עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by marik,

שלום רב. משהוא יכול בבקשה להסביר לי מה הבדל בין מעבדים: Intel® Core 2 Duo Processor T5870 800 MHz FSB מעבד Intel® Pentium® dual core processor T4200 תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. שלום לכולם אני סטודנט לקולנוע שנה אחרונה, מתעסק דיי הרבה בעריכת וידאו בעיקר בתוכנות avid ו after effect . אני מחפש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו בסכום של 5000 שח כולל מסך. אפשר למשוך מעט למעלה אם הדבר הכרחי. הדרישות המינימליות שלי הם מעבד 4 ליבות וזכרון של לפחות 4 גיגה. לגבי המסך אני לא רוצה שהוא יקח חלק נכבד מהתקציב רק שיהיה סביר פלוס ויעשה את העבודה. תודה לכל מיי שיענה לי דודו

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  3. הי אני צריך בבקשה בשביל שכן שלי מפרט מחשב בסביבות 1,500-2,000 ש"ח. בלי מסך.. הוא מעוניין להפעיל רק מידיי פעם איזשהו משחק - לא משהו רציני מידיי ולכן אני צריך בשבילו לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD.. ליד הבית יש KSP אז 90% שקונים משם הכל...(KSP ירולשים - הר חוצבים או תלפיות גם אפשרי) ואפשרי גם לקנות מאייבורי (גבעת שאול) ולקבל שירות מעל הממוצע... (פשוט הגוף שאבא שלי עובד איתו מזמין מהם הזמנות רציניות ולא כדאי להם לאבד לקוח עסקי רב ערך...) ללא ציוד היקפי. הוא רוצה ראם 4GB - אפשרי בתקציב הזה? בכלל נחוץ כזה נפח זיכרון?? יש הצעות למפרט נחמד? ת-ו-ד-ה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. קודם כל יש חברה כלשהי עם אחריות בין-לאומית ל-3 שנים? ואם לא מה מומלץ, מחפש אמינות. השימוש העיקרי הוא לאינטרנט ויישומי אופיס. המערכת הפעלה לא הכי קריטית כי אני יכול לקנות דרך ארגון המורים בזול WIN7 ולשדרג. ההתלבטות העיקרית היא בין סוני לדל. חבר חוזר מארה"ב ומביא איתו לא הזמנה דרך האינטרנט.... בתודה, עומר.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. אני מדבר על פיפא פעם בחצי שנה - חשבתי על נטבוק - יש אחד כזה עם כרטיס מסך שהוא לא אינטל? אפילו 8200 יספיק.... מה עםה ION הזה של אנוידיה ראיתי אותו בנטבוק של קומפק האם שווה משהו? יריץ משחק? קראתי איפשהו שזה בעצם 9400 האם נכון? תודה מראש לעונים...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by tini,

היי אני מנסה לעזור לחבר לבנות מפרט למחשב המיועד לצרכי צילום עיקר התוכנות המופעלות על המחשב : פוטושופ ,לייט רום ומידי פעם אפטר אפקט מה שחשוב לו זה אמינות מבחינת חלקים , מהירות עבודה ומחשב שקט . זה המפרט אשמח לשמוע תגובות ! מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Asus P7P55D ₪869 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=P7P55D זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪333 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe ₪815 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32201 מארז ללא ספק Antec Sonata III ₪358 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום. כמו שמצויין בכותרת אני זקוק למחשב חדש אחרי שהישן הלך לעולמו.. אני צריך בעיקר מעבד חזק ונפח זיכרון אני עובד המון עם מטלב לחישובים שונים וזמן חשוב לי בנוסף אני עובד עם מספר רב של תוכנות במקביל ואין ספור טאבים פתוחים. אני כמעט ולא משחק במשחקים.. פעם בחופשת סימסטר כנל גם סרטים אבל יהיה נחמד אם הם ירוצו באופן סביר..(כלומר רק שירוצו.. אין צורך בפילטרים) - התקציב כמו שציינתי 3500 שח (אפשר עם חריגה קטנה.. אני לא הולך להיתחשבן על 150 שח אם ישנו הבדל שמצדיק את זה) - עדיפות לרכיבים אמינים ( ולא חברות סוג ת') - למסך בעל רזולוציה של 1920X1080 - אין צורך בציוד הקפי לרבות צורב - שיהיה שקט ברמה סבירה כמו כן אין תכנון לo.c וגם לא היה, פשוט אין לי זמן פנוי בחיים לזה. - אין…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. Started by NIR_R,

