עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Leopardo,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב מולטימדיה (סרטי FULLHD) ובעל יכולת להריץ משחקים ברזולוציות בינוניות מינוס. אני לא הולך להסתובב איתו יותר מדי אבל מדי פעם ארצה לקחת אותו ממקום למקום. הרכבתי מפרט של Studio15 וStudio14z באתר של דל העולמית. מבחינתי היתרונות של הדל15 הם: מסך גדול, כרטיס מסך חזק יותר, סידירום פנימי. מחיר מאוד נמוך. החסרונות הם תלונות על איכות הבנייה של הסטודיו 15 באתרים שונים והמשקל שלו שאני די בטוח שיהיה יחסית כבד. כמו כן הוא מצויד אך ורק בDDR2. היתרונות של הדל14 הם DDR3 ומשקל נמוך. החסרונות הם מחיר גבוה יחסית, כרטיס מסך מעט חלש יותר וסידירום חיצוני. (כלול במפרט שהרכבתי) שאלה לגבי 2 המחשבים: האם ההבדל בין הT9550/T9600 לבין הP8600 משמעותי ומצדיק את ההבדל הגדול במח…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by נמו789,

המחשב intel® core duo CPU E8400 @ 3.00GHz 2GB RAM 3.00GHz לוח אם BLKDG31PR G31 350GB זיכרון כדאי להתקין ווינדואוס 7 ? למה אומרים שזה מעט את המחשב ומה זה מעט בדיוק(אינטרנט?) ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש בידי מחשב נייד חדש שרכשתי.. Toshiba a300d כונן קשיח 250 ג'יגה.. הוא מגיע בצורה הזו C: - 120GB E: - 115 אני רוצה לדעת איך ומאיפה אני משנה את הנתונים האלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  4. שלום אם אני מחליף בעצמי חלק פשוט במחשב כמו מוסיף זיכרון או מחליף דיסק, האם זה מבטל את האחריות ? תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Tim Portnoy,

שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!

6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 (אם יש משהו יותר טוב ניתן לחרוג מעט). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים תואר בהנדסת מכונות, שפות תכנות, solidworks. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לפחות 256GB SSD אחסון. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

7. שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Musta Susi,

נתקלתי במפרט מאוד מעניין ובמחיר אטרקטיבי: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=2395 האם אתם מצליחים לראות פה איזשהו מלכוד? כרטיס מסך אני לא צריך משום שיש לי אחד חלופי [Geforce 9500GT 1GB+HDMI] ואני פשוט אלביש אותו בהמשך. האם מפרט שכזה יכול להריץ לדוגמה את GTA 4 בצורה טובה?

9. שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט למחשב גיימינג לילד בן 11. משחקי pubg וכדומה. ללא ציוד היקפי. אשמח לתצורה קטנה ככל האפשר, שבתאוריה יוכל לקחת את המארז ממקום למקום.. תקציב 4k, אפשר לחרוג לסיבה טובה.. תודה רבה!

10. Started by ח ר,

מעונינת לקנות את המחשב הזה https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B0C8S8FF5K/ref=ox_sc_act_image_2?smid=A30EPR1Q8JVZG5&th=1 לכאורה אחריות שנה בינלאומית- אני מבינה שזה אחריות חלקית האפשרות השניה לרכוש PROBOOK ב3300 בלי כרטיס מסך 16GB עם אחריות 5 שנים באתר הלקוח על מה הייתם הולכים?

