ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, במשרד יש לי מחשב עם הארד דיסק, מארז, ספק ומאווררים סבירים. לוח האם מיושן: תומך רק DDR2 ורק עד 4 ג"ב. יש לי 2 ג"ב ולך תמצא בימינו עוד סטיק בטכנולוגיה מיושנת. מעבד AMD Athlon 64 3500+. עם או בלי קשר לכך, המחשב לא כ"כ סוחב לטעמי: יותר מ-30 טאבים פתוחים בכרום לא כדאי, ובכל מיני אתרים רינדור העמוד תוקע את הכל לכמה שניות טובות. לפתוח מסמך וורד לוקח יותר זמן מכפי שהייתי רוצה, אם כי אולי זה קשור להארד-דיסק? שאלה: האם בא בחשבון להחליף רק לוח אם + מעבד + זכרון למשהו מודרני ומהיר מספיק לעבודה משרדית ללא שהיות? אם כך, למה כדאי להחליף? לסיכום, מצורף להודעה מפרט המחשב הנוכחי שלי כפי שמפיקה תוכנת CPU-Z. כן, אני יודע ש-XP זה ישן... תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מפרט ממרדנית מחשבים שבחיפה ונראלי שיצא נורא יקר אז שאלתי היא כזאת האם המפרט נראה לכם טוב והאם אתם יכולים למצוא לי מקום שאני ישלם בו פחות על אותו מפרט בתודה עמית מארז IBM340W TRUEPOWER מעבד CONORE E6300 מאוור למעבד ZALMAN CNPS7700 לוח אם GUGABYTE G1975X-C זכרון DDR2 PC 5300 דיסק קשיח SATA2 MAXTOR 250GB 16MB CACHE צורב NEC DVD WITH LIGHT SCRIBE מסך SONY 19" SDM HS95S זה יצא 7K ולזה אני מוסיף עוד כרטיס מסך אטי 1900XT ב2400 וזה יוצא די הרבה כסף\=
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום.ידידה שלי צריכה מחשב ללא מסך . המחשב מיועד לעובודת כמו פלאש פוטו שופ וכו'. הסכום שהיא מוכנה להשקיע זה 4000 ש''ח. עכשיו אני יודע שבשביל עבודות גראפיות ממולץ מעבדי אינטל { תקנו אותי אם אני טועה} בכל אופן, אשמח לשמוע על מפרטים מומלצים :-) תודה. כמובן שאני לא צריך מפרט לאוברקלוקינג אז יש לקחת את זה בחשבון.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חשבתי על טרנספורמר, אבל האם אפשר להגיד בו אווטלוק אקצינ'ג ? יש להם חשבון בשרת בעבודה ואני רוצה שיתחברו לאוטלוק רגיל עם כל הנוחות והפונקציות שלו. במידה ולא, יש לכם המלצה? תקציב עד 5,000.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה טכנית(אם זה לא אז מנהלים אתם יכולים להעביר...) בכל מקרה, כל תקלה אפשרית כבר הייתה לי במחשב הזה כולל מסך שנשבר ולוח אם שהוחלף. מאז התיקון האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה ומציקה מאוד. כל פעם שהמחשב עובד על בטריה ולא מחובר לחשמל כעבור כמה דקות אני פשוט רואה מסך שחור הוא לא נכבה, אני עדיין רואה תאורה מאחורה אבל אני לא מצליח לראות כלום. אם המחשב מחובר לחשמל אז הכל כרגיל. ניסתי לחבר גם מסך חיצוני LCD והתופעה זהה. אותו דבר . כאילו הכ.מסך (המובנה) לא יכול לעבוד רק על הסוללה או משהו... אני לא יודע אודה מאוד לעזרכתם
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שימושים: ACCESS,EXCEL,WORD, סרטים (חיבור HDMI ) ,אינטרנט, וקצת תוכנות תכנון אלקטרוני (לא משהו כבד) מסך : עדיף 14.1 אפשר לתמרן ל15 או ל13.3 מוכן לרדת במפרט תמורת מסך LED ,רזולוציה מועדפת 1280X800 זכרון : 4G או 1X2G ואני יוסיף בעתיד מעבד: פה אין לי מושג אבל שיהיה שווה ערך לPENTIUOM 5400 בערך כרטיס מסך : עדיף לא מובנה אלה אם התקציב+ הדרישות לא מאפשרים קשיח: 250GB ומעלה ניידות : עד 2.5 ק"ג ,מהבית לאוטו ,מהאוטו לעבודה אין לו שימוש בדרכים פיצ'רים : ESATA, BLUETOOTH,WIFI N ,אופצייה לתחנת עגינה (מסך+מקלדת+עכבר),לא חובה אבל יהיה לי שימוש בכל אחד מהם איכות חומרים: לא על חשבון המאפיינים שרשמתי קודם אבל אשמח לאיכות אחריות: אין מושג איך זה בניידים,תאירו את עיניי בבקשה דוגמא למשהו שמצא…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב אני אשמח לקבל דעה או הצעה לשיפור המפרט לצערי לא יכול לחרוג מהתקציב אשמח גם לקבל עצות לגבי צימצום עלויות. נ.ב. המחירים מתןך TMS תודה רבה מפרט מחשב מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤1425 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤122 1 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ¤554 1 מארז NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤517 1 ספק כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤230 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤448 1 כרטיס מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail ¤1379 1 כונן אופטי LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black ¤170 1 מסך Dell 22" 228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Gre…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי. אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע. בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33 הקפצה
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעבד i5 10600kf Cooler master ml240l קירור למעבד לוח אם gigabyte z490m1 16g ram cl15 Asus gtx 1660 super 6gb ddr6 2tb 256m sata3 500gb ssd 650w ספק כוח מארז antec nx800atx
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את העזרה שלכם. אני קונה רק מחשב בלי ציוד היקפי אפשר חריגה רק אם צריך. חייב מהחנות IQPC כי משם אני קונה וזה הכי קרוב אלי. והמחשב למשחקים כבדים ושימושים רגילים ( אינטרנט, ICQ , MSN , סרטים ועוד.. ) . בניתי משהו תגידו לי איך יצא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 - RETAIL ¤895 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤401 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: THERMALTAKE M5 ( BLACK) VJ2000BNS w/o PSU ¤285 …
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן לכולם דרוש מפרט מחשב של INTEL ו\או של AMD, התקציב שלי הוא עד 2500 המחשב הוא בשביל סטודנט, שלא צריך תמיכה טובה מידי בגרפיקה ככה שאפשר להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך ויותר להתחשב בזיכרון הפנימי. לא כולל מסך! תודה!