היי אחותי רוצה לקנות מחשב נייד כדי שיהיה לה ללימודים. אין צורך במחשב חזק.. העיקר שיריץ את הדברים המינימליים שסטודנטים צריכים(אינטרנט,אופיס). כמובן שיהיה מחברה אמינה. יש לכם הצעות? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  9. 1) חריגה עד 500 שקל 2) המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך סמסונג t260hd אמרו לי שהוא טוב אני מתכוון להריץ משחקים כבדים gta crysis וכו כנראה ארכוש גם בנפרד רמקולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 בנוסף ראיתי מפרט של עד 4k עם מעבד i5 וכרטיס מסך חזק האם כדאי? האם רצוי לשים ddr3??? כי זה הכיוון שלי.. הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט לא צריך להחשיב מערכת הפעלה במפרט אך אשמח לקבל הצעות איזו כדאי לשים ואיזו גרסה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. 1. תקציב: 3000 ש"ח (רצוי יותר קרוב ל 2500) 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , גרפיקה קלה ומשחקים חדשים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 19-22" 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 (מוגזם לבקש?) 7. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 8. אין צורך במ"ה 9. אזור בקעת אונו / פתח תקווה / רמת גן / תל אביב (שמעתי שזיגזג יקרים ?) 10. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'), כמוכ' יש לי חיבה לא מוסברת ל AMD אבל העלות (או יותר נכון יחס עלות / תועלת) היא הפרמטר החשוב ביותר

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by ramc6,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד SONY VAIO , נשברו לי כפתורים במקלדת , והחברה שקניתי את הנייד דרכה כבר לא קיימת , מישהו יודע איפה ניתן לקנות מקלדת למחשב נייד סוני ?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by alon06100,

כרגע יש לי מסך 19" אבל אני עוד מעט מחליף למסך 23" http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={4BB50E7B-757A-4F41-9981-FB58C1DD35B3}&details_type=1&itemid={4A4F671F-F359-470D-BC39-E6030B35508D} חשבתי על המפרט הזה שמישהו בפורום הציע... אני רק חושב להחליף את הלוח אם למשהו יותר טוב לדעתכם המפרט טוב או שצריך לשנות בו משהו? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-…

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  13. היי טוב, אז לקראת נסיעה לחו"ל אני צריך נייד טוב ובסיסי. קצת מיילים ומצלמה כדי ליצור קשר עם הארץ. משהו בסגנון ה- ASUS הקטן ההוא (אני חושב). בכל מקרה, התקציב הוא 2000 ש"ח ולא שקל יותר. אני מאוד אשמח להצעות כי אני טס בעוד שבוע. אה... וחנויות מנתניה, כי אני רוצה משהו קרוב לבית.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב לצורך משחקים סרטים ואינטרנט ב4000 ש"ח משחקים אשר ירוצו על המחשב,משחקי סימולטור שיש כמו Flight Simulator, Stalker משחקי מרוצי מכוניות וכו'. המחשק יהיה מיועד גם ל צפיה בסרטים אז צריך מסך גדול 21"-22" אינץ' כולל מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המחשב ירכש באיבורי באשדוד. תודה רבה מראש. בברכה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שלום לכולם, למרות שאני מבין אני רוצה שתבנו לי מפרט למחשב לשימוש ביתי עם שני קריטריונים קריטים: *מעבד בעל שני ליבות *ללא ציוד היקפי כרגע *עם מארז שמקרר טוב וזול *לבנות שניים אם אפשר בבקשה, אחד ב1500 ושני ב3000. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. שלום רב כעבור שימוש רב במחשבי הישן, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש מחשב ביתי השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, שימוש בתוכנות פשוטות, וצפייה בסרטי HD (ברשותי מסך LCD FULL HD) קבלתי מפרט לרכישה ב1500 ש"ח, שזהו התקציב שלי למחשב. intel e5300 asus p5kpl-am 2gb ddr2 800mhz nvidia 8400gs 500gb sata2 x22 dvdrw atx case 400w psu ברצוני לשמוע דעה לגבי מפרט זה תוך התייחסות לשימושים שלי. האם ישנם שינויים שכדאי לי לבצע? בתודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  18. Started by Kurt,