11. Started by ItzikT46,

היי, אני מתכונן לקנות מחשב חדש, תקציב כ 6000 ש"ח. לא דרוש ציוד היקפי -מסך,מקלדת ועכבר,צורב.המחשב לצורך משחקים ועריכת וידאו ביתי. רצ"ב המפרט שהכנתי: מעבד: Inter C3D E6300 מחיר: 1038 לוח אם: GigaByte GA-965P-S3 V3.3 מחיר: 700 כ.מסך: LeadTek PX8800GTS 320MB מחיר: 1844 דיסק:WD 250GB SATA2 RAID 24/7 WD2500YS מחיר: 490 זיכרון: TWINMOS 2x1024 DDR2 667MHz CL5 מחיר:747 (לזוג !) מארז: THERMALTAKE SOPRANO VB1000BWS ללא ספק:454 ספק: ENERMAX LIBERTY 400W ELT400WT מחיר:428 מע' הפעלה:WIN VISTA HOME PREMIUM-64BIT מחיר:619 סה"כ:6338 הבעייה: אני מאוד מאוד מעוניין במארז יותר מעוצב,מאווררים צבעוניים,חלונות וכו'. אודה לדעתכם, והאם ניתן/רצוי לבצע שינויים ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by yuvalg,

האם משתלם להביא לארץ נייד מחו"ל? מה העלות של צריבת מקלדת לעברית? האם האחריות הבנל"מ מוכרת? האם יש צורך לשלם מכסים חוץ ממע"מ?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. התקציב הוא 3000 ש"ח לא יותר, זה מה שיש.. זה בשביל חבר שלי, רצוי מאוד שיהיה מעבד 64 ביט, לא מתוכנן OC, לעבודה באינטרנט, משחקים- לא צריך כרטיס מסך רצחני, משהו בסביבות ה9550 יספיק. אז אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד, עדיף להביא מחירים מלוג'יק פיסי. אני יודע שזה די קשה להרכיב מפרט בתקציב כזה אבל אם תצליחו משהו אשמח מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. הרכבתי לאבא שלי מפרט, שכולל בתוכו A64 3000 בסוקט 939 עם ג'יפורס 6600GT של אלבטרון, לוח אם של ג'יגהבייט K8NF-9, הארד דיסק אחד של 80 ג'יגה, וכנראה צורב DVD או צורב רגיל + DVD (עוד לא החלטנו). המארז יהיה 6A19, כנראה שאני אשים לו שני מאווררי 120. עכשיו, האם הספק שמגיע עם הקומפיוקייס יספיק? (300 וואט) או שצריך להשקיע בכל זאת בספק חזק יותר? בתודה מראש, pMor אגב, זה די דחוף אני צריך עזרה מהר מהר

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. לא כולל ציוד היקפי. לא כולל מסך. מחיר צריך להיות אחרי חלוקה ל-3 תשלומים. תודה.

16. טוב, אז שנייה לפני הזמנת המחשב פשוט קפצה לי לראש השאלה, מה הסיפור הזה? מה ההבדל בין מסך מט למבריק ולמה מט נחשב "עסקי" יותר? אם אפשר להתייחס ליתרונות (אם יש) על פי השימוש, זה יקל את החיים לכל מי שמחפש מחשב להבא..

• 2 תגובות
    • 17k צפיות
  17. Started by sagi88000,

אז ככה.. נעזרתי בפורום כדי לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים. משחקים בלבד. למטה תוכלו לקרוא את המפרט המלא. והשאלה שלי היא מה דעתכם המקצועית על המפרט? מה הייתם משנים? איזה רכיב חזק יותר או חזק פחות לקנות? אני אשתמש במסך 20 אינץ' או ב LCD 32 אינץ' (מה מומלץ לדעתכם?) מחיר המפרט הוא 4600 ש"ח כולל הרכבה. המפרט: לוח אם : GigaByte GA-P55-US3L זכרון RAM: קינגסון KVR 1333D3N9 2048MB דיסק קשיח: ST 1Tera\32m\7200 rpm מעבד: אינטל I5-750 BOX כרטיס מסך: ATI SA HD5850 1G DDR5 VAPOR-X מארז: 630 (3YW) **מקלדת ועכבר לא כלולים. יש מותג מומלץ? סוג מומלץ לגיימינג? למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר לשמור על מחשב עדכני היא לשדרג את כרטיס המסך כל מס' שנים (על כן שהגרפיקה מתקדמת הכי מהר עם השנים ולכן הכ…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by iyehuda,

