אותו מעבד,הרדיסק,זכרון,כ.מסך.. מה בעצם ההבדל? הווסטרו שוקל קצת פחות אני מניח כי הוא 14 סוללה 53/56 זה משמעותי? בגלל שאני לא רואה הבדלים ברכיבים העיקריים אולי יש משהו ברכיבים הקטנים (WIFI וכו... ) שלא שמתי לב אליהם.. תוכלו לכוון אותי להבדלים?

• 13 תגובות
    • 22.1k צפיות
  22. Started by balash-,

חבר שלי ביקש מפרטים למחשבים לבית שלו לחדרים של בני משפחתו, הוא רוצה מחשבים זולים ו - 3 כאלה. 1 בשבילו... אז תנסו לארגן משו עם איזה 6600GT או משו ועוד 2 לאחותו ואחיו הקטן. בבקשה תנסו לשים ת4600AMD שיהיה לפחות המעבד חייתי משו יחסית... וג'יגה זיכרון מינימום.. תודה! =0)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכת סאונד (אין צורך בכרטיס קול כרגע) ולגיימינג בנוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם צריכה עזרה עם מפרט שיכלול גם מסך שימושים עיקריים גרפיקה עריכת וידאו ופלאש מערכת הפעלה יש XP 64 BIT ספק כח יש מהמחשב הקודם LIBERTY 500W צריכה את כל השאר כולל מסך תעזרו לי בבחית המסך המתאים כולל הגודל האופטימלי בהתאם לצרכים שלי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by koko0,

כרגע המחשב לא ממש אצלי...אבל התקלה הייתה מסך כחול עם הסטופ קוד של 7F שמציג בעיה בזכרון. [מספר פעמים] אני מתכוון לבדוק זכרון בעזרת Memtest 86 ואני מדבר על המקרה הכי גרוע שהזכרון לא יעבור בהצלחה :'( לפי מה שהבנתי בדגם הזה זה מסובך ממש להחליף זכרון ראם [הכל בהנחה כמובן שהמחשב לא באחריות]. חנויות רגילות יסכימו לעשות את זה בתשלום? כדי להיות בטוח כל זכרון sodim 1 Gb ddr2 יתאים? ראיתי שהחברה Hynix יותר זולה בקיאספי היא נחשבת גרועה יחסית לקינגסטון או סמסונג?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.