המחשב יחובר להגברה דרך כרטיס קול עתידי, השימוש הוא 90% מוזיקה 10% אינטרנט. חשוב: ספק כוח חזק: הכרטיס קול זולל האנרגיה יחובר ישירות לספק, ולכן צריך לקבל זרם נקי. לוח אם: 2 יציאות PCIE ולפחות 4 יציאות USB 2.0 מארז: מארז כמה שיותר קטן, אבל שיהיה בו מקום להכניס 2 דיסקים קשיחים בSATA צורב: לא משנה איזה. זיכרון: 2 גיגה לא צריך: ציוד היקפי כרטיס מסך (לא צריך גם Onboard, אני מעביר מהמחשב הישן) דיסק קשיח בתודה דוד

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  19. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש בעיקר לצפייה בסרטים , כמו כן המחשב ישמש גם לגלישה מרובה באינטרנט,קריאת טקסטים וכו' ,ובנוסף ישמש גם להרצת משחקים "כבדים". גם פוטושופ בין היתר. בקצרה, כמעט להכל חשוב שיתמוך בהרצת משחקים כבדים, סרטי HD Full וכו'. דיי חשוב לי שהוא יהיה שקט, OC לא יבוצע... בינתיים יש לי מסך מחשב- ViewSonic VP930 שהמחשב יהיה מחובר אליו. לגביי התקציב,בין 3000 ל-4000, עדיף שיהיה שלא יעבור את ה3800, אבל בסכום כסף של 200-300 שקל יהיה אפשר להביא מחשב הרבה יותר טב, אז זה בסדר . תודה רבה לכם חברים

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  20. אני מחפשת מחשב נייד בתקציב על עד 3500 ש"ח. הצרכים שלי: לימודים (כלומר מקלדת מלאה ונוחה ומבחינת תוכנות אופיס ואיזו תוכנה סטטיסטית כמו spss) מוזיקה וסרטים (ולכן צריך גם זיכרון סביר ומסך נורמאלי), צורב, ואינטרנט אלחוטי מובנה. משקל פחות משנה כי הוא הולך להשאר בבית, ולא יותקנו עליו משחקים ושאר דברים דומים. על מה אתם ממליצים? חוץ מזה: הבחור שלי מתנגד לויסטה. השאלה שלי היא האם אכן ויסטה כ"כ נורא, והאם אני יכולה לקנות מחשב חדש עם XP ואם כן, אז איפה.. תודה!

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. מחשב נוכחי: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2433 MHz (18 x 135) Motherboard Name MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1536 MB (DDR SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 (256 MB) Multimedia: Audio Adapter Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller Stora…

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  22. ראיתי על מחשב נייד דבקה של מעבד Sentrino ואחד של core 2 duo,זה אותו דבר?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  23. מעבד: Intel Core2 Duo E8400 לוח אם : G31 Pearl Creek דיסק קשיח: 320GB SATA2 7200RPM 16MB , Western Digital זיכרון פנימי : 2*2gb Corsair Dhx twinx כרטיס מסך : PCIe nVIDIA Geforce 9500GT כונן אופטי : צורב Lg DVD lightScribe *22 מארז: סטנדרטי, ספק EZCOOL 450W 12CM FAN מחשב בתקציב עד 2500 לצורך תוכנה וגם צפייה בסרטים. האם הרכיבים עונים לצורך המוצע? האם נדרש קירור נוסף, או שהקירור הסטנדרטי יספיק ( אני לא עושה OC ). מחפש בנוסף מסך במחיר עד 1500 ש"ח שיתאים לצרכים ( עוד לא מצאתי )

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  24. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ללא ציוד הקפי (מקלדת עכבר ומסך) אבל אני צריך צורב ולפחות 4-6 יציאות .USB מטרות המחשב: משחקים קצת כבדים, סרטים (המחשב יתחבר לLCD) ואינטרנט, והרצת תוכנות הרבה בבת אחת. העיקר שיהיה כמה שיותר שקט מכיון שהוא נמצא בחדר ותמיד דולק... אני לא יודע מה זה OC אז...לא לסיום אני מחפש מחשב עם הרבה כוח שלא יתקע ושירוץ מהר. ואם יש עוד המלצות אז אני מודה מראש. תודה רבה, אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום, ראשית אני רק רוצה להגיד שיש לכם אחלה אתר ואתם עושים עבודת קודש אני צריך את חוות דעתכם לגבי מפרט שקיבלתי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנות סרטוט גראפיקה כגון: Autocad,sketchuo,photoshop 3dmax וכו' להלן המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value *2 כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Pioneer DVR-215D DVD±RW …

• 4 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.