ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD Athlon II X4 651 Quad-Core Processor 3.00Ghzראם: Corsair Value 8Gb 1600Mhz Gddr3לוח אם: Asrock A75-Pro4-Mכרטיס מסך: Sapphire HD 6870 1Gb Gddr5ספק כוח: Corsair VS550קירור מעבד: Scyth Ninja 3מארז: Cooler Master Strom Strykerכונן קשיח: Wg 500Gbכונן אסאסדי: 180Gbמאוורים שבמארז: Corsair af140cooler master 120MM white led X2cooler master 200M
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 ש"ח ללא חריגות. אני לא בטוח לגבי צורת התשלום. היא כנראה תהיה מעורבבת. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מסך- Dell 22" 2209WA , מעבד - Intel Core 2 Quad Q9550 Box כל השאר ניתן לשינוי. תמליצו לי בבקשה על מפרטים מ RSM כי משם אני קונה את המחשב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שתהיה התאמה בין הצבעים. שקט לא חשוב…
-
- 86 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לחפש מספר ביקורות/חוות דעת של משתמשים מהארץ ומעולם,ונתקלתי במעט או שאין בכלל (חיפשתי גם באתר - מצאתי רק המלצה אחת לא מפורטת יותר מדי). בכוונתי לרכוש את המחשב הנ"ל למטרות לימודים בעיקר(שימושי אופיס וכיו"ב,מטרות תכנות,סימולציות שונות(AUTOCAD וכו'). אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים אשר יש ברשותם אם המחשב ה"ל או כל אחד שיכול לחוות דעה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה מחשב כזה יכול לעלות יד שניה ? מעבד: Q6700, 2.66GHz, 8MB לוח אם: GA-G31M-S2L זכרון: Kingston DDR2 2GB 800MHz הארד דיסק: WD5000KS S-ATA II 500GB 7200rpm 16MB מארז וספק כוח ג'נרי: EZ COOL H-550D-F25 (ספק כ400-450 וואט) כרטיס מסך אין, ON BOARD... המחשב בן כ3-4 שנים ויש לי את הקופסא של הלוח אם עם הדיסקים והכל. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר ללימודים, אופציה לשחק במשחקים חדשים יחסית (לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד) וטיפה לצפייה בסרטים * גודל המסך? חשבתי על 14 או 15 אינץ' רחב * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משמעותי במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אולי יציאה של DVI * בלוטות? רגיל כמו WIFI כו'ו * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג"ב פלוס מינוס * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל HP אבל אם יש משהו יותר טוב אז רצו משהו אחר עקרונית המח…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אחי הקטן זקוק למחשב חדש, המיועד למשחקים בסיסיים, גלישה באינטרנט ועבודות פשוטות לבית הספר. אני זקוק למפרט עד 2500 ש"ח, לא כולל מסך וציוד היקפי. בנוסף, רצוי ביותר שהמפרט יבנה מחנות באיזור המרכז (קרוב לת"א) - יש לי ניסיון טוב עם LogicPC ו-KSP, אז אם תוכלו לבנות מפרט מהחנויות הנ"ל זה יהיה אף יותר טוב. אין צורך במערכת הפעלה, אבל הרכבה היא משהו שעדיף שיכלל, אף אם מדובר בחריגה קלה. כמובן שאין צורך במשהו יעודי ל-OC, קירור מיוחד, מארזים מיוחדים וכולי. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם! הפעם אני עושה את זה בדרך הכי נכונה שאפשר ! ושיניתי גם את דרישת המפרט! מצטער על ה POST ה -3 אבל הפעם זה סופי!!! וכתוב בדרך הכונה ביותר! אז נתחיל: מה התקציב? בין 6500 - 6900 שזה כבר הסוף! - מזומן! מטרות: משחקים כבדים בעיקר! ציוד הקפי: לא! העדפה לחברה: איכותי כמובן! הקירור והעיצוב: העיצוב - לא משנה לא העיצוב! עיקר שיהיה מארז איכותי! \ קירור - אמור להחזיק במעלות של הקיץ כמובן עם כל חומרה שיש במחשב שלא ידפק\יהרס מהחום.. מערכת הפעלה\הרכבת מחשב: אין צורך! צרכים מיוחדים: מחשב שיחזיק גם בעתיד לשדרוגים כמו לדוגמא - SLi / CrossFire לוח אם שתומך בזה... לא יודע מה יש עוד :\ משחב שקט: אממ... שלא שיהיה אפשר לישון איתו בלילה .. :] כמובן מצב IDLE ( הורדות וכו...) מתוכנן OC: לא.…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, המכרה שלי מתלוננת שהמחשב הנייד עובד יותר איטי ובקשה ממני לפרמט את המחשב. ברשותה מחשב נייד HP מדגם CQ61 320EJ VR539EA, מכרה טענה שהחליפו את לוח האם במחשב, אז אציג את מפרטים בקובץ מצורף יש לי ניסיון לטיפול בבעיות מחשבים, לרוב אני לא מפרט רק אחרי שטפלתי בבעיות הרגילות ומיוחדות ומחשב עובד יותר מהר. לכן היו פחות סיכויים שמחשב מצרך פירמוט. בדקתי את המחשב, לאחר הפעלת מחשב גיליתי שזיכרון תופס ב-66 אחוז, היו הרבה תוכנות עולות מיד הפעלת מחשב ותפיסת מקום על כונן קשיח היה לפחות 30 אחוז. בטלתי חלקית את התוכנות שעלו מיד לאחר הפעלת חלונות, מחקתי את התוכנות הלא נחוצות, עדכנתי את חלונות ובצעתי בדיקה מלאה באנטיוירוס של מיקרוספוט. לאחר טיפול במחשב, ציפיתי ששימוש הזיכרון של המחש…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצלמת שעושה גם עיבוד תמונה. 