עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אחרי כל ההצעות כאן באתר הרכבתי שדרוג למחשב שלי - אשמח לשמוע תגובות\רעיונות לשיפור: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,346 Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 675 FSP 350W BLUE STORM PFC FSP350-60THN Retail 250 Gigabyte GA-8I945GZME-RH Intel 945G Chipset 775 450 XpertVison Geforce 7600GT 256MB 899 סה"כ: 3,600

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. Started by Zeev86,

היי. פרסמתי לפני מספר חודשים שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי, אבל המלצתם לי לחכות שיורידו את המחירים למעבדים ושיגיעו הכרטיסים החדשים של Nvidia. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, לא לקנות חדש. מה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (s3, DX10), זיכרון, ספק כוח, מארז אני לא צריך DVD, דיסק קשיח, מסך או עכבר. אני לא יודע אם אני צריך עוד חלקים, הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html המחשב שאני רוצה לשדרג יהיה מיועד למשחקי מחשב, חדשים, שירוצו בצורה טובה עם אפשרויות גראפיות גבוהות ועם תמיכה לDX10. אני ממש לא מבין בחומרה, לכן אני אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי לשדרג את המחשב שלי. תודה רבה למי שיעזור (:

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. יש לי התלבטות בין שני דגמים של Gateway בעיקר העניין שבדגם החדש עברו למעבד מסידרה 4 שיש לו רק 1M קאש, אך מהירות 800 אך מה שמשונה הוא, שאת הזיכרון הם מספקים במהירות הנמוכה! אז נראה שהמעבד מסידרה 5 עם 2M כבר עדיף? דבר נוסף שמטריד אותי, שבגירסה החדשה יש הכנה ל wifi 11n , ואני לא יודע אם יש לזה משמעות אמיתית, לצורך מזדמן (בחופשות וכדומה) לגשת לנקודות חמות בארץ ובאירופה ב 5 שנים הקרובות. כמו כן הדגם הישן כבר אזל, ומוכרים עכשיו בטייגרדירקט רק "מחודש", האם עשויה להיות עם זה בעיה? חוץ מזה: בדגם החדש זה תאורת led אך אין ביטחון שזה נותן יותר nit גם יש eSata הנה המפרטים: The new TC serias ================== Processor Intel® Pentium® Dual-Core T4200 Mobile Processor1 (…

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום לכולם. חבר שלי עומד לקנות את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz Conroe BOX E6600B מחיר ¤1351 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Conroe Support G965PDS3 מחיר ¤662 כרטיס מסך Sapphire Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail SX29XT51 מחיר ¤2252 מארז NZXT Apollo No PSU Black מחיר ¤399 ספק כוח Enermax Liberty 500W מחיר ¤633 זיכרון OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL4-4-3-15 OCZ2SOE8 מחיר ¤780 כונן קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS מחיר ¤390 מחיר סופי לפני הנחה ¤6467 ספקית TMS.co.il אוקיי זהו המפרט,אני מעוניין לשמוע את דעתכם ואם יש דבר מה לשפר אשמח לשמוע .

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by Discreet,

אז ככה השימושים העיקרים שלי הם : משחקים לא כבדים כגון CSS ותוכנות גראפיות. מעדיף 5.1. הראשון MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315 השני של Acer http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=2697 השלישי של GigaByte: http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=45&subcatid=88&prodid=290&keySearch= אני כרגע יותר נוטה לכיוון הAcer אבל יש לו 2gB לעומת 3 בMSI. וגם כרטיס קול 5.1 וגם שמעתי שיש בעיות בכרטיסים הגראפים של נבדיה ולכן הATI עדיף. והאם יש הבדל גדול בין 800Mhz שיש בGB לעומת ה667Mhz של הAcer בביצועים?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. זה הקישור: http://www.ebay.com/itm/Gateway-NV75S25U-Notebook-PC-Quad-Core-A6-3420M-4GB-320GB-17-3-LED-WebCam-/230788364468#shId עכשיו השאלה אם טוב, על פניו נראה יחסית זול ואיכותי, השאלה גם אם יש מיסים על זה או לא, וגם משלוח שמה לא כתוב בכלל לארץ.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by xfacti,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, בניתי מפרט שלפי דעתי הוא טוב לתקציב של 4000 ש"ח שיתאים לצרכים שלי: ¤1,181 ¤1,181 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤574 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤363 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤282 זיכרון Corsair DDR2 1024MB (512MBx2) 667MHz CL5 ¤884 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe ¤166 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤233 מארז ללא ספק HEC 6A21B ¤212 ספק כח JSP-TECH PS-1000 450W ¤50 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE ¤79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ 4,024 סכום כולל מע``מ המחשב הורכב באתר www.skypc.co.il אך יש לי מספר שאלות וספקות בקשר לר…