יש לי מחשב נייד מיני מדגם CE 260 עם סוללה 14.4 וולט 2200mah עם מעבד מאד חסכוני של VIA C7-M שהיא מלאה היא מראה לי שיש לי 3 שעות שימוש אבל לאחר סרט אחד היא מראה לי סימנים שהיא הולכת להגמר והיא עומדת על 16 % כמה תאים הסוללה והאם זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by Shay2111,

בעיקרון יש לי את הרוב מה שאנ צריך זה יותר לוח חדש ומעבד כולל כרטיס זיכרון שיתאים למשחקים וגרפיקה ו OC אפשר לכלול גם גוף קרור למעבד

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. וספק 550W והרדיסק של 1 טרה (TB)

21. Started by karpad,

שלום, אני זקוק למפרט בשביל אמא שלי ללא ציוד הקפי מטרות המחשב: גלישה, אופיס, סרטים, תמונות ואולי בעתיד היא תתעסק קצת בפוטושופ תקציב: 3000 ש"ח~ אני מעדיף לקנות מזיגזג אם לא יוצא יקר משמעותית תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. 1. התקציב הינו כ-5000 ש"ח פלוס מינוס 500 במזומן 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עבודות בתוכנות גרפיות לתחום ההנדסה בבנית מודלים תלת ממדיים 3. זקוק לכרטיס רשת אלחוטי, כונן דיסקטים 1.44, כונן בנפח של 500 ג'יגה לכל הפחות שיהיה נשלף עם מפתח. 4. דרישות: בעיקר מהירות ,אני זקוק למחשב מהיר מאוד, אני עובד על קבצים עצומים שבמצבי היום שמירה של קובץ יכולה להגיע לדקה שלא נדבר על הרצת התוכנה לחישוב המודל וכו'. 5. מעיון בפורום אני מבין שאין אהבה גדולה לאייבורי ובכל זאת אבקש מפרט שיש חלקים בחברה הנ"ל. 6. נושא העיצוב אינו חשוב העיקר שהמארז יעמוד במעמסה בכבוד 7. דרושה מע' הפעלה חוקית, אני יודע שכמה חברות כבר מציעות ויסטה עם שובר שדרוג לwin 7 ,אז גם זה נכלל 8. רשמתי …

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום לכל חברי הפורום ידיד שלי יש לו נייד של אסוס ,ומלבד כניסות USB אין שום כונן אופטי,אני רוצה להתקין לו מערכת הפעלה מחדש ,האם אני חייב כונן חיצוני,או שיש דרך אחרת,הדיסק קשיח של 80 ג'גה ,מחולק לשתי מחיצות ,חשבתי שבאחד מהמחיצות יש גיבוי ,אבל לא מצאתי.מישהו יכול להדריך אותי,או לרשום לי קישור, כי האמת בניידים אין לי שום מושג.בנטבוק מדובר באולטרה נייד עם מעבד intel-atom.N.280 כונן כשיח 80 גיגה+אחד גיגה זיכרון,ובמדבקה רשום EEE pc 1000 h תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by D_z,

שלום רציתי להתייעץ בקשר למפרט שנתנו לי עד עכשיו , המחשב לא מיועד למשחקים כבדים בעיקר להורדת שירים וסרטים ושימוש יומיומי רגיל אופיס וכדו' Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory שניי כרטיסי זכרון כאלה Leadtek PX7300GT TD256Mb PCI-e bulk Video Card Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case ה4500 ש"ח אמורים לכלול עוד מסך שאני בהתלבטות איזה לקנות וצורב כנראה LG,מקלדת,עכבר ורמקולים. ואני לא ממש מבינה בזה אז אם חסר משהו תגידו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  25. דבר ראשון כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה בפורום! אתם אנשים טובים (לא מתחנף, מפרגן!!!) אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שבעיקרו ישמש אותי ללימודים (מנהל עסקים) אך מעוניין בהרצת משחקים וכדו' שדורשים כרטיס מסך מעולה,זיכרון גבוה ומעבד חזק! מה לדעתכם עדיף? שניהם בעלי כמעט אותו מפרט! אודה לכם אם תעשו לי קצת סדר בבלאגן.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.