ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי הסתכלתי כבר בשרשור של מפרטים שהוצעו כאן אבל לא מצאתי בהכרח משהו שמתאים. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח חזק. המחשב הוא לבן דוד שלי, בן 11 שהשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב (לכן רצוי שיהיה כרטיס טוב שיכול להתמודד עם הדרישות של המשחקים) בנוסף, רצוי שיהיה מחשב טוב שיוכל להחזיק מעמד כמה שנים (לא מצפה לניסים אבל את שלי קניתי לפני שנתיים והוא עדיין מעולה כמו ביום שקניתי אותו) התקציב ינוע עד 5,000 5,500 לערך אם יהיה צורך אני נורא אשמח אם מישהו יוכל להציע מפרט שנראה מתאים... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנייד בסביבות ה 11-12 אינטש שיוכל להריץ office ובתקווה גם matlab (למי שלא מכיר זאת תוכנה יותר כבדה) התקציב שלי הוא עד 3500 אבל כמובן שעדיף בפחות תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד amd athlon 64 3800 x2 לוח אם gigabyte ga-m51gm - s2g + זכרון syncmax 1024 ddr2 533mhz 2x512 כ. מסך gforce 6100 onboard כ.קול 7.1 mps 10/100 160gb sata2 7200rpm 8m western dig. dvd/r של lg מארז פשוט + ספק 450w מקלדת ועכבר של לוגיטק כל זה עבור 2740 האם ניתן לרכוש במחיר יותר טוב או לשנות חלקים כלשהם כל עוד לא נעבור 2800 שח תודה וממתין לתגובות
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי שקיבלתי את המחשב הראשון עם פיקסל שרוף החליפו לי וקיבלתי אתמול חדש הדלקתי אותו בתמימות עוד לפני שחיברתי אותו למטען הווינדוס התחיל בהתקנה שלו והמחשב נכבה ... חיברתי למטען והדלקתי שוב וכשהוא מנסה להתקין שוב את הווינדוס הוא רושם לי את השגיאה הבאה : "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer and then restart installation." וככה זה עושה לי גם אחרי 50 פעמים שעשיתי ריסטרט והתמיכה טכנית של אמטל לא עובדים היום ... מה עושים ??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ביד את המערכת הבאה: מעבד: Intel E6300 לוח אם: Abit ib9 זיכרון: 2x2 GB G.skill DDR2 (נכון להרגע) כרטיס מסך: Nvidia geforce 7600gs *ספק יוחלף ל400~450W. המחשב אמור להמשיך ולהריץ משחקים קלים. איזה כרטיס מסך יד2 ובאיזה טווח מחירים כדאי לי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה אני יכול לבחור בנייד אם המרט הזה בהזמנה מיוחדת דרך היבואן: Base Intel® Core 2 Duo T7300 Processor (2.0GHz,800MHz,4MB L2 cache) Microsoft Operating System Genuine Windows Vista Home Premium - English Memory 4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048] Keyboard Internal Keyboard - US Intl (QWERTY) Video Card nVidia® GeForce Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory Hard Drive 160GB (7200RPM) SATA Hard Drive Modem Dell v92 Data/Fax Modem - UK Optical Devices Fixed Internal 8X DVD+/-RW Drive including Software Wireless Networking Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-Card - Europe Shipping Documents English Documentation with English/Irish Power …
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב לסבא שלי בתקציב של עד 2500 שקל (אם ניתן, אפילו פחות). המחשב בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, וצריך לכלול גם ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים) ומסך גדול - עדיפות ל 21". תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤ 820 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤ 65 1 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤ 590 1 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 ¤ 425 1 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe ¤ 890 1 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤ 315 1 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤ 120 1 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤ 465 1 SeaSonic S12550 550W A.PFC PSU ¤ 499 1 סה"כ 4,189 ש"ח מה אתם אומרים?? אשמח לדעת גם מה ההבדל בין הGA-EP45 DS3 ל GA EP45-DS3R.. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח בשדרוג הזה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, פרסמתי מחשב למכירה, כך בלי קשר לזה אשמח לדעת כמה הוא באמת שווה לדעתכם. מעבד : Core I7 3770 קירור: Arctic Freezer Pro 7 R2 לוח אם: Gygabyte GA-H77-D3H זיכרון: G.Skill 2X4GB DDR3 1600 Ripjaws כרטיס מסך: EVGA GTX570 SC ספק: Thermaltake TR2 700W מארז: Thermaltake Level 10 GTS דיסק קשיח : WD160 (ישן) על רוב החלקים יש אחריות של שנתיים + במחשב בן פחות משנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 530 3Ghz LGA775 512MB Dual Channel DDR2 533 Western Digital 80GB SerialATA 1.44, CDx52 Geforce PCX5300 וא Radeon X300 128MB DDR PCI Express 16X 128 Wave 6 Channel Audio 1xPCI Express 16X, 2xPCI Express 1X, 4xPCI SerialATA, USB2.0 מחיר: 4000 ש"ח המטרה שלי: מישחקים. שאלה: מה זה ה-PCI Express? איזה כרטיסי מסך מתאימים לו, והאם הכרטיס שמוצע כאן טוב? אל תציעו לי את AMD בבקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט עבור חבר עד 5000 ש"ח המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים באיכות גבוהה. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר וכו' המפרט צריך להיות מורכב מksp סניף ירושלים. תודה רבה ושנה טובה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קטן מדי בערך 14" * משקל רצוי? 2.5-4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מכירה חברות אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד משקם אלקטריק ורציתי לדעת אם זה כדאי או לא?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שיהיה כפול ליבה 2 ג'יגה זיכרון וכל השאר אתם תבחרו.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך Radeon RX 5500 XT OC EVO 8GB GDDR6 כאשר ברשותי לוח אם Asus TUF Z390M-PRO GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP. כרטיס המסך הוא PCI Express 4.0 בזמן שלוח האם שלי הוא 3.0. האם זה יעבוד??? במפרט טכני שמצאתי באמזון, מופיע בדרישות: PCI Express® 2.0 or higher version based PC is required with one X16 lane graphics slot available on the motherboard in order for the card to be compatible with. האם אפשר לסמוך על זה?? לא מצאתי התייחסות בשום מקום אחר...
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה להרכיב הוא לעבודות בווינדווס בלבד תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים. הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500: מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב) זיכרון: מעל 4G מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD). משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך. בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת). הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמי…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא מסך. ללא כונן תקליטורים/צורב. פנטיום 4. מיועד בעיקר לכתיבה ושמירת הקלטות של שיעורים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חשוב מאוד זה הארד דיסק 1000ג'יגה (גם על חשבון מחשב חלש יותר) ולוח אם עם אפשר עם הכל מובנה (WIFI , BLUETOOT,כ.מסך,כ.קול) ומעבד אינטל בלבד! אין צורך בכונן אופטי (יש ברשותי אחד חדש) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חברים. עשו לי מפרט בפלונטר עם קייס פתוח, אבל אני לא אוהב קייסים עם חלונות ויותר מדי RGB. מעדיף מארז סגור. עד כמה זה יכול להשפיע על חיי הרכיבים בפנים אם אשתמש בקייס סגור כמו זה (קישור ראשון למפרט, קישור שני לקייס שאני רוצה להחליף במקום) תודה רבה מכל מי שיעזור! https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=276294&fbclid=IwAR151wkPQnzJnampVzRr9B46qusLWdqORfJBYfQwXbayKdiuUbqrmWSF96g https://www.antec.com/product/case/p110s
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב כולל ציוד היקפי ומסך ולרשותי 4500 שח - אני לא רוצה להשאיר שקל מהתקציב והדרישה היחידה שלי היא שהמחשב יהיה אופטימלי מאיזה בחינה? אז ככה - אני בסה"כ משתמש באופיס, גלישה, משחקים קלים וסרטים על גבי פלזמה חיצונית או המסך הנ"ל לא מענייין אותי אוברקלוק והשקט לא כזה קריטי לי אני חושב לקנות את המחשב מ קיי.אס.פי שוב - דרישתי היחידה היא לא להשאיר שקל מהתקציב אך גם לא לחרוג תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון, לפני שאני ממלא את השאלון אני רוצה להבין משהו האם יש סיבה שעדיף להרכיב מחשב מאשר לרכוש מחשב מיני PC כגון NUC או ZOTAC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים ראיתי שיש במגה מבצע של מחשב נייד ב3500 ש"ח של DELL (ראיתי במקומות אחרים שהוא עולה ב200-300 ש"ח יותר כלומר שזה בערך המחיר שלו) ורציתי לדעת האם לשימושים של אופיס ואינטרנט ודברים כאלו (כלומר סרטים מוזיקה וכו) האם המחשב הזה טוב וכדאי לקנות אותו כמו כן המחשב מגיע עם 256 מגה זכרון האם כדאי לשדרג או שההבדל לא יורגש http://www.mega-sale.co.il/ בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-