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by ולרי88,

יש לי כרטיס מסך רידון agp 8x 9600xt 256 ויש לי תקציב של 2000 שקל לקנות רק לוח אם ומעבד אבל ששניהם יהיו amd וגם זיכרון אז עם אפשר הצעות .. תודה ..!!!

11. זקוק למחשב שמיועד למשחקים אני מקווה לא לבזבז את כל התקציב אבל אם חיבים אין בעיה יש לי מסך19 אינץ אפשר בבקשה מפרט נ.ב מה יותר טוב nivda o ati אשמח למפרטים במהירות

• 11 תגובות
    • 752 צפיות
  12. התקציב הוא 4000 אלף אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן (בלי מסך רק המחשב עצמו ) אני צריך שתגידו לי מפרטי מחשב שאתם מציעים לי לקנות ...

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד. מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4). גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן. אני צריך זמן סוללה ארוך. גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך. צורב DVD - כדאי שיהיה. אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי. מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו? בברכה, DXMROBO.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Frequency,

הי, יש ברשותי מעבד AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz הלוח אם שאני כנראה אלך עליו זה Gigabyte GA-880GM-D2H אף על פי שהוא הוצאה לא קטנה, כנראה שאין מנוס. אני אשים 2X2GB DDR3 של Transcend עם HEATSINK. ולעניין המארז + ספק מסתבר שגם זה הוצאה לא קטנה (ואני יורד מעניין ה DO IT YOURSELF כי זה לא משתלם במיוחד) - על איזה מארז כולל ספק מה אתם ממליצים? ומה דעתכם בכללי? באמת יש צורך ב 4 GB RAM? וכנראה שאקנה ב RSM. למרות שאני פתוח להצעות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by com,

שלום רב לכם חבר טוב שלי סטודנט למדמ"ח מחפש לפטופ. השימושים יהיו שימושים רגילים של סטודנט למדעי המחשב, אך הוא מתעקש על פלטופורמה חזקה (למרות שהסברתי לו שהדבר לא נחוץ, אבל ככה הוא רוצה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושים סטנדרטיים של סטודנט לתכנות. * גודל המסך? 15.6 (הסטודנט מתעקש שלא יהיה פחות, גם לא 14) * משקל רצוי? כמה שפחות (נראה לי שהמשקלים בסה"כ דומים בקטגוריה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם כאן נראה לי שזמני הסוללה לא מיטביים בכל המחשבים, אבל עדיף מחשב שיתן קצת יותר תפוקה בבטריה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA,…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  16. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by natan805,

לעריכת וידאו .ומעט למשחקים .לא חשוב משקל ושאר הדברים העיקר שיהיה מחשב חזק לעריכה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by the_big,

