ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך את חוות דעתכם על המפרט המתוכנן. ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 256 MB DDR3 VIVO Retail Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD . 1. איך המחשב בכללי ללא OC??? 2. איך המחשב בכללי לאחר OC?? 3.האם למחשב הזה ללא OC תיהיה בעיה להריץ את המשחקים הכי חדשים קיום ברמות הגבוהות?? 4. מה הייתם משנים?? תודה ויום …
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים. לפני ששהרכבתי את המפרט היית לי התלבטות ... חשבתי על סמסונג 22 T220P שכידוע לכם הרזולצייה שלו היא 1920X1200 .. וכפי שהבנתי בשביל לשחק ברזולצייה הזו חייב כרטיס 4870 1G ומעלה שיצר קצת בעיה כי התקציב קצת לוחץ. אז החלטתי להתפשר ולרכוש את ה T220. המחשב המיועד (ללא מסך) לא אמור לעבור את ה 4 אלף שקל ואם אפשר לרדת כמה שניתן. כפי שצויין בכותרת המחשב יפעיל בעיקר משחקים על מסך 22 (לבסוף 1680X1050)ובשלב מסויים גם אבצע OC . המחשב הורכב בפנדה, אם אתם מכירים חנות באזור חיפה שמחירי החלקים הנ"ל זולים יותר בה, אנא רשמו בתגובתכם. ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 755 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 ש"ח G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8…
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
תודה מראש לכולם... החשוב זה שקט יפה - ומארץ htpc
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, עדיף לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, בעיקר אסטרטגיה וRPG 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייח, והייתי רוצה לדעת איזה חברת מחשבים הכי מומלצת? אני צריכה את המחשב ל: עריכת סרטונים ביתיים פוטושופ וורד PDF XL פאוור פויינט..... עם זיכרון גדול להתקנות של תוכנות אינטרנטיות מהיר לא מרעיש ושלא יעבור את ה 1500 שקל, אם זה הגיוני בכלל.... וזהו.... תודה ענקית מראש אני ממש לא מבינה במחשבים...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אני דיי נעול על הG550/G530 מה אתם אומרים ? ראיתי שיש להם כל מיני סוגים אשמח להמלצה אם תמליצו על חנות טובה אני גם אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אמור לשבת עליו מסך רחב 22'' מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1 1300 1300 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 450 450 זכרונות DDR II 1066Mhz כמות מחיר סה"כ 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1 220 220 כרטיסי מסך Sapphire כמות מחיר סה"כ HD 4870 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 1 940 940 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 280 280 צורבים LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 1 105 105 מארזים CoolerMaster כמות מחיר סה"כ CM 690 Black (No PSU) 1 355 355 ס…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מישהו מכיר את התופעה, במחשב נייד, שמדליקים אותו, ולא רואים כמעט כלום. רואים את הביוס, ואת מערכת ההפעלה עולה, אבל הכל חשוך מאוד מאוד מאוד. בקושי אפשר לראות משהו. זה יכול להיות בעיה של מגעים? אם לא - של מה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
רציתי לבקש מפרט מחנות http://tms.co.il/ עד 6 אלף מיועד למשחקים כולל מסך LCD 19 אינץ עד 1200 שקל ומבקש שהמעבד יהיה 4 ליבות. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לחבר עד 2500 עם חריגה ל2600 ש"ח, לWOW בעיקר ולמשחקים אחרים, חשוב שיהיה מארז ספק וכל שאר רכיבי החומרה, ציוד היקפי לא צריך, תודה. אם ניתן מחנויות SKYPC IQPC או כל חנות אמינה בת"א או רשל"צ.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח את זה פה לא מצאתי מקום אחר שזה יכול להתאים אליו. יש לאחותי מחשב כזה בערך: intel pentium dual core 2.9GHz 512mb ram וכרטיס מסך מובנה יש כניסת כרטיס AGP והכניסת זיכרון זה SDRAM משהו כזה האם שווה לשדרג אותו? ברשותי תקציב ממש דל.. ואני רוצה לדעת הם שווה לשדרג או להישאר ולחכות עד ירידת מחירים מסויימת או משהו בסגנון. אני שואל בעיקר בגלל שאלו כניסות ממש ישנות ואני לא יודע אם זה שווה את זה..