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד עם התכונות הבאות: מסך: 15.4 כרטיס מסך: לא ג'נרי - Nvidia או ATI שאוכל להריץ משחק או שנים. מערכת הפעלה: מתלבט בין ויסטה לXP... מה כדאי למחשב נייד? רוב המוחלט של הזמן המחשב יהיה נייח, אני קונה אותו כדי לחסוך במקום בחדר השינה וגם שתהיה ניידות מסויימת לסלון. תודה על העזרה
-
אני כבר חודש מתלבט איזה מחשב לקנות..אז אני צריך את ההצעה שלכם וזה יהיה סופי כי אולי מחר אני קונה כבר מחשב.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כולל מסך וציוד היקפי, ב6000 גג לא לחרוג ושיהיה מסך lcd תודב רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד, באתי כבר לרכוש את הלנובו הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ423339G אבל אז ראיתי שאין לו FINE BRIGHT TECHNLOGY, בניגוד למסך השני שחשבתי לרכוש: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=Computers_Accessories&AuctionId=7713130 שבו רשום: מסך (Fine Bright Technology): Toshiba TruBrite® WXGA TFT כמו כן המחשב השלישי ששקלתי הוא ה HP 6735s שבו רשום: Display - 15.4in TFT active matrix 1280 x 800 קיצר, השאלה שלי אם TFT אומר שהמסך הוא מאט ולא מבריק, ולכן לא תהיה לו השתקפות אם נשתמש בו בחוץ? ואם זה משהו חשוב שקונים מחשב נייד או שאני סתם מפריז בהשקעת האנרגיה בזה?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי לכולם, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ברצוני לקנות מחשב שיהיה גם טוב למשחקים.. לא פחות מ-160 ג"ב זיכרון קשיח ולא פחות 1024 מ"ב המחיר שאני חושב לשים עליו הוא 2500 ש"ח.. אין עליכם ח'ברה... בתודה: ישי
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג 'צת לאחיותיי את המחשב ואני צריך מספר דברים.. 1.צורב דיוידי הכי מומלץ שקיים נכון להיום בשוק.(חשבתי על פיוניר 111).אבל תציעו אם יש יותר טובים.צריך את המודל המדוייק בבקשה. 2.כרטיס מסךAGPX8 כלשהו.. 3.זכרונות DDR 2סטיקים 512 מגה..גם כן תציעו.. בסה"כ אני לא רוצה לעבור את ה1100 אבל אם עברתי לא נורא כל עוד הציוד הוא טוב מאוד.בין 1000-1100 זה המקסימום שאפשרי. תודה למגיבים.ורק אם אפשרי להגיב מהר כי היום אני הולך לקנות את החומרה.באזור מרכז אם אפשרי גם לציין חנויות.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני חדש פה... אני מבקש את המלצתכם לצרכים הבאים: 1. אני עובד בפיתוח אתרים וזה אומר שאני צריך להריץ מספר אפלקציות בו-זמנית לדוגמה: PHOTOSHOP + WS_FTP PRO + HOMESITE + FLASH כאשר ברקע יש EMULE + SKYPE בנוסף לכך ברקע משני רץ שרת IIS ושרת SQL SERVER אומנם לשרתים אין גישה מאינטרנט הם לשימוש פנימי בלבד.... 2. אני רואה הרבה סרטים במחשב 3. לפעמים משחק (ממש לא הרבה אבל אם כן אז במשחקים חדשים כמו HALO או GTA) 4. המחשב עובד כל הזמן (24/7/365)!!! אני עובד על המחשב מינמום 12 שעות ביום מקסימום 18. 5. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ומקורר היטב! 6. לא הכפת לי מהעיצוב של המחשב. 7. אני לא צריך: א. עכבר + מקלדת (יש לי) ב. כרטיס קל + רמקולים (מספיק אונ-ב…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב , משחקי FPS מהירים עם עדיפות ל 144FPS ומעל. ( כמו CS:GO, Dota 2, Valorant, Overwatch ... ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1 עד 10 חשיבות של 3 6. האם ישנה הגבלה…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי פירוט של מחשב בסך של 4500 תגידו לי בבקשה אם הוא שווה את המחיר ואם יש דברים שצריך לשפר או להוסיף : ATI - Sapphire Radeon X1950PRO 512MB PCIe - כרטיס מסך זה או Radeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire כרטיס מסך Revolution 5.1וM-Audio כרטיס קול DDR2 1024MB 800MHZ CL5 Kingston זיכרון - X2 Gigabyte GAP-35-CDS3R לוח אם Intel Core 2 Duo E6700 - מעבד Western Digital WD3200KS הארד דיסק Pioneer DVR111 DVD16X - צורב
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-