רציתי להוסיף זיכרון ל1G איזה סוג אני צריך לחפש והאם יש אפשרות לדואל צ'אנל

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by bebers,

Amd ATH'64 3800+ X2 socket AM2 MSI K9N Neo 940 am2 (nvidia chipset) point of view Geforce 7600 GS PCIE 256m 1G Kit OCZ 667 mhz DDR2 160gb 8mb sata2 לא זוכר חברה אבל משהו טוב 2fan 400 real W יש מצב לOC? ואיך המחשב בכללי אני יודע שהלוח הוא של MSI אבל אפשר לדעת אם הלוח הספציפי הזה יותר טוב מה m55pluse s3g של gigabyte?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. התקציב שלי הינו דל ועומד על 1500 ש"ח, חריגה של 200-300 ש"ח לכל היותר. מטרות המחשב הן בעיקר לשימוש רב תכליתי (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים, אפשרות לנסות לתת דגש קל בנושא המשחקים). אין צורך בציוד היקפי, גודל המסך יהיה 19, ללא צורך במארז ובכונן. יש לי העדפה לקניה של מפרט חלקי מיד שניה שיכלול את הרכיבים האלו: ,P5K-SE,P4 Q6600 2.4MHZ,OCZ 800MHZ 2G v2.1,BFG GTX 9800 במחיר כולל שלא עולה על מקסימום 1200-1100 ש"ח, ולכן אני צריך פה השלמה של שאר החלקים במחיר שלא עולה על 500 ש"ח+-. במידה והנסיון להרכבת מפרט חלקי שמבוסס על יד שניה לא יצליח אני פשוט אשמח לקבל הצעה של מפרט שלם בתקציב הנ"ל שעונה על הצרכים שלי. לשקט המפרט יש חשיבות חלקית, לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה,אין צו…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  21. Started by Kuzum,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, למטרות גיימינג עד 2000 שקל עם אפשרות חריגה של בערך 300~400 שקל. המחשב הנוכחי שלי לוח אם: Gigabyte EP43-DS3 RAM: Kingston 2x2GB DDR2 (יכול לבדוק מהירות אם זה חשוב) מעבד: Q9550 GPU: Geforce 9800 GT 1GB ספק של 500W. (יכול לבדוק חברה\מודל אם זה חשוב) מארז: CM Storm Scout אני חשבתי על לקנות ספק CoolerMaster Extreme Power Plus 650W וכרטיס מסך Geforce GTX570 1260MB מה עוד כדאי לי לשדרג והאם כדאי לי לקנות את מה שציינתי? אני גם מתכנן לקנות מסך חדש עם רזולוציה מקסימלית של 1920x1200 או 1920x1080, חשבתי על Dell U2311H, הוא בסדר או שעדיף מסך אחר? (לא נכלל בתקציב לשדרוג המחשב).

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  22. תקשיבו יש לי מחשב נייד מיני (Acer Aspire one 10.1") והוא איטי מאוד ..אני רוצה שהוא יהיה פחות עמוס מבחינת CPU (תהליכים) למישהו יש המלצה כלשהי? ויש לי עוד בעיה אני מחקתי תהליך שניקרה LManager מזה אומרץ.?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב לעבודה משרדית, הכוללת עבודה על גרפיקה בתוכנות כגון Photoshop ו-Freehand. הדגש צריך להיות על נוחות עבודה, ועם זאת תקציב מינימאלי. שימו לב כי במחיר יש גם לכלול מסך (17, או 19, לפי המלצתכם) CRT טוב. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. שלום ;D אני בזכותם קניתי את המחשב של (אחרי כמה בעיות), והוא הגיע כבר לפני שבוע, והוא פשוט מחשב פצצה כמו שרציתי, אז שוב תודה רבה ובעיקר לאלעד! אז בוא נחזור לנושא חבר שלי רוצה מחשב חדש +כולל מסך החבר קצת ביישן הוא פחד לרשום פה אבל לא משנה מחשב חדש + מסך תקציב: 5000ש"ח מטרה: משחקים 1. מה התקציב? 5000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך (וכמובן כרטיס רשת- וכרטיס קול) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך 2 כונני דיוידי יספיק אחד (אולי nec ) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק להרכיב…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  25. שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת מחשב חדש ללימודים * מטרות המחשב? עבודה גרפית עם תוכנות יעודיות גם בתלת מימד התוכנות הן PHOTO SHOP, RHAINO, 3D MAX, SOLID WORKS * גודל המסך? כמה שיותר גדול לא פחות מ14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד ארצה לעבוד ללא חיבור לחשמל כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יעזור אם יהיו כניסות של FIREWIRE למצלמה אך לא הכרחי * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? עדיפות שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא נאמר לי אני צריכה שבמחשב יהיה כרטיס מסך לא און בורד וכדאי שיהיה הרבה זיכרון ומ…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים