ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. מקווה שאני בפורום הנכון. קרוב משפחה מציע לי לקנות ממנו מחשב והייתי מעוניין לדעת מה השווי שוק של מחשב עם מפרט כזה. מעבד i5 8500 3.00mhz לוח אם asus rog astrix b360 g זיכרון 8gb hyper x 2400 (2x4gb) כרטיס מסך gigabyte gtx 1060 6gb ספק כח corsair 650cw מסך aoc g2460v מקלדת razer blackwidow ultimate green מארז antex gx1200 המחשב בשימוש כשנה וחצי .
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן במצב סביר ביחס לשוק הקיים. מסך 15 אינצ' +-. אני די חדש בכל העסק הזה אז רציתי למישהו אולי יכוון אותי איזה חברות מומלצות. מבחינת אמינות, משקל, פיטצ'רים וכדומה. [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 16:22:46 היי,אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לרכוש שם מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה באופיס,הצגת סרטים, תכנות ומדי פעם אולי למשחקים פשוטים. כלומר לא יהיה למחשב יעוד ספציפי הוא יהיה מעיין מחשב משפחתי. רצוי מאד שהמחשב יחזיק כמה שי…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב יחסית ישן, זה המפרט שלו : מעבד intel e5500 לוח אם - Asus p5G41c-m lx זיכרון - 2G של DDR 2 אין כרטיס מסך חיצוני HD 250 G הייתי מעוניין לשדרג ככה שיוכלו לשחק עליו משחקים , כמובן לא הכי חדשים, אבל נניח שFEAR1+ 2 ירוץ עליו, קרייסיס 1+2 , ועוד כהנה וכהנה משחקים מלפני שנתיים שלוש, ברמה בינונית + (כלומר שהיראו את היופי של המשחק אבל שלא ייתקע..לפחות 40 FPS). תקציב של כמה מאות שקלים, נניח עד 1000 ש"ח. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? האם להרחיב את הזיכרון? האם לשנות את הזיכרון לDDR3?(ניתן או 2 או 3, לא שניהם ביחד). המון תודה וחג חנוכה שמח.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה על הרבה תוכנות ביחד (כמה דפי אינטרנט, office) * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? לא קריטי, אבל רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לחבר את המחשב למסך LCD\פלזמה * בלוטות?כם * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell (אבל לא עקרוני, רק משמועות) תקציב של 3000 וקצת... המחשב בעיקר לאינטרנט\סרטים.... לא בשביל משחקים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אם תוכלו תעזרו לי ותבנו לי מחשב חזק מספיק בלי לחרוג מהתקציב אם אפשר אבל אפשר לגרד קצת מההוריםםם אני צריך שהמחשב יענה לי על משחקים חזקים ועל כל הדרישות המתקדמות כיוםם עדיפות למעבד amd אבל לא מתנגד לאינטל תלוי מה יותר טוב אם אפשר גם להכניס בתוך המפרט מסך דק אפשר לחרוג קצת מהתקציב לא יותר .. אז אודה למי שיעזור לי .. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לסטודנטית, עם זמן סוללה טוב, ולא כבד 13-14 אינצ' (אפשר רחב) עדיפות למעבדי i3 החדשים התקציב הוא עד 2600 ש"ח אבל אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר למתחו את התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ;D ;D ;D אני יודע שלא כולם פה אוהבי אייבורי אז אנא מכם אל תגיבו בנושא החנות בה אני קונה. לענייננו, קיבלתי הצעת מחיר לא סופית לגבי מחשב למשחקים: msi p35 platinum---785 intel q9300---1150 או intel q6600 ב970 gigabyte 8800gts 512MB ---975 seagate 320GB---274 ocz 2GB kit 800MHz cl4---240 thermaltake soprano VG7000BWS---224 או Compucase 6XM1 ב380 שח Thermaltake 550(W)---418 Pioneer dvr-215dbk sata---119 רציתי לדעת מה הייתם משנים\משפרים במפרט ואיזה מסך מהאתר של אייבורי 22 אינץ או 20 הייתם ממליצים לקנות עם המפרט. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של עד 7000 ש"ח. ממה שביררתי בשוק יש המון דגמים, ואפשר להשיג דברים טובים מאוד גם בפחות מהתקציב המקס' הזה. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הן כאלה: -מסך 13.3" לא מבריק!! אפשר גם יותר גדול רק בתנאי שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. -כאמור, שיהיה משקל קל (לא יותר מ-2 ק"ג). -זכרון 4GB. -מעבד חזק ומתקדם (מסדרה T או P החסכונית בחשמל). -סוללה 9 תאים, אפשרי בתקציב הזה?? -יציאות: בלוטות'. לפחות 3 USB. קורא כרטיסי זכרון, רצוי. -מצלמה. -צורב DVD. -כונן קשיח לפחות 200GB. -כרטיס גרפי חזק וטוב (לא מאלה של nVidia שעושים בעיות לאחרונה). -חשוב: שלא יתחמם מדי ורכיבים שקטים. -אחריות מעל שנתיים, בינלאומית זה נחמד. -רצוי מותג מוכר. האם אני ריאלי במחיר הזה?…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