1T זכרון צריך להספיק. עדיף יותר. זכרון פנימי צריך להיות גדול וגם כרטיס מסך צריך להיות ממש טוב עם זכרון גבוה. גודל מסך 15 אינצ'. תוכנות :Photoshop, lightroo, adobe in design אשמח להמלצות. נא לשים לב שמדובר על מחשב נייד לצלמים/ מעצבים. צריך להיות מסך IPS או יותר טוב.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה נאלתי לחזור לנסוע ברכבת נסיעות די ארוכות ותכופות. בעבר כשנאלצתי לבצע את אותן הנסיעות הייתי מעביר את הזמן בצפייה בסרטים ובסדרות בעזרת ה ARCHOS 605 WIF. לצערי מאז ועד היום העולם התקדם ורב החומר שאני מריד הוא ב 720P כך שה ARCHOS 605 יוצא מהתמונה וימכר בקרוב, מה שמוביל אותנו לשאלה - מה התחליף? איזה מכשיר כיום יאפשר לי לנגן קבצי MKV ב 720P מינימום ואם אפשר גם ב 1080P ויהיה נייד ככל האפשר. דרישה נוספת היא זמן סוללה. הנגן יהיה חייב להחזיק מינימום שעה וחצי (רצוי שעתיים) בניגון ווידאו ללא טעינה. מה שקופץ לי לראש זה או זה: http://www.dailytech.com/Microsoft+Zune+HD+Release+Date+Gets+Official/article15961.htm או נטבוק מבוסס ION. אני נוטה לכיוון הנטבוק בגלל גודל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב הולך להחליף מחשב D2C מיושן שכבר לא עובד הכי טוב בלשון המעטה.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100-200 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, סרטים ובעיקר autocad map 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. אם יכנס בתקציב, אז רמקולים באיזור עד ה-100-150 ש"ח 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז, אבל כן צריך ספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, כמובן עדיף שקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה מחשב בשביל זוגים מבוגרים ,העיקר מצלמה אינטרנט תמונות ואתרים (רואה תמונה) תקציב 3800-3500 שקל רק KSP נתניה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לאחי .. הוא רוצה מחשב שיחזיק לו משחקים (שהוא טוען כבדים) כמו GTA COD NBA FIFA ובסגנון .. ניתן לחרוג בתקציב קצת אם צריך .. חשוב שכל הגובה של המסך יהיה פחות מ-40 ס"מ. לא צריך מקלדת רמקולים עכבר...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים... התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן: משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם. מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות. אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'. בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך. הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08 מה אתם א…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד Intel Core i7-950 Box לוח אם Asus Sabertooth X58 כונן קשיח Westren Digital Caviar Black WD5002AALX 3.5" 500GB SATA3 32MB זיכרון Kingston DDR3 3 *2048MB 1600Mhz CL 9-9-9-27 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIeDVD-RW כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L DVD מארז כולל ספק Antec One Hundred 80plus 700W ללא ציוד היקפי אשמח לקבל חוות דעת
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הלכתי למורנט מחשבים והרכבנו מחשב ב4000 ש"ח השימוש העיקרי שלו הוא למשחקים ואינטרנט. תגידו לי אם כדאי לשנות משהו במפרט הוא שיש לכם הערה על חלק מהמפרט ומי שמכיר את החנות שיכתוב לי אם היא חנות אמינה 1 מארז איכותי Silver/Black 480W ATX2 WINSIS-WB13 מאושר אינטל 2 לוח-אם אינטל מקורי D946G INTEL ISELTON 3 שנות אחריות 3 מעבד Core2Duo E6300 2M 775 1066FSB 3 זיכרון פנימי מהיר 512MBx2 DDR2-667 DIGMA (1G) 3 שנות אחריות 4 דיסק קשיח מהיר W.D 160Gb SATA II 3 שנות אחריות 5 כרטיס מסך PALIT 7600GT 256/128BIT PCIEX1 שנת אחריות 6 צורב DVD LG DVDR/W X16 - BLACK 1 שנת אחריות 7 כרטיס קול 6-channel (5.1) audio subsystem 8 כרטיס רשת INTEL 100 Mbits/sec LAN O.B
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עכבר ומקלדת אלחוטיים נוחים של MICROSOFT זיכרון 4 GB כרטיס טלווזיה {חיבורים ל YES} דיסק קשיח 500 GB אם אפשר אז יותר כמה שיור יותר טוב אני פשוט מפוצץ תמחשב בדברים כרטיס מסך שיהיה משהו טוב שיריץ משחקים כבדים צורב DVD כמובן מארז יפה+קר+שקט עם דגש על ה קר! מסך: עכישו יש לי 17 אינץ שחורר נחמד אז אם נכנס בתקציב 19 אינג יפה אז סבבה אם לא א לא נורא תודה רבה מאור זמיר
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי באתר הבינלאומי שלהם שכבר די הרבה מחשבים מגיעים עם USB 3.0 גם בדגמים לא HIGH-END כמו DV6 אפשר להשיג בארה"ב עם 3.0 מישהו יודע אולי מתי זה יגיע לארץ? חודש או אולי שנה?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לו בהרכבת מפרט שמיועד למשחקים ב5000 ש"ח. אין צורך במסך, ומספיק סטיק אחד של 512MB זכרון (אני מוסיף לו עוד סטיק של 512MB שכבר יש לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-