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , הנה המפרט פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Pentium 4 3.4GHz LGA775 1MB 800MHz HT 550 Box 1700 לוח אם ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 890 זיכרון פנימי OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 700 דיסק קשיח צורב Lite-On 52x32x52 CDRW Black - 1Y Warranty 160 כונן דיסקטים כרטיס מסך PCX - GeForce 6600GT (550/1120) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes - Leadtek WinFast TDH Extreme retail - 2Y Warranty 1175 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז ספק כח כלול במארז 0 מאווררים סה"כ 4600¤ תודה מראש לכל המגיבים
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכל הקיהלה, רק רציתי לוודא שלפני שאני קונה, האם יש בתוך המחשב כרטיס טלוויזיה? כלומר שאני אוכל לשכור ממיר ולשים על המחשב.. (זה הרעיון) אם לו, יש מחשב שדומה לפמרט שלו עם כרטיס טלוויזיה (אם קיים)? בברכה, gbguy
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
AMD Athlon64x2 (AM2) 3600+ *Windsor* 64bit 2000MHz, 256kb(x2) Cache- Box - 3Y Warranty SocketAM2 - ?nVIDIA GeForce 6100 + nForce 430 - ?Gigabyte GA- ?M51GM-S2G - 3Y Warranty DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 533mhz - 3Y Warranty 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG - 3Y Warranty DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty כרטיס מסך - מובנה על הלוח אם כרטיס קול - מובנה על לוח האם כרטיס רשת - מובנה על הלוח אם כל זה 2500 ויש לי רק 2200 אז אודה לכם אם...תפחיתו כמה דברים כך שהמחיר יהיה מתאים
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המאוורר התחיל לעשות רעשים כאילו הוא מסתובב מהר מידי ולסירוגין רעשים של גריסה. מכיוון שהאחריות הסתיימה פתחתי את המחשב, גיליתי צלע קירור אחת שרופה והפלסטיק שלתוכו היא נכנסת על התושבת של המאוורר מריחה בריח שרוף. על גבי הפלסטיק אין סימנים של התכה עקב חימום. המאוור עצמו סובב ידנית ומסתובב חלק. לא התגלו חלקים רופפים, שבורים, עקומים או גופים זרים. בחיפוש באיביי ואמזון גיליתי שרק המאוורר עולה סביב ה- 30$ לא כולל משלוח. גוף קירור לא הצלחתי למצוא כלל. האם אתם ממליצים בכל זאת לנסות ולתקן את המחשב או שזה לא משתלם כספית? המחשב ברשותי כבר 3 שנים וחודשיים. אם שווה כלכלית לתקנו השמח לקבל המלצה על טכנאי או מעבדה באזור ב"ש. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן שדרוג של המחשב שיש לי כרגע. דיסקים קשיחים, צורב וכרטיס קול כבר יש לי מהמחשב הקודם. אני חושב לשמור גם על המארז (זה מה שיש לי היום). השבוע קניתי (כי היה במבצע מטורף) כרטיס מסך VisionTek Radeon 1950 Pro 256MB ואת הזכרון הזה. אני לא בטוח אם אני רוצה AMD או אינטל - אין לי העדפה מיוחדת לאף אחד מהם. אני יודע שלאינטל יש היום מעבדים עם 4 מגה cache ול-AMD לא, אני לא בטוח כמה זה אמור לשנות לי... אשמח אם תעזרו לי להחליט. אני חושב שליבה מרובעת זה קצת מיותר (אלא אם תסבירו לי למה אני טועה). בפעם האחרונה שקניתי מחשב, אינטל היו יקרים ב-50% עם ביצועים זהים או גבוהים בצורה זניחה יחסית. אם זה עדיין המצב, אני אעדיף AMD. בלוח אם אין לי צרכים מיוחדים. כרטיס קול כבר יש לי (x-fi x…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לבית אבל לחבר אליו הכל אלחוטי, כולל המסך (קראתי על Miracast למשל). הבחירה במחשב נייח היא משיקולי עלות תועלת ואופק שידרוג. אני צריך הכל אלחוטי כי אני רוצה לקחת את המסך, מקלדת ועכבר איתי ברחבי הבית וכי יש חתולים ותינוק שלא בא לי שיתעסקו עם הכבלים. המחשב ישמש בעיקר למדיה, גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 שקל כולל ציוד הקיפי (מפורט בהמשך). עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה, תכני HD, אופיס, עבודה משרדית, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת אלח…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייד asus F5RL שהתקנתי עליו וינדוז 7 אולטימייט. מסתבר שהמצלמה שבו לא הותקנה אוטומטית ומנהל ההתקנים רק מראה "התקן USB" עם סימן קריאה עליו. באתר של ASUS אין בכלל דרייברים לנייד הזה לוינדוז 7. אשמח אם תייעצו לי איך להתקין את המצלמה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה דבר ראשון אני גר בקליפורניה נתחיל בתקציב אני חושב שגג אני מוכן להוציא 1300$ קראתי קצת מאמרים ונראה לי שאני אלך על dell או HP מה שאני לא מצליח להבין זה דברים כמו איזה מהירות כדי לקנות וכו אני בעיקר אשתמש בו ללימודים - לכתוב עבודות וכו גלישה נוחה ומהירה באינטרנט. אפשרות צפייה באיכות טובה בסרטים אני די סגור על מסך 15.4, 14 נראה לי קטן מדי בקשר למשחקים לא נראה לי שאני אשחק בו יותר מדי אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לשחק משחקים ולא חייב להיות באיכות גרפיקה מעולה בטריה אין לי מושג מה זה אומר 6 cell וכו אני יודע שאני אשמח לבטריה הכי ארוכה חיים שיש אבל שלא תבלות מהמחשב. אה וכמובן אפשרות שמיעה מוזיקה באיכות טובה נכנסתי לאתר של דל וHP והיו שם שני מחשבים שנראו לי מספ…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד קטן. ישמש ליישומי אופיס אינטרנט בעקר. חשוב מאוד שיהייה קל משקל ויכולת ניידות גבוהה, מסך כמה שיותר קטן8-11 אינץ'. אין הגבלת תקציב לא חובה מהארץ. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בן 2+ שנים dell e6410 intel core i5 m 540 2.53gh 4 GB ram ddr3 כרטיס מסך intel hd graphic שמתי לב שהמחשב נמכר בכמה גרסאות שבאחת מהם יש כרטיס מסך לא מובנה של nvidia רציתי לשאול אם יש מצב להתקין אותו ידנית? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב ! אני קונה מחשב חדש בתקציב של 1000$ . אני סגור על כמה דברים , צריך עזרה אם השאר . אני סגור על : (s754) A64 3000+ xfx6600GT 128mb WD120Gb sata אשמח לעזרה 8)
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך... אשמח לגמור את זה ב-1,200 ש"ח או אפילו פחות, אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (כולל צפייה בסרטוני HD), יישומי OFFICE ו... זהו. בקיצור, שימושים בסיסיים מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, נדרש מפרט מלא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-