עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב נייד של Asus שקניתי לפני 4 חודשים בערך.. לפני כמה ימים העברתי קבצים ממחשב ברשת ביתית קווית ממחשב של אחותי אל המחשב שלי.. ובאמצע התהליך המסך הפך לכחול עם המון כתוביות בלבן, ולאחר מכן הוא כבה. אחרי שהוא עשה ריסט הופיע לי כתובית עוד בביוס שאומרת SATA Port1 Device Error Press F1 to Resume למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ואם אוכל לתקן את המצב בלי לסכן את הקבצים על ההארדיסק שלי! תודההה..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by shaharsn,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש , אני מתלבט בין שני מחשבים שניהם כוללים כרטיס מסך geforce gtx 960m, השאלה שלי בעצם מה הן האופציות הקיימות היום לחיבור שני מסכים שונים למחשב אחד כאשר יש לי חיבור hdmi אחד ועוד חיבור usb 3.0 ואחד המחשבים גם כולל usb 3.1 type-c gen 1 אני יודע שיש ממירים מ- usb 3.0 ל- DVI/HDMI ויש ממירים מ- usb 3.1 ל- DVI/HDMI כשלרוב רשום שהם תומכים Mac. העניין שאני לא כל כך מבין האם אני יכול להיות בטוח שהם יעבדו כמסכים שונים ולא מועתקים גם במצב משחק. ראיתי גם שיש את העניין של Thunderbolt 3 אבל המחשב הזה לא כולל את זה, אז האם אני יכול בכל מקרה יכול לחבר מסך ל usb 3.1?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום לכולם, חבר שלי מתכנן להחליף את המחשב המזדקן שלו באחד חדש ונוצץ, ומאחר שאין לי מושג מה הדרישות של מחשב לעריכה גרפית - באתי לכאן כדי לקבל עצות מסכים - יש כבר 2, אין כוונה להחליפם. מעבד, לוח אם, זיכרונות - אין כוונה לOC. הרדיסק - מקום אחסון רב ככל האפשר. 300 ג'יגה מינימום, אבל כמה שיותר - יותר טוב (אבל לא להגזים ולקחת 5TB ומעבד פנטיום 3 ) כרטיס מסך - עריכת הווידאו המתוכננת היא לא עבודת 3D אינטנסיבית-בעיקר עריכה של רקע על מסך כחול, לכן אני לא בטוח אם שווה להשקיע בכרטיס מקצועי (Quadro) או לקנות 8800GTS בערך באותו מחיר: אם לשני הכרטיסים יש את אותם ביצועים בעריכה הצפויה, עדיף לקחת את ה8800GTS עם הDX10 והתמיכה הטובה יותר במשחקים. תוספות - צורב DVD, כרטיס קול (עם עריכ…

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  4. ???? Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ?1369 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay ??? ?? GIGABYTE GA-EP43-DS3L ?467 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 ???? ???? Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ?464 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS ?????? G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ?264 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-7200CL4D-4GBPI-B ????? ???? PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ?840 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 ???? LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ?138 ????:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N ???? ??? ??? Raidmax Apex ?16…

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  5. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא, לצרכי אינטרנט וסרטים בעיקר. התקציב למחשב הוא 3,000 שקלים לכל היותר (רצוי שזה יכלול גם תשלומים) *מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט (אלחוטי) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי. * משקל רצוי? לא קריטי, רצוי שלא יהיה מעל 2.5-3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ- 3 שעות, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? כ- 250 ג'יגהבייט. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ספציפי, העדפה ל…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  6. שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

9. Started by Danman,

היי, הדרישות הן כאלה - - גודל ומשקל - כמה שיותר קטן וקל, המחשב יעבוד בתחנת עגינה בבית כך שלא משנה (ואף עדיף) אם המסך יהיה אפילו 13". - אין צורך בכרטיס מסך ברמה גבוהה, המחשב לא יריץ משחקים בכלל. - מחשב שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. - אין צורך במערכת הפעלה. אם יש הצדקה לחריגה לכלשהי אין לי בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by maor5,

שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי בהכנת מפרט למחשב חדש? בין 3000 לבין 3500 כולל ציוד הקפי -הכי הכי חשוב שיכלול מסך lcd 17-19 אינץ (דק ויפה ) אני רוצה להפעיל על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אז חשוב לי שיהיה 2 גיגה בזיכרון מינימום 160 גיגה בדיסק קשיח המחשב בעיקרו יהיה בשימוש משרדי(אינטרנט אי סי קיו מסנגר וכ''ו) ובין היתר גם משחקים אז אני רוצה משו בין לבין.... תודה על העזרה כולם ואני מקווה שתמצאו לי משו טוב

