ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ למטרות כמו פוטושופ (קבצים כבדים), פלאש, צפייה בסרטים ואולי פה ושם איזה משחק וחצי(לא מחפש לפטופ גימרים). ארצה כמה שיותר שטח אחסון (אם ניתן חצי טרה אשמח) ואם ניתן 4 ג'יגה זכרון מה טוב. אשמח להמלצה עד 5 אלף ואם אני לא זקוק לכלל התקציב אשמח גם. (ארצה בהזדמנות זו גם המלצה לעכבר אלחוטי ללפטופ) יש ברשותי מחשב מבוסס i7. אמורים לצאת בקרוב לפטופים מבוססי i7? שווה לחכות?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט לאבא שלי לאינטרנט בעיקר... אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס על i3 (בעיקר כדי שיחזיק לו מעמד לפחות לעוד איזה 4 שנים), אנא המלצות. החנות שאקנה ממנה היא skypc.co.il
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אין צורך במסך, כוננים אופטיים או ציוד הקפי. שכחתי לציין, בעיקר למשחקים(עד כמה שאפשר בתקציבהזה)
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחפש שישרת אותי זמן רב. שימוש אופייני הוא Visual Studio פתוח ו-Firefox עם המון טאבים , לכן אצטרך כמה שיותר RAM (רצוי 6-8 ג'יגה). חשוב לי גם שיריץ סרטי 1080p. בעיקרון אני מעדיף מחשב 13" קל וקטן (שיתחבר בבית למסך-מקלדת-עכבר). יש לי הרגשה שבמסגרת התקציב אין נייד 13" עם הביצועים הנדרשים, לכן אתפשר על אחד במימדים גדולים יותר. התקציב הוא כאמור 3,500 שקלים, ואני לא רואה כרגע אפשרות לקנות בחו"ל. * מטרות המחשב: צפייה בסרטי HD, תכנות ב-Visual Studio, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 או 15, ראו לעיל. * משקל רצוי? 3 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? שעתיים-שלוש זה בסדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA. כניסת ethernet אם זה לא סטנדרט היום. * בלוטות? לא m…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש זול, אך אני יודע מה אני מחפש. אוקיי קודם כל מארז ג'נרי מצדי, הארד דיסק בגודל 80\160 ג'יגה. 1000 ראם, ללא ציוד הקפי, כרטיס מסך מובנה, ללא כוננים או צורבים, מעבד עדיפות לאינטל, ואין יותר מה לציין, כמה שיותר זול!!!
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש חיה כזו, חדש ונחמד? מעדיף לא HP... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ידידה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניין לקנות מחשב שישרת אותה בתקופת הלימודים, בגלל שהיא תיהיה הרבה בנסיעות היא מחפשת משהו קטן וטוב ובמחיר 2500-700 ש"ח , כמובן חריגה קטנה אפשרית . תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי לכולם, מבקש את עצתכם למפרט, בשביל משחקים כמו Crysis Remastered, FarCry 6, Cyberpunk 2077 וכדו'. בנוגע לתקציב 5000 ש"ח גמיש כדלהלן, תלוי במה שרייאלי כדי שיהיה מפרט טוב גם למשחקים עתידיים יותר. למיטב הבנתי, אין לי כמעט אם בכלל במה להשתמש מהמחשב הקיים שלי, בכל אופן המפרט שלו כדלהלן: Intel i5-4690 3.5GHz Gigabyte H81M-S2H Kingston HyperX DDR3 1600MHz 4X2 GB Shapphire Radeon Nitro+ RX 580 GDDR5 4 GB Transcend SSD SATA 3 128GB Western Digital 1TB Antec HCG-620 80 plus BRONZE בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, לקוח ביקש ממני לשדרג לו את המחשב לבאטלפילד 4, להלן המפרט, לוח ECS H61H-M2 מעבד core i3 2100 זכרון 4 ג'יגה RAM מערכת הפעלה 32 ביט לכן רק 3 מזוהים הארדיסק 750 ג'יגה (בערך אבל מספיק טוב) ספק 450 וואט בעיקרון רשום שזה של POWER MAN מדגם IP-S450BQ3-3 שאני מעריך שג'נרי. חשבתי לקנות hd7750 וספק נורמלי (450 W) הערכה שלי שיספיק קחו בחשבון שזה עבור ילד בן 13... לכן לא צריך הגדרות גרפיות סופר גבוהות אלא שירוץ... ורצוי לא לנצל את כל התקציב... מדובר במסך סמסוג 19" מסוג syncmaster 906BW שימו לב שהמארז יחסית קטן אז אי אפשר לדחוף כרטיסים ענקיים... תודה, DXM
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעתכם על המחשב הבא: השימוש: סרטים, משחקים קלים ולימודים. Product Features * 2.2GHz Intel Core 2 Duo T6600 Processor * 4GB Memory * 320GB Hard Drive, DVD±R/RW Optical Drive * 15.6" Display, ATI Mobility Radeon HD 4570 Graphics * Genuine Windows 7 Home Premium (64-bit), *Up to 8 Hours 3 Minutes of Battery Life Processor, Memory, and Motherboard * Processor: 2.2 GHz Intel Core 2 Duo * RAM: 4 GB * RAM Type: SDRAM Hard Drive * Size: 320 GB Graphics and Display * Graphics RAM: 512.0 MB 795$ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
האם המפרט שבניתי פועל כשהחלקים יהיו ביחד? אני לקראת קניה ואני לא הכי מבין. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443&category_id=b7419c7fc7905e9cd5859c37bd3b3896& מעבד: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4800+ 65W 512KB X2 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=65&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT 256MB DDR3 PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1574&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& זיכרון: G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 http://www.gibornet.co.il/?page=…
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, הוריי ביקשו ממני שאקנה להם מחשב והגעתי למסקנה שנייד עם תחנת עגינה יספק להם את הכלי הטוב ביותר (הם לא מסתדרים עם חיבור כבלים וכאלה...). הדרישות מהמחשב מבחינת חומרה צנועות מאוד, השימושים שלהם במחשב מינימליים (אופיס, דוא"ל וכו'). אז בקיצור, אני מעוניין במחשב זול ככל הניתן שיכלול תחנת עגינה (בסקירה שערכתי מחיר תחנת עגינה הוא כ700 ש"ח, כמובן שיש להכניס זאת למחיר הכולל). מובן שעל תחנת העגינה להכיל: חיבור למסך, כונן דיסקים (צורב?), חיבור אוזניות וUSB. אם מגבלות התקציב שלי הן רחוקות מהמציאות לדעתכם, אשמח אם תגידו לי זאת ואנסה לתקן. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * הא…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום הנייד צריך להיות עם המפרטים הבאים: Core 2 Duo 8300 3gb memory vista GeForce 8800 GTX or above, GeForce 9800GT or above האם קיים נייד כזה?? קישור למפרט http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D_Vision_Main.html אין מגבלת תקציב
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מיועד לצפייה בסרטים באכויות שונות ומתקדמות, דיגום בתוכנות עריכה סוני וגאס, מיועד להרצאות על סרטים עם מצגות שבתוכם קטעי סרטים, המחשב מתחבר למערכות הקרנה ושמע בבתי קולנוע, צריך כרטיס קול איכותי ורזולוציה גבוהה, עם מהירות ומעבד חזק. וכדאי שיהיה יעיל לעבודה ממושכת, ולניידות גבוהה. תקציב עד 6500 עם גמישות קלה מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות אשמח לתגובה בהקדם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט . דבר ראשון חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר קומפקטי , מחיפוש קצר שערכתי נתקלתי במשהו כזה : http://www.zotacusa.com/zbox-id41.html שמאוד קרץ לי. השימוש העיקרי במחשב הוא אינטרנט ואופיס , קצת צפיה בסרטים (אני כנראה אחבר אותו ל LCD ככה שעליו לנגן סרטי 720P בלי בעיות מיוחדות) , קצת עריכה בפוטושופ ברמה מאוד בסיסית. קצת תכנות ברמה מאוד בסיסית. השאלה היא האם אני אוכל להוזיל עלויות בהרכבת מפרט בעצמי או שכבר עדיף לי לקנות משהו כמו בלינק שנתתי? רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש לקונת כונן SSD ואני לא כל כך יודע איך לבחור מה הבדל בין כונן אחד לשני ואיך אני יכול לבחור את הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר (אני רוצה לקנות מחו"ל) אלא אם יש חניות בארץ טובות וזולות תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לפטופ לאמא שלי. אני יודע שיש ונדורים שונים שלא קונים מהם בחיים לפטופים, ואני בעצם מחפש פה את המלצתכם למחשב האידאלי בשבילה... המחשב כנראה ייקנה בארץ, למרות שאם תהיה המלצה ספציפית על משהו ששווה לקנות בחו"ל זה גם לא תהיה בעיה... * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך - 13-14 .