ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אשמח לקבל את עזרתכם בקניית מחשב נייח בתקציב עד 8000 שח הכולל גם 2 מסכים. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם יש אפשרות לחסוך אז לחסוך,מעדיף לא להתפשר על איכות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בגדול עבודה משרדית(פיתוח תוכנה) עם משחק אחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-VISUAL STUDIO , WEBSTORM,VMWARE - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רק DOTA2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ עבור לפטופ עבודה למטרות AutoDesk - AutoCad. דרישות: 1. מסך עד 14" 2. מסך IPS / ANTI_GLARE 3. משקל - כמה שיותר קל 4. כרטיס גרפי (לא של אינטל) 5. תקציב עד 4000 ש"ח 6. אפשרות לשדרוג זכרונות מבחינת כוח עיבוד לדעתי i5 מהסדרות הגבוהות אמור להספיק עם 8 ג'גה זיכרון ו SSD. תודה לעוזרים. משה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בס"ד שלום, חברה שלי קנתה לא מזמן מחשב נייד אפל MacBook Pro מחו"ל מבוסס מעבד אינטל ומכיל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GeForce 8600M GT . ידוע לכם במקרה האם גם במחשב הזה יש את אותם הבעיות בכרטיס המסך של NVIDIA? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה המחשבים שלי שווים ? אחד נייד ASUS G75VX ואחד נייח נייד - I7 3630Q 8G DDR3 1600 gtx 670mx 1TB 5400 rPm ונייח - e8400 DFI lan party X48 4G ddr2 800 1TB 7200 ATI Hd 48501g
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חושב שזה יספיק .. עדיף לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תמונות, סרטונים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
**אני יוסיף כרטיס מסך 8400GT או X550 ישן שיש לי. מסך: T22P שאלות: 1. אם אוכל לראות בצורה חלקה סרטים וסדרות 1080P. המחשב לשימוש אישי באינטרנט ובצפייה בסרטים וסדרות בHD. אני רוצה לדעת אם החלקים במפרט תואמים. ואם אני יכול להרכיב מפרט כזה לבד? לדעתי אני יסתדר עם הכל חוץ מחיבור המעבד ללוח אם, למרוח משחה טרמית וחיבור הלוח אם למארז. עד כמה זה קשה.? כי אני לא רוצה שירכיבו לי את המחשב בKSP. אני קונה משם כי זה זול וקרוב לבית (ירושלים).
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן בוקר טוב אני צריך המלצה למחשב לצורך עבודת גרפיקה , אילוסטריטור, פוטושופ, אינדיזיין, פרימייר, אפטר,סאונד בוטס, פלאש אלו הן התוכנות העיקריות , מסך אני מתכון לקנות יותר מאוחר . אשמח לקבל המלצה למחשב חזק, כולל עכבר ומקלדת כמובן . תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך:: 5,880 ₪
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים. לבקשתי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך. לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר. לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300. זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293 אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה. 1. מה התקציב המ…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם יום שישי רכשתי מפרט מאוד בסיסי אבל לאחר הרהורים רבים הגעתי למסקנה שמאוד מיהרתי עם הקניה ולא בדקתי את כל האפשרויות. שימוש משרדי אבל עם אפשרות לשחק. בעיקרון המפרט כדלקמן: intel pentium DC E2140 1.6GHZ 1MB cache case midi atx hja-70 asus P5GC-MX seagate 200GB 7200 sata 2 kingston 1GB 667 point of view 8400GS 256MB היתי רוצה לדעת אם יש משהו שאפשר לשנות במקום חלקים מסוימים, אין אפשרות לחרוג מהתקציב הנתון כי זה שולם כבר. דבר שני היתי רוצה לדעת המעבד, חלש סביר בסדר? והבנתי שהכרטיס מסך מאוד חדש... האם ניתן להחליף בpowercolor x1300xt ? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 ש"ח ללא חריגות. אני לא בטוח לגבי צורת התשלום. היא כנראה תהיה מעורבבת. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מסך- Dell 22" 2209WA , מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 Box כל השאר ניתן לשינוי. תמליצו לי בבקשה על מפרטים מ RSM כי משם אני קונה את המחשב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שתהיה התאמה בין הצבעים. שקט לא חשוב…
-
- 86 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה מחשב כזה יכול לעלות יד שניה ? מעבד: Q6700, 2.66GHz, 8MB לוח אם: GA-G31M-S2L זכרון: Kingston DDR2 2GB 800MHz הארד דיסק: WD5000KS S-ATA II 500GB 7200rpm 16MB מארז וספק כוח ג'נרי: EZ COOL H-550D-F25 (ספק כ400-450 וואט) כרטיס מסך אין, ON BOARD... המחשב בן כ3-4 שנים ויש לי את הקופסא של הלוח אם עם הדיסקים והכל. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן זקוק למחשב חדש, המיועד למשחקים בסיסיים, גלישה באינטרנט ועבודות פשוטות לבית הספר. אני זקוק למפרט עד 2500 ש"ח, לא כולל מסך וציוד היקפי. בנוסף, רצוי ביותר שהמפרט יבנה מחנות באיזור המרכז (קרוב לת"א) - יש לי ניסיון טוב עם LogicPC ו-KSP, אז אם תוכלו לבנות מפרט מהחנויות הנ"ל זה יהיה אף יותר טוב. אין צורך במערכת הפעלה, אבל הרכבה היא משהו שעדיף שיכלל, אף אם מדובר בחריגה קלה. כמובן שאין צורך במשהו יעודי ל-OC, קירור מיוחד, מארזים מיוחדים וכולי. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם אני עושה את זה בדרך הכי נכונה שאפשר ! ושיניתי גם את דרישת המפרט! מצטער על ה POST ה -3 אבל הפעם זה סופי!!! וכתוב בדרך הכונה ביותר! אז נתחיל: מה התקציב? בין 6500 - 6900 שזה כבר הסוף! - מזומן! מטרות: משחקים כבדים בעיקר! ציוד הקפי: לא! העדפה לחברה: איכותי כמובן! הקירור והעיצוב: העיצוב - לא משנה לא העיצוב! עיקר שיהיה מארז איכותי! \ קירור - אמור להחזיק במעלות של הקיץ כמובן עם כל חומרה שיש במחשב שלא ידפק\יהרס מהחום.. מערכת הפעלה\הרכבת מחשב: אין צורך! צרכים מיוחדים: מחשב שיחזיק גם בעתיד לשדרוגים כמו לדוגמא - SLi / CrossFire לוח אם שתומך בזה... לא יודע מה יש עוד :\ משחב שקט: אממ... שלא שיהיה אפשר לישון איתו בלילה .. :] כמובן מצב IDLE ( הורדות וכו...) מתוכנן OC: לא.…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, המכרה שלי מתלוננת שהמחשב הנייד עובד יותר איטי ובקשה ממני לפרמט את המחשב. ברשותה מחשב נייד HP מדגם CQ61 320EJ VR539EA, מכרה טענה שהחליפו את לוח האם במחשב, אז אציג את מפרטים בקובץ מצורף יש לי ניסיון לטיפול בבעיות מחשבים, לרוב אני לא מפרט רק אחרי שטפלתי בבעיות הרגילות ומיוחדות ומחשב עובד יותר מהר. לכן היו פחות סיכויים שמחשב מצרך פירמוט. בדקתי את המחשב, לאחר הפעלת מחשב גיליתי שזיכרון תופס ב-66 אחוז, היו הרבה תוכנות עולות מיד הפעלת מחשב ותפיסת מקום על כונן קשיח היה לפחות 30 אחוז. בטלתי חלקית את התוכנות שעלו מיד לאחר הפעלת חלונות, מחקתי את התוכנות הלא נחוצות, עדכנתי את חלונות ובצעתי בדיקה מלאה באנטיוירוס של מיקרוספוט. לאחר טיפול במחשב, ציפיתי ששימוש הזיכרון של המחש…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-