פורום מפרטי מחשב שלום, אני מעוניין במחשב גיימינג תקציבי, להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פולאאוט 4, ויטצ'ר 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כ-21" (פשוט Full HD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
GIGABYTE - Gigabyte W566N 2.5GHz , מה אתם אומרים ? יש גם אופציה לקחת Aspire 5930G ACER או HP ... אני מחפש מחשב טוב לגרפיקה פשוטה , גלישה , וניידות ( זמן סוללה , עמידות , משקל ) מסך נראה לי 15.4 . יש המלצות ?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי בתקציב של עד 6000 ש"ח. להלן כמה דרישות: * עיקר השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD מהאינטרנט (ללא כונן בלו ריי או משהו בסגנון), אך אני גם מעוניין שיהיה בעל חיבור Firewire לדגימת וידאו ושאוכל לשחק משחקים פה ושם. * אני לא מתכוון לעשות OC בעיקר כי אני לא מכיר ולא מנוסה בכלל בתחום (אולי כדאי להתחיל?) * אני מעוניין בציוד היקפי של מקלדת ועכבר אלחוטיים ע"ב Bluetooth, ורמקולים שתומכים ב-5.1. אין צורך במסך. * אין צורך בכונן דיסקטים אך כן בצורב DVD. * מארז בעל יציאות USB ו-Firewire מקדימה. * עדיפות לכמה שיותר שקט, בעיקר כי הוא מתוכנן לעבוד קבוע יום ולילה. * חשוב לי שיתמוך ב-Full HD עם יציאת HDMI. * אין צורך בכרטיס קול מטורף, OB …
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-1540us/ או http://www.productwiki.com/hp-pavilion-dv4-2040us/ או אולי בכלל מחשב אחר בתקציב של 700$ כולל משלוח מחול? מטרה - עבודה משרדית, אבל אם אפשר חזק גם במשחקים אז עדיף. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לסרטים...אינטרנט מהיר מאווד..!!!ולהוריד סרטים.....מחשב מהיר בגדול...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ואפשר יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה ושימוש שוטף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט (nba2k pes12 FM ושיוכל גם להריץ בקלות COD וכאלה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך חדש בסביות ה23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שלרוב יהיה לו שימוש ביתי (למה נייד דווקא? כי רוצים משהו שלא יקח הרבה מקום) אז צריך נייד אם מסך כמה שיותר גדול (כמובן במחיר כזה לא נראה לי שאפשר למצוא עם מסך "17). ועוד דרישה זה שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מאלה שבאים עם כרטיס מסך מובנה של Intel. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K כולל ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם יש צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם מכונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio,eclipse,vmware. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא יודע. צריך גם מסך, 23" נשמע לי סבבה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,עכב…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מבצע אוברקלוק קטנטן ככל הנראה. תודה מראש. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪397 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L ₪362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950020 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ₪353 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SP98T512D3 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produ…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-