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

מעבד,לוח אם,ספק,כרטיס מסך,זיכרון,דיסק קשיח אולי מארז? אפשר לחרוג ב300-400 שקל עם זה מצדיק את זה מעבד חשבתי על הe6300 כרטיס מסך שיחזיק לא חייב מכונת משחקים. זיכרון לפחות 1 ג'יגה ספק חזק לוח אם תואם עם כל התכונות החדשות. דיסק קשיח עם אפשר 120 ומעלה.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by danga,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אהלן אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי. אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע. בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33 הקפצה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר. מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי) 1. מה התקציב המקסימלי? ~3K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD ASSASINS CREED TOMB RAIDER ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

15. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייד, ורציתי לדעת למה סידרת T61 יקרה משמעותית ממחשב עם מפרט דומה? לדוגמא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=10068,9856, בדוגמא קיים פער של כ - 1500 ש"ח בין 2 המוצרים. מה אני מפספס כאן במפרט? האם למרות "שעל הנייר" המפרטים דומים, מחשב אחד יעבוד בצורה משמעותית יותר טוב מהשני? תודה מראש לכל העונים/ות

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by dolevhadad,

שלום לכולם אני מתלבט בין 4 סוגים של לוחות אם ומעבד אחד כל השאר יש לי כבר אני לא משתמש במחשב למשחקים (בגלל זה יש לי כרטיס מסך נמוך יחסית) אני משתמש בו להדמית מחשבים וירטואלים המטרה שלי בסוף היא לדמות שרת או שניים על אותו מחשב ("חווה") תקציב 4000 חריגה 300 אם אפשר יותר זול יותר טוב (: מה שיש לי כרגע הוא abit aw8-max intel D 3ghz 3 gigabit 800mhz zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower מה שעובר איתי למחשב החדש zalman cooling cpu 2700 led zalman 600w power supply asus 8600gt magic cooler master 932haf full tower חשוב לי שיהיה לו את הדברים הבאים OC חובה! כ.קול עם יציאה אופטית חובה ! X2 כ.רשת 10\100\1000 בקר 0\5\10\…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  17. המחשב מיועד להריץ משחקים חדשים ברוזולוציות גבוהות: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ₪595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪542 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ₪1289 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ₪1861 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪591 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ₪40 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU מחיר: ₪314 ספק כוח: HEC 400ART - 400W - 2…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  19. Started by Midnight_Blaze,

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם יש אפשרות לנצל בשביל תועלת מיוחדת אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים, STARCRAFT, רזולוציה של המסך שתמליצו עליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Starcraft וכל משחק אחר עתידי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין (המלצה על מקלדת תתקבל בברכה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  20. מחפש מחשב חזק למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח כולל הכל לא מתוכנן OC

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  21. שלום כמו שכתבתי בכותרת אני מבקש המלצה לנייד התקציב הוא עד 5500 הדרישות הן: 1-מערכת הפעלה כלולה במחיר 2- דגם אמין 3 - התקציב אמור לכלול 3 שנות אחריות כך שאם יש צורך בהארכת אחריות קחו זאת בשיקלול 4- מהחברות הבאות hp\dell\ibm (בלי דגמי לנובו למינהם כך שנראה לי שרק T-61 נכנס בתקציב) הדגם שנבחר אמור להיות הדגם הקבוע שנרכוש(מדובר בחברה)כך שעדיפות לדגם שיהיה זמין גם בהמשך תודה

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by ASAFBS2,

שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. הי חברים אני רוצה מפרט למחשב משחקים הכי טוב שאתם יכול ליצור כסף לא ממש בעיה רק תכתבו לי פה בבקשה את המפרט ואתה המחיר הסופי אני ממש יודה למי שיוכל לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. סטודנט להנדסת חשמל צריך להרכיב מחשב לתקופת הלימודים (ל4 שנים) בתודה מראש, גיא

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  25. שלום לכולם. אני זקוק להמלצה עבור מחשב לעסק של אחי. זה עסק לצילומים וסריקות. מדובר בפתיחה של קבצי תמונות גדולים וכדומה ושליחתם להדפסה או לסריקה. מהנסיון שלי יש חשיבות לזכרון גדול והארד דיסק גדול יחסית (תקנו אותי אם אני טועה) זקוק למחשב חזק (אין צורך במסך מחשב, רמקולים) שאר הציוד ההיקפי נחוץ. עדיפות למפרט של אינטל. אבל אשמח גם לקבל של AMD תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.