עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MeLeH,

האלן, אז סוף סוף החלטתי להתחדש (עם יציאתו של GTA V) במחשב חדש. חשוב להדגיש שרמת השקט חשובה כשה המחשב לא במאמץ. בניתי מפרט בעצמי אשמח אם יש למישהו הצעות לשיפור או מפרט יותר טוב: [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1574[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪153[/TD] [/TR] [TR] [TD=width…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by JeW BoY,

אז ככה, יש לי DELL XPS 1530 עם VISTA HOME הכול עבד מצויין הייתי מחבר את הלפטופ לLCD עם HDMI והכול עבד יופי רק שכל פעם הייתי צריך לשנות את הברירת מחדל לHDMI בשביל שהסאונד יבוא מהTV יום אחד זה פשוט לא נתן לי לשנות, רשם שהHDMI working ונתן לי לעשות TEST, ושמעו סאונד מהTV אבל לא נתן לי לעשות DEFULT, וגם לא נתן לעשות DISABLE לSIGMATEL אודיו. ניסיתי להוריד דריוורים הכי חדשיםR190517 ומאז זה מראה לי למטה איפה שהרמול איקס בתוך עיגול קטן ורושם Noaudio device installed כאשר אני נכנס לLEVELS של הסאונד בDEVICE MANAGER זה מראה שהכול פעיל כך גם בקונטרול פאנל, פשוט לא מפעיל כלום ולא מביא לי להיכנס להגדרות. ניסיתי גירסאות שונות של הדריברים. בדקתי גם בביוס אם הSOUND לא DIS…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by Shmoolik,

אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום לכולם! בעקבות קניה מוצלחת מאוד שביצעתי לפני חודשיים בעזרתם אני זקוק לעזרתם שוב. אני צריך מפרט למחשב לילדים בגילאים 6-10 שהשימושים שלו בעיקר אינטרנט ועבודות אופיס וכמו כן משחקים ברמה בסיסית פלוס.המחשב צריך להחזיק לפחות 6-7 שנים וצריך להיות עם אמינות גבוהה ועם ציוד היקפי כולל מסך+מקלדת+מדפסת. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים בסיסיים פלוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by Vissor,

מתלבט בין שתי מפרטים,רוב השימוש הוא למשחקים ומוזיקה (לא עריכה),וסרטים. תקציב 5K,בלי לחרוג. השאלה האם כדי לקנות לעתיד מעבד חזק יותר או להשקיע בכרטיס מסך יותר. מפרט אחד של אינטל,והשני של AMD. מפרט אחד כולל מעבד CORE I7 860 לוח אם ASUS P55-PRO וכרטיס מסך 4890 ATI מפרט שני כולל מעבד AMD PHENOM X4 955 לוח אם GIGABYTE GA-790UD4 וכרטיס מסך ATI 5850 כל שאר החלקים זהים בין שני המפרטים. זכרון: OCZ 4GB 1600 ספק:ENERMAX LIBERTY 500W מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא? המחשב מיועד למשחקים, בתקציב של 3200 ש"ח (ללא מסך, אך עם מקלדת ועכבר). אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב. רציתי לציין שחשוב לי לקנות מ- KSP. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by kfir81,

מעבד- Core 2 Quad Q6700, 2.66G 1066MHz, s775, 8MB לוח אם- Gigabyte GA-EP35C-DS3R זיכרון- OCZ 4G KIT DDR2 800MHz CL4 דיסק קשיח- Seagate דגם ST3500320AS 500GB כרטיס מסך- Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe מארז- ‏Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black ספק כוח- OCZ GameXStream 600W קירור למעבד- Zalman CNPS8700 LED] תקציב- 4700

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by din264,

שלום אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 2500 אם מסך בין 11.6 ל-15.6 מעבד I3 או מעבד AMD העיקר שיהיה למחשב 2-3 שנות אחריות מבין החברות DELL,TOSHIBA,ASUS איזה חברה בעלת האיכות הרכבה וגימור הטובה ביותר וגם אמינות ואחוז תקלות הכי נמוך כי קראתי באיזה סקר מתחילת 2012 באמריקה שTOSHIBA ןASUS בעלי האחוז תקלות הנמוך ביותר אבל לא יודע איזה זה דגמים שיש בארץ אז מבקש עזרה בנוגע לשאלה שלי בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by yahalom,

היי מה אתם אומרים על המפרטים הבאים ? 1. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5061 2. http://www.d-source.co.il/product.asp?SubCategoryID=756&ProductID=7391 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB9551 4. http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=859 צריך להתאים למסך 22 1. מה התקציב?- 5 כולל מסך 22 2. מטרות המחשב? הורדות,פיתוח תוכנה,משחקי אסטרטגיה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - מסך 22 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?-לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא - אבל שיהיה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - שיראה נחמד בגבול הטעם הטוב …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by shevah,

היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shirliperman,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,משחקים לא כבדים) מה דעתכם על הנייד הזה: (על החברה MSI,שירות,אחריות,אמינות,מחיר) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט הבא והייתי רוצה לשדרגו לקורנרו מה אתם ממליצים? amd 64 3000 (754) ASUS K8N PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 CASE-thermaltake va7000 cooling - kailon MKII sillencer - liquid cooling zalman vf700cu PSU-Tagan Easycon 530W graphic card -LEADTEK 6600GT TV card -ati theater 550 pro תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה אך ורק ללימודים, רק לשימושי אופיס וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא מקסימום 1500 שקל יש מצב למצוא משהו שתואם את הבקשות האלה?

14. מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo D* 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 470 לוח אם Socket754 - VIA K8M800 - Gigabyte GA-K8VM800M - M.ATX - 3Y Warranty - BULK 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - W.D 380 צורב LG 52/32/52 OEM CDRW white - 1Y Warranty 150 רמקולים Genius SP-Q06S - Black 34 מארז Foxconn 3GTK-278 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 190 עכבר Microsoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB 60 מקלדת Genius Black Keyboard KB10-X 40 מסך CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth 740 הערותיכם, הייתי רוצה גם לקצץ אולי בתקציב לכיון ה2500 ת…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by heli8,

שלום. אני לא מבין כלום בכל העניין הזה ואני באמת צריך עזרה על מנת לבנות מחשב לצרכים שלי. העיסוק המרכזי במחשב הוא המשחק פוטבול מנג'ר, פוטושופ וגלישה באינטרנט(תוך צפייה בסרטונים וכד'). לא משחקים על המחשב שום משחק אחר ובאמת שפוטושופ ומנג'ר הם התוכנות ה"כבדות" היחידות. אני צריך בבקשה מפרט(או מחשב כבר מוכן, עם המלצות שלכם/קווים מנחים כדי שאוכל לדעת איזה מחשב יתאים לי) למחשב, בסביבות ה1300 ש"ח, עם חריגה של 200 ש"ח בלבד. אני חייב לציין שאני רוצה שהמנג'ר יעבוד חלק והכי טוב שאפשר תוך הצגת כל הגרפיקה ושבאופן כללי המחשב יהיה מהיר ושקט. בנוסף, אני כותב מהמחשב של אחותי ורציתי לדעת מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא עולה כיום: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows …

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  16. Started by rubus,

לחברי הפורום שלום רב . אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותי ללימודים (תכנות-ביולוגיה). נקרתה בפניי הזדמנות לקנות מחשב בקליפורניה אשר קרובים יוכלו להביא לי בהגיעם לארץ בעוד כחודש (קצת יותר), ולכן חשבתי שזמן טוב לרכישה עצמה יהיה עכשיו. חשוב שהמחשב יהיה שקט (יש לי חבר עם מחשב גיימינג שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב בכתה זה נשמע כמו מטוס ממריא) אך עדין הייתי רוצה אופציה למשחקים. אני קצת לא החלטי בנוגע לטווח המחיר, בגדול רציתי להוציא בסביבות 4500 שקל על הקנייה. * מטרות המחשב? לימודים, גיימינג קל (משחקים לדוגמא: starcraft 2, civilization 5). * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? לא מאד חשוב, 4.5 ומטה. אם יש סיבה טובה שתוביל לחריגה, אשקול זאת. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומל…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי מדובר במחשב שני בבית עבור הילד לוח אם msi-ms-7255 , הלוח תומך רק ב 2 גיגה זיכרון Intel Pentium Dual Core E2160 1.8GHz רוצה לשדרג כרטיס המסך(הקיים הוא onboard) אודה לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך, האם בכלל קיימת אפשרות לשחק עם המחשב הזה משחקים, אני לא מתכוון לחדשים. אודה לכל עזרה מצדכם. תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Alex89,

יש לי מחשב P4 2.4 1.5 GB זיכרון ( 256X2 512X2 400MHZ) GFORCE 6200 W.D 100GB ASUS 865 (לוח אם) לפי דעתי צריך לשדרג את הלוח אם + מעבד + כ.מסך כמו שכבר אמרתי התקציב שלי הוא 2000 שח אני בעיקר משחק במשחקים דיי כבדים (לא RPG) ורואה סרטים בקיצור עושה הכל במחשב אם שכחתי לציין משהוא חשוב במפרט תגידו לי אני יוסיף

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

יש לי דל סדרה 1525 ורציתי לדעת אם יש אפשרות כמו בניידים אחרים שאם אני לוחץ בצד ימין של המשטח אז זה מביא אותי למצב של גלילה. אצלי שאני עושה את זה אז זה לא עושה כלום, וראיתי שבניידים אחרים זה מביא את זה למצב של גלילה. רציתי לדעת איך אני עושה את זה גם אצלי בנייד? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by Ofir Yakubovsky,

אהלן חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב, נייח, ואני לא רוצה שיעזרו לי להרכיב אותו, אני רוצה לדעת להרכיב בעצמי. לבחור את החלקים, לקנות ולהרכיב. מאיפה ניתן לרכוש את הידע הזה?

21. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נטבוק לשימוש של סרטים אינטרנט וקריאת\כתיבת מסמכים. שיהיה כמה שיותר קל וסוללה כמה שיותר חזקה. כעקרון עדיף שיהיה כמה שיותר זול עד 1600 ש"ח. אשמח לשמוע כמה המלצות ומה הטרייד אוף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mandarin,

מישהו נתקל בנייד שלוקח לו לפעמים לחזור מ hibernate משהו כמו 5 - 10 דקות ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Eliav hakmon,

25. שלום לכולם וערב טוב, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא, שישמש לצרכים משרדיים בעיקר, קצת 720p מדי פעם ואולי איזה משחק בסגנון sims3 וכדומה. תודה רבה. המחשב מיועד להיות בסלון ככל הנראה ולכ עדיף שיהיה שקט. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 400 1 400 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total G41M-ES2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 350 1 350 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB G.Skill PI Edition Dual Channel 205 1 205 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS 425 1 425 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 1 …

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.