לא כל כך יודע מה ההבדלים בין מאט למבריק, אבל מעדיף מסך טוב בשבילה. ועדיפות גם לטא'צ. * משקל רצוי - כמה שיותר קל כמובן... הכוונה שהוא יהיה איתה בתיק כל הזמן. * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך לעבודה משרדית. אני לא יודע מה הסטנדרט אבל לפחות כמה שעות טובות של עבודה משרדדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא קריטי, עדיפות ליותר מ-2 USB ושיהיה HDMI (בשבילי לסרט…
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט של מערכת לטובת גיימינג בעיקר, אך משום שיש בידי מסך ברזולוציה של 1920 על 1200 ברצוני שיתמוך במשחקים ברזולוציה זו. אני מתכנו מעט אוברקלוק בעיקר על מנת לחסוך כסף ולקנות חומרה מעט זולה יותר כדי שבאוברקלוק אשיג את הביצועים הטובים יותר. המטרה היא בעיקר משחקים חדשים יותר כמו BF3 ו MW3.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
Lenovo 3000 N500 NS737IV Model NS737IV CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024 MB) Up to 4 GB HD 250GB Sata Display 15.4 WXGA VibrantView TFT LCD Glossy GPU Intel Graphics Media Accelerator 4500M Optical Device DVD Recordable (Dual Layer) 24X Max Wireless Intel WiFi Link 5100AGN Bluetooth Yes Integrated camera integrated camera Card Reader 4-1 digital media reader (SD/MMC/MS/XD) Ports Display port HDMI RJ-11 RJ-45 4 USB 2.0 OS Genuine Windows Vista Home Premium Weight 2.74 kg Battery 6-cell Lithium-Ion (…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לסטודנט שגם אוהב לשחק. אני רוצה שאוכל להריץ משחקים כיום, לא חייב גרפיקה הכי טובה אבל שירוץ חלק, והאם הלוח אם יחזיק שידרוג של כרטיס מסך בעתיד? אלו השאלות שביקשתי מ2 חנויות בב"ש ואלו המפרטים שקיבלתי. מה דעתכם התמורה הכי טובה לכסף? מה הרווח או החיסכון הכי טוב מבחינה כספית? מה יחזיק הכי הרבה זמן ברלוונטות שלו?? תודה!!!!! מפרט 1 AMD 8450 tripel EVERCOOL BUFFALO COOLER GIGABYTE M56S-S3 A-DATA 2GBX2 800 CL5 NO COOLER HITACHI 320GB 16MB PALIT 9600GT 512MB מריץ כל מחשק נכון להיום לדעתי מספיק כי אתה לא גיימר כבד LG DVD X 20 SATA FSP 450W 80% RAIDMAX O2 23CM FAN 2749 ש"ח כולל הרכבה למזומן שטרות מפרט שני INTEL E7200 BOX P43-DS3L A-DATA 4GB 800 CL5 SAMSUNG 320GB 16MB LG GH20NS PALIT N…
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד ב5000 ש"ח מקסימום. מיועד לסרטים, הורדות, ישומיי אופיס פשוטים. (לא למשחקים!) אם אפשר לציין יתרונות חסרונות של המפרט ועל מה מומלץ להסתכל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למפרט מחשב חזק, שמיועד לעבודה רבה על After Effects ותוכנות גרפיות נוספות. התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר לחרוג במידת ההיגיון אם יש סיבה מוצדקת. חשוב שיהיה שקט... חלליות תשאירו ל-NASA עדיפות לחנות באזור המרכז. צריך את המחשב מוכן ומורכב כמה שיותר מהר. אין צורך בציוד היקפי.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשב ב4500 ש"ח רק המחשב לבד בלי אביזרים אחרים כולל צורב dvd וכונןdvd המחשב מיועד לשימוש ביתי רגיל ,רצוי שהכרטיס מסך יהיה טוב כדי שמשחקים חדשים יעבדו